" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Σχόλια.

"Να το γνωρίζουν όλοι της συγκυβέρνησης αλλά και όσοι αδιαφορούν για τις διαχρονικές αξίες της ελληνικής οικογένειας: Δεν ξεχνούμε. Οι εκλογές είναι κοντά."


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ   ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 

ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ


(2θμιο σωματείο Αποφάσεις 125/2010 και 2/2015)
115 22 Μακρυνίτσης 9,ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΘΗΝΑΙ
Τηλ.:6909065204, 6944364283 e-mail:pespo3t@yahoo.gr
Αρ. πρωτ.:050/2018 Αθήνα 30 Απριλίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 30 Απριλίου 2018

Η αξιότιμη κυρία Φωτίου για μια ακόμη φορά βρήκε τον αναγκαίο χρόνο να συνεχίσει το «εξαιρετικό» έργο της με συνέπεια, όσο αφορά την ικανοποίηση επιδιώξεων μιας μικρής κοινωνικής ομάδας και να αδιαφορεί για το σοβαρότατο εθνικό πρόβλημα, το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ. Πιστή στον «πυρήνα» της ιδεολογίας του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η ίδια το δήλωσε και είναι, τελικά, το μόνο επιχείρημά της. Δεν είναι δυνατόν να πιστεύει πράγματι ότι η αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια θα δώσει στο παιδί το υγιές και σωστό περιβάλλον ανατροφής. Ποια πρότυπα θα αποκομίζει το παιδί; Οι σοβαρές ενστάσεις μας δεν είναι προσωπικές αλλά προέρχονται από σοβαρές μελέτες επιστημόνων που μελέτησαν συμπεριφορές παιδιών που είχαν ζήσει σε τέτοια περιβάλλοντα και παρουσίαζαν όμοιες και σοβαρά ψυχολογικά και σωματικά προβλήματα.

Μια από τις πάμπολλες μαρτυρίες: «Ευάλωτα παιδιά χρειάζονται τόσο έναν πατέρα όσο και μια μητέρα για την αγάπη και την προστασία τους. Δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως εργαλεία κοινωνικού πειραματισμού από ναρκισσιστικά απαιτητικά άτομα που επιδιώκουν τη σεξουαλική ικανοποίησή τους και τις ταυτότητές τους έξω από την παραδοσιακή οικογένεια (Reality Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2009 Dawn Stefanowicz).»

Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση κοροϊδεύει τον Ελληνικό Λαό. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι ψεύδεται και υποκρίνεται. Φαίνεται ότι η Ελληνική Κυβέρνηση έλυσε τα σοβαρότατα προβλήματα των Ελλήνων πολιτών που την ψήφισαν, έλυσε τη φτώχια, την ανεργία, μείωσε τους φόρους, έλυσε το τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα της και απέμεινε να επιλύσει η ανάδοχη τέκνων από ομόφυλα ζευγάρια. Άραγε αυτή η Κυβέρνηση με το έντονο δημοκρατικό αίσθημα που την διακατέχει θα μπει στο κόπο να ρωτήσει αυτά τα παιδιά αν θέλουν να μεγαλώσουν ανάμεσα σε ένα ομόφυλο ζευγάρι; Μας λέει ότι είναι επιταγή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό είναι το τίμημα του να είσαι Ευρωπαίος πολίτης; Πρέπει δηλαδή να ξεχάσουμε τα ήθη και τα έθιμά μας και να εκφυλίσουμε την Ελληνική κοινωνία;

Η Ελληνική Κυβέρνηση πλέον μας δείχνει με τις πράξεις της ότι είναι εναντίον της πλειοψηφίας των ελληνικών οικογενειών. Αδιαφορεί για τις 500.000 Έλληνες νέους που έφυγαν στο εξωτερικό. Αδιαφορεί για την επιβίωση της Ελληνικής οικογένειας.
Να το γνωρίζουν όλοι της συγκυβέρνησης αλλά και όσοι αδιαφορούν για τις διαχρονικές αξίες της ελληνικής οικογένειας: Δεν ξεχνούμε. Οι εκλογές είναι κοντά.


«Η φύση δεν έχει προβλέψει να γεννούν τα ομόφυλα ζευγάρια... Δε μπορούμε να πηγαίνουμε ενάντια στη φύση για να ικανοποιήσουμε το βίτσιο κάποιων ανθρώπων που αντί να πάρουν κατοικίδιο θέλουν να υιοθετήσουνε παιδιά» 
Η επεισοδιακή παρέμβαση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου στη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Παρακολούθησης των Αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώου, της Βουλής των Ελλήνων (3/5/2018)


Αξιότιμοι κ.κ. εκπρόσωποι του Ελληνικού Λαού στο Εθνικό Κοινοβούλιο, δεν μπορεί το κομματικό συμφέρον και οι ιδεοληψίες να είναι πάνω από την ελληνική οικογένεια και το μέλλον της πατρίδος μας.
είδαμε (τη φωτογραφία και το βίντεο) εδώ


Σημείωση: Παρακαλούνται οι Σύλλογοι να
το κοινοποιήσουν στις ιστοσελίδες τους, τα μέσα δικτύωσης προς ενημέρωση των μελών τους, με την παράκληση τα μέλη τους να το αποστείλουν, τονίζοντας ότι η λαϊκή βούληση είναι αντίθετη με αυτή της κυβέρνησης, στα email

primeminister@primaminister.gr
generalsecretarypm@primeminister.gr
gge@ggk.gr
anypkal@yeka.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.