" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Πρώτες φωτογραφίες και βίντεο από την συγκέντρωση-πορεία στην Λάρισα, ενάντια σε Κάρτα Πολίτη και Ισλαμοποίηση της πατρίδας μας

Μία μόλις εβδομάδα, μετά την μεγάλη συγκέντρωση-πορεία ενάντια στην Ισλαμοποίηση της πατρίδας μας, στην Θεσσαλονίκη (εδώ), ακολούθησε νέα συγκέντρωση-πορεία, στην Λάρισα, την Κυριακή 3 Απριλίου 2016.

Το παρόν φυσικά έδωσε και ο Ιερός Λόχος 2012 - Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων.

Ακολουθούν οι πρώτες φωτογραφίες και ένα πρώτο βίντεο (ολόκληρη η αγωνιστική εκδήλωση έχει βιντεοσκοπηθεί και σύντομα θα προβληθεί από τους διοργανωτές).




υπό την σκέπη της Παναγιάς μας ..







και ένα πρόχειρο βίντεο:




και ένα ρεπορτάζ από τοπική εφημερίδα (Ελευθερία):

Για καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων και προσπάθεια ισλαμοποίησης της Ελλάδος, κατηγόρησε την κυβέρνηση Τσίπρα ο πρόεδρος του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου κ. Αστέριος Χαμος, χθες, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αγίου Βησσαρίωνος.
Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκαν και οι υπόλοιποι ομιλητές, ο πατήρ Νικηφόρος του Ιερού Ναού Γενέθλιων του Προδρόμου Βόλου, ο πρόεδρος του Ορθοδόξου Συλλόγου Άγιος Βασίλειος Θεσσαλονίκης Αναστάσιος Θεοδωρίδης, ο
πρώην κοινοτάρχης Βερδικούσιας και δάσκαλος Θεόδωρος Καφφές, ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Γεώργιος Καραϊσκάκης, από το Μαυρομμάτι Καρδίτσης Κωνσταντίνος Νάσιος και ο πρόεδρος του «Ιερού Λόχου 2012» Γεώργιος Γουλιδάκης.

Μετά τις ομιλίες έγινε πορεία διαμαρτυρίας κατά της Κάρτας του Πολίτη και της παραμονής μεταναστών στη χώρα, που κατέληξε στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων παρακάμπτοντας τη διέλευση από το κέντρο αφού δεν τους επετράπη από την αστυνομία.
Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου κ. Αστ. Χάμος στηλίτευσε τη στάση της αστυνομίας και το γεγονός ότι σε παρακείμενο χώρο της εκδήλωσης, πραγματοποιειτο αντισυγκέντρωση.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες.
Εύχομαι κάθε βδομάδα να γίνεται και μία συγκέντρωση, να ξεσηκωθούν οι Έλληνες γιατί αν δεν φτάσει το πρόβλημα έξω από την πόρτα μας δεν δίνουμε σημασία.
Αλλά με τόσους νέους που κατακλύζουν την πατρίδα μας και είναι μουσουλμάνοι, όταν διαπιστώσουμε το πρόβλημα θα είναι πολύ αργά.
Ένα ακόμη θέμα το ότι τόσα χρόνια οι Έλληνες πεινάνε και κοιμούνται έξω άστεγοι αλλά στους λαθροεισβολείς δίνονται και υπνόσακοι και σκηνές και χημικές τουαλέτες και 3 γεύματα ημερησίως. Σε ποιον Έλληνα άστεγο έδωσαν 3 γεύματα;
Για να μας δημιουργήσουν αισθήματα ενοχής τα τηλεοπτικά κανάλια, λένε ότι τάχα δεν ήταν καλό το φαγητό που έδιναν στους λαθροεισβολείς. Μα οι Έλληνες δεν παίρνουν απολύτως τίποτε. Δεν πρέπει ακόμη να μάθουμε ποιες εταιρίες και έναντι ποιου ποσού ανέλαβαν την δωρεάν σίτιση των λαθροεισβολέων; Έγινε διαγωνισμός ή με απευθείας ανάθεση;Οι Έλληνες δεν έχουν ιατρούς και ασθενοφόρα και οι λαθροεισβολείς έχουν από όλα κασι τα ασθενοφόρα είναι στην διάθεση τους 24 ώρες. Όποτε επιθυμούν κλείνουν τους δρόμους και τις σιδηροδρομικές τροχιές και κανείς δεν επεμβαίνει. Η αστυνομία παρακολουθεί απαθής. Ξυπνήστε Έλληνες.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.[.....]
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΤΑΤΖΗ;;!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Δεν είναι δυνατόν ένας ανώνυμος να γράφει σχόλιο και να λέει διαγράψτε το προηγούμενο σχόλιο (χωρίς να λέει σε ποιο σχόλιο αναφέρεται και κυρίως γιατί να διαγραφεί).

Με τον τρόπο αυτό κάποιος μπορεί να "διαγράφει" σχόλια άλλων αναγνωστών.

Αν λοιπόν είστε πράγματι ο συντάκτης ενός εκ των 2 παραπάνω σχολίων, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω εμαιλ.

Ανώνυμος είπε...

Προσοχή κύριοι του Παιδαγωγού.
Εγώ είμαι ο συντάκτης του σχολίου '5 Απριλίου 2016 - 10:42 π.μ.'
και ουδέποτε ζήτησα να 'μην ανέβει'.
Δεν γνωρίζω ποιος επιδιώκει να εξαφανίσει το σχόλιο μου.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Ας αναζητήσει άλλους πιο "έξυπνους" μεθόδους, αυτός που προσπαθεί να βρει τρόπους να διαγράφει σχόλια.

Μην ανησυχείτε, αντιλαμβανόμαστε τι συνέβη.
Δεν είχε καμιά λογική ένας που αφιέρωσε χρόνο να γράψει ένα τεκμηριωμένο σχόλιο (όπως το δικό σας), να ζητάει λίγες ώρες μετά να διαγραφεί.

Μάλλον τσεκάρουν αν θα πέσουμε στην παγίδα, για να το εφαρμόσουν μελλοντικά, είτε σε εμάς είτε αλλού.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.