" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

ΕΠΕΙΓΟΝ: οι ΣΥΡΙΖΑίοι ΑΛΛΑΞΑΝ τον χώρο της εκδήλωσης. Την κάνουν σε κλειστό περίπτερο ΜΕΣΑ στην ΔΕΘ

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2:


Όπως πληροφορούμαστε η πρόσβαση από το πάρκινγκ της Αγγελάκη είναι ελεύθερη.
Το περίπτερο μέσα είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΕΙΟ.
Η εκδήλωση θα γίνει στον 2ο όροφο, σε κάποια από τις 2 αίθουσες, η μία είναι μικρή, η άλλη μεγάλη, ακόμη δεν ξέρουν που! Ανάλογα με τον κόσμο λένε!
Τα έχουν χάσει τελείως!!!
ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1:
ΤΡΕΜΟΥΝ ! 
Από τον φόβο τους ΑΛΛΑΞΑΝ τον χώρο της εκδήλωσης!

Την κάνουν σε περίπτερο ΕΝΤΟΣ της ΔΕΘ !!!Ευκαιρία για μια ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ 
από την Τούμπα μέχρι την ΔΕΘ!!!

Δείτε εδώ


Υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα να μπλοφάρουν για να φύγει ο κόσμος από την Τούμπα.
Το θεωρούμε σχεδόν απίθανο γιατί ο νέος χώρος, εντός της ΔΕΘ, είναι πολύ προστατευμένος (υπάρχουν στενές πύλες για να μπει κάποιος στη ΔΕΘ και διαδρομή μέχρι να φτάσει στο περίπτερο). Στην Τούμπα δεν θα πλησίαζαν ΠΟΤΕ!

Θα σας ενημερώσουμε μόλις έχουμε νέα.Μια ανακοίνωση που διαβάσαμε λέει:
«Στη νότια πύλη της ΔΕΘ μεταφέρει τη διαμαρτυρία του το «Κίνημα Σφυρί-ζω», μετά και την αλλαγή του χώρου διεξαγωγής της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα "Μακεδονικό τα οφέλη της συμφωνίας και οι προοπτικές στα Βαλκάνια".Προσοχή! Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης άλλαξε τον τόπο της εκδήλωσης του για σήμερα, αλλάζουμε και εμείς τον τόπο του ραντεβού μας! Θα βρεθούμε στις 7 το απόγευμα στην πύλη πεζών της ΔΕΘ, ακριβώς απέναντι από την ΧΑΝΘ. Δε θα γλυτώσουν από τις σφυρίχτρες μας!» πηγή

Αρχική ανάρτηση:

ΔΕΥΤΕΡΑ 25/6 ΣΤΗΣ 19 30 Μ.Μ., ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ   ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥΜΠΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ!  ΘΑ ΤΟΥΣ "ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ" !

ΔΕΥΤΕΡΑ 25/6 ΣΤΗΣ 19 30 Μ.Μ.,

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΉΣΟΥΝ ΤΗΝ #ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ 
ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥΜΠΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ.

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ 
ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΙΣ 18:30 
ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ!

(από το facebook)


ΜΕΓΈΘΥΝΣΗ χάρτη ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ:


Φωτογραφία από το χθεσινό συλλαλητήριο - πορεία στην Θεσσαλονίκη.

Βίντεο (χθεσινής 24/6/2018, πορείας στην Θεσσαλονίκη)
https://youtu.be/IXTjWD90pTc


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
CLUB   Π.Α.Ο.Κ.  "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ":

Την 17η Ιουνίου 2018 τελέστηκε μία απ' τις μεγαλύτερες προδοσίες εις βάρος της πατρίδας μας. Τσίπρας και Κοτζιάς ....
συμφώνησαν στην ονοματοδοσία του κρατιδίου των Σκοπίων, με ένα όνομα που η συντρηπτική πλειοψηφία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαού ΔΕΝ συμφωνεί.

Χαμογελαστοί και προκλητικά χαρούμενοι παρέδιδαν το ιερό όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας κερνώντας τούρτες και τραγουδώντας το happy birthday στους εντολοδόχους τους, ενώ κάποοι ηρωικοί και ρομαντικοί πολίτες έδιναν τη δική τους μάχη με τις προδοτικές δυνάμεις καταστολής για να μην υπάρξει περίπτωση να μοιραζόμαστε το όνομα της καταγωγής μας. Το CLUB Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ως εκ τούτου δε θα μπορούσαμε να μείνουμε αδιάφοροι και άπραγοι και να μην καταδικάσουμε αυτή την επαίσχυντη συμφωνία που ντροπιάζει όλους τους ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ γενικότερα.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι μία και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και εμάς προσωπικά δε μας αγγίζουν ούτε οι υπογραφές ούτε οι συμφωνίες σας. Όσο ο κόσμος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ είναι στις επάλξεις τίποτα δεν έχει τελειώσει. Εμείς θα αντιδράμε και θα διαμαρτυρόμαστε μέχρι να το πάρουν πίσω και να σεβαστούν την ετυμηγορία του συνόλου του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαού. Μπορεί σε οικονομικά ζητήματα τα όχι να γίνονται ναι, τα ναι ίσως και τα ίσως μπορεί, αλλά στο ζήτημα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ δεν υπάρχει η παραμικρή ανεκτικότητα και αδιαλλαξία. Καλούμε όλο τον υπερήφανο λαό της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ να έχει ψηλά το κεφάλι και να αντισταθεί σε αυτήν την προδοσία. Εμείς θα είμαστε δίπλα του.
ΥΓ1: Ο,ΤΙ ΔΕ ΛΥΝΕΤΑΙ ΚΟΒΕΤΑΙ...

ΥΓ2: ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ, ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ

ΥΓ4: ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ 
CLUB Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
πηγή
Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΟΚ Τούμπας 
κατά της συμφωνίας Τσίπρα - Ζάεφ

αλλά και φαιδρής εκδήλωσης που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Τούμπα, με τίτλο ..."τα οφέλη της συμφωνίας" (!!!!)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Αυτοί που μιλούσαν για αλήθεια και αποδείχθηκαν οι μεγαλύτεροι ψεύτες.Αυτοί που τάσσονταν κατά της αστυνομικής βίας και τελικά την χρησιμοποιούν προς διασφάλιση των μικροκομματικών τους συμφερόντων.

Αυτοί που απαγορεύουν και φιμώνουν την όποια αντίδραση στην αυθαιρεσία της εξουσίας τους, χρησιμοποιώντας τους προβοκάτορες των Μ.Μ.Ε., έτσι ώστε να διατηρήσουν την καρέκλα τους για λίγο ακόμη.

Αυτοί που αφήνουν τους πραγματικούς τρομοκράτες και εγκληματίες να αλωνίζουν και βάζουν φυλακή τους οπαδούς για ένα πυρσό, με κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, χωρίς αποδείξεις.

Αυτοί που αντιλαμβάνονται τους ΒορειοΕλλαδίτες, ως πολίτες 2ης κατηγορίας.

Αυτοί που πολέμησαν τον Π.Α.Ο.Κ. για ένα ρόλο χαρτί.

Αυτοί λοιπόν οι επαγγελματίες της πολιτικής της κωλοτούμπας και της ντροπής, που έχουν όνομα "ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ", στις 17 Ιουνίου υπέγραψαν την οριστική και αμετάκλητη καταδίκη τους, παραδίδοντας την Μακεδονική πολιτισμική κληρονομιά και αναγνωρίζοντας παράλληλα Μακεδονική γλώσσα και ταυτότητα, σε ένα κρατίδιο Σλάβων.

Δεν έμειναν όμως μόνο εκεί, αλλά προσπάθησαν να μας πείσουν για την "τεράστια επιτυχία" αυτής της κίνησης τους, διοργανώνοντας μεταξύ άλλων εκδήλωση για τα "οφέλη" της συμφωνίας, την ερχόμενη Δευτέρα στην Τούμπα.

Ως οπαδοί του μεγαλύτερου κοινωνικού κινήματος, της μοναδικής Μακεδονίας, που για 92+ χρόνια αγωνιζόμαστε ενάντια σε κάθε μορφή αδικίας, ρατσισμού, ανελευθερίας και καταστολής και πάντα προασπιζόμενοι την ιστορική αλήθεια και το συμφέρον των συμπολιτών μας, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε αναπάντητη την εν λόγω προδοσία.

Ενημερώνουμε τους Κυβερνώντες, πως τους περιμένουμε λοιπόν τη Δευτέρα να τους υποδεχτούμε όπως τους αρμόζει και τους υποσχόμαστε ότι όχι μόνο δεν θα λάβει χώρα μία τέτοια εξευτελιστική προπαγανδιστική εκδήλωση στην Τούμπα.

Υ.Γ.1: Αλήτες Προδότες Πολιτικοί,
Τα κάνατε
σκατα για ακόμη μια φορά,στη ΤΟΥΜΠΑ δεν χώραν αυτά.

Υ.Γ.2: Για τους περίεργους..., άλλο Πατριωτισμός, άλλο Εθνικισμός και δεν θα επιτραπεί σαν κανέναν φασίστα να καπηλευτεί τη δίκαιη δράση μας

Υ.Γ.4: Τσιπροκαμμένοι....ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ

Μετά τιμής,

ΣΦ Π.Α.Ο.Κ. ΤΟΥΜΠΑΣ»
πηγή


Ενώ τα ΜΜΕ ιδιοκτησίας Ιβάν αποθεώνουν Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ και κάνουν γάργαρα την συμφωνία για Σκοπιανό......


Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν κάπου προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.


Από σήμερα 2/10/2018, έχουμε προσωρινά διακόψει την δημοσίευση σχολίων στο ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.