" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Νεότερη Ενημέρωση : ΑΘΩΟΣ ο Αξιωματικός!!! Φωτογραφίες - Βίντεο. Πέμπτη 30/11/2017: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ στην Θεσσαλονίκη

Νεότερη Ενημέρωση (Πέμπτη 30/12/2017, 2 μμ)
Ο αρχιλοχίας Ευάγγελος Φώτης, πήρε αναβολή (προηγήθηκε της εκδίκασης του έτερου κατηγορούμενου) και μετά βγήκε έξω από την αίθουσα του στρατοδικείου, μαζί με τους παραβρισκομένους.




Ο έτερος κατηγορούμενος, Υπολοχαγός Μιλτιάδης Τοκατλίδης, εκδικάστηκε και ΑΘΩΩΘΗΚΕ!!! Ακόμη και η εισαγγελέας, που ήταν ιδιαίτερα αυστηρή σε όλη τη διάρκεια της δίκης, (όπως μας μετέφεραν κάποιοι από αυτούς που μπόρεσαν να μπούνε μέσα στην μικρή αίθουσα του στρατοδικείου), αφού έπλεξε το εγκώμιο του "πολυπολιτισμού", αναγκάστηκε στο τέλος να ομολογήσει εδώ δικάζουμε ποινικά αδικήματα και όχι απόψεις και ότι ως διαταγή δεν εμπίπτει στα καθήκοντα του στρατού και αναγκαστικά θα έπρεπε να ΑΘΩΩΘΕΙ.


Στο πλευρό των 2 στρατιωτικών βρέθηκαν τα κόμματα ΕΠΑΜ (με κομματικά λάβαρα-κακώς κατά τη γνώμη μας) και Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας (χωρίς κομματικά διακριτικά), η Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου και 100 περίπου Ελληνίδες και Έλληνες κρατώντας αρκετές μεγάλες Ελληνικές σημαίες.

Συγκινητικές οι στιγμές, όταν μετά την αθώωσή του, ο υπολοχαγός Μιλτιάδης Τοκατλίδης εξήλθε του Στρατοδικείου και οι παραβρισκομένοι άρχισαν να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο. Όσοι είμασταν μπροστά, τον είδαμε να δακρύζει από τη συγκίνηση.

προηγήθηκε η παρακάτω ανάρτηση:

Ελληνίδες, Έλληνες,

Στις 30 Νοεμβρίου Δικάζονται ο Υπολοχαγός Μιλτιάδης Τοκατλίδης και ο Αρχιλοχίας Ευάγγελος Φώτης (διαβάστε σχετικά εδώ), γιατί

ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να γίνουν Υπηρέτες 
των παράνομων Μεταναστών – των Λαθρομεταναστών.

Είναι καθήκον μας ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ
9 π.μ. έξω από το Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης.


ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΔΙΑΤΑΓΗΣ
Υποχρέωση υπακοής δημιουργεί ΜΟΝΟΝ η νόμιμη διαταγή . Έτσι , δεν δημιουργεί υποχρέωση υπακοής διαταγής που εκδίδεται από αναρμόδιο όργανο, διαταγή που δεν αφορά την εκτέλεση στρατιωτικής υπηρεσίας, διαταγή για διάπραξη αξιόποινης πράξης και τέλος διαταγή για παράβαση του Συντάγματος . Και οι τέσσερις περιπτώσεις εντάσσονται στην κατηγορία των "πρόδηλα παράνομων διαταγών".





(...) Όμως, λύγισε η καρδιά μου με την εικόνα των φαντάρων μας να σκουπίζουν το δάπεδο ενός hot-spot, σαν να είναι καμαριέρες φτηνού ξενοδοχείου. 

Στον ΕΛΛΗΝΑ Ευάγγελο Φώτη, αξίζει ένα μεγάλο εύγε. Παλικάρι μου, μείνε έτσι όπως είσαι λεοντόκαρδος, μέχρι τέλους αυτής της "περιπέτειας" και σε όλη σου τη ζωή.

Τέτοιοι ΦΑΡΟΙ φωτίζουν και άλλους στο δρόμο της αρετής και της ανδρείας.
Και τους έχει τόσο πολύ ανάγκη σήμερα η πατρίδα μας.
Περισσότερο από ποτέ.




Διαβάστε και:


Τι συμβαίνει κύριοι;
ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ;
ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΘΩΩΣΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ... ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑΣ;


(...) Υπάρχει και δεύτερος στρατιωτικός, οποιος δικάζεται στις 30 Νοεμβρίου 2017, για τον ίδιο λόγο;
Μήπως περιμένετε την ποινική απόφαση που θα εκδοθεί στις 30 Νοεμβρίου, από το Στρατοδικείο;;;


Κι αν τυχόν, για οιουδήποτε λόγους, δεν πραγματοποιηθεί η δικάσιμος στις 30 Νοεμβρίου και πάρει αναβολή, εσείς θα κρατήσετε ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ, την απόφασή σας για όποτε γίνει η δικάσιμος των δυο ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ;


ΔΕΧΕΣΤΕ ΠΙΕΣΕΙΣ, ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ, ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΣΑΣ;;; 



ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να γίνουν Υπηρέτες 
των παράνομων Μεταναστών – των Λαθρομεταναστών.

Είναι καθήκον μας ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ.

ΟΛΟΙ στις 9 π.μ. έξω από το Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης.


Επιμέλεια: Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΟΣΙΛΟΓΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΑΝΔΡΕΙΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΓΕΝΑΙΑ ΨΥΧΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΘΩΩΣΕ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΗΔΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΗΤΑΝΕ ΑΘΩΙ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑΥΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΝΗΚΗ Η ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΧΙΛΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΩΓΜΟΙ ΘΑ ΑΤΣΑΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΩΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΡΩΜΑΛΑΙΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΣΑΣ ΕΥΧΩΜΑΙ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΑΞΙΩΘΗΤΕ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΜΗΝ αλεξιος κ

Ανώνυμος είπε...

"ΕΠΑΜ (με κομματικά λάβαρα-κακώς κατά τη γνώμη μας"

Κακώς κάκιστα! Οι συνοδοιπόροι του καταστροφικού ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ανθελληνικού αντίχριστου σύριζα.

Νομίζουν οι "σχεδιαστές" της κομμουνιστικής παγκοσμιοποίησης πως υπάρχουν ακόμα ζώα να πιστεύουν πως όλοι αυτοί (κκ$δες καζακηδες λαφαζανοστρατούληδες 43 53 αρδην φίγδην μιγδην γιάνης με ένα ν η δυο η τρια η σαραντρία , κλαμπαβιστσες μ-λ , κουλου , λουμου , πλευσεις γεύσεις και λοιποί) οι κομμουνιστές με τα πάμπολλα ονόματα θα ΞΑΝΑ ΚΑΡΟΪΔΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ εμφανιζόμενοι πότε ως Ελληνες αγωνιστές και πότε ως υπερασπιστές κάθε ανωμαλίας ανθελληνισμού και αντιχριστιανισμού.

Εμφανίζονται οι κομμουνιστές αυτοί και ως υπερασπιστές της ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ !
ΠΟΙΟΙ ΟΙ ...ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΠΟΗ!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ - ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ , ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ- ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ!
ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ!
ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ
ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ !!!

ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ
ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ
(ΜΠΛΕ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΚΟΚΚΙΝΟΙ)
ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
ΑΛΛΑ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ είπε...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΣ
Στίς 28/11/2017 συζητήθηκεν η από 20/12/2016 αίτησίς μας μετά από παραπομπή από τό ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΙΚΕΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ, στό ΣτΕ, κί αφορά τήν άρνησιν – παράλειψιν της Διοικήσεως νά μάς επιτρέψη νά εισέλθωμε στόν Κοινόχρηστο Χώρο Πρασίνου καί νά λειτουργηθούμε στόν Ιερόν Ναόν μας ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑ επί της Ιεράς Οδού αρ. 114.
Εκκρεμούν ακόμη:
1. Η αίτησις ακυρώσεως κατά της αδείας του τεμένους του ισλάμ στό Ε’ Τμήμα του ΣτΕ, καθώς καί η αίτησις ακυρώσεως ενώπιον του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ κατά τής οικοδομικής αδείας του τεμένους του ισλάμ.
2. Αίτησις ακυρώσεως κατά τής συγκροτήσεως του ΔΣ του ανωτέρω τεμένους ενώπιον του ΣτΕ.
3. Σειρά μηνύσεων κατά της αρχαιολογικής υπηρεσίας Αθηνών, κατά των υπευθύνων του ΥΠΕΚΑ καί του Δήμου Αθηναίων.

Ο αγώνας συνεχίζεται!

Στον ανωτέρω Ναόν βεβαιώνει και το ίδιο το ΑΤ ότι προσερχώμεθα ανελλιπώς από 13/11/2016 ἐως και την 29/11/2017 προκειμένου να τελέσωμε τα θρησκευτικά μας καθήκοντα έξωθεν της ερμητικά κλειστής θύρας του κοινοχρήστου χώρου πρασίνου εμποδιζόμενοι από την Πολιτεία να τελέσωμε τα ορθόδοξα θρησκευτικά μας καθήκοντα με ιερέα τόν π. Κλεομένη. Και θα συνεχίσωμε να προσερχώμεθα και να έχωμε ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ.

Παρακαλούμε να έχωμε όλοι ΠΙΣΤΙ στον ΘΕΟ μας και να είμεθα ευσεβείς και προσεκτικοί στις εκφράσεις μας.

Ο αγώνας συνεχίζεται!

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΝ ΓΡΑΦΕΙΟΝ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Κ. ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ – ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ι. ΧΟΡΤΑΤΟΥ – ΛΑΜΠΡΟΥ Π. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ


Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.