" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Ξανά και ξανά, μέχρι να το διαβάσουν εκείνοι που θά 'πρεπε (απ' όσους έχουν απομείνη με πατριωτισμό στις Υπηρεσίες Ασφαλείας τού Δ' Σώματος Στρατού, στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και την Κρατική Ασφάλεια δηλαδή): Αγέλες τουρκαλάδων μοτοσυκλετιστών, «οργώνουν πέρα - δώθε» τη Θράκη/Μακεδονία βιντεοσκοπώντας γέφυρες, αποθήκες, στρατόπεδα, κτλ, κτλ...

Ξανά και ξανά, μέχρι να το διαβάσουν εκείνοι που θά 'πρεπε (απ' όσους έχουν απομείνη με πατριωτισμό στις Υπηρεσίες Ασφαλείας τού Δ' Σώματος Στρατού, στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και την Κρατική Ασφάλεια δηλαδή):
Αγέλες τουρκαλάδων μοτοσυκλετιστών, «οργώνουν πέρα - δώθε» τη Θράκη/Μακεδονία βιντεοσκοπώντας γέφυρες, αποθήκες, στρατόπεδα, κτλ, κτλ... Τροχαία υπάρχει; Στρατονομία υπάρχει; Ελέγχους, κάνουν; Ποιοι είναι αυτοί οι τύποι; Πού πάνε; Από πού έρχονται; Γιατί κυκλοφορούν 15-15; Τι παριστάνουν; Το ΓΕΕΘΑ, τι λέει;




ΠΡΟΣΟΧΗ...!!! ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ "ΣΑΡΩΝΟΥΝ" ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ...


Παρατηρει κανεις τελευταια σε περιφερειακους δρομους και λεωφορους
των πολεων της Μακεδονιας και της Θρακης οτι κατακλυζονται απο ομαδες τουρκων μοτοσυκλετιστων γυρω στις 15 μηχανες η καθε τουρκικη ομαδα με την εξης ιδιαιτεροτητα :
τα κρανη που φορουν εχουν την τελευταια αιχμη της τεχνολογιας οσον αφορα την ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ-ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ και ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΩΝ με ενσωματωμενες καμερες υψηλης τεχνολογιας που τραβουν βιντεο 360 μοιρων....!!!!
χωρις να βγαζουν τα κρανη ακομα και οταν ξεκουραζονται(συνηθως κοντα σε υποδομες)Γεφυρες,εγκαταστασεις,δικτυα, ΕΓΝΑΝΤΙΑ ΟΔΟ, κλπ, κλπ....!!!!
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ *ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ* ΚΑΙΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.. ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟ ΤΡΟΠΟ.

Η είδηση προέρχεται από ΕΔΩ




διαβάστε αυτό:



και ένα εξίσου ενδιαφέρον σχόλιο αναγνώστη:
στο βιντεο που μιλα ο οικονομολογος στο λινκ που εδωσες ,μιλαει για χοτσποτ στη Θρακη, συνδεσε το με τη στεγη Ακριτας της Χαρας Νικοπουλου στα βουνα της Ροδοπης, που ηταν ένα ερειπωμενο φυλακιο που της το παραχωρησε ο στρατος και εγινε κουκλα απο εθελοντες και δωρητες ωστε να φιλοξενησει παιδια της κρισης που βρισκονται πεταμενα σε νοσοκομεια και που το εκλεισε η Θεανω με τον Καμμενο,και με εντολη του στρατου, εχεις τα λινκ σε σχολιο, χοτ σποτ στην Θρακη λοιπον ετοιμαζουν, τι κανει νιαου νιαου;

1 σχόλιο:

Στυλιανός είπε...

Απο την στιγμή που υπάρχει το google map υπάρχει λόγο φωτογραφίας;

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.