" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Συγκεντρώσεις - αντιδράσεις στην Θράκη ΕΝΑΝΤΙΑ στην επίσκεψη Ερντογάν.

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ Π.Ε.Σ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Όχι στο ξεπούλημα και στην Τουρκοποίηση της Θράκης ήταν το θέμα της εκδηλώσεως που πραγματοποίησε ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος το απόγευμα της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Νέστος στην Ξάνθη.


Στην εκδήλωση μίλησαν ο Αγιορείτης Μοναχός Πατέρας Παϊσιος (από τις Καρυές Κελί Αρχαγγέλων), ο Μοναχός Πατέρας Μωυσής από το Μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου Πτολεμαΐδος ο οποίος να σημειωθεί πως έχει κάνει και αποτείχιση και ο άξιος Έλληνας δικηγόρος και επίτιμο μέλος του Συνδέσμου μας Ηλίας Ηλιακόπουλος από την Ακριτική Αλεξανδρούπολη.


Συντονιστής της εκδηλώσεως ήταν ο πρόεδρος του Συνδέσμου μας Χάμος Αστέριος.


Στην ομιλία τους οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην σοβαρή κατάσταση που υπάρχει στην Θράκη μας η οποία κινδυνεύει να γίνει ένα νέο Κοσσυφοπέδιο, κυρίως από τους δοσίλογους όλων των κυβερνήσεων που κυβέρνησαν την χώρα μέχρι και σήμερα και ειδικά η κυβέρνηση των μπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίες επέτρεψαν στους Τούρκους πράκτορες αλλά κυρίως στο Τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής να αλωνίζουν προκειμένου η Θράκη να Τουρκοποιηθεί.


Έγινε πλήρη αναφορά από τους ομιλητές για όλα όσα συμβαίνουν στη Θράκη μας.
Η εκδήλωση αυτή η οποία δεν είχε ανακοινωθεί δημόσια για τον φόβο των Ιουδαίων αφού η προηγούμενη που είχαμε προγραμματίσει στους Τοξότες Ξάνθης και είχε γίνει γνωστή, η κυβέρνηση των μπολσεβίκων φρόντισε να ματαιωθεί.

Η εκδήλωση είχε και συμβολικό χαρακτήρα αφού σε 5 μέρες θα πραγματοποιήσει επίσκεψη ο πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν. Για άλλη μία φορά, 40 για την ακρίβεια ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος βρέθηκε στην Θράκη και έπραξε το καθήκον.



Τέλος η εκδήλωση έκλεισε με το Τη Υπερμάχω και τον Εθνικό μας Ύμνο.


ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ 
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ 
Η ΘΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΩΡΑ 
ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ


Βίντεο:
ένα πρώτο βίντεο:

Σχόλιο:
Κάποιοι ξεκίνησαν από τη Λάρισα, το Άγιο Όρος ή την Πτολεμαϊδα, και ταξίδεψαν μέχρι την Ξάνθη για να γίνει αυτή η εκδήλωση (όπως είχαμε γράψει πριν 1 περίπου μήνα, εδώ, με διάφορες μεθοδεύσεις κράτος και παρακράτος είχαν πετύχει να ακυρωθεί η τότε προγραμματισμένη εκδήλωση στην Ξάνθη). Κάποιοι συνεχίζουν να ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ.
Εμείς;;;

ΥΓ. Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος και ο δικηγόρος κ.Ηλιακόπουλος, είναι γνωστοί από αντίστοιχες εκδηλώσεις.  Συγχαίρουμε τους αγωνιστές ευλαβείς πατέρες για την παρουσία τους.
(Θα ακολουθήσουν και άλλα βίντεο από την εκδήλωση)

Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"  


Η ΕΛ.ΑΣ. ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ στην Κομοτηνή!

Στην αστυνομία οδηγήθηκαν τρία άτομα που διενεργούσαν αφισοκόλληση, αναρτώντας αφίσες κατά της επίσκεψης στη Θράκη του Ταγίπ Ερντογάν σε δρόμους της Κομοτηνής.
Μέσα σε μια νύχτα, ξηλώθηκαν από την αστυνομική διεύθυνση Ροδόπης, αφίσες που τοιχοκολλήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην Κομοτηνή, κατά της επικείμενης επίσκεψης του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερτογάν.


Οι αφίσες εικόνιζαν τον Τούρκο πρόεδρο και ανέγραφαν τη λέξη "ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ" και τοιχοκολήθηκαν με πρωτοβουλία της Συντονιστικής Επιτροπής που συστάθηκε από 22 συλλόγους και φορείς της Θράκης, που αντιτάσσονται στην επίσκεψη Ερντογάν στην περιοχή.

Το βράδυ της Τρίτης συνελήφθησαν από άνδρες της αστυνομικής διεύθυνσης Ροδόπης, τρία μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής που οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής και στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν σχηματίστηκε δικογραφία, αλλά διενεργείται προανάκριση για την υπόθεση, που “αναστάτωσε” τους τουρκόφρονες και το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής.

Η τουρκόφρονη μειονοτική εφημερίδα “Μιλλέτ”, που διατηρεί ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με το τουρκικό Προξενείο, χαρακτηρίζει “ρατσιστές” όσους αντιδρούν στην επίσκεψη Ερτογάν στην περιοχή, γράφοντας χαρακτηριστικά : “Η επίσκεψη στην Ελλάδα στις 7 & 8 Δεκεμβρίου του Πρόεδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας Ρεζέπ Ταγίπ Ερντογάν, συνεχίζει να ενοχλεί τις ρατσιστικές ομάδες. Πριν να οριστικοποιηθεί επίσημα η επίσκεψη οι ρατσιστές είχαν οργανώσει καμπάνια συλλογής υπογραφών . Οι ρατσιστικές ομάδας αντιλαμβανόμενες πως η καμπάνια αυτή δεν φέρνει αποτέλεσμα,κόλλησαν σε τοίχους και στύλους αφίσες στην συνοικία Γενίμαχαλλέ της Κομοτηνής, που είναι μια από τις συνοικές που ζούνε “Τουρκοι”, με την φωτογραφία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Ρεζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο μέσο της οποίας έγραψαν ¨ανεπιθύμητος¨ και απο κάτω ¨Όχι στην Επίσκεψη Ερντογάν στην Θράκη. Έγινε γνωστό πως οι αφίσες που άγνωστος ή άγνωστοι κόλλησαν σε τοιχους και στύλους, άρχισαν να ξυλώνονται από τους αστυνομικούς.”

Σχολιάζοντας το ζήλο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης και το ξήλωμα των αφισών κατά του Ερντογάν, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής στο protothema.gr σχολίασε καυστικά πως : “Αυτές τις μέρες ελεύθεροι σκοπευτές κυκλοφορούν ελεύθερα για την ασφάλεια του Τούρκου προέδρου και απαγορεύεται σε Έλληνες πολίτες να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά κατά της προκλητικής επίσκεψης του νεο-σουλτάνου στην Θράκη”


Ανοιχτή επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, και στο Υπουργείο Εξωτερικών, με την έκκληση «επιτέλους ασκείστε κυριαρχία!», απέστειλαν 22 συλλογικότητες της Θράκης ενόψει της επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα και στην Κομοτηνή.

Για το ίδιο θέμα η Συντονιστική Επιτροπή της ενέργειας, θα δώσει συνέντευξη Τύπου αύριο Τρίτη 5/12 στις 13:30 στο ξενοδοχείο «Ανατόλια».


Η ανοιχτή επιστολή:
“Όχι στην επίσκεψη Ερντογάν στη Θράκη!

Τις επόμενες μέρες προετοιμάζεται επίσκεψη στην Ελλάδα του «νεοσουλτάνου» Ταγίπ Ερντογάν, και μάλιστα όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και στη Θράκη! 

Λίγες μέρες μετά την περιοδεία του Χακάν Τσαβούσογλου στην περιοχή, τις διχαστικές του κραυγές, και πριν ακόμη ησυχάσει η τοπική κοινωνία, θα μας φέρουν και το… αφεντικό του.
Αναρωτιόμαστε, έχει κάτι νέο να πει στον τόπο μας; Θα μας φέρει κάτι από τη δημοκρατία που «χαίρονται» οι Τούρκοι πολίτες; Από την ελευθεροτυπία που «απολαμβάνουν» 170 έγκλειστοι δημοσιογράφοι στη χώρα του; Από τα δικαιώματα που «έχουν»
20.000.000 Κούρδοι και 20.000 φυλακισμένα μέλη του HDP στην Τουρκία; Θα πει τίποτε για την επί 43 χρόνια Κατεχόμενη από τον στρατό του Κύπρο; Για το Αιγαίο και τον βρώμικο ρόλο της Άγκυρας στο μεταναστευτικό – προσφυγικό; Μήπως για την τύχη του Πόντιου συμπατριώτη μας Γιάννη – Βασίλη Γιαϊλαλή και της Κούρδισσας συντρόφου του Μεράλ Γκεϋλανί; Μάλλον όχι. 


Έρχεται λοιπόν μόνο για να φανατίσει, για να «γκριζάρει» την ελληνική κυριαρχία στην περιοχή, και για να ενισχύσει τα πιο ακραία μειονοτικά στοιχεία. 

Η Κυβέρνηση φέρει μεγάλη ευθύνη για το γεγονός ότι επιτρέπει μια τέτοια κλιμακούμενη πρόκληση, ενώ θα έπρεπε να θέσει ένα τέρμα στον κατήφορο των επισκέψεων που ξεκίνησε το 2004. 

Εμείς απευθυνόμαστε στην τοπική κοινωνία και την καλούμε να εκδηλώσει ειρηνικά, μα και ξεκάθαρα, την αντίθεσή της σε κάθε εξωχώριο σχεδιασμό. Ζούμε σε μια δημοκρατική, ελεύθερη χώρα, και δεν δεχόμαστε καμιά περιοδεία – επιθεώρηση από οποιονδήποτε, πόσο μάλλον από ισλαμοφασίζοντες ηγέτες και δράστες – απολογητές μαζικών εγκλημάτων που δεν σταμάτησαν το 1922 και το 1974 αλλά συνεχίζονται μέχρι σήμερα.


Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
«Σπάρτακος» Παράταξη Πολιτών για τον Δήμο Κομοτηνής
Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ροδόπης
Σύλλογος Ποντίων Ροδόπης «Η Τραπεζούντα»
Σύλλογος Σαρακατσάνων Κομοτηνής
Σύλλογος Εφέδρων Αξιωματικών Ροδόπης
Σύλλογος Κυπρίων Κομοτηνής
Φοιτητική Ένωση Κυπρίων Κομοτηνής
Σύλλογος Ελλήνων Μουσουλμάνων Πος Πος
Ανεξάρτητη Εκπαιδευτική Συνεργασία ν. Ροδόπης
Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης
Ένωση Παλιννοστούντων Έβρου
Πολιτιστικός σύλλογος «ΕΝΔΟΧΩΡΑ»
Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων ν. Έβρου
B’ ΕΛΜΕ Έβρου
Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Καστανέων
«Ακρίτες» Σύλλογος Αλληλεγγύης Πολιτών Βορείου Έβρου
Σύλλογος Κυπρίων ν. Ξάνθης
Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Ξάνθης
Πολιτιστικός Σύλλογος Πομάκων ν. Ξάνθης
Κυπριακή Ένωση Φοιτητών και φίλων Κ.Ε.Φ.Φ. Ξάνθης
Παράρτημα ΕΑΑΣ ν. Ξάνθης
Σύλλογος Ποντίων ν. Ξάνθης”.


Σχόλιο:
Εξαιρετική επιστολή αν εξαιρέσουμε το "προσφυγικό-μεταναστευτικό". Από πότε οι λαθροεισβολείς αποκαλούνται
"πρόσφυγες" ή "μετανάστες"; Θεωρείται η Τουρκία εμπόλεμη ζώνη; Όχι, άρα, γιατί να αποδεχόμαστε ότι υπάρχει πρόσφυγες; Ο πρόσφυγας δικαιούται να επιλέξει ο ίδιος σε ποια χώρα θα πάει να ζήσει μόνιμα; 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

(όπως είχαμε γράψει πριν 1 περίπου μήνα, εδώ, με διάφορες μεθοδεύσεις κράτος και παρακράτος είχαν πετύχει να ακυρωθεί η τότε προγραμματισμένη εκδήλωση στην Ξάνθη).

Μετά τα παραπάνω που γράφεται ποίος είναι ο δικτάτορας; Οι κομμουνιστές του συνταγματικού τόξου που υποσκάπτουν το έθνος μας και κλείνουν φυλακή όποιον τολμά να αντισταθεί ΥΠΕΡ ΕΘΝΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ η ο Ερντογάν που ΠΡΟΩΘΕΙ όλα αυτά που επιθυμούν και οι Ελληνες και βρίσκουν απέναντι τους ΤΟ (ΜΠΛΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ) ΚΡΑΤΟΣ και ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ;

Σε ποίον έστειλαν την επιστολή τους ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , στον παρακάτω και στον κομμουνιστή υπάλληλο της σταλινικής κομμουνίστριας μερκε;

ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Ο Προκόπης Παυλόπουλος στη συναυλία που διοργανώνει το ΚΚΕ στο Μέγαρο Μουσικής
100 χρόνια συμπληρώνονται από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση και το ΚΚΕ διοργανώνει αύριο Τετάρτη, συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής.

Τη συναυλία θα παρακολουθήσει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, όπως έγινε γνωστό με ανακοίνωση της Προεδρίας. «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις 20.30, θα μεταβεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για να παρακολουθήσει συναυλία που οργανώνει η Κεντρική Επιτροπή του Κ.Κ.Ε

http://www.iefimerida.gr/news/369853/o-prokopis-paylopoylos-sti-synaylia-poy-diorganonei-kke-sto-megaro-moysikis

Ο παραπάνω ανήκει στην νδ που πολλοί ακόμα την αποκαλούν δεξιά!
Η σταλινική προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο!!!

Καλά δεν ξέρουν ποια είναι η θέση όλων των αριστερών για την Ελλάδα από τον Ολυμπο και επάνω;
Πόσο πιο λιανά πρέπει να το κάνουν οι κομμουνιστές στους Ελληνες για να το καταλάβουν πως …η Ελλάδα είναι μέχρι τον Ολυμπο και πολύ της πέφτει.
Πολύ της πέφτει , διότι οι Ελληνες που μένουν στην Πελοπόννησο είναι εθνικόφρωνες (έχουν εθνικό φρόνημα δηλαδή και αυτό είναι κακό, κατά τους …αγωνιστές της εθνικής αντίστασης!!!) και θα πρέπει να ΠΕΣΕΙ ΛΕΠΙΔΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ!!!

ΑΝΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΗΘΕΛΕΣ …ΠΑΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!
Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ….
ΟΙ ΒΕΡΑΙΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ…

ΓΙΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΠΕΤΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ! ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΕΔΑΦΗ!
ΕΔΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΗΡΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ…

ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΕΡΙΣΜΑ!!!

ΠΟΥΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Αυτός είναι ο Σπάρτακος που είναι και πρώτος πρώτος στην λίστα;

Στήριξη στον κομμουνιστή μίκη και απορείται για τους ορισμούς αριστερούς ορισμούς τους στους λαθρομετανάστες;
Δεν ξέρουν τι ρόλο έπαιξαν οι κομμουνιστές και τι επεδίωκαν εάν κέρδιζαν τους Ελληνες στον πόλεμο που εξαπέλυσαν ενάντια στην πατρίδα μας;

Κανείς δεν ξέρει τίποτα για τους αριστερούς και τον ρόλο του μίκη στην μεταπολιτευτική σοβιετικού τύπου δημοκρατία μας!
Κατά τα άλλα επιθυμούν να μας σώσουν !
Ο Ηλιακόπουλος τι λέει για αυτούς, τους υποστηρικτές του κομμουνιστή ;
Του κομμουνιστή που ακόμα και σήμερα υποστηρίζει το κκε!!!


10 Φεβρουαρίου 2011

Πανελλαδική Συγκέντρωση της «Σπίθας» στις 27 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη



Ως «Σπάρτακος – Παράταξη Πολιτών για τον Δήμο Κομοτηνής», ενώπιον των πρωτοφανών προκλήσεων που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, οφείλουμε να δώσουμε το στίγμα μας στα ζητήματα της ευρύτερης πολιτικής.

Ετσι, χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία του Μίκη Θεοδωράκη, το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών «Σπίθα» το οποίο πασχίζει να διαμορφώσει μιαν ευρεία κοινωνική συμμαχία πάνω στις ανεξίτηλες αξίες της εθνικής ανεξαρτησίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της άμεσης δημοκρατίας.

Ο «Σπάρτακος» θεωρεί εαυτόν ως μία «Σπίθα» που θα συμβάλει στη φωτιά που πρέπει να κάψει τα πολιτικά απορρίμματα της Μεταπολίτευσης και να καθάρει τη συνείδηση των Ελλήνων πολιτών.

Έτσι, την Κυριακή 27/2 προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά με λεωφορείο στην πρώτη για τη Βόρειο Ελλάδα εκδήλωση της «Σπίθας», στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όσοι Κομοτηναίοι ενδιαφέρονται να συμπαραταχθούν, μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας στα τηλέφωνα 6972551680, 6948745727, 6973743047 μέχρι τις 24/2, ημέρα Πέμπτη. Όχι μόνο γκρίνια, δράση τώρα!

Σχετικές ιστοσελίδες:
http://www.spitha-kinima.org/
http://www.mikis-theodorakis-kinisi-anexartiton-politon.gr/

Σπάρτακος
Παράταξη Πολιτών για τον Δήμο Κομοτηνής

http://www.spartakos.gr/2011/02/panelladiki-sygedrosi-tis-spithas-stis-27-fevrouariou-sti-thessaloniki/

9 Νοεμβρίου 2017

Ιστορική συνεργασία Μουφτείας και ΓΑΚ, με σπαρτακικό προξενειό!

Σήμερα, 9-11-2017, μια σπουδαία για την Κομοτηνή συμφωνία επικυρώθηκε στη Μουφτεία της πόλης, χάρη στην πρωτοβουλία της Παράταξης Πολιτών ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

Ο σοφολογιώτατος μουφτής κ. Μέτσο Τζεμαλή και ο διευθυντής των Γενικών Αρχείων του Κράτους κ. Παναγιώτης Κροκίδας συμφώνησαν να ξεκινήσει από αύριο κιόλας η ψηφιοποίηση και η όποια αναγκαία συντήρηση του ιεροδικαστικού αρχείου. Πρόκειται για έναν πραγματικό θησαυρό κοινωνικής ιστορίας που θα προσφέρει πλήθος γνώσεων για το παρελθόν της πόλης μας από το 1870 μέχρι και τις μέρες μας, πράγμα ανεκτίμητο για μια πόλη που οι πηγές της ιστορίας της πριν τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο σπανίζουν (ας όψεται η καταστροφική βουλγαρική Κατοχή).

Ως ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είχαμε από πολλούς μήνες προσπαθήσει να εξασφαλίσουμε την αξιοποίηση του αρχείου για το οποίο καμμία ελληνική Αρχή ποτέ δεν είχε δείξει ενδιαφέρον...

http://www.spartakos.gr/2017/11/istoriki-synergasia-moufteias-kai-gak-me-spartakiko-prokseneio/

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

1) τι σχέση έχει ο κ.Ηλιακόπουλος με τον Σπάρτακο;
Δεν είδες ότι είναι διαφορετική ανακοίνωση;
Ο πρώτος μίλησε στην εκδήλωση του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου.


2) Ο "Σπάρτακος" είναι δημοτική κίνηση. Το προφίλ τους δεν είναι κομμουνιστικό. Αλλιώς θα πήγαιναν στο ΚΚΕ.
Ναι έχουν μια τάση προς τα αριστερά αλλά έχουν δράσει και για την πατρίδα. Όταν στην Θράκη δεν κουνιέται "φύλλο", τέτοιες πρωτοβουλίες είναι ευπρόσδεκτες. Τώρα αν θέλουν να δείχνουν αριστεριστές, δυστυχώς στην εποχή μας κάθε "δεξιά" πρωτοβουλία καταδιώκεται και ποινικοποιείται.


3)Το αν πήγαν κάποτε (2011)με την ΣΠΙΘΑ, υποθέτουμε ότι την δοκίμασαν και πήραν το μάθημα τους. Τώρα έχουμε 2017. Λάθη κάνει όποιος ασχολείται και προσπαθεί. Οι υπόλοιποι απλά γκρινιάζουν.
Τους θεωρούμε αντινεοταξίτες και αξιοπρεπείς ως Έλληνες πατριώτες. Αυτό μας αρκεί. Γι αυτό και συνυπογράφουν ένα σωρό άλλες συλλογικότητες, λέσχες εφέδρων κλπ. Δεν θα λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι του "Σπάρτακου" σε κάποιον ανώνυμο. Το έργο τους ενάντια στην Τουρκοποίηση της Θράκης και ενάντια στο Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής μετράει πάνω από 20 έτη.


4) Για την ψηφιοποίηση των αρχείων της Μουφτείας, προφανώς είναι η Μουφτεία που διόρισε το Ελληνικό κράτος και όχι η παράνομη του Τουρκικού προξενείου Κομοτηνής.


Αντί να ασχολούμαστε όλη την ώρα με τον καθένα, ας κουνηθούμε οι ίδιοι από την πολυθρόνα μας.
Η Θράκη χάνεται. Κατηγορώντας διαρκώς τους ελάχιστους που ασχολούνται, δεν βοηθάμε.
Που είναι η δική σου ανακοίνωση "ανώνυμε";

Unknown είπε...

Αγαπητοί φίλοι του Παιδαγωγού,
Για όποιον μας γνωρίζει κι εμάς και την πολυετή δράση μας στη Θράκη, δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε τίποτε. Συμμαχούμε με οποιονδήποτε πάνω στη βάση αρχών και αναλόγως με την συγκυρία. Η "κατηγορία" περί κομμουνισμού είναι αστεία. Για όποιον δεν μας γνωρίζει, αρκεί να δει τη δράση μας στο Διαδίκτυο (www.spartakos.gr). Όλα όμως, όχι τα 2-3 που θα του φανούν ...επιλήψιμα. Ευχαριστούμε για την προβολή και συνεχίζουμε!

Ανώνυμος είπε...

@6 Δεκεμβρίου 2017 - 12:58 π.μ.
"Η Θράκη χάνεται. Κατηγορώντας διαρκώς τους ελάχιστους που ασχολούνται, δεν βοηθάμε.
Που είναι η δική σου ανακοίνωση "ανώνυμε";"

Ετσι όπως το τοποθετείται δίκιο έχετε.

Ίσως πάλι ο κάθε Σπάρτακος να είναι και …άλλος!!!

Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας - Σπάρτακος
Η ΟΚΔΕ - Σπάρτακος δημιουργήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του '80 μετά από διάσπαση της ΟΚΔΕ. Επίσης αποτελεί το ελληνικό τμήμα της Ενιαίας Γραμματείας της 4ης Διεθνούς.

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CF%81%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7_%CE%9A%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD_%CE%94%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8E%CE%BD_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82_-_%CE%A3%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%82


Πάντως εμένα με ενοχλεί η πολιτική των Ελληνικών κυβερνήσεων και ΟΧΙ οι ΞΕΝΟΙ!
Εάν εμείς ασκούσαμε Εθνική και Χριστιανική πολιτική κανείς ξένος πρόεδρος , Τούρκος Εβραίος Αμερικανός Αγγλος Πακιστανός δεν θα μας έφταιγε!
Για να γίνει αυτό θα πρέπει να ξέρουμε ποίους πολιτικούς υποστηρίζουμε ...ΠΡΙΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ!!!
ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ!

Ασχετο αλλά ισως καταλάβετε τι εννοώ!
Διάφορα "καινούργια" και παλιά κομμουνιστικά κόμματα αντιστέκονται στους πλειστηριασμούς ακινήτων!
Αντιστέκονται , οι κομμουνσιτές (!!!) στην απώλεια της ατομικής ιδιοκτησίας!!!
Ε θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει κάποιος πως αυτά δεν συμβαδίζουν και πως απλά επιχειρεί να μας ΞΑΝΑ δουλέψει ψιλό γαζί το σύστημα έτσι που να μην υπάρχει ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ;
Οποιος ΔΕΝ το καταλαβαίνει καλλίτερα να ...παραμένει ανώνυμος, αντι να φτιάχνει "πατριωτικούς συλλόγους"!

Υ.Γ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ και ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ.
Όταν αντιλαμβάνομαι κάτι στις ανακοινώσεις σας που δεν μου "κολλάει" απλώς σας το γράφω.


Ζητώ συγγνώμη που δεν πρόσεξα αυτό που γράφεται
1) τι σχέση έχει ο κ.Ηλιακόπουλος με τον Σπάρτακο;
Δεν είδες ότι είναι διαφορετική ανακοίνωση;
Ο πρώτος μίλησε στην εκδήλωση του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου.

Εχετε απόλυτο δίκιο.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Έλεος αδερφέ
τι σχέση έχει η "Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας - Σπάρτακος" με την συγκεκριμένη δημοτική κίνηση. Έλεος.

Επαναλαμβάνουμε, τα πρόσωπα είναι γνωστά, επώνυμα, όπως και το σημαντικό έργο που κάνουν τουλάχιστον 20 έτη στην Κομοτηνή.
Όταν η λέξη "πομάκοι" ήταν άγνωστη. Κάποιοι προσπάθησαν, αφιέρωσαν ατελείωτες ώρες, κόπο, προσπάθεια, βίωσαν απειλές και κινδύνους.
Κάποιοι αγωνίζονται ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ενώ εμείς από την σιγουριά του σπιτιού μας, εκατοντάδες χιλιόμετρα μακρυά.
Όταν κάποιοι έθεταν θέμα να κλείσει το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής και μάζευαν υπογραφές, ένα σωρό Έλληνες -ίσως σαν κι εμάς- συνέχιζαν την καλοπέραση τους και τον δυτικό τρόπο ζωής.

Ας μην είμαστε αυστηροί. Σε κάθε προσπάθεια μπορεί κάτι να μην μας αρέσει. Ε λοιπόν ας κάνει ο καθένας την ΔΙΚΗ του προσπάθεια αντί να ασχολείται με τους άλλους.

Ανώνυμος είπε...

“ΑΝΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΗΘΕΛΕΣ …ΠΑΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!
Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ….
ΟΙ ΒΕΡΑΙΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ…”

Μάλλον δεν εννοήσατε το νόημα του κυρίως σχολίου μου. Δεν πειράζει. Συνεχίζετε να υποτιμάτε τον ρόλο των ανωνύμων σχολιαστών που υποστηρίζουμε ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ενώ θα μπορούσαμε να χαζεύουμε στο σουρβαιορ, να πίνουμε φρέντο η να επαινούμε την αριστερή πολιτική. Επικερδές επάγγελμα …τα αριστερά τρολ την σύγχρονη εποχή και ακίνδυνο!
Ανώνυμος στο διαδίκτυο δεν είναι κανείς!

ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ!!!
ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΑΣ …ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ ΠΩΣ …ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΗΣΑΝ ΚΑΛΠΙΚΟΙ!!!

ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΟΥ!


Βιντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ο "ΕΘΝΑΡΧΗΣ" ΑΠΑΤΗ Κων.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ αφηνει στεφ@νι ΜΝΗΜΕΙΟ του σφ@γεα ΚΕΜΑΛ 1962

https://www.youtube.com/watch?v=qJbfrNRE6jI

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα με την επίσκεψη του Ερντογάν στην Ελλάδα, παραδίδεται η Θράκη στην Τουρκία. Οι υπογραφές "πέσανε". Απ' τον καινούργιο χρόνο μεσ'το 2018 δηλαδή, θα ισχύει κι η Σαρία. Έπεσε σήμα σ'όλα τα τσοντοκάναλα κι'όλες οι αδερφές θυμήθηκαν ξαφνικά την "ωραία" μας Θράκη και το πόσο αρμονικά ζούνε οι Έλληνες με τους βρομότουρκους

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.