" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Θράκη : Η κυβερνητική ΠΡΟΔΟΣΙΑ ... "ΚΑΡΠΙΖΕΙ"

Δεν πρόλαβε να τελειώσει η δημόσια συζήτηση για την αντικατάσταση των μουφτήδων 
(γράψαμε εδώ)  
και άρχισαν τα ...όργανα. 


Στην Κομοτηνή 
ο τοποτηρητής Τζιχάτ σήμερα (χθές), ανήμερα του Κουρμπάν Μπαϊράμ, βρέθηκε στο κεντρικό Εσκί Τζαμί ως μουεζίνης – βοηθός του …τουρκομουφτή Σερήφ Ιμπραήμ, που (υποτίθεται ότι) σφετερίζεται τον τίτλο του!
Παρών και ο Τούρκος υποπρόξενος Ιμπραήμ Σακλί. 




Την ίδια στιγμή στην Θεσσαλονίκη το Γενί τζαμί που τα προηγούμενα χρόνια λειτουργούσε ως τέμενος αυτή τη ημέρα με φροντίδα των επίσημων μουφτειών (δηλαδή με δικό τους ιμάμη), το πήραν οι προξενικοί.

Ως ιμάμης ήρθε ο Α. Κουρού, γνωστός από την κόντρα του με την δασκάλα Χαρά Νικοπούλου στο Μέγα Δέρειο, ενώ παρέστησαν κι άλλοι γνωστοί τουρκόφρονες, όπως ο πρόεδρος της απαγορευμένης ΤΝΚ Νετζάτ, ο εκπρόσωπος του τουρκοκόμματος DEB κ.α.





Κι αυτά τα απίθανα είναι μόνο τα προεόρτια.
Η προδοτική κίνηση της Κυβέρνησης, η αθλιότητα αυτή με την εξωπέταξη των μουφτήδων, θα έχει άμεσα και τραγικά αποτελέσματα σε όλη την τοπική κοινωνία.

Στην μουσουλμανική κοινωνία που παραμένει μετριοπαθής δίνεται το σήμα, ότι όποιος είναι νομιμόφρων είναι και αναλώσιμος για το κράτος, ενώ οι προξενικοί είναι θέμα χρόνου να κερδίσουν όσα διεκδικούν.

Στην δε πλειονοτική κοινωνία η ανεπάρκεια του όποιου τοποτηρητή θα απαξιώσει τον θεσμό της μουφτείας και όταν ένας άλλος Καλπαδάκης – Γαβρόγλου – Δενξερωγώ παραδώσει και τα κλειδιά της Θράκης στην Τουρκία δεν θα υπάρχει κανείς για να τον φτύσει.




Σχ: Αύριο το πρωΐ πρέπει να ανακληθεί η τοποθέτηση του Τζιχάτ ως τοποτηρητή.
Α ύ ρ ι ο !


Κώστας Καραΐσκος




Το Υπουργείο Παιδείας υπό τον Γαβρόγλου, είναι απόλυτα ανεπαρκές να χειριστεί θέματα της Μουσουλμανικής Μειονότητας.
Έτσι ο Γεν. Γραμματέας Θρησκευμάτων Γ. Κ α λ α ν τ ζ ή ς, έχει αποδειχθεί ανεξέλεγκτος ενορχηστρωτής των σαρωτικών αλλαγών στο θέμα των Μουφτήδων.
Ο Τζιχάτ είναι γνωστός οσφυοκάμπτης μπροστά στον Καλαντζή.


Οι άλλες παράμετροι, όπως ο παράγοντας διείσδυσης του τουρκικού προξενείου στην Ελλάδα και στην Θράκη, λόγω της ανικανότητάς τους, είναι
θέμα που τους αφήνει αδιάφορους.


Και πάντοτε στα ελληνοτουρκικά δεν μπορεί να παραλείπεται το τραγικό συμβάν, ότι διπλωματικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού είναι ένας διπλωμάτης, που έχει σύντροφό του την Νο 3 της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα, ενώ κάποιοι ψιθυρίζουν ότι είναι το αφεντικό της ΜΙΤ στην Ελλάδα…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΔΟΣ on 22/08/2018



Πηγή 2 άρθρων
τις 2 τελευταίες φωτογραφίες είδαμε εδώ, χωρίς να γνωρίζουμε από ποιο ιστολόγιο προέρχονται.




Δύο ακόμη σημαντικά άρθρα από εκεί:
Κραυγή αγωνίας από την Θράκη: Οι αθλητικοί σύλλογοι προωθούν τα αποσχιστικά σχέδια του τουρκικού προξενείου 



Εκατοντάδες ισλαμιστές γιόρτασαν το κουρμπάν μπαϊράμ στο... Αιγάλεω! ΒΙΝΤΕΟ:



Θυμίζουμε και την πρόσφατη ανάρτηση μας:
ΑΙΣΧΟΣ: ΑΠΕΛΥΣΑΝ Πομάκο δάσκαλο.



Έργα και ημέραι Σύριζα ...
(όχι ότι άλλαξε ποτέ κάτι στην Θράκη τις τελευταίες δεκαετίες, οι κυβερνήσεις αλλάζαν, το τουρκοπροσκύνημα των πολιτικών μας στους πράκτορες του Προξενείου παραμένει για να μην χάσουν λίγες χιλιάδες ψήφους)



Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.