" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τι σχέση έχουν με το ROTARY, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής και ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος ;;;

Πρόσφατα γράψαμε για την αποδοχή δωρεάς εκ μέρους του Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρας, από τον Μητροπολίτη Κέρκυρας (δείτε εδώ).
Σήμερα θα διαπιστώσετε ότι τα πλοκάμια του Rotary (και της Μασονίας που κρύβεται πίσω του) επεκτάθηκαν ΠΑΝΤΟΥ, ακόμη και στις ανώτερες βαθμίδες της Ορθόδοξης εκκλησίας.


Rotary και Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος

Διαβάζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του Rotary Κέρκυρας(περιφέρειας 2484):


"Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου Νέας Υόρκης για την Ελληνική Ημέρα της Ανεξαρτησίας  (...)
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος (...)
"





Η αναγγελθείσα παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημητρίου στην εκδήλωση των Ρόταρυ, αναφέρεται και σε Ελληνικό Ιστοσελίδα της Αμερικής, εδώ.
Our collaboration of the Rotary Club Kerkyra, Greek Federation Societies of Greater New York has resulted in an honorary member of the group, the Rector of the Ionian University Professor Anastasia Sali Papasali, to be the guest of honor of the event. She will present a speech on “Glorious Greek spirit: A story of bravery and grace”. The Greek revolution was one of the most important events of the 19th century and played an Important role in developments in Western Europe. The invitation has been sent to the Greek Government, the Greek Parliament, the Patriarchate and all the Greek organizations in America. Archbishop Demetrios, plans to attend the event. - See more at: http://www.ellines.com/en/good-news/19271-o-rotarianos-omilos-neas-yorkis-giortazei-tin-25i-martiou/#sthash.enmVWt3S.dpuf

Διαβάστε περισσότερα: http://www.ellines.com/en/good-news/19271-o-rotarianos-omilos-neas-yorkis-giortazei-tin-25i-martiou/
Copyright © Ellines.com
"The Rotary Club of New York celebrates the Greek Independance Day"  και πιο κάτω:  "Archbishop Demetrios, plans to attend the event"
Archbishop Demetrios, plans to attend the event.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.ellines.com/en/good-news/19271-o-rotarianos-omilos-neas-yorkis-giortazei-tin-25i-martiou/
Copyright © Ellines.com

Η αλήθεια είναι ότι για 1η φορά εντοπίζουμε στο διαδίκτυο παρουσία του συγκεκριμένου προσώπου σε εκδήλωση των Ρόταρυ. Τραγικό .. όλο και περισσότεροι εκκλησιαστικοί ταγοί, που έχουν μάλιστα φθάσει στα ύψιστα εκκλησιαστικά αξιώματα, αντί να απαξιώνουν τα "προαύλια" των μασονικών στοών, συνεστιάζονται στα δείπνα τους.


Rotary και Οικ/κός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Στο ειδησιογραφικό ιστολόγιο της Θεσσαλονίκης makthes διαβάζουμε:
"Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, του Πρέσβεως της Ελλάδος στην Τουρκία κ. Κυριακού Λουκάκη και του Γεν. Προξένου μας στην Σμύρνη κ. Θεοδώρου Τσακίρη με τα Διοικητικά Συμβούλια του Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης και της Στέγης Πολιτισμού Θεσσαλονίκης «Ο Αριστοτέλης» προς τους οποίους ο Πρόεδρος κ. Θεόδωρος Ασπασίδης προσέφερε την προτομή του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, του Αριστοτέλη και το Μετάλλιο των 80 χρόνων από την ίδρυση του Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης."
Το ίδιο Δελτίο Τύπου διαβάζουμε εδώ και εδώ


Στο Facebook του Rotary Club Thessaloniki ανακοίνωσαν:

"Στην ιστορική Θεία Λειτουργία στον ΙΝ Αγ. Βουκόλου της Σμύρνης μετά από 92 χρόνια χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, παρέστησαν μέλη του Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης.."



Και όλως παραδόξως, στην εκδήλωση των Ρόταρυ, παραβρέθηκε ο γνωστός για τις απόψεις του για την "πολυπολιτισμική Θεσσαλονίκη",  κ.Μπουτάρης:
"Στην εκδήλωση αδελφοποίησης του ιστορικού Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης με τον αρχαιότερο Ροταριανό Όμιλο Σμύρνης παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, προσκεκλημένος του ΡΟΘ και του Δημάρχου Σμύρνης."


Την ίδια ημέρα, στην θεία λειτουργία, ο κατά τα άλλα άθεος Δήμαρχος κ.Μπουτάρης, μετέλαβε των αχράντων μυστηρίων  και μάλιστα από τον ίδιο τον Πατριάρχη (!) ...
Διαβάζουμε στο Πρώτο Θέμα:
"Στην πρώτη επίσημη λειτουργία του Ιερού Ναού ο οποίος μέχρι πρόσφατα λειτουργούσε ως μουσειακός χώρος και χώρος εκδηλώσεων παρέστησαν όλες οι ελληνικές αρχές της Σμύρνης ενώ κατά τη Θεία Λειτουργία μετέλαβε των Αχράντων Μυστηρίων ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης."


Η επαναλειτουργία ενός Ορθοδόξου ναού στην Σμύρνη, μοιάζει ως  "σκηνή" σε θεατρική παράσταση..


 Μία ακόμη φωτογραφία Τούρκων και Ελλήνων Ροταριανών με τον κ.Μπουτάρη:

Πηγή: Facebook του Rotary Club Thessaloniki   https://www.facebook.com/pages/Rotary-Club-Thessaloniki/490059807758005?ut=43&wstart=1420099200&wend=1451635199&hash=-3734972342080881907&pagefilter=3



Πάγια τακτική των Μασόνων είναι να προσπαθούν να καπηλευθούν προσωπικότητες, μετά τον θάνατο τους, λέγοντας ότι τάχα ήταν μέλη Στοών. Δεν γλίτωσε ούτε ο ευλαβής Ορθόδοξος Καποδίστριας! Με τον κουτοπόνηρο αυτό τρόπο οι Μασόνοι προσπαθούν να αποκτήσουν "έξωθεν καλή μαρτυρία" και να καλύψουν ποιοι πραγματικά είναι.

Άραγε η συνάντηση αυτή (Ροταριανών με τον Οικ/κό Πατριάρχη Βαρθολομαίο) είναι και αυτή προϊόν φαντασίας των Ροταριανών για να ανεβάσουν το κύρος τους;
Και τότε, πως συνέπεσε να διοργανώσουν την αδελφοποίηση με τους Τούρκους Ροταριανούς, αλλά και να διοργανώσουν μουσική συναυλία, το ίδιο σαβ/κο στην Σμύρνη; Και η παρουσία Μπουτάρη;;; Λέτε να βρέθηκαν όλοι τους στην Σμύρνη, στον ναό και στις εκδηλώσεις των Ροταριανών, τυχαία; 



Κλείνουμε με ένα ενδιαφέρον απόσπασμα, από πρόσφατο άρθρο του π.Βασιλείου Βολουδάκη:

ολλὲς φορὲς καὶ σὲ πάμπολλα δημοσιευμένα ἄρθρα ἔχει γίνει ἀναφορὰ στο Πατριαρχεῖο Κωνσταντινουπόλεως για να κατηγορηθῇ ὡς ἐκκοσμικευμένος Ἐκκλησιαστικὸς Ὀργανισμός που προωθεῖ τὸν Οἰκουμενισμὸ καὶ τὴν ἔνωση τῆς Ὀρθοδοξίας μέ τις αἱρέσεις, σχεδὸν πάντοτε, ὅμως, γίνεται τούτη ἡ ἀναφορὰ χωρὶς να ἀναζητοῦνται οἱ βαθύτεροι λόγοι αὐτῆς τῆς δραστηριότητός του, ἰδίως κατὰ τὸ χρονικὸ διάστημα ἀπὸ τῆς Πατριαρχείας τοῦ Ἀθηναγόρου μέχρι σήμερα, ὅπου ὁ ῥόλος τῶν Η.Π.Α. στην ἐκλογὴ καὶ στην καθοδήγηση τῶν Πατριαρχῶν εἶναι ἀπολύτως ἀπόλυτος!
 
Οἱ Η.Π.Α., ἀπὸ τῆς Προεδρίας τοῦ Τρούμαν καὶ ἐντεῦθεν, ἔχουν δώσει –διὰ τῆς διπλωματικῆς ὁδοῦ– ὑπερεξουσίες στό Πατριαρχεῖο Κωνσταντινουπόλεως, ὄχι, βεβαίως, γιά νά προαχθῇ τὸ ἔργο τῆς Ὀρθοδοξίας –κάθε ἄλλο– ἀλλὰ για να ἐλέγχῃ μέ ἕνα καὶ μοναδικὸ ἀνθρωπο τὴν Οἰκουμενικὴ Ὀρθοδοξία. 

Αὐτὸς εἶναι, ἄλλωστε, καὶ ὁ λόγος πού δεν ἔχει ἐπιτραπεῖ στήν  Ἀρχιεπισκοπὴ τῆς Ἀμερικὴς νά ἀποκτήσῃ αὐτοκεφαλία. Κρύπτεται ἡ Ἀμερικανικὴ πολιτικὴ πίσω ἀπὸ τὴν Τουρκία καὶ ἀσκεῖ τίς πιέσεις της σὲ ὁλοκλήρη τὴν Ὀρθοδοξία διὰ τοῦ Πατριάρχου, μέσῳ τῆς Τουρκίας, χωρὶς να ἀποκαλύπτεται τὸ πρόσωπό της καὶ οἱ δόλιοι σκοποὶ της, παριστάνοντας  ὑποκριτικὰ καί…τὸν διαμεσολαβητῆ (!), ὁ ὁποῖος, βεβαίως, δεν προσφέρει ἀπολύτως τίποτα γιά τὴν ἐπικράτηση «τοῦ Λόγου τῆς Ἀληθείας». Μιά ὑποκρισία, δηλαδή, ποὺ θὰ ἀπεκαλύπτετο, ἂν ἡ Ἀρχιεπισκοπὴ Ἀμερικῆς εἶχε πραγματικὴ καὶ ἀνεπηρέαστη ἐξουσία."

Το ερώτημα που προκύπτει είναι, ποιοί χαράσσουν την πολιτική των ΗΠΑ. Πιστεύετε ότι την χαράσσουν ο Κλίντον, ο Μπους ή ο Ομπάμα...



ΣΧΟΛΙΟ:
Ο λόγος που αφιερώσαμε αρκετές ώρες για να παραθέσουμε απολύτως τεκμηριωμένα όλα τα παραπάνω, με συνδέσμους στις αντίστοιχες ειδησιογραφικές ιστοσελίδες, στο facebook κλπ, ήταν για να σας δείξουμε ότι ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.
Δόξα τω Θεό, ως εκπαιδευτικοί έχουμε αρκετή ευφυΐα για να αντιληφθούμε αρκετά από τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας. Από τα Gay pride, τις γυμνές ποδηλατοδρομίες, τις Femen και τις ΜΚΟ για τους "μετανάστες", μέχρι την Παγκοσμιοποίηση και τον Οικουμενισμό, ίσως η απόσταση να μην είναι πραγματικά τόσο μεγάλη όσο φαίνεται.

Την ερχόμενη Τρίτη 12/5/2015, ένας ακόμη αγωνιστής και ευλαβής κληρικός, ο π.Νικόλαος Μανώλης (δείτε τον εδώ να συμμετέχει στην ειρηνική διαμαρτυρία ενάντια στο gay pride της Θεσσαλονίκης), περνάει το κατώφλι της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου. Μετά από ταλαιπωρία 1,5 έτους, τώρα απαιτούν να αλλάξει ενορία (διακονεί εδώ και 25 έτη ως ιερέας στην φτωχική ενορία του Προφήτη Ηλία Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης) για να τον αποκόψουν από τους ενορίτες του και κυρίως, για να πάψει να μιλάει. Η "τιμωρία" του, θα αποτελέσει αφορμή εκφοβισμού για όσους συνεχίζουν να τιμούν το ευλογημένο ράσο.
Κάνουμε έκκληση σε όλα τα ιστολόγια να δημοσιεύσουν τις σημερινές αποκαλύψεις μας.


Μείνετε συντονισμένοι. Εκτός απροόπτου, αφήσαμε για την ερχόμενη Δευτέρα 11/5/2015, μία ακόμη απίστευτη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, αυτή τη φορά για μητρόπολη της Β.Ελλάδος.

4 σχόλια:

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Προς αποφυγή παρερμηνειών :
1) Διευκρινίζουμε ότι ΚΑΝΕΝΑ μέλος της Ομάδας μας δεν είναι πνευματικό παιδί του π.Νικολάου Μανώλη. Συνεπώς ο αγώνας μας δεν γίνεται με σκοπιμότητα. Αρκετοί από την ομάδα μας ζούνε και εργάζονται στην Θεσσαλονίκη, γνωρίζουμε το έργο του π.Νικολάου, γνωρίζουμε τον πατέρα του που επίσης διακονεί δεκαετίες ολόκληρες στον ναό της Νέας Παναγίας. Εδώ και λίγα χρόνια οι δράσεις της ενορίας του π.Νικολάου προβλήθηκαν στο διαδίκτυο και έτσι πολλοί ανά την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό είχαν την ευκαιρία να νοιώσουν την όμορφη και ζεστή αυτή ενοριακή συντροφιά και να ακούσουν τον απλό αλλά ασυμβίβαστο λόγο του π.Νικολάου.

2) Διευκρινίζουμε ακόμη ότι τόσο για την παρούσα ανάρτηση όσο και για την ανάρτηση που ετοιμάζουμε -πρώτα ο Θεός- για την ερχόμενη Δευτέρα, δεν υπήρξε απολύτως καμία προηγούμενη ενημέρωση ούτε του πατρός Νικολάου Μανώλη ούτε άλλων ιστολογίων (πχ του Κατάνυξης που ασχολείται συστηματικά με το θέμα).

Ανώνυμος είπε...

Οι Ρόταρυ είναι ο προθάλαμος της Μασονίας και ενδιαφέρονται για ορισμένες ομάδες πολιτών όπως οι εκπαιδευτικοί. Οπότε όλες οι ομάδες εκπαιδευτικών, σύλλογοι, οργανώσεις κλπ πρέπει να γράφουν στο καταστατικό τους ότι δεν είναι Ρόταρυ.
Τους Ιερείς, πολιτικούς και άλλους χρήσιμους για αυτούς ανθρώπους τους προσελκύουν με χορηγίες. Τους μεταπτυχιακούς φοιτητές με υποτροφίες. Χειρότερα από τους Ρόταρυ είναι οι Πρόσκοποι, η ΧΕΝ και η ΧΑΝ γιατί προεσελκύουν τη Νεολαία

Ανώνυμος είπε...

Οι Ροταριανοί όμως διαψεύδουν ότι έχουν σχέση με τη μασονία:
http://fonirodopis.gr/press/61193
Εφόσον οι ίδιοι αρνούνται τη κατηγορία ότι έχουν σχέση με τη μασονία, είναι δυνατό η αλήθεια να είναι διαφορετική;

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Ε αφού βρέθηκε ένας Ροταριανός και την διέψευσε, εμείς τον πιστεύουμε.
Ζητούμε συγνώμη!

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.