" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ των ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑ ΝΕΑΡΩΝ που ΖΩΓΡΑΦΙΖΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ στην ΛΕΣΒΟ!


Όσο περισσότερο χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους οι αμερικανοπροδότες Τσίπρας και Καμμένος, τόσο περισσότερο λυσσάνε και αμολάνε τους εγκαθέτους τους κατά των αγνών Ελλήνων πατριωτών!

Έτσι, γύρω στα μεσάνυχτα, τέσσερις νεαροί πατριώτες στην Μυτιλήνη βρέθηκαν στη βόρεια παράκαμψη της Μυτιλήνης όπου και ζωγράφιζαν μια μεγάλων διαστάσεων ελληνική σημαία και δέχθηκαν την επίθεση έξι τσιπροκαμμενικών αριστεριστών.


Μετά από κλήση στην αστυνομία ενός εκ των τεσσάρων θυμάτων της άνανδρης επίθεσης των τσιπροκαμμενικών, οι έξι τραμπούκοι συνελήφθησαν επιβαίνοντες σε ένα αυτοκίνητο στο οποίο και βρέθηκαν κράνη και κοντάρια με κόκκινα κουρελόπανα, που είναι γνωστό πως χρησιμοποιούνται ως ρόπαλα.

Ακολούθησε αναγνώρισή τους από τα θύματα και υποβολή μήνυσης, η οποία εκτός από τις κατηγορίες της απόπειρας βαριών σκοπούμενων σωματικών βλαβών, της απειλής και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων, υπήρχε και αυτή της ληστείας («απαλλοτρίωσης», κατά την διάλεκτο των τσιπροκαμμενικών αμερικανομπολσεβίκων…) ενός πορτοφολιού, που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.


Ποια ήταν η απόφαση της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης»; 
Μετέτρεψε τις κατηγορίες κατά των τσιπροκαμμενικών σε πλημμεληματικού χαρακτήρα (ελλείψει… αποδείξεων!), τους άφησε ελεύθερους και
όρισε τακτική δικάσιμο για τον Σεπτέμβριο του… 2019.

Η δε Αστυνομία,
προφανώς κατόπιν «άνωθεν εντολών», σχηματίζει δικογραφία κατά των… θυμάτων(!!!), για… διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς – στον… τοίχο στον οποίο ζωγράφιζαν την ελληνική σημαία!!!

(ΥΓ): Κάτω η συγκυβέρνηση των αμερικανοπροδοτών και τα τσιράκια της!

2 σχόλια:

nikmoralis είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ;
21/09/2018

Γράφει ο Αντίοχος

Αναρωτιούνται πολλοί, τι νόημα είχαν τα μεγάλα επεισόδια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Αγρίνιο, που δημιούργησε το μαρξιστικό παρακράτος στην επέτειο θανάτου του Φύσσα, με αποκορύφωμα την δολοφονική επίθεση με φωτοβολίδα κατά της 19χρονης Μαρίας.

Είχαν και παραείχαν! Όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, η συγκυβέρνηση αμερικανομπολσεβίκων και συνοδοιπόρων προδοτών, ήταν πολύ στριμωγμένη από τις συνεχείς διαδηλώσεις των πατριωτών – κυρίως στην Θεσσαλονίκη αλλά και τις υπόλοιπες πόλεις της Β. Ελλάδος- με αποκορύφωμα το όργιο της αριστερής κρατικής καταστολής στην ΔΕΘ. Έτσι, ευρισκόμενα υπό το καθεστώς πανικού τρόμου, λόγω της απώλειας του «πεζοδρομίου», τα μεγάλα αφεντικά της κόκκινης χούντας αποφάσισαν να ξαμολήσουν τα παρακρατικά σκυλιά τους, για να επιχειρήσουν αντεπίθεση προκειμένου να ξαναπάρουν τον έλεγχο του «πεζοδρομίου».

Για το σκοπό αυτό, αφενός μεν δόθηκαν εντολές για «μη συγκρουσιακή στάση» στους αστυνομικούς και αφετέρου τα συντρόφια ήταν σκοπίμως εξαιρετικά βίαια. Και η παρ’ ολίγον φονική επίθεση κατά της 19χρονης Μαρίας, δεν έγινε διόλου τυχαία! Οι δράστες είχαν ειδικές «άνωθεν εντολές» να χυθεί αίμα ανύποπτων πολιτών, για να σοκαριστεί και να τρομοκρατηθεί σε μέγιστο βαθμό η κοινωνία που τόλμησε να «σηκώσει κεφάλι»! Πρόκειται για την τακτική «σοκ και δέος», με ωμή βία κυρίως εις βάρος αμάχων, που εφαρμόζουν πάντα οι αφέντες τους κατά των εχθρών τους, σε πλείστες περιπτώσεις (Ιράκ, Σερβία, Αφγανιστάν, Παλαιστίνη και αλλού). Γι’ αυτό άλλωστε, δεν συνελήφθησαν και δεν πρόκειται να συλληφθούν ποτέ οι ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ επίδοξοι δολοφόνοι, παρ’ ότι ο εντοπισμός και η σύλληψή τους σε μια μικρή επαρχιακή πόλη, είναι πανεύκολη υπόθεση για την αστυνομία!

Αλλά, ότι και να κάνουν οι μαρξιστές και οι φασουλήδες συνοδοιπόροι τους, το έχουν χάσει το «πεζοδρόμιο» οριστικά και αμετάκλητα. Κι αυτό θα το διαπιστώσουν πολύ σύντομα στην Θεσσαλονίκη!

nikmoralis είπε...

της αγιας σοφιας οι πορτες
δεν ανοιγουν με κλειδια
μονο θελουν ευζωνακια
και σπαθια ελληνικα!

Άλλο Ποντιακό τραγούδι για το χαμένο κλειδί της Αγιά Σοφιάς τελειώνει με τους στίχους:

Χρόνους έρθαν και πέρασαν, καιροί έρθαν και δέβαν,
'νεσπάλθεν το κλειδίν άθες, κι επέμνεν κλειδωμένον.
θελ' απ' ουρανού μάστοραν και από την γην αργάτεν

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.