" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Επικό κείμενο μοναχού Μωϋσή, εις εκ των αμυνομένων στη μάχη του Πισοδερίου (φωτο+βίντεο)


Στη κεντρική φωτογραφία ο Μωϋσής Μοναχός εκ Πρεβέζης

Οι αντίχριστοι και οι μισέλληνες ‘’σωτήρες’’ 
δεν ξέρουν ότι είμαστε από εκείνη την γενιά των αθανάτων, που βγαίνει ζωντανή από τις συμφορές, γιατί ξέρει να μετανοεί, γιατί ξέρει να ομολογεί. Οι ‘’σωτήρες’’ μας δεν ξέρουν ότι ο ενταφιασμός μας δεν συνεπάγεται τον θάνατό μας.
Είμαστε από την γενιά που δεν πεθαίνει όταν ενταφιάζεται!!
Δεν ξέρουν αυτοί, ότι τα δικά μας χώματα είναι ζωντανά. Φυλάνε κρησφύγετα, κρυφά σχολειά, τόπους λατρείας, ανώνυμους μάρτυρες, ανώνυμους ήρωες. Άγια σώματα που μυροβλύζουν, άγια λείψανα που θεραπεύουν.



Φτάνοντας στα σύνορα της Μακεδονίας μας από την μακρινή Ήπειρο
,
από την πατρίδα της μητρός του μεγάλου Αλεξάνδρου Ολυμπιάς, 15 Θεσπρωτοί μεταξύ τους και εγώ, αφού από την μητέρα μου και την γιαγιά μου από τον πατέρα μου είμαι Θεσπρωτός και υπερήφανος ΕΛΛΗΝ μοναχός, θεώρησα επιβεβλημένο χρέος μου να υπερασπιστώ την κληρονομιά της ιστορίας των προγόνων μου, που για την ανεκτίμητη θυσία τους, παραμένω ελεύθερος, σε μια σκλαβωμένη Ελλάδα, την οποία θα πάρουμε ξανά πίσω με μάχες και αίμα σαν αυτό που χύθηκε χτες ακόμα και από μικρά παιδάκια, που δεν κάνανε πίσω, αφού οι γονείς τους παραμένανε ακλόνητοι στη βροχή των χημικών από εδάφους και αέρος (ελικόπτερο).


Είδα νεαρά Ελληνόπουλα, 
να υπερασπίζονται την σημαία και το έθνος μας μέχρι αυτοθυσίας, να ανεβαίνουν πλαγιά με 85% ανηφορική κλίση για να υπερασπιστούν του μαχητές του άνω χαρακώματος κρατώντας ξύλα, πέτρες, ή και μόνο την αθάνατη Ελληνική ψυχή, γνωρίζοντας ότι δεν θα καταστείλουν τον Ευρωστρατό των Μ.Α.Τ.


Έλληνες, 
μετά την δεύτερη μάχη αντίστασης στις Πρέσπες, ήρθε η ώρα να αποτινάξουμε τα σκυλιά με τα σάπια δόντια των αιώνιων εχθρών της πατρίδος μας.


Από εδώ και στο εξής, 
ξέρετε εσείς τι πρέπει να κάνουμε. Σας θυμίζω μόνο τι έκανε ο ήρωας Συνταγματάρχης Πλαστήρας στην κυβέρνηση που εκτέλεσε την τελευταία πράξη της προδοσίας και αφανισμού των Ελλήνων της Μ. Ασίας.


Να τονίσω κάτι το οποίο δεν καταλαβαίνουν τα μαντρωμένα προβατάκια του Χριστού: 
Είχαν προσυμφωνήσει κράτος και Εκκλησία, αφού είδαν ότι δεν μπορούν να καταστείλουν πλέον την αφύπνιση και εξέγερση των Ελλήνων, να την αποδυναμώσουν και διασπάσουν, μαζεύοντας όλον τον κόσμο στο χωριό Βίγλα, να τους ποτίσουν πάλι με λόγους και λόγους, ενώ όλοι σχεδόν οι παρευρισκόμενοι πήγαν εκεί με σκοπό να φτάσουν στο χώρο που διαπράττονταν η προδοσία του μεγαλύτερου προδότου, από καταβολής του έθνους μας, Εβραιότουρκου και Εβραιοκίνητου Άλεξ.


Κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητο, ακούσαμε 
στη διαπασών τραγούδια από τα μεγάφωνα και έναν τσιράκι τους να φωνάζει στον κόσμο να μείνουν εκεί στο χωριό, γιατί εδώ είναι το συλλαλητήριο. Μας εμείς δεν κάναμε τόσα χιλιόμετρα για να δούμε τις μούρες των Οικουμενιστών προδοτών Δεσποτάδων να μας απαγγέλουν με ωραιοστόλιστες ρητορείες τα αυτονόητα. Πήγαμε να παλέψουμε για την Μακεδονία, να γιουχάρουμε τους προδότες, σπάζοντας μπλοκ, τρώγοντας ξύλο.


Παίρνοντας νεαρούς με ψυχή Ελληνική τους είπαμε να
κλείσουν τα μικρόφωνα, τσακωθήκαμε. Παρακινούσαμε τον κόσμο να κατέβει στο Πισοδέρι που ήταν το μπλόκο, να αγωνιστούμε. Οι άλλοι με τα μεγάφωνα σκύλιασαν να φωνάζουν, μην πάτε κάτω, εδώ-εδώ. Σε μισή ώρα κατέβασα χιλιάδες στο σημείο σύγκρουσης.


Στο τέλος όλοι με ευγνωμονούσαν παρ΄όλα τα χημικά και το ξύλο που δέχτηκαν. 
Σημάδι ευοίωνο του ραγιά, που την ύστατη στιγμή λειτουργεί το αφυπνιστικό και ενωτικό στοιχείο της φυλής μας. Έδειξαν έμπρακτα την διάθεσή τους για θυσίες υπέρ πίστεως και Πατρίδος. Ήρθε η ώρα μακριά από κόμματα, ιδιοτέλειες, ιδεολογίες και φιλαρχία να θυσιαστούμε για την ελευθερία και το μέλλον των απογόνων μας.







Αν και γνωρίζω πολύ καλά, ότι αυτή η κυβέρνηση έχει σύντομη ημερομηνία λήξης, 
ξέρουμε επίσης οι περισσότεροι ότι, οι επόμενοι, τους ίδιους εντολοδόχους θα έχουν.


Αδέρφια μου, αν θέλετε να πάρουμε την πατρίδα πίσω, 
δεν φτάνουν αυτή την ύστατη στιγμή η εθνεγερσία και οι θυσίες των πιο ρωμαλέων, αλλά πρωτίστως και με σιγουριά σας λέω δύο πράγματα.


Και είναι αυτά: Η προσωπική μετάνοια τους καθενός μας 
αφού η αποστασία μας επέτρεψε να έχουμε αυτούς τους πολιτικούς και θρησκευτικούς ηγέτες και δεύτερον η αγάπη μεταξύ μας. Και συνάμα να αγωνιστούμε για μεγάλα ιδανικά όπως είναι η Ορθοδοξία που μισείται λυσσαλέα από αυτούς και η επίγεια Πατρίδα μας.


Αυτά που δεν μπορούμε εμείς θα τα επιτελέσει 
η χάρις του Θεού, αφού ένας δεύτερος λόγος που υφιστάμεθα αυτήν την αιχμαλωσία, είναι το Βάπτισμα στην Αγία Τριάδα, που φέρει ο καθείς από εμάς στην ψυχή του.


Ο Κύριος μας είχε προαναγγείλει 
πριν 2 χιλιάδες χρόνια, ότι θα μας μισήσουν όλοι για το όνομά Του.


Προσέξτε το μικρό ποίμνιο να μην υπακούει σε κελεύσματα εφησυχασμού, τύπου, θα μας βοηθήσει ο Θεός και εσείς κοιτάξτε να σώσετε την ψυχής σας. 
Είναι οι νεοταξικές εντολές που εκτελούν οι καλά μισθοδοτούμενοι εντολοφόροι Μητροπολίτες από το Σιωνιστικό πολιτικό λόμπι των τελευταίων δεκαετιών.


Θέλουν να κρατήσουν τον Ελληνικό λαό σε ατέρμονο λήθαργο με σκοπό, 
τον παθητικό, χωρίς αντίσταση αφελληνισμό μας.


Εν πρώτης βέβαια είναι γνωστό πλέον, ότι 
στην Κρήτη στο 2016 πρόδωσαν την Ορθοδοξία.
Οι Εκκλησιαστικοί ταγοί είναι χειρότεροι προδότες από τους πολιτικούς, 
καθόσον αυτοί από μόνοι τους θα μπορούσαν να ξεσηκώσουν το λαό, μιμούμενοι ως ποιμένες που θυσιάζονται για τα πρόβατά τους, τους προκατόχους τους εθνομάρτυρες ρασοφόρους. Όπως για παράδειγμα του Μητροπολίτου Καστοριάς Γερμανού Καραβαγγέλη, του Δεσπότη Διονυσίου φιλοσόφου που ξεκίνησε επανάσταση που απέτυχε στην Ήπειρο, όπως του Μητροπολίτου Σαλώνων Ησαΐα που έπεσε στη μάχη με το όπλο στο χέρι προστατεύοντας τους Έλληνες συμπολεμιστές του και εκατοντάδων άλλων ανά τους αιώνες.



Πατρίδα μου γλυκιά, που σε προδώσαν οι πολλοί, πίσω θε να σε πάρουν οι λίγοι και τρανοί.
Μη φοβηθείς ραγιά μου ψιλά να τιναχθείς, γιατί ήρωας θα γίνεις για χώμα ηρώων γης.
Τη τελευταία λέξη την έχει ο λαός και όχι ο διαβολοκίνητος Σιωνισμός.
Έλα παλικάρι μου, συνέλληνα παιδί μου, μπροστά θα μπω εγώ, δε δειλιά η ψυχή μου.
Ξέρω πολύ καλά πως τρέμουν τον Ρωμιό, σαν μάθει τέλος τέλος πως χάνει του το βιο.
Θηρίο θε να γίνει του Έλληνα η ψυχή σαν έρθει εκείνη ή ώρα ωσάν την χθεσινή.


Δεν θα χαθεί η Ελλάδα μας, η μάνα των Αγίων, γιατί στο όνομα της φέρει το όνομα του Θεού μας (ΕΛ) και χώμα ματωμένο.

Μωϋσής μοναχός,

ΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΑΜΥΝΟΜΕΝΩΝ


πηγή

Διαβάστε σχετικά:

2 σχόλια:

Demetrios Hadjinicolaou είπε...

Mὲ ἐξαίρεσιν τὰ περὶ τοῦ κακούργου δολοφόνου τὼν Πατριωτῶν Ἓξ ῥιψάσπιδος ἐν Μικρᾷ Ἀσίᾳ Νικολάου Πλαστήρα, τοῦ θαμῶνος τῆς καφετζοῦς, ταπεινῶς προσυπογράφω τὰ ὑπόλοιπα._

Unknown είπε...

συγχαρητηρια στον πατερα μωυση παληκαρι μκαρι να βγουνε και αλλοι μοναχοι μπροστα αρχιζει ξεσηκωμος μεχρι εδω η προδοσια δεν θα περασει

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.