" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1992 ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Το Σχόλιο μας.


14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1992 



ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ 
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ.
"Καλείται η Κυβέρνηση να σταθεί στο πνεύμα και στο μήνυμα του Ψηφίσματος και του σημερινού Συλλαλητηρίου.

Ο λαός της Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης ζητά από τον Υπουργό των Εξωτερικών να συνεχίσει αγωνιζόμενος και
να μη δεχθεί την αναγνώριση του κράτους των Σκοπίων με όνομα ή ονομασία που θα περιλαμβάνει τη λέξη “Μακεδονία”.


Το Ψήφισμα αυτό υπογράφει η Ιστορία της Ελλάδας και προσυπογράφει ο λαός της Μακεδονίας"



ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΓΝΟΗΣΕΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ!





ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ
Δυστυχώς ξεπουλήσαμε
Ο Α.Τσίπρας «κάρφωσε» το νέο όνομα της ΠΓΔΜ με δήλωση -σοκ



Φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται η πληροφορία για τη νέα ονομασία της ΠΓΔΜ ως «Νέα Μακεδονία»
και μάλιστα δια στόματος του πρωθυπουργού, Α.Τσίπρα, με μια σκόπιμη διατύπωση.

Το περασμένο Σάββατο ο Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν στο Βελιγράδι για τη συνάντηση με τους ομολόγους του από τη Βουλγαρία, την Σερβία και τη Ρουμανία.

Η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα σε ερώτηση σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων πέρασε σχεδόν απαρατήρητη. Ας δούμε τι ακριβώς είπε:

Ίσως το 2018 να είναι ένα έτος, όπου θα μπορούσαμε να έχουμε μια θετική εξέλιξη σε ένα χρόνιο πρόβλημα, αν η νέα κυβέρνηση των Σκοπίων αποφασίσει να κάνει ουσιαστικά βήματα προς τα μπρος. Αν σταματήσει μια, κατά την άποψή μου, αχρείαστη ρητορική, ότι αποτελούν τους ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ των Μακεδόνων και του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αν σταματήσει μια αλυτρωτική ρητορική και ταυτόχρονα αποδεχτεί μια λύση στην ονομασία, αμοιβαία αποδεκτή με τους γείτονες” είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός.
το είδαμε εδώ
με τον τίτλο:




Σχόλιο - Απάντηση στο ερώτημα "Που είστε όλοι εσείς σήμερα";
Προφανώς "ζούμε", αλλά ΔΕΝ είμαστε οι ίδιοι, 25 χρόνια μετά.


Σήμερα, 
η αριστερή - νεοποχίτικη προπαγάνδα στα σχολεία, τα πανεπιστήμια και την τηλεόραση έχουν μετατρέψει ένα τμήμα της ελληνικής νεολαίας σε ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ.

Οι υπόλοιποι, όσοι ΠΗΓΑΝ σε εκείνο το απίστευτο συλλαλητήριο, τώρα κοιτάνε τον εαυτούλη τους, τα "παιδιά" (να τα στηρίζουν οικονομικά όσο μπορούν), τα εγγόνια (αφού η κόρη εργάζεται και πρέπει να τα κρατάνε), το δάνειο που πήραν για τις μεζονέτες των παιδιών και τα χρέη στις κάρτες γιατί είχαμε και Black Friday πρόσφατα.

Εμείς σας το ξεκαθαρίζουμε, 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ.
Η καταστροφή έρχεται.


Οι ελάχιστοι αγωνιστές που τολμούν και βγαίνουν στο δρόμο (πάντα με τις απειλές εγκάθετων "στρατιών" αναρχικών που προσπαθούν να εντοπίσουν κανέναν "φασίστα" για να τον προπηλακίσουν), 
ΔΕΝ αρκούν για να ξυπνήσουν τους νεοραγιάδες. 

Οι φωνές από ένα σωρό σαβούρες και τηλεπερσόνες υπερισχύουν. Οι ελάχιστοι ορθόδοξοι και Έλληνες πατριώτες που βρίσκονται στις επάλξεις, μάταια φωνάζουν.

Όλοι αυτοί οι λαθροεισβολείς που ανέχθηκες (για να πάρεις το "ενοίκιο" από το διαμέρισμα ή για να μην σε πουν "ρατσιστή" οι γείτονες), όλοι αυτοί που τάϊζες στα συσσίτια των ενοριών για να παραστήσουν τον "φιλάνθρωπο", μια μέρα θα εξεγερθούν. 
 Πλέον το μόνο που έχουμε να σας συστήσουμε είναι : "Ο σώζων εαυτόν σωθήτω".

Εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα μας. Μέχρις εσχάτων.
Εσείς
διαλέξτε "δήμιο" και "επιβήτορα" για την γυναίκα και την κόρη σας.



Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

3 σχόλια:

SCRIPTA MANENT είπε...

Τα είπες όλα
ειδικά στον τελευταίο στίχο.

GeorGRE είπε...

Είναι σοβαρό το θέμα και φυσικά χρειάζεται δημοψήφισμα στους νομούς της Μακεδονίας. Εαν ο κόσμος δέχεται να παραχωρηθεί το όνομα "Μακεδονία" τότε έχει το δικαίωμα ο κάθε Τσίπρας να το χαρίσει.
Φυσικά εκτός από ψυχασθενικούς τύπου Μπουτάρη, τύπου οικολόγος γυμνός με ποδήλατο, τύπου ανταρσύα, Καρανίκας και σία, το 99% ΔΕΝ θα δεχτεί καμία λύση με το όνομα Μακεδονία.
Καλύτερη λύση εαν δεν γίνει δημοψήφισμα βρίσκω το να κερδίσουμε χρόνο μιας και το κράτος των Σκοπίων ΔΕΝ έχει ζωή, θα διαλυθεί όπως μας αποκάλυψε ο άγιος Παΐσιος.

Δανάη Πολυχρονίου είπε...

Άλλωστε είναι γνωστό πόοοοοσο πολύ σέβονται τα αποτελέσματα των δημοψηφισμάτων!!!

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.