" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Η πραγματική τραγωδία στο Νεπάλ: Δεκάδες ομοφυλόφιλοι Ισραηλινοί βρίσκονταν εκεί για να γίνουν γονείς

Τελικά ευτυχώς συμβαίνουν σεισμοί, για να αποκαλύπτονται και οι άλλες, οι άγνωστες τραγωδίες που δείχνουν την κατάντια της κοινωνίας μας.


Δείτε τους ομοφυλόφιλους να επιστρέφουν στο Ισραήλ. Όσο υπάρχουν φτωχά "Νεπάλ", θα υπάρχουν και "παρένθετες μητέρες" για την "πολιτισμένη" έκφυλη δύση. Πήραν (αγόρασαν) λοιπόν οι ομοφυλόφιλοι τα μωράκια "τους",  και ποζάρουν βγαίνοντας από το αεροπλάνο, πανευτυχείς και καταχειροκροτούμενοι. Σαν να βγαίνουν από το μαιευτήριο...Η μεγαλύτερη τραγωδία ξεκινάει από δω και μπρος, για αυτά τα αθώα μωράκια που θα πρέπει να ζήσουν όλη την παιδική και εφηβική τους ηλικία βλέποντας το παρά φύσιν: Δύο άντρες να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται μέσα στο σπίτι τους. Οι Ισραηλινοί αποδεικνύονται άξιοι διάδοχοι των προγόνων τους Φαρισαίων. Στο κράτος τους απαγορεύεται ομοφυλόφιλα "ζευγάρια" να τεκνοποιούν με παρένθετες μητέρες αλλά δεν απαγορεύεται να τα εισάγουν από το Κατμαντού.

Μην απορούμε από που μας έρχεται η "μόδα" της ομοφυλοφιλίας και γιατί επιβάλλεται τόση πλύση εγκεφάλου στα τηλεοπτικά κανάλια και στα σχολεία. Μετά την
επιβολή των αξιών της "περιβαλλοντικής" και της "αγωγής υγείας" στα σχολεία (ανυψώνοντας τα σε ύψιστα ιδανικά,  υποκαθιστώντας τις έννοιες της πατρίδας και της ορθοδοξίας), ακολούθησε η ρητορική "ενάντια στο ρατσισμό". Μέσα σε λίγα χρόνια επικράτησε η υποχρεωτική αποδοχή της ανωμαλίας. Οι μαθητές απαγορεύεται να σκεφθούν, απαγορεύεται να αντιδράσουν. Είναι υποχρεωμένοι να γράφουν και να ξαναγράφουν "παραγράφους" και "εκθέσεις" για τον "ρατσισμό" και την "διαφορετικότητα".Τελικά μία ακόμη φορά δικαιώνονται οι "καχύποπτοι", οι "υπερβολικοί".
Δεν σείεται μόνον το Νεπάλ. "Σείεται" σήμερα η Ορθόδοξη Ελλάδα, και όσο γκρεμίζουμε τα θεμέλια, τα ιδανικά της, θα θερίζουμε "τραγωδίες" και "θύματα".

Ακολουθεί η είδηση, από εδώ:
Μπορεί τώρα να κοιμούνται ήρεμα στην ασφαλή αγκαλιά των γονιών τους, ωστόσο πριν λίγες ημέρες έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη των 7,9 Ρίχτερ στο Νεπάλ. Ο λόγος για 24 μωρά που γεννήθηκαν πρόσφατα από παρένθετες μητέρες στο Νεπάλ, για γκέι ζευγάρια Ισραηλινών.
Τα βρέφη, μερικά εκ των οποίων γεννήθηκαν πρόωρα, έφυγαν μαζί με τους γονείς τους από το Κατμαντού τη Δευτέρα και μετά τον καταστροφικό σεισμό του Σαββάτου που έχει κοστίσει μέχρι στιγμής τη ζωή περισσοτέρων από 4.300 ανθρώπων.
Πρόωρα μωρά και τραυματίες μεταφέρθηκαν με στρατιωτικό αεροσκάφος το πρωί της Δευτέρας στο Ισραήλ ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα, με άλλες πτήσεις, έφθασαν στο Τελ Αβίβ ακόμη πέντε μωρά. Αξιωματούχοι του Ισραήλ μιλώντας στο AFP δήλωσαν ότι σκόπευαν να στήσουν μια αερογέφυρα ζωής για τουλάχιστον 25 μωρά που γεννήθηκαν στο Νεπάλ από παρένθετες μητέρες αυτή την εβδομάδα. Αλλες πηγές αναφέρουν ότι τα μωρά που θα μεταφερθούν φθάνουν στα 33.
Πολλά γκέι ζευγάρια από το Ισραήλ ταξιδεύουν στο Κατμαντού για να τεκνοποιήσουν με τη βοήθεια παρένθετων μανάδων, διότι στη χώρα τους κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μόνο αν το ζευγάρι είναι ετεροφυλόφιλο.
Ετσι, τώρα αναγκάστηκαν είτε να ταξιδέψουν εσπευσμένα στο Νεπάλ για να φέρουν πίσω τα μωρά τους ή και τις παρένθετες μητέρες, είτε γύρισαν άρον άρον πίσω στο Ισραήλ παρέα με τα νεογέννητά τους.
Ο Γιόσι Φιλίμπα, ένας άνδρας που αποφάσισε να κάνει παιδί μόνος με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας από το Νεπάλ, όπως ο ίδιος λέει, είχε ταξιδέψει στο Κατμαντού τρεις εβδομάδες πριν το χτύπημα του Εγκέλαδου για να είναι παρών στη γέννηση της κόρης του. «Δεν ξέρω πότε θα φύγουμε από εδώ. Το νερό πρόκειται να τελειώσει και είμαι με ένα μικρό μωρό. Υπάρχουν πολύ λίγα τρόφιμα και δεν έχουμε ηλεκτρικό ρεύμα. Μόνο περιστασιακά και για λίγες ώρες μέσω μιας γεννήτριας», είπε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν κάπου προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.


Από σήμερα 2/10/2018, έχουμε προσωρινά διακόψει την δημοσίευση σχολίων στο ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.