" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Ιερός Λόχος 2012: ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ τον λογαριασμό μας στο Facebook. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΤΕ;

ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ τον λογαριασμό μας στο Facebook. 

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΤΕ;

Ζούμε σε μια εποχή που αξίες και ήθη στηλιτεύονται και αποδομούνται, στο όνομα της ψευδο"προόδου" και της "διαφορετικότητας".



Όποιος προσπαθεί να στηρίξει τις πατροπαράδοτες αξίες της πατρίδας, της ορθοδοξίας και της οικογένειας, θεωρείται επικίνδυνος για το σύστημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Όμως η Ν.Τ.Π. ΔΕΝ ανέχεται τον αντίλογο. Δεν έχει επιχειρήματα, τρέμει την φωνή της αλήθειας και γι αυτό ΦΙΜΩΝΕΙ την ελευθερία του λόγου.
Σήμερα (29/12/2017), μία ημέρα μετά την ΦΙΜΩΣΗ μας, αναζητώντας στην Google 
το "Ιερός Λόχος 2012", 
εμφανίζεται πρώτος σύνδεσμος η σελίδα μας στο Facebook. με 45.000 μέλη
Με ένα "κλικ", την ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ.



Αποτέλεσμα των "δημοκρατικών" αντιλήψεων της Ν.Τ.Π. (που μας θυμίζει καθεστώς Τσαουσέσκου) ήταν και η ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ κατάργηση από το facebook της σελίδας του Ιερού Λόχου 2012 (την ώρα που προωθείται το ξεπούλημα της ονομασίας της Μακεδονίας μας), με πρόφαση ότι "προωθούμε το μίσος και τον ρατσισμό"!


Το facebook δίνει βήμα σε κάθε αναρχικό, ανώμαλο, πισωγλέντη, πρεζάκια, ισλαμιστή, αντίχριστο, βλάσφημο κτλ σε κάθε νεοταξικό "σκουπίδι" και πρότυπο υποκουλτούρας.
ΦΙΜΩΝΕΙ όμως αυτούς που πραγματικά φοβάται.


Αυτό που φοβούνται είναι ο Ελληνορθόδοξος Εθνικισμός. 
Το εκρηκτικό μείγμα Ιδεών και Πίστης στον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία μας. Το ΑΝΤΙΔΟΤΟ στην νεοταξική σαπίλα που μετατρέπει τους Ανθρώπους του Θεού σε "ζόμπι" της Ν.Τ.Π., χωρίς αναστολές, χωρίς ιδανικά, χωρίς Θεό, υπάκουα πιόνια στις διαφημίσεις των πολυεθνικών και στην πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ και την τηλεόραση.


ΚΑΝΕΙΣ δεν θα μπορέσει να σταματήσει το ποτάμι της Εθνικής Αντίστασης με δικτυακά κολπάκια, γιατί η αληθινή ζωή και οι αληθινοί αγώνες δίδονται μέσα στην κοινωνία, μέσα στα σχολεία, μέσα στους χώρους εργασίας, στο δρόμο.

Και σε αυτούς τους χώρους, ο Εθνικισμός αναγεννάτε εκ της κόνεως του ΞΑΝΑ!
Άλλωστε το έχουμε ξανατονίσει, ότι Πίστη χωρίς Αγώνες είναι μια νεκρή πίστη.
Ο Ιερός Λόχος 2012 και η Εθνικιστική Νεολαία Θεσ/κης είναι εδώ με Ελληνορθόδοξες Ιδέες που Καίνε!
Ο Αγώνας ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ...
Καλή Χρονιά και Καλά Χριστούγεννα!


Ιερός Λόχος 2012
Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων
https://ierosloxos2012.blogspot.gr/2017/12/blog-post_29.html

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟ TWITTER-GOOGLE+

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τρεμουν την αληθεια γιαυτο πολεμουνε τον αερα δερουν το αντιθετο θα γινει θα φουντωσει το κυμα της αντιστασεως και θα τους παρουμε φαλαγκι τα πιονια του αντιχριστου θα μας βρισκουνν παντου ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ αλεξιος κ

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: συνθήματα του ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ, πριν λίγη ώρα έξω από το ξενοδοχείο όπου διαμένει ο Πρόεδρος των Σκοπίων, προσκεκλημένος του Μπουτάρη. Πιο πριν: παρέμβαση στο τελωνείο Ευζώνων. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΟΧΙ στην σχεδιαζόμενη ΠΡΟΔΟΣΙΑ!
Φωτογραφίες - Βίντεο

https://opaidagogos.blogspot.gr/2018/01/blog-post_1.html

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.