" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

" Mr. V " - Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ 18η ΕΚΠΟΜΠΗ, ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ!!!... (και οι φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή)

Μέχρι τώρα, το ιστολόγιό μας, καθαρά από αμέλεια, δεν είχε παρουσιάσει την περίπτωση των εκπομπών "Mr. V", και παρόλο που παρακολουθώντας 4 από αυτές, είχαμε ενθουσιαστεί. 

Παρακολουθώντας αυτές τις ημέρες το μπλοκάρισμα για τρεις μήνες του λογαριασμού της εκπομπής στο Youtube, καθώς και την αφαίρεση της 18ης εκπομπής για κάτι σημαντικό που ειπώθηκε και ενοχλήθηκε το Σύστημα, στενοχωρήθηκα που δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να την παρακολουθήσω. 

Εχθές το πρωί, είδα πως σε ανάρτηση του odysseiatv.blogspot.gr,  η εκπομπή αναρτήθηκε σε τέσσερα mp4 αναρτημένα κατευθείαν στον Blogger, και πολλοί αναγνώστες οι οποίοι σχολίασαν, την υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό (δείτε την εδώ). 
Σκέφτηκα τότε πως ήρθε και η στιγμή για την δική μου συνεισφορά, αφού απουσίασα, καθαρά από αμέλεια επαναλαμβάνω, και στην διάδοση της είδησης για την λογοκρισία που έγινε. 


Αποφάσισα να αποδώσω σε κείμενο τα κυριότερα αποκαλυπτικά σημεία της εκπομπής, μήπως και ξαναστερηθούμε τον ήχο και την εικόνα της. Η δε αυτή απόφασή μου, παρακινήθηκε -και έτσι απομακρύνθηκε και οποιοσδήποτε δισταγμός μου (ο νοών νοείτω..)- από το τέλος της εκπομπής επίσης, όπου ο κύριος Άγγελος Βασιλειάδης, ο παρουσιαστής και συντονιστής της εκπομπής, μάς είπε πως ο Ιωάννης Πολέμης ήταν θείος του πατέρα του, και άρχισε να διαβάζει το ποίημα των παιδικών μας χρόνων "Τί είναι η πατρίδα μας". 
Πάνω στους πρώτους δύο στίχους... ξέσπασα σε κλάμματα. Αναλογίστηκα πως κάποιοι μου άρπαξαν την πατρίδα που ήξερα. Αναλογίστηκα πως ήρθε ξανά η ώρα να κονταροχτυπηθούμε με τον αρχαίο εχθρό για να την πάρουμε πίσω. Αναλογίστηκα πως δεν θα βγούμε αλώβητοι από αυτό, αλλά η πατρίδα είναι πάνω κι από τη ζωή μας. Έχουμε υποχρέωση να δώσουμε στις νέες γενιές Ελλήνων, μια χώρα αξιοπρεπή και πάντα περήφανη για την Ιστορία της, και όχι έναν "χώρο" δουλείας, όπως τον έχουν φαντασιωθεί οι εχθροί μας και εχθροί όλης της ανθρωπότητας. 
Ή ζεις στον δικό σου τόπο ή πεθαίνεις στον αγώνα για την ελευθερία του. 
Για τους πραγματικούς Έλληνες δεν υπάρχει ενδιάμεση λύση.


Ιδού λοιπόν, κάποια από τα κυριότερα σημεία της εκπομπής:


1. Η εκπομπή "φωτογράφισε" με υπονοούμενα τον ηθικό αυτουργό, εάν όχι κυρίως υπεύθυνο άτομο, για το θάνατο τεσσάρων ανθρώπων στο κτίριο της Marfin. Tο ξέρουμε όλοι μας το άτομο αυτό, αφού όλοι μας είχαμε δει το βίντεο και τις φωτογραφίες με την ντουντούκα και την κραυγή "κάψτε τα όλα". (Σημ.Διόδοτου: περισσότερα για τον κύριο αυτό, εδώ).


2. Ο υπουργός Εθνικής Αμύνης του Λιβάνου Yacoub Sarraf, είπε σε ομιλία του στην Ελλάδα, για τους δύο αξιωματικούς μας που είναι αιχμάλωτοι στις φυλακές της Ανδριανούπολης... την λέξη "ΑΠΗΧΘΗΣΑΝ"!




3. Ο Τούρκος αγρότης που συνελήφθη πρόσφατα εντός των συνόρων μας και αφέθηκε ελεύθερος να γυρίσει στην πατρίδα του, παρουσιάστηκε από τον δήμαρχο Ανδριανούπολης και ως υπάλληλος του Δήμου.



4. Η Δημαρχία της Δράμας κάλεσε, ως άλλος Μπουτάρης, τους Τούρκους να επισκεφτούν μαζικά την πρωτεύουσα του νομού! 


5. Φωτογραφίες από χιλιάδες -συσκευασμένες κυρίως- μερίδες φαγητού, που μαγειρεύτηκαν από το Πολεμικό Ναυτικό και δόθηκαν σε λαθρομετανάστες. Πετάχτηκαν από τους μετανάστες ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!









6. Η φωτογραφία του λεωφορείου στη Μυτιλήνη, που μαζί με την εγκατάσταση των μεταναστών για πολλές ημέρες στην κεντρική πλατεία, κατέστρεψαν για εφέτος τον τουρισμό του νησιού.



7. Εκατοντάδες αιχμάλωτοι Έλληνες και Κύπριοι, του 1974, σε στρατόπεδα γύρω από την Άγκυρα, χρησιμοποιήθηκαν από την Τουρκία ως πειραματόζωα, αλλά και ως ζωντανά θηράματα για Τούρκους κομμάντος. Μία επιχείρηση απελευθερώσεως, με την ονομασία "Αρχαιολόγοι", στην οποία ευρέθησαν ομαδικοί τάφοι με διακόσια περίπου πτώματα, απεκρύβη από τους Έλληνες πολιτικούς για να μην δημιουργηθούν λέει... "Περιφερειακές εντάσεις"! 
Το 1982, σε ένα εισαγόμενο από Τουρκία (!) φορτίο με λεμόνια, ευρέθη ανάμεσά τους ένα σημείωμα που έγραφε "Σώστε με! Είμαι ο τάδε, αιχμάλωτος της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο". 


8. Η Γενική Διεύθυνση Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων της χώρας μας, απασχολεί (γι αυτό και παρατηρούμε έλλειψη αστυνομικών οργάνων και οχημάτων να μας προστατέψουν από το έγκλημα) 3.400 αστυνομικούς! 
Από αυτούς, οι 1.800 διατίθενται για την προστασία πολιτικών, των σπιτιών τους και των κεντρικών γραφείων των κομμάτων τους ( Τον Φλαμπουράρη ακολουθεί παντού κλούβα με 20 αστυνομικούς!). 
Οι υπόλοιποι 1.600 προστατεύουν δικαστές, περιφερειάρχες, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες και ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!


9. Τον Τσίπρα στη Λέσβο συνόδεψαν 17 διμοιρίες 350 αστυνομικών. Ενώ επιβιβάστηκε σε 1 ελικόπτερο, από την Λήμνο προς Λέσβο... πέταξαν προς την αυτή κατεύθυνση... 3 ελικόπτερα (!), ΩΣ ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΗ για να αποφευχθεί το "γιουχάρισμα" από τους κατοίκους της Λέσβου. Και φυσικά... προσγειώθηκε σε πλοίο στο λιμάνι!
Η δε εκδήλωση στην οποία παρευρέθη, διεξήχθη σε χώρο ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΒΑΤΖΩΜΕΝΟ γύρω γύρω, από μάντρες και κτίρια, με
μπόλικη κουστουμαρισμένη ασφάλεια να είναι όρθια.


Οι δε παριστάμενοι, αυστηρώς ελεγμένοι και επιλεγμένοι, μεταξύ αυτών "εκλεκτά" πρόσωπα όπως οι παρακάτω... και ένας δήμαρχος Μυτιλήνης να πλημμυρίζει από ευτυχία στη θέα του πρωθυπουργού:



10. Εκτός από τον γενικώς βρώμικο ρόλο της Αλβανίας στα ευρωπαϊκά και ελληνικά πράγματα, είναι γνωστό ότι αποτελεί και το μεγαλύτερο "ναρκω-κράτος" στην Ευρώπη.
Η Ιταλία έχει στείλει απόσπασμα της Οικονομικής της Αστυνομίας (GUARDIA di FINANZA), έρευνας και επόπτευσης πάνω από την Αλβανία, το οποίο εντόπισε έως τώρα 2.086 αγροτεμάχια κάνναβης!





Στην Ελλάδα όμως...... 

..θαυμάστε (ο αντιπρόεδρος της Βουλής "φρουρά-φρουρά" και ο κος Κούλογλου στη φωτό):





..και στην παρακάτω φωτό, ο κος Τσίπρας κάνει χαρούλες με τον Νταβούτογλου και τον Τούρκο επιχειρηματία των Survivor:




11. Από το 2015 έχει παρατηρηθεί ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑ εκπροσώπων της Κυβερνήσεώς "μας" και της Βουλής, από τις επετείους της Μάχης των Οχυρών στο Ρούπελ, στις Σέρρες.


12. Στην Ελλάδα απαγορεύεται να αναρτούμε στα μπαλκόνια μας την Ελληνική Σημαία, γιατί "ασκούμε" λέει... εξωτερική πολιτική!


13. Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός πρότεινε σε 6 χώρες να μεταφέρουν τις πρεσβείες τους στην Ιερουσαλήμ και σαν πρώτες αυτές θα βρεθούν υπό "προνομιακό καθεστώς"!
Ο πρωθυπουργός της Ρουμανίας αποφάσισε να ενδώσει σε αυτή την πρόταση, χωρίς να ρωτήσει καν τον γερμανικής καταγωγής Πρόεδρο της χώρας του, Κλάους Γιοχάνις, ο οποίος έξω φρενών δήλωσε πως "μεταφορά πρεσβείας θα συνιστούσε παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου" και εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία "αδειάζει" τον απερίσκεπτο πρωθυπουργό. Όπως δηλαδή γίνεται και στην Ελλάδα!... 

Η σύγκρουση αυτή των δύο ανδρών έχει δημιουργήσει σοβαρότατη πολιτική κρίση στη Ρουμανία, αλλά στην Ελλάδα δεν το γνωρίζει κανείς! (.....)

Στην παρακάτω φωτό, ο Πρόεδρος κος Γιοχάνις βολτάρει άφοβα με το ποδήλατό του. ´Οπως δηλαδή γίνεται και στην Ελλάδα!... 




14. Ένα άλλο νέο που επίσης "ξέχασαν" να το πουν στις ειδήσεις στην Ελλάδα, είναι ότι σε Επιτροπή στο Ευρωκοινοβούλιο, ο ειδικός σε θέματα τρομοκρατίας στον ημερήσιο τύπο, κος Ζαν Τσαρλς Μπρισάρντ, ανέφερε ότι "Μεγάλο πλήθος τζιχαντιστών που εισέρχονται στην Ευρώπη, είναι εφοδιασμένοι με τουρκικά διαβατήρια! Και περνούν στην κεντρική Ευρώπη, ως τουρίστες, μέσω Βουλγαρίας.


15. Το πραγματικό όνομα της οικογένειας Παπανδρέου είναι Σταυρόπουλος! Ο παππούς Γεώργιος Παπανδρέου, μεταξύ του 1903 και 1905, άλλαξε το επίθετό του στο Δημοτολόγιο της Πάτρας.


16. Γνωστός δημοσιογράφος της Μυτιλήνης, ο κος Ιωάννης Σινάνης, ανέφερε ότι οι τοκετοί Ελλήνων στη Λέσβο δεν ξεπερνούν τους 5 μηνιαίως, ενώ των λαθρομεταναστών ξεπερνούν τους 30!*
[ * σχετική ανάρτηση του Διόδοτου, εδώ]


Ο Διόδοτος εύχεται καλή επιτυχία στο σίγουρα θεάρεστο και πατριωτικό επίσης έργο του ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV
και να ξανα-απολαύσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται τις εξαιρετικές εκπομπές «Mr. V»! 





ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΛΕΜΗΣ «ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ»


Σχόλιο:
Είναι επιτακτική ανάγκη να μεταβούμε άμεσα στο αντίστοιχο ρώσικο κανάλι https://rutube.ru και να δημιουργήσουμε εκεί λογαριασμό ανάρτησης βίντεο (είναι αρκετά εύκολο, απλά ένα εμαιλ ζητάει για επιβεβαίωση).
Δείτε πχ το κανάλι του π.Κλεομένη εκεί: https://rutube.ru/video/person/1793013/
Το κανάλι "χάραγμα" στο youtube, έχει φτάσει στον αριθμό 21! Του τα κλείνουν το ένα μετά το άλλο και του καταργούν τα βίντεο.
Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.