" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2018

Μνήμη Έλληνες, ΜΝΗΜΗ!

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΙΣΜΟ 
ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ!
(Μνήμη Έλληνες, ΜΝΗΜΗ!)

ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΘΕΙ Ο Λ Ο Κ Λ Η Ρ Ο ! ΕΩΣ ΤΕΛΟΥΣ !

Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

«Στην Βόρεια Ελλάδα ο Μακεδονικός (Σλαβομακεδονικός) λαός τα ’δωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωϊσμού και αυτοθυσίας που προκαλούν τον θαυμασμό.
Δεν πρέπει να υπάρχει καμμία αμφιβολία, ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του, έτσι όπως τη θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα το αίμα του για να την αποκτήσει».
(Απόφαση 5ης Ολομελείας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Ιανουάριος 1949).


Σαν χθές, 29η Αυγούστου, κατελήφθη από τον Εθνικό Στρατό το ύψωμα Κάμενικ στον Γράμμο. Ήταν η ολοκλήρωση της Νίκης του Έθνους κατά του ξενοκίνητου κομμουνιστοσυμμοριτισμού και η 29η Αυγούστου καθιερώθηκε ως η Ημέρα της Πολεμικής Αρετής των Ελλήνων!


Προς χάριν των νέων Ελλήνων, που ακούν συνεχώς για τον «εμφύλιο» και δεν έχουν διδαχθεί στα «σχολεία» της σάπιας μεταπολιτευτικής «δημοκρατίας» την πραγματική ιστορία μας, θα κάνουμε σήμερα ένα σύντομο αφιέρωμα σ’ αυτήν την λαμπρή και τραγική συνάμα σελίδα της ιστορίας μας.


Ο συμμοριτοπόλεμος, λοιπόν, ή «Τρίτος Γύρος» ξεκίνησε επισήμως την 31η Μαρτίου 1946, την ίδια ημέρα που διεξάγονταν στην χώρα εκλογές, από τις οποίες απείχε το ΚΚΕ. Την ημέρα εκείνη, ένοπλοι συμμορίτες επιτέθηκαν στον σταθμό Χωροφυλακής του Λιτοχώρου Πιερίας και δολοφόνησαν τους χωροφύλακες.


Ενωρίτερα, μικρές ομάδες συμμοριτών είχαν «βγει στο κλαρί», δήθεν για την ασφάλειά τους, διότι υποτίθεται ότι έπεφταν θύματα αντεκδικήσεως από τους εθνικιστές σε πόλεις και χωριά.
Αυτοί ήταν οι δήθεν «καταδιωκόμενοι αγωνιστές».


Ωστόσο, η γεωγραφική κατανομή των πρώτων συμμοριών, τους διαψεύδει.
Διότι, στην Μακεδονία υπήρχαν 1.180 συμμορίτες,
στην Θεσσαλία 1.400,
στην Ήπειρο, στην Στερεά και την Πελοπόννησο, από 150
και ουδείς στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.
Γιατί αυτή η συγκέντρωση δυνάμεων στην Βόρειο Ελλάδα;
Διότι, η Β. Ελλάς ήταν ο στόχος των εντολοδοτών τους!Ποιος, παρακίνησε το ΚΚΕ σε νέο αντάρτικο;
Αποκαλύπτει σχετικώς ο «Στάλιν της Ελλάδος», Ν. Ζαχαριάδης, στο βιβλίο του «Καινούργια Κατάσταση-Καινούργια Καθήκοντα»:
«Ο Τίτο και η κλίκα του μας υπεσχέθησαν την πιο πλατειά βοήθεια.
Αυτό έπαιξε αποφασιστικό ρόλο στην απόφασή μας να προχωρήσουμε στην οργάνωση της ένοπλης πάλης».
Γιατί, όμως, ο Τίτο (ή Γιοζίπ Μπρόζ, όπως ήταν το πραγματικό εβραϊκό του όνομα) 
έσπρωχνε το ΚΚΕ στο αντάρτικο;

Τα πύρινα λόγια του σε δημόσια ομιλία του στα Σκόπια, την 11η Οκτωβρίου 1945, δίνουν την απάντηση:

«Υπάρχουν, όμως, σήμερα Μακεδόνες έξω από την Νοτιοσλαβική Μακεδονία.

Είναι οι αδερφοί μας της Μακεδονίας του Αιγαίου, για τις τύχες των οποίων δεν είναι δυνατόν να αδιαφορήσουμε».

Και συμπλήρωσε ο στενός του συνεργάτης Βουκμάνοβιτς (γνωστός ως «Τέμπο»):
«Είτε το θέλουν οι Έλληνες είτε όχι, η Μακεδονία θα γίνει αυτόνομο κράτος και θα υπαχθεί στο Γιουγκοσλαβικό Ομόσπονδο κράτος.
Αν οι Έλληνες δεν το θελήσουν αυτό ειρηνικά, θα το πετύχουμε δια των όπλων». 


Επιβεβαιώνει, στο βιβλίο του «Αναμνήσεις», ο Γ. Ιωαννίδης, εκ των πρωταγωνιστών της κομμουνιστικής ανταρσίας, τους πραγματικούς σκοπούς των συμμοριτών:

«Ο Τίτο χρησιμοποίησε αποκλειστικά τους αντάρτες του ΚΚΕ για δικούς του επεκτατικούς σκοπούς, για την προώθηση των γιουγκοσλαβικών βλέψεων στην ελληνική Μακεδονία».

Μάλιστα, το 1947, ενεκρίθη από την 3η Ολομέλεια της Κ.Ε. του ΚΚΕ το διαβόητο σχέδιο «Λίμνες», που προέβλεπε την δημιουργία κομμουνιστικού κράτους στην Βόρειο Ελλάδα, με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη, το οποίο θα διδόταν ως «δώρο» στον Τίτο!
Όμως, και ο Στάλιν – δια του Τίτο - ενεθάρρυνε την ανταρσία, με σκοπό τον διαμελισμό της Ελλάδος, με την δημιουργία ξεχωριστού κομμουνιστικού κράτους στην Βόρειο Ελλάδα (κατά τα πρότυπα της Βορείου και Νοτίου Κορέας, της Δυτικής και Ανατολικής Γερμανίας κ.τ.λ.), το οποίο θα παρέδιδε μετά στον Τίτο ως δώρο, για να το ενσωματώσει αυτός στην «Ομόσπονδη Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας».

Σε περίπτωση αποτυχίας, και πάλι θα ήταν κερδισμένος, αφού θα είχε πετύχει αντιπερισπασμό στην Ελλάδα για να μπορέσει να θεμελιώσει τις κατακτήσεις του στην Ανατολική Ευρώπη και ιδιαιτέρως στην Πολωνία, όπου αντιμετώπιζε οξυτάτη λαϊκή αντίδραση.

Για την αναμφισβήτητη υποστήριξη του Στάλιν στην ανταρσία, έγραψε αργότερα ο Δημ. Βλαντάς, μέλος της τότε Κ.Ε. του ΚΚΕ:
«Η δεύτερη βασική αιτία της ήττας μας, ήταν η τότε ηγεσία του ΚΚΣΕ. Αυτή, από τον Μάρτη του 1946, ενθάρρυνε την ηγεσία του ΚΚΕ για ανταρτοπόλεμο, με σκοπό να εξυπηρετήσει ρωσικά συμφέροντα.Θα ήταν ανόητο να φανταστεί κανείς ότι, χωρίς την έγκριση της σοβιετικής ηγεσίας, χωρίς την υπόσχεσή της για βοήθεια, θα άρχιζε η ηγεσία του ΚΚΕ ένοπλο αγώνα μετά το 1946» («Η τραγωδία του ΚΚΕ»).

Κι όταν επήλθε η ρήξη των εντολοδοτών, Τίτο και Στάλιν, το 1948, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τους συμμορίτες, που οδήγησε στην συντριβή τους, στον Γράμμο και στο Βίτσι, τον Αύγουστο του 1949!


Οι απώλειες της Ελλάδος από τον συμμοριτοπόλεμο ήσαν οι ακόλουθες:
  • Εκτελεσθέντες πολίτες από τους κομμουνιστοσυμμορίτες 4.123,
  • εκτελεσθέντες Ιερείς 165,
  • φονευθέντες αξιωματικοί και άνδρες του στρατού 12.777,
  • τραυματίες αξιωματικοί και άνδρες του στρατού 37.732, 
  • φονευθέντες αξιωματικοί και άνδρες της χωροφυλακής 1.579, 
  • τραυματισθέντες αξιωματικοί και άνδρες της χωροφυλακής 2.329...

Στις εθνικές απώλειες, να προσθέσουμε και 28.000 Ελληνόπουλα, που απήχθησαν από τις αγκαλιές των μανάδων τους και
οδηγήθηκαν στο παραπέτασμα, για να γίνουν οι νέοι γενίτσαροι και να πολεμήσουν κατά της Πατρίδος στον επόμενο γύρο.

Υπάρχει κι ένας στατιστικός πίνακας με τις υλικές καταστροφές, αλλά δεν έχει νόημα να τον παραθέσουμε, μιας και είναι γνωστό ότι η Ελλάς κατεστράφη ολοκληρωτικά από άκρου εις άκρον και πήγε 100 χρόνια πίσω!

Σήμερα, 68 χρόνια μετά, οι αγώνες και οι θυσίες όλων εκείνων που κράτησαν την Ελλάδα μας ακεραία, λησμονούνται, απαξιώνονται και σπιλώνονται. Ωστόσο, είναι γραφτό να δικαιωθούν και θα δικαιωθούν, μόλις θα ξημερώσει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Κι αυτό θα συμβεί λίαν συντόμως, διότι έτσι έχει αποφασίσει ο Μεγάλος Θεός της Ελλάδος!

[ΠΗΓΗ:'εθνικισμός']
========================8 σχόλια:

Argiris Milonas είπε...

Και μετα ξυπνησατε διαπομπευμενες πορνες της δυσης,και βρισκεστε στην 4η μεταναστευση των γοννων σας προς μετατροπη και μπασταρδοποιηση των ως ελληνοαμερικανων,ελληνογερμανων κλπ.Καλα που νικησατε τον κομμουνισμο και σωσατε τη χωρα για να την εκπορνευσετε στους δυτικους,ζαγαρια δεξιοι

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

1ον: Μάθε αν σέβεσαι όποιον σου δίνει ελευθερία λόγου

2ον: "διαπομπευμενες πορνες της δυσης" δεν γνωρίσαμε.
Αντιθέτως, με "διαπομπευμενες πορνες" του κομμουνιστικού "παραδείσου" γέμισαν δυστυχώς οι δυτικές κοινωνίες. Έτσι για να έχεις μία αίσθηση τι "αξίες" και τι "ποιότητα ζωής" τους παρείχε ο κομμουνισμός.

3ον: Η διαφορά να είσαι υπό κομμουνιστικό καθεστώς ή μη (δεξιό κατ' εσέ), είναι ακριβώς η ελευθερία του λόγου.
Στην "δύση" ο κομμουνιστής μπορεί να συνδικαλίζεται, να βγάζει εφημερίδες, να κάνει διαδηλώσεις, να εκβιάζει και να απειλεί κλπ,
στον κομμουνισμό όποιος ονειρευτεί κάτι από τα παραπάνω και τολμήσει να να τα εκμυστηρευθεί σε κάποιον, θα καταλήξει στα Γκουλάγκ ...

4ον: Δείξε μας τώρα ΕΝΑ αριστερό ιστολόγιο που δημοσιεύει σχόλια μας, για να καταλάβεις τη διαφορά μας.

Argiris Milonas είπε...

)Πως διαπιστωσες μη σεβασμο απο μερους μου;Την στιγμη που αυτα που αναφερω ειναι αληθειες για εμενα(αρα δεν αποτελουν υβρη)που τολμω να διακηρυσω δημοσιως και με το ονομα μου,οταν το δικο σου ειναι αγνωστο.
2)Φυσικα επαυξανωνται τα ανωτερω απο την οπως φαινεται λανθασμενη πεποιθηση σου που μαλιστα αναφερεις τοσο φυσικα και χωρις ντροπη,οτι εκπορνευοταν οι ρωσιδες και οχι οι δυτικες.Οι ρωσιδες μπορει φιλε μου να το εκαναν για το ψωμι,οι δυτικες και οι ελληνιδες ομως που δεχθηκατε να πεσουν στα χερια των αντιχριστων της δυσης,το κανουνε με αναριθμητους ερωτικους συντροφους,θεωρωντας το φυσιολογικο δικαιωμα τους προ γαμου(και μετα),για διασκεδαση,και χωρις χρημα,τσαμπα δηλαδη!!ξεπερνωντας καθε εννοια πορνειας(δηλαδη "εγκαινιασανε"οι δυτικοι εννοια σε ισχυ ανωτερη της πορνειας).εκαναν "αμισθη"πορνη καθε κοπελα τους δωρεαν!.
3)Εισαι χριστιανικο σαιτ,εξισωνεις εσενα με αντιχριστα ιστιολογια;Με το τι θα εκαναν οι ανιδεοι και αντιχριστοι;οταν ξερεις οτι δεν μπορεις να αποκρυψεις την αληθεια;το σωστο;το δικαιο;σε αδικησα;σε εβρισα;πως δε θα μεινεις ακεραιος ως χριστιανος;αφου ξερεις οτι ουδεν κρυπτον υπο του ηλιου;
3)Σταματηστε επιτελους παλια ψωμοτυρια του δυτικου προτεκτορατου που καταπατησε την ελληνοοορθοδοξη ανατολικη αυτοκρατορια,μπας και αυτη ελευθερωθει και ξαναζησει.
Η συμβολη εσας των δεξιων,πρωην φιλενωτικων(ναι απο εκει πηγαζεται)στη διαλυση της ρωμανιας και τωρα της ελλαδος ειναι καθοριστικη.Επιτελους διαλεξτε τον αγιο κοσμα το τουρκικο,ή και ρωσικο φεσι εναντι των δυτικων.
Δεν ηταν ευλογια και προοδος η δυση
Ειτε το αναρτησεις ειτε οχι, η αληθεια οχι μονο δεν κρυβετε,ενιοτε ζει,και αγει τις ζωες μας,θελουμε δε θελουμε

dimitra athanasopoulou είπε...

Ο μεγάλος Θεός της Ελλάδας?
Μήπως η πηγή είναι σατανιστές εε?

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Μπράβο! Τα κατάφερες!
το βρήκες το λάθος!!!
Ναι είναι κρυφοσατανιστές.
Χαιρόμαστε που έχουμε τόσο σκεπτικιστές αναγνώστες...

labitochromis είπε...

Να πείτε στον κ. Argiris Milonas να μην πουλάει αριστερή ιδεολογία με χριστιανικό κάλυμμα εδώ στις ιστοσελίδες. Αν έχει Κότσιρα, ας πάει να πουλήσει αριστερή ιδεολογία στα χωριά της Μουργκάνας: στους κατοίκους εκεί στο Λια και στο Μπαμπούρι και τα τριγύρω χωριά. Σε αυτούς, δηλαδή, που έζησαν στο πετσί τους το τι σημαίνει κομμουνισμός. Όταν έσπασε η γραμμή στο Γράμμο και στο Βίτσι και οπισθοχώρησαν οι συμμορίτες μέσα στην Γιουγκοσλαβία (αφού πρώτα είχαν κάνει με το ζόρι παιδομάζωμα στα χωριά αυτά, στέλνοντάς τα σε στρατόπεδα συγκέντρωσης), πήραν δια της απειλης των οπλων όσους κατοίκους είχαν απομείνει στα χωριά αυτά, ώστε να έχουνε δούλους και υπηρέτες για να τους βοηθήσουν στις υπόλοιπες συρράξεις!

Αυτοί οι άνθρωποι έκαναν από 10 έως 20 χρόνια να γυρίσουν στα χωριά τους. Στα χωριά τα οποία ερήμωσαν οι κομμουνιστές από "αγάπη και ενδιαφέρον". Τα ίδια και χειρότερα πέρασαν και τα παιδιά του παιδομαζώματος.

Argiris Milonas είπε...

Πανε ρωτα εσυ τα παιδια των "αυτοκτονημενων"απο τα παραθυρα των αστυνομικων τμηματων,τα παιδια των εξοριστων στα νησια,τα παιδια που τα εβγαλαν αναγκαστικα στο βουνο(για να γινουν κομμουνιστες και εχθρος που πρεπει να στραφουμε) οι"καταγγελιες"των εθνικοφρονων φιλοπροοδων,εγγλεζοφιλων,και δυτικοφιλων "μπακαληδων"κυρ-παντεληδων,των πρωην μαυραγοριτων λαδεμπορων,των γερμανοφιλων,που μεταλαχθηκαν αμεσως σε πατριωτες και κυβερνουν ως τωρα την υπεροχη χωρα με τους αθλιους κατοικους,που νομιζουν ακομη οτι ειναι πατριωτες,ενω εχουν συνθηκολογησει με τους αιωνιους εχθρος του εθνους του,τους δυτικους της "προοδου"δηλαδη

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

κύριε Μυλωνά.
Σας δώσαμε την δυνατότητα να γράψετε 4 σχόλια.
Μην γράφετε ασυναρτησίες.

πχ
"τα παιδια που τα εβγαλαν αναγκαστικα στο βουνο(για να γινουν κομμουνιστες και εχθρος που πρεπει να στραφουμε)"
δηλαδή δεν τους έβγαλαν (και με το ζόρι) οι κομμουνιστές στο βουνό;
Οι "δεξιοί" πίεζαν τον κόσμο να βγει "στο βουνό".


Σας έγραψε ο παραπάνω σχολιαστής για το υποχρεωτικό "παιδομάζωμα" των κομμουνιστών, όλη πχ η δυτική Μακεδονία το έχει βιώσει και κρυβόταν μην τους πάρουν οι κομμουνιστές. Τι απαντάτε;

Έλεος πια με τους "μαυραγορίτες".
Όλοι οι Έλληνες στρατιώτες που πολέμησαν για χρόνια και έφτασαν στο Βίτσι και στο Γράμμο ήταν "μαυραγορίτες"; Τι στο καλό; Η μισή Ελλάδα μαυραγορίτες ήταν; Μην γράφετε ότι νά ναι.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν κάπου προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.


Από σήμερα 2/10/2018, έχουμε προσωρινά διακόψει την δημοσίευση σχολίων στο ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.