" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Τσίπρας-Καμμένος νομοθετούν υπέρ τουρκικών συμφερόντων – Ανοίγει ο δρόμος για εκλογή των μουφτήδων στην Θράκη!

Μπορεί οι ξεδιάντροποι αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ να έχουν κάνει κουρέλι όλες τις «φιλολαϊκές» και «αντιμνημονιακές» υποσχέσεις που χρησιμοποίησαν για να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό και να του υποκλέψουν την ψήφο, αλλά υπάρχουν και κάποιες άλλες, λιγότερο γνωστές στο ευρύ κοινό, που τις τηρούν στο ακέραιο.

Μία, λοιπόν, από τις υποσχέσεις τους αυτές, ήταν η ικανοποίηση του πάγιου αιτήματος των Τουρκαλάδων, για εκλογή των μουφτήδων από τους πιστούς τους, προκειμένου βεβαίως να εκλέγονται οι εκλεκτοί του τουρκικού προξενείου, με όσους εθνικούς κινδύνους εγκυμονεί κάτι τέτοιο!

Έτσι, προσθήκη στο νομοσχέδιο για την Παιδεία βάσει της οποίας οι διορισμένοι από το ελληνικό κράτος μουφτήδες Κομοτηνής (Μέτσο Τζεμαλή) και Ξάνθης (Μεχμέτ Εμίν Σινίκογλου) θα συνταξιοδοτηθούν ως δικαστικοί (με την δικαιολογία ότι λειτουργούν ήδη ως ιεροδίκες), κατέθεσε η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου – του δήθεν «υπερπατριώτη» και «τουρκοφάγου»!


Με την συνταξιοδότηση –στην ουσία εκδίωξη!- των δύο μουφτήδων, ανοίγει ο δρόμος για την εκλογή των διαδόχων τους! Οι οποίοι, εφόσον η μειονότητα είναι επισήμως θρησκευτική, θα γίνουν οι φυσικοί ηγέτες της και θα λειτουργούν σύμφωνα με τις εντολές του Ερντογάν Πασά και του βαθέως τουρκικού κράτους. Κι όποτε πέσει το «σύνθημα» από απέναντι, οι μουφτήδες θα είναι αυτοί που ξεσηκώσουν τους μουσουλμάνους κατά του ελληνικού κράτους, μετατρέποντας την Θράκη μας σε νέο Κοσσυφοπέδιο!!!

(δείτε μετά το 2:25 μέχρι το 4ο λεπτό του βίντεο):

(ΥΓ) 1: Παρεμπιπτόντως, η τελική υπογραφή στο σχετικό προεδρικό διάταγμα θα είναι του ετέρου «υπερπατριώτη» Πάκη Παυλόπουλου. Δηλαδή, ζήτω που καήκαμε!

(ΥΓ) 2: Και να μην ξεχνάμε και το άλλο: η συγκυβέρνηση των 152 στηρίζεται στους τρεις –κατά δήλωσή τους- «Τούρκους» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ! Άρα…

(ΥΓ) 3: Κάτω η συγκυβέρνηση των
προδοτών Τσίπρα-Καμμένου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.