" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

EKTAKTO… ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μηλοχωρίου). Οι Πατέρες αποφασισμένοι να κρατήσουν Θερμοπύλες!

EKTAKTO… ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μηλοχωρίου). 


ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ…

Από το Μοναστήρι δεν φεύγουμε, 
και ΔΕΝ θα το λειτουργήσετε…


Δυστυχώς για ακόμα μια φορά τα γεγονότα τρέχουν με αρνητικές επιπτώσεις για μερικούς…. 
(...)  μόλις ξημέρωσε πήγε πάλι σήμερα νωρίς το πρωί (Κυριακή 30/07/2017) ο Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Φλωρίνης (και Ηγούμενος της Μονής Αγίου Κοσμά του Αιτωλού) Αρχιμανδρίτης Νικηφόρος Μανάβης, (και παράλληλα ο παράνομος διορισμένος πρόεδρος της διαχειριστικής επιτροπής για την Αγία Παρασκευή,, δηλαδή δεύτερος Ηγούμενος) 
για να λειτουργήσει την Μονή…..!!!!!!! 
Μα θα τον άφηνε η Αγία Παρασκευή;;;;;;; 




Τον περίμενε όμως μια έκπληξη….!!!!! 
Η πόρτα ερμητικά κλειστή, και ο Γέροντας Μάξιμος Καραβάς να φυλάει Θερμοπύλες, κάτι σαν τους ελέγχους στα αεροδρόμια..!!! 

Κατόπιν συντόμου διαλόγου, πήρε την βαλιτσούλα του και έφυγε άπραγος…. 
Ενώ συνεννοήθηκαν για την ερχόμενη Τρίτη σε κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον Ηγούμενο ώστε να παραδώσει ο Μάξιμος Καραβάς την κινητή και ακίνητη περιουσία του Μοναστηριού…. 

ΝΑΙ,,,,, ΝΑ ΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΟΛΑ…. 
Από βραδύς κιόλας…!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

vafkanast@gmail.com
Διαβάστε σχετικά την ετικέτα: "Δίωξη π.Μαξίμου Καραβά", εδώ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με τον "Παιδαγωγό", ένας είναι ο εχθρός, ο Οικουμενισμός! Το ότι μέσα σε όλους τους ναούς της Αρχιεπισκοπής Αμερικής συνεδριάζουν οι μασονικές στοές της ΑΧΕΠΑ δεν φαίνεται να σας ενοχλεί... Οι μασόνοι συνεδριάζουν μέσα στους ιερούς ναούς! Κι όμως δεν ασχολείται κανείς, ούτε ο "Παιδαγωγός"...

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"Το ότι μέσα σε όλους τους ναούς της Αρχιεπισκοπής Αμερικής συνεδριάζουν οι μασονικές στοές της ΑΧΕΠΑ δεν φαίνεται να σας ενοχλεί..."

Εμείς όταν γράφουμε κάτι, πάντα παραθέτουμε αποδείξεις.
Στείλτε μας τα στοιχεία που έχετε να τα δημοσιεύσουμε.

Όσο για την μασονία, στη δεξιά στήλη είναι οι ετικέτες του ιστολογίου μας, κάντε κλικ στο "Μασονία Ρόταρυ Lions" και μπορείτε διαπιστώστε αν γράφουμε για τη μασονία ή όχι.

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει που θέλετε και αποδείξεις... Λες και πρόκειται για κάποιο μυστικό... Και η κουτσή Μαρία ξέρει ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής είναι μέλος της ΑΧΕΠΑ, αλλά όχι μόνο αυτός, ένα σωρό επίσκοποι και απλοί παπάδες. Τι μεγαλύτερη απόδειξη θέλετε από το γεγονός ότι στις ιστοσελίδες των Ιερών Ναών της Αρχιεπισκοπής Αμερικής περιλαμβάνεται η ΑΧΕΠΑ στις "ministries"! Μαζί δηλαδή με το Κατηχητικό και την Φιλόπτωχο! Έχει δηλαδή ενταχθεί επίσημα η μασονία μέσα στους Ιερούς Ναούς! Κι εσείς κάνετε πως δεν ξέρετε...

Η πύλη του Ρωμανού είπε...

H Μασονία δεν ασχολείται καθ΄αυτού με την Εκκλησία. Η Μασονία έχει δυο ομάδες:

α. Την ομάδα Υπερόπλων
β. την αναβίωση παλαιών θρησκειών

Έτσι προωθεί τον Οικουμενισμό

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.