" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

13/4/2018 : συγκέντρωση κατά των νέων ταυτοτήτων, με ροπαλοφόρους και αστυνομία θεατή. ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ. Πως οι γνωστοί - άγνωστοι διαλύουν συγκεντρώσεις;

Οι γνωστοί - άγνωστοι, το αριστερό παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας εντολές στην Ελληνική Αστυνομία άφησε ανενόχλητους δεκάδες ροπαλοφόρους να τρομοκρατούν όσους θα παρευρίσκονταν στην προγραμματισμένη διαδήλωση της 13 Μαϊου 2018 και ώρα 15:00 ενάντια στην υποχρεωτική νέα ηλεκτρονική ταυτότητα.
Η συγκέντρωση έγινε με καθυστέρηση δύο ωρών με το μεγαλύτερο πλήθος του κόσμου να έχει αποχωρήσει. Επισημαίνουμε ότι η Ε.Α. είχε κόψει την πρόσβαση από το Σύνταγμα στα Προπύλαια, μην επιτρέποντας την πρόσβαση σε όσους επιθυμούσαν να παρευρεθούν.


Βίντεο - Ντοκουμέντο:

Γύρω στις 14:15 με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. έκλεισε ο σταθμός του Μετρό στα Προπύλαια, και όσοι είχαν μαζευτεί τους έστελνα στην αντισυγκέντρωση που γινόταν στο Σύνταγμα.

Πρώτη φορά στα χρονικά που βλέπουμε το παρακράτος να λειτουργεί τόσο οργανωμένα. τόσο έξυπνα και ταυτόχρονα δόλια.

Ενοχλεί η κάθε αντίδραση για τις νέες ταυτότητες.
Ενοχλεί που είμαστε πολλοί και δεν θα δεχτούμε καμία φασιστική ταυτότητα.Δείτε σχετικά την χθεσινή μας ανάρτηση:

8 σχόλια:

Σταύρος Τ. είπε...

Nέα, σχετική ανάρτηση από το blog EΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
https://eleftheroiellines.blogspot.com/2018/05/13-2018_16.html

Όπου αναφέρουνε :
Σχόλιο ιστολογίου:
η κυρία Μπιτάκου όμορφη, νεαρή, την προβάλλουν τα μεγάλα ΜΜΕ, χρησιμοποιεί τα ονόματα φορέων και συλλόγων χωρίς την έγκριση τους για να διοργανώνει αντισυγκεντρώσεις, όπως αυτής της 13 Μαΐου 2018.
Αναρχικοί, ροπαλοφόροι, αστυνομία, Μετρό και Μπιτάκου, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να μην επιτευχθεί η συγκέντρωση στα Προπύλαια κατά των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων.
Δεν τους πέρασε, πραγματοποιήθηκε με καθυστέρηση 2 ώρες και με τον περισσότερο κόσμο να έχει αποχωρήσει

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Μάντεις ΔΕΝ είμαστε. Ούτε προορατικό χάρισμα έχουμε για να βλέπουμε τον άλλον και να ξέρουμε ποιος πραγματικά είναι.
Ούτε ξέραμε οτιδήποτε για την κ.Μπιτάκου μέχρι το παρόν άρθρο σας.

Σε μια ελληνική κοινωνία νεκρή, αρχή μας είναι να στηρίζουμε κάθε ακομμάτιστη συγκέντρωση. Για να μάθει ο κόσμος να μην φοβάται να βγαίνει στο δρόμο και να αντιδρά (γιατί έγινε τελείως του καναπέ, ειδικά στην επαρχία).

Το αν κάτι είναι προβοκάτσια ή όχι το δείχνει η εμπειρία.
Εμπειρία για τη συγκεκριμένη κυρία δεν υπήρχε. Σκαμπανεβάσματα μπορεί να έχει κάνει ο καθένας μας, ειδικά αυθόρμητοι άνθρωποι με ενθουσιασμό, λογικό είναι να περνάνε από πολλές πόρτες και από πολλά κύματα μέχρι να καταλήξουν κάπου. Έχουμε γνωρίσει ένα σωρό άτομα που σήμερα είναι ορθόδοξοι πιστοί και έχουν περάσει από ένα σωρό ιδεολογίες. Δεν μπορούμε να τους απορρίψουμε. Τα αληθινά κίνητρα του καθενός (αγνά, δόλια, με σκοπιμότητα, για τη δόξα, πράκτορας κλπ) τα γνωρίζει μόνον ο Θεός.

Εξηγήσαμε τι μας έδωσε δείγματα ότι δεν είναι του συστήματος η εν λόγω κυρία: το ότι δια της βίας πήρε το μικρόφωνο στη συγκέντρωση και ότι επεδίωκαν να τη σταματήσουν, όπως και τον ηγούμενο της Εσφιγμένου, αντιμνημονιακή, φέρνει στην επικαιρότητα το ξεχασμένο θέμα των 2 στρατιωτικών. Τα θεωρήσαμε καλά δείγματα, αρκετά για να προβάλουμε την συγκέντρωση τους.

Στη συνέχεια ενημερωνόμενοι από αναγνώστες μας ότι συμπίπτει με την συγκέντρωση του ΕΛΚΙΣ (υπόψη: το ΕΛΚΙΣ ουδέποτε μας έστειλε ενημέρωση για την συγκέντρωση τους, να ναι καλά μεμονωμένοι αναγνώστες μας), επικοινωνήσαμε με την ομάδα ΔΙΕΞΟΔΟΣ. Η απάντηση μάλλον μας απογοήτευσε (έλεγε ότι το ΕΛΚΙΣ θα πάει στην συγκέντρωση τους πιο πριν!), και έτσι διαγράψαμε το κάλεσμα από την 1η σελίδα και αφήσαμε μόνον αυτό του ΕΛΚΙΣ. Το ΕΛΚΙΣ δεν έχει καν μια ιστοσελίδα ή εμαιλ επικοινωνίας.

Το ότι η ΟΡΜΑ=αναρχικοί πήγε από το πρωί και κατέλαβε τον χώρο στην πλ.Συντάγματος, είναι δεδομένο. Μετά μάλλον κινήθηκαν προς Προπύλαια γιατί εκεί ανέμεναν και την Χρ.Αυγή (που έκανε την ανοησία να κάνει "κάλεσμα" μέσω διαδικτύου για την συγκέντρωση του ΕΛΚΙΣ).

Γιατί λοιπόν είναι προβοκάτορες το "ΔΙΕΞΟΔΟΣ" και όχι το ΕΛΚΙΣ που δεν μας έστειλε ούτε ένα εμαιλ για να το προβάλουμε.
Γιατί είναι προβοκάτορες το ΔΙΕΞΟΔΟΣ και όχι η Χρ.Αυγή που ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της την συγκέντρωση του ΕΛΚΙΣ, και αυτό προκάλεσε την στοχευμένη μετακίνηση των αναρχικών.
Γιατί δεν είναι εξίσου προβοκάτορες όσοι διοργάνωναν σήμερα τις εκδηλώσεις στα οχυρά Ρούπελ και τις εκδηλώσεις για την επέτειο Αυτονομίας Β.Ηπείρου στο ακριτικό Δελβινάκι; Αν αρχίσουμε έτσι δεν τελειώνουν οι ερωτήσεις. Ενδεικτικά, δεν θεωρούμε την Χ.Α. πράκτορες ακριβώς γιατί φυλακίστηκαν. Μικροκομματικά όμως μπορεί να παίξουν όπως κάθε κόμμα. Αντίστοιχα δεν θεωρούμε πράκτορες όσους κρατάνε με ετήσιες εκδηλώσεις ιστορικές μνήμες.

Ο ρόλος κάθε ανθρώπου αποδεικνύεται συγκεντρωτικά σε βάθος χρόνου. Πριν λίγο διαβάσαμε σχόλια σοβαρού αναγνώστη μας που παραθέτει ενδείξεις ότι η εκδήλωση στο Σύνταγμα ήταν πιθανώς προβοκάτσια. Μπορεί. Δεν το ξέρουμε.
Κι εμείς δημόσια εκφράζουμε τους προβληματισμούς μας για τις εκδηλώσεις ορθοδόξων σωματείων, πχ για τα Θρησκευτικά, όταν για άλλα θέματα πολύ πιο σοβαρά δεν τολμούν έγκαιρα να αντιδράσουν (πχ σύμφωνο συμβίωσης, υιοθεσία από ομοφυλόφιλους, ψευδοσύνοδο στο Κολυμπάρι).

Αν μας ρωτήσετε τι πιστεύουμε για τα 2 συλλαλητήρια, θα σας απαντήσουμε ότι μπορεί μεν να είμασταν επιφυλακτικοί λόγω διοργανωτών
https://opaidagogos.blogspot.gr/2018/01/blog-post_52.html
https://opaidagogos.blogspot.gr/2018/02/blog-post_98.html

αλλά ήταν μια καλή αφορμή να βγει ο κόσμος στο δρόμο και να ξανακρατήσει την γαλανόλευκη. Προφανώς το σύστημα επεδίωξε και σε μεγάλο βαθμό τα έλεγξε. Προτιμούσατε να μην γίνουν; Να γινόταν κάλεσμα μόνον από πατριωτικές ομάδες, να είχε επεισόδια με αναρχικούς και να σταματούσε εκεί; Δε νομίζουμε.


Η Νέα Τάξη επιδιώκει να ανατρέπει το σκοπό κάθε πράξης για να πετύχει τον στόχο της. Ας κάνουμε κι εμείς το ίδιο

https://attikanea.blogspot.gr/2018/05/13-2018.html

Σταύρος Τ. είπε...

Παιδαγωγέ σαφώς δεν μπορείς να είσαι μάντης, όπως κι εμενα δεν μου αρεσε η ειρωνεια με την οποια σου απευθυνθηκε ενας σχολιαστης στα attika nea
Προορατικο χάρισμα δεν μπορείς να έχεις αλλά τωρα ομως συνεχιζεις και το παρατραβας...
Λες
"Γιατί λοιπόν είναι προβοκάτορες το "ΔΙΕΞΟΔΟΣ" και όχι το ΕΛΚΙΣ που δεν μας έστειλε ούτε ένα εμαιλ για να το προβάλουμε."
Εκτός από παραλογο, ειναι και πολυ "βαρυ" αυτο που γραφεις, οταν παραπανω ο ιδιος γραφεις οτι
"Το ΕΛΚΙΣ δεν έχει καν μια ιστοσελίδα ή εμαιλ επικοινωνίας"

Απλα αυτος ειναι ο τροπος που ενεργουνε

Ή αν ηθελε η Χρυση Αυγη να εκμεταλλευτει την εκδήλωση του ΕΛΚΙΣ ή είχε και καποιο άλλο σκοπό, αυτό ΤΊ ΣΧΕΣΗ έχει με το ΕΛΚΙΣ και με όλα αυτα που έκανε η κα Μπιτακου ;
Μπλεκεις ανομοια πραγματα, κανεις παραλογισμούς και εν τελει τους βαζεις περιπου στο ιδιο "καδρο", οταν στη προηγουμενη αναρτηση ειπα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ καταγγελίες και μαλιστα πολυ σοβαρες για το πως κινηθηκε η κα Μπιτακου. Οπως ειναι πολυ σοβαρες κι οι καταγγελιες της κυριας Σουφλή
Και συνέχιζες στην προηγουμενη αναρτηση να εχεις στο κεντρικο κειμενο, οτι λεγανε στον κοσμο να ΜΗΝ παει προς το Συνταγμα, οταν σου παρουσιασα τεσσερις καταγγελίες περί του αντιθέτου και μία πέμπτη από το blog EΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ :
"Γύρω στις 14:15 με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. έκλεισε ο σταθμός του Μετρό στα Προπύλαια, και όσοι είχαν μαζευτεί τους έστελνα στην αντισυγκέντρωση που γινόταν στο Σύνταγμα"

Σταύρος Τ. είπε...

"Ο ρόλος κάθε ανθρώπου αποδεικνύεται συγκεντρωτικά σε βάθος χρόνου".
To ΕΛΚΙΣ κανει εδω και δεκαετιες συγκεντρωσεις αντιδρασης, ακομμάτιστες, ενω προσπαθει να συνενωνει και τους Πιστους νεου και παλαιου. Προχθες μιλησε κι εκπροσωπος -Ιερεας απο Μητροπολη Πειραιως Σεραφειμ (πρεπει να δειξει κι αυτος οτι αντιδραει, όπως "αντιδράει" και με τον Οικουμενισμο..)
Οπως ΤΟΝΙΣΕ κι ο Προεδρος του στην συγκεντρωση της 13/05, οι συγκεντρωσεις ειναι ακομματιστες και ειναι προσπαθεια του συστηματος να μας διασπαει σε διαφορες ομαδες
Ολο το βιντεο της συγκεντρωσης φαινεται εδω
https://www.youtube.com/watch?v=UToJ5-Iof4U

Αλλο πραγμα τα 2 συλλαλητηρια για Μακεδονια κι αλλο αυτο που εγινε την Κυριακη, με καταγγελίες για "Πατριωτικη" αντισυγκεντρωση
Κι αν δεν ενημερωσουμε τον κοσμο, αυτο θα επαναληφθει και επίσης δόλιοι ανθρωποι μπορει να ανελθουνε και σε αξιωματα, με την στηριξη του ξεγελασμενου κοσμου
Αν δεν υπήρξε κάποια δολιότητα, παρακαλούμε για τις εξηγήσεις τους για ολα αυτα που έκαναν...ακόμα περιμένουμε

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

αν από το σχόλια μας που αναδημοσιεύσαμε από το Αττικα Νεα καταλαβαίνετε ότι αποκαλούμε το ΕΛΚΙΣ προβοκάτορες, δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε τη συζήτηση.

Σταύρος Τ. είπε...

Προχθές δεν θέλησα να δώσω συνεχεια, παρολο που επιμένατε να γραφετε στην ανάρτησή σας οτι λεγανε στον κοσμο (οι αστυνομικοί) να ΜΗΝ παει προς το Συνταγμα, οταν σας παρουσιασα τεσσερις καταγγελίες περί του αντιθέτου, δηλαδη αστυνομικοί και αναρχικοί τους λεγανε να πανε στην αλλη συγκεντρωση Συνταγμα
Συγνωμη που θα πω τα πραγματα με το ονομα τους, αλλα επανήλθατε σήμερα, χωρις κανένα λόγο, με ένα σχόλιο το οποίο είναι "σαλατα" ασυναρτησιών, που σε γενικες γραμμες εβαζε τους περισσοτερους υπο αμφισβητηση και εμπεριειχε κιολας την ατακα
"Γιατί λοιπόν είναι προβοκάτορες το "ΔΙΕΞΟΔΟΣ" και όχι το ΕΛΚΙΣ που δεν μας έστειλε ούτε ένα εμαιλ για να το προβάλουμε"

Στα πλαισια του αμφισβητουμε τους παντες, ωστε να μην παρουμε θεση και παραδεχτουμε το λαθος, καταγραψατε και το αρθρο της κυριας Σουφλή, το οποιο απο την προηγουμενη αναρτηση ειχα γραψει εγω

Αν δεν το καταλαβαινετε, για να αποφυγετε να παρετε θεση απεναντι στις ξεκαθαρες καταγγελιες για την κα Μπιτακου φτανετε να συκοφαντειτε και το ΕΛΚΙΣ. Ίσως επειδή την υποστηριξατε θερμως στο παρελθόν κι αφορίζατε οσους χτυπουσανε "καμπανακι". Δεν ημουνα εγω μεσα αναμεσα σε εκεινους, αν κι ανησυχησα με αυτα που ακουσα καιδεν μου αρεσε η αφοριστικη σταση σας (το κανετε δυστυχως κι αλλες φορες, καθως όποιος διαφωνει είναι για εσας του καναπε, που δεν συμμετεχει), αλλα με αυτα που εμαθα τωρα δεν θα μπορουσα να σιωπω.
Για την Χ.Α αντιθέτως πήρατε θεση
Το λιγοτερο που έγινε με την κα Μπιτακου, ητανε να επιδιωξει αυτοπροβολη με αθεμιτα μεσα και σε καθε περιπτωση εδρασε ζημιογονα
Αυτο τουλάχιστον είναι ξεκαθαρο και μακαρι να μην υπαρχει και κατι πέραν τουτου


Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

1) Το σχόλιο μας στα Αττικά Νέα έχει ημερομηνία και ώρα:
14 ΜΑΪ́ΟΥ 2018 - 12:50 Π.Μ.
Δηλαδή γράφτηκε Κυριακή αργά το βράδυ.

Έκτοτε δεν ξαναασχοληθήκαμε με το θέμα της Μπιτάκου.
Προβάλαμε μόνον την ανάρτηση των Ελ.Ελλήνων την άλλη μέρα, για τους αναρχικούς και τον ρόλο τους.

Σήμερα που σου απαντήσαμε είναι Παρασκευή.
"18 Μαΐου 2018 - 8:04 π.μ." γράφει το σχόλιο μας.
Δεν θα γράφαμε (αντιγράφαμε για να κυριολεκτούμε) το παραπάνω σχόλιο μας από το Αττικά Νέα, αν δεν σχολίαζες εκτενώς. Σκέψου το σχόλιο μας αυτό δεν το είχαμε μέχρι σήμερα γράψει στο δικό μας ιστολόγιο. Για να καταλάβεις ότι δεν μας απασχολεί το θέμα.

Και σχολιάζεις εκ νέου :
"αλλα επανήλθατε σήμερα, χωρις κανένα λόγο, "
ΔΕΝ επανήλθαμε στα Ατικά Νέα,
είδαμε το σχόλιο σου εδώ,
και επειδή έχουμε και άλλα πράγματα να κάνουμε, σου αντιγράψαμε την απάντηση μας της περασμένης Κυριακής από τα Αττικά Νέα.


2) Με την Μπιτάκου δεν θα ασχοληθούμε. Κρίνουμε ότι δεν χρειάζεται.
Εσύ θέλεις να ασχοληθείς, έγραψες τόσα σχόλια, όλα φυσικά δημοσιεύθηκαν, γιατί πρέπει να συμφωνήσουμε μαζί σου ότι σώνει και καλά ήταν προβοκάτσια η εκδήλωση της;


3) Επί τοις ουσίας τώρα:
Αφού ήταν προβοκάτσια γιατί πήγαν οι αναρχικοί από το πρωί και της έπιασαν το χώρο και την εξέδρα και δεν ήξερε και αυτή αν και πότε θα φύγουν; Οπότε είχε κι αυτή απώλεια κόσμου που λογικά φοβήθηκε και έφυγε.
Γιατί δεν την έπαιζαν 2-3 μέρες πριν σε όλα τα κανάλια; Την είδες σε κανένα μεγάλο κανάλι πριν την συγκέντρωση; Είδες κανένα μεγάλο κόμμα να τοποθετείται και να σχολιάζει την συγκέντρωση (για να την διαφημίσει έμμεσα);

Αν ψάχνεις σώνει και καλά προβοκάτορα, γιατί θα πρέπει να πανηγυρίζουμε μαζί σου ότι τον βρήκαμε;

4) Αφιερώνουμε την τελευταία παράγραφο πριν κλείσουμε εκ μέρους μας το θέμα: Αν η συγκέντρωση της Μπιτάκου πήγαινε καλά, και είχε δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου, και φώναζαν όλοι για τους 2 στρατιωτικούς κλπ, και για την Μακεδονία και για τα Μνημόνια, νομίζεις θα βόλευε την Νέα Τάξη ή όχι;

Το αν η Μπιτάκου έκανε κουτοπονηριές, για να προϊδεάσει ότι θα έχει μεγάλη συμμετοχή ενώ δεν είχε καθόλου, αποτελεί ένδειξη ότι ήταν απλά μια αυθόρμητη, επιπόλαια πρωτοβουλία, χωρίς ουσιαστική στήριξη από κανέναν μεγάλο, η οποία έληξε άδοξα, πάντα κατά τη γνώμη μας.

5) Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε με κάθε τι που διαδραματίζεται.
Να αρχίσουμε κι εμείς να σχολιάζουμε; Για κάθε ομιλητή του ΕΛΚΙΣ; Για το τι νόημα έχει να κάθεται ο κόσμος 2 ώρες όρθιος μέσα στον ήλιο, ειδικά μετά από προηγηθείσα 2ωρη ταλαιπωρία; Για το αν προβάλλεται τελικά το θέμα ή κάποια πρόσωπα-ομιλητές; Για το ότι δεν επέτρεψαν στον π.Κλεομένη να πει δυο λόγια; Πρόσεξες κάποιες βαρετές ομιλίες; Ή όχι;
Αλλά κυρίως για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανοησία να "διαφημίσουν" την συγκέντρωση μέσω ΧΑ -μην μας πεις ότι δεν είχαν καμία απολύτως συνεννόηση; ότι τυχαία διαφήμιζε την συγκέντρωση η ιστοσελίδα της ΧΑ; Πως ήξερε η ΧΑ ότι θα γινόταν ευπρόσδεκτοι στην συγκέντρωση και δεν θα απαξιωνόταν από τους διοργανωτές; Δεν έδωσε αυτό την αφορμή στους αναρχικούς για την εμφάνιση τους; Ήταν λάθος τους ή όχι; Εκτός αν το ΕΛΚΙΣ έχει το παπικό αλάθητο και δεν κάνει λάθη. (και επειδή τώρα θα νομίζεις ότι με σκοπιμότητα χτυπάμε την ΧΑ, σε βεβαιώνουμε ότι μια χαρά την επικροτούμε για όσα θετικά κάνει, ως βουλευτές ή πολίτες μπορούν να πηγαίνουν σε όποια συγκέντρωση θέλουν).

Αντί λοιπόν να ρίχνουμε τις ευθύνες στους άλλους ας κοιτάξει ο καθένας τα δικά του λάθη.
Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν είχαν ένα ιστολόγιο και επίσημα ενημέρωναν από εκεί έγκαιρα και έγκυρα για ότι συμβαίνει.
Τι λογική είναι αυτή: αυτοί εδώ και τόσα χρόνια έτσι κάνουν; Αν δεν μπορούν να σκεφθούν κάτι άλλο, γιατί πρέπει να το δικαιολογούμε;

Σταύρος Τ. είπε...

Το σχολιο σας δεν προσεξα οτι αφορα αναδημοσιευση, που προφανως ητανε αστοχη, οταν μεσολαβησαν τοσες καταγγελιες απο τοτε
Αλλα και το χθεσινο σχολιο ειναι δυστυχως εξισου ασυναρτητο με το θεμα

Η αποψη μου εκφραστηκε στην τελευταια προταση μου :
"Το λιγοτερο που έγινε με την κα Μπιτακου, ητανε να επιδιωξει αυτοπροβολη με αθεμιτα μεσα και σε καθε περιπτωση εδρασε ζημιογονα
Αυτο τουλάχιστον είναι ξεκαθαρο και μακαρι να μην υπαρχει και κατι πέραν τουτου"

Κι εγραψα 2-3 φορες απο την Κυριακη οτι αναμενουμε εξηγησεις απο την κα Μπιτακου, δεν την αποκαλεσα προβοκατορα.
Δημοσιευω γεγονοτα και καταγελιες ωστε να ειμαστε προσεχτικοι στο μελλον, αλλα εσεις απαντατε οτι δεν θα πολυασχοληθειτε με το θεμα, δεν σας ενδιαφερει κ.τ.λ και παραλληλα βαζετε λογια στο στομα μου οτι ψαχνω σωνει και καλα για προβοκατορα
Και παραλληλα κατηγορειτε για λαθη και το ΕΛΚΙΣ !!!
Ποιοί εσείς, που μολις καποιος επισημανει καποιο λαθος σε μια συγκεντρωση πεφτετε να τον φατε, λεγοντας τον καναπεδακια κ.τ.λ
Απλά εμφανιζεστε να μην θέλετε να ασχοληθειτε με αυτο το σοβαροτατο θεμα, εσεις που ανεβαζετε ενα σωρο αρθρα για εφεδρειες του συστηματος ....
Για να μην κανετε το απλο, αλλα και μερικες φορες πολυ δυσκολο, να παραδεχτειτε δηλαδη οτι σφαλλατε οταν καποιοι αλλοι σχολιαστες κτυπουσανε καμπανακι για την κα Μπιτακου κι εσεις τους κανατε επιθεση
Η ουσια της κουβεντας ειναι μονο μια :
ότι η κα Μπιτακου ειναι επικινδυνη για τον αγωνα είτε λογω επιδιωξεων αυτοπροβολης με καθε "τρόπο", είτε και τυχον άλλων θεματων

Θολωνετε την κουβεντα για να αποφυγετε την ουσια (αναφεροντας περι Χ.Α, περι Π. Κλεομενη, περι αυτων που καθονταν στον ηλιο κι ενα σωρο ασχετα) και βαζετε και λογια στο στομα μου ή στοχους που δεν εχω

Δεν θα συνεχισω αλλο, γιατι θα πεσετε και σε αλλα λαθη

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν κάπου προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.


Από σήμερα 2/10/2018, έχουμε προσωρινά διακόψει την δημοσίευση σχολίων στο ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.