" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ.... Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ - ΑΝ.ΕΛ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ

Παραθέτουμε αποσπάσματα από 3 σημερινές αναρτήσεις:

Ανάρτηση ΜΑΚΕΛΙΟΥ:
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ! Η Αθήνα ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ στο Ισλαμ! 
Γκρέμισαν την Εκκλησία της Παναγίας της Ελευθερώτριας στον Βοτανικό ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ «ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ» (ΒΙΝΤΕΟ)


Η φασιστική Κυβέρνηση παράνομα γκρεμίζει τον ιερό ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας μέσα στον χώρο του Βοτανικού, επί της Ιερά οδός 114. Για να μην είναι μπροστά στο ισλαμικό τέμενος. Γκρέμισαν Χριστιανικό Ναό για να γίνει το Τζαμί!

Παρά το γεγονός ότι εκκρεμεί ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας η υπ’ αριθμόν Ε2011/2017 Αίτησις 150 ατόμων σχετικώς με τον Ναόν της Αγίας Τριάδος – Παναγίας Ελευθερώτριας εντός του κοινοχρήστου χώρου πρασίνου επί της Ιεράς Οδού αρ. 114 (πλησίον του επιδίκου και επιδόξου τεμένους του ισλάμ) συζητηθείσα την 28/11/2017 ενώπιον του Δ΄ Τμήματος του Συμβουλίου Επικρατείας με εισηγήτρια την κ. Ουρανία Μαυρομιχάλη – Νικολαράκου και Πρόεδρο τον κ. Αντωνόπουλο, Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ…!!!



ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ

Στην υπόθεση υπάρχει έντονο παρασκήνιο, αφού με εντολή ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ακυρώθηκαν οι προσπάθειες Εισαγγελέων να ματαιώσουν την κατεδάφιση. Στο σημείο βρίσκονται ήδη Έλληνες Πατριώτες που ετοιμάζουν κινητοποιήσεις. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας κρατάμε ενήμερους.



Ανάρτηση ιστολογίου "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ":

ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ
ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ..




ΤΩΡΑ!! Η φασιστική Κυβέρνηση παράνομα Γκρεμίζει τον ιερό ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας μέσα στον χώρο του Βοτανικού, επί της Ιερά οδός 114. Για να μην είναι μπροστά στο ισλαμικό τέμενος. Γκρεμίζουν Χριστιανικό Ναό για να γίνει το Τζαμί! Ξεκινούν και επίσημα την Ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας! Η Οργή του Λαού συσσωρεύεται και θα ξεσπάσει!

Παρά το γεγονός ότι εκκρεμεί ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας η υπ' αριθμόν Ε2011/2017 Αίτησις 150 ατόμων σχετικώς με τον Ναόν της Αγίας Τριάδος - Παναγίας Ελευθερώτριας εντός του κοινοχρήστου χώρου πρασίνου επί της Ιεράς Οδού αρ. 114 (πλησίον του επιδίκου και επιδόξου τεμένους του ισλάμ) συζητηθείσα την 28/11/2017 ενώπιον του Δ΄ Τμήματος του Συμβουλίου Επικρατείας με εισηγήτρια την κ. Ουρανία Μαυρομιχάλη - Νικολαράκου και Πρόεδρο τον κ. Αντωνόπουλο, αυτήν την στιγμήν γκρεμίζεται ο Ιερός Ναός μας κατά παράβασιν των Θείων Νόμων, του ισχύοντος Συντάγματος, των διατάξεων του αντιρατσιστικού Νόμου και των σχετικών διεθνών διατάξεων. Τόν λόγο αυτήν τη στιγμή έχει η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Αικατερίνη Κ. Παντελίδου - Γεώργιος Ι. Χορτάτος - Λάμπρος Π. Σταθόπουλος



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ.
Δήλωση Παντελίδου - Δικηγόρου για το Γκρέμισμα του ΝΑΟΥ στο Βοτανικό-30-8-2018 



@ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2018 ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΑΝ.ΕΛ. ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ......

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ.... ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ.... ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ......


ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.



Απόσπασμα Ανάρτησης του  Ιστολογίου "Λευτέρης Πανούσης"


Αν πράγματι συμβαίνει αυτό, η κατάσταση είναι επείγουσα. Πρόκειται για αποτρόπαια ιεροσυλία, για εθνικό και ηθικό έγκλημα, που δεν έχει ξανασυμβεί στην νεώτερη Ελλάδα.
Θυμιζω οτι το καθεστως των γαλαζιων, κοκκινων, πρασινων και εμπριμε εργολαβων της γενοκτονιας του Ελληνισμου, εχει απαγορευσει την προσβαση των κατοικων στο ιερο ναο, λογω των εργασιων ανεγερσης του τεμενους.
Τωρα αποφασισανε να τον γκρεμισουν;

Έλληνες, το γκρέμισμα μιας δικιάς μας εκκλησιάς εντός του Ελληνικού εδάφους, δεν είναι απλως μια πράξη ατίμωσης ιερων μας μνημείων.
Είναι άμεση και εθεία προσβολη κατα της συλλογικής μνήμης του εθνους μας.
Μην ξεχνατε οτι ο Τουρκος στρατιωτικος σκοτωσε τον Σολωμού, ενώ προσπαθουσε να κατεβάσει την Τουρκικη σημαία.

Ε λοιπον το γκρεμισμα ενος ιστορικου χριστιανικου ναου, μεσα στο εδαφος μας, ειναι εξισου βαρια προσβολη προς τον Ελληνισμό, όσο και το να αποπειραθεί ενας εισβολέας να κατεβάσει τη σημαία μας!
Αν μη τι άλλο, κηρύξτε τους τον πολεμο στη συνειδηση σας...

Και ναι μεν δεν δυναμαι να σας το επιβεβαιωσω αυτη τη στιγμη, οτι εχουν αρχισει να πεφτουν οι γκασμαδες απανω στο ιερο της Παναγιας αλλα δυναμαι να σας επιβεβαιωσω οτι καθε χτυπημα του γκασμα στην αγιασμενη πετρα, είναι και ενα χτύπημα στη συλλογική μας μνημη. Ειτε ειμεθα χριστιανοί, είτε είμεθα άθεοι, είτε ειμεθα δωδεκαθείστες ή δεν ξερω γω τι αλλο...

Γκρεμιζεται εκκλησια, για να χτιστει τεμενος;
Η προσβολη δεν αφορα μοναχα τον Σταυρό. Αφορα ολους εμας τους Ελληνες! 
(...)
Έλληνες τρέξτε! SOS!!!ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΊΖΕΤΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΊΑ. ΓΚΡΕΜΊΖΕΤΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΉ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ...

Α, και κατι ακομα...
Μην περιμενετε φυσικα καμία αντιδραση απο την επισημη εκκλησια, τον αρχιεπισκοπο και τους υποταχτικους τους, δηθεν ορθοδοξους "ιερεις". Αυτοι αν τους το ζητουσαν θα γκρεμιζαν τον ναό με τα ιδια τους τα χερια!


Συλλογιστειτε μοναχα οτι ήδη οι λαθροεισβολείς έχουν πάρει τόσο πολύ αέρα, ώστε αποκλείουν εθνικες οδους, 

ξυλοκοπούν οδηγούς, σκοτώνουν μέρα-μεσημέρι και λεηλατούν ότι βρουνε, χωρις να δινουν δεκαρα ουτε για τους νομους μας, ουτε για τις ζωες μας. Φανταστειτε τι εχει να γινει οταν θα αποχτησουν και ενα "συμβολο", 'ενα ειδος "ναου του Σολομωντα" για την Ε΄φαλαγγα του Ισλαμ στην Ινδογρεκία...

Στο γονατο θα μας σφαζουν. Οπως ηδη εκπαιδευουν τα παιδια τους να πράττουν, στις σχολικες γιορτες της Θρακης...

2 σχόλια:

Συνάθροιση Καρδιακής Προσευχής είπε...

Κανένας πολιτισμός δεν έπεσε αν δεν ήταν ήδη σάπιος από μέσα.

maria koumi είπε...

ΓΙΑΤΙ ΛΥΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ DE FACTO ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΔΙΧΩΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!!!!!
ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΚΤΙΣΤΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,
Η ΝΕΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΤΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.ΣΤΟΧΟΣ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ-ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ- ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ DE FACTO ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ,ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΔΙΧΩΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!!!!
Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ:
«Η θεσμοθέτηση του χώρου λατρείας του Ισλάμ οδηγεί σε ουδετερόθρησκο κράτος»
Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ αποκαλύπτει γιατί δεν πρέπει να γίνει το τέμενος(τζαμί)
https://www.youtube.com/watch?v=O_FSDAb4bIM

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.