" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Σάββατο, 19 Μαΐου 2018

Τουρκικός φανατισμός στη Θράκη! Σχόλιο : (Έρχεται ΚΟΛΑΣΗ).

Προειδοποιήσαμε ότι έρχεται ΚΟΛΑΣΗ.

Και φυσικά δεν είναι μόνον η Θράκη
Στην άλλη μεριά, οι Αλβανοί, θα προσπαθήσουν να καταλάβουν την Θεσπρωτία. Με δεδομένο ότι εκατοντάδες χιλιάδες Αλβανοί, βρίσκονται εδώ και 25 χρόνια σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, έχουν αποκτήσει ελληνική "ιθαγένεια"!!! και έχουν γεμίσει το facebook με φωτογραφίες αλβανικές σημαίες και αλβανικούς αετούς (κλεμμένο σύμβολο από την ρωμαϊκή ανατολική αυτοκρατορία), τραβηγμένες εντός ή εκτός του "ελληνικού" στρατεύματος, ...
αντίλαμβάνεστε τι έρχεται.


Βάλτε και τους ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ λαθρομετανάστες (ναι αυτούς που με το έτσι θέλω είχαν κλείσει την σιδηροδρομική γραμμή για μήνες και χαλούσαν τα εμπορεύματα και δεν ίδρωνε το αυτί κανενός "αρμοδίου"), αυτούς που βγαίνουν και αυτομαστιγώνονται δημόσια στους δρόμους της Αθήνας και του Πειραιά, αυτούς που κάνουν πορείες στη Λέσβο φωνάζοντας "Αλάχ Ακμπάαρ", και πείτε μας ότι ΜΠΟΡΕΙΤΕ να είστε τόσο αναίσθητοι ώστε να μην ανησυχείτε.Πάρτε μια γεύση από όσα συμβαίνουν στην Θράκη:


(συγχαίρουμε την ακομμάτιστη δημοτική παράταξη ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ της Κομοτηνής που τολμάει και αποκαλύπτει τέτοια ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ όταν ένα σωρό άλλοι, κρατικοί υπάλληλοι, ιθύνοντες, δημοσιογράφοι και κομματόσκυλα κάνουν ότι δεν βλέπουν)

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

ΥΓ. Επέτειος Μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας σήμερα, αν ζουν ακόμη οι παππούδες σας, και δεν τους έχετε πετάξει σε κάποιο "κέντρο αποκατάστασης" ή "οίκο ευγηρείας", βάλτε τους να περιγράψουν στα (γεννημένα) παιδιά σας όσα έζησαν οι γονείς τους από τους Τούρκους το 1922. 

Με εκατοντάδες χιλιάδες εκτρώσεις το χρόνο, η Ελλάδα ΠΕΘΑΙΝΕΙ.
Θα χρειαστεί να πληρώσουμε με πολύ αίμα, αν
δεν  μετανοήσουμε έμπρακτα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν κάπου προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.


Από σήμερα 2/10/2018, έχουμε προσωρινά διακόψει την δημοσίευση σχολίων στο ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.