" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

7o Thessaloniki Pride. ΚΑΜΙΑ συμμετοχή στην gay γιορτή τους!

Για ακόμα μία χρονιά και στα πλαίσια του ψευτοφιλελευθερισμού, οι γνωστές gay κοινότητες με την αρωγή δεκάδων επώνυμων εταιριών (κοιτάξτε την αφίσα τους) και του δήμου Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν την γιορτή της παρακμής στην πόλη του Αγίου Δημητρίου.



Τις προηγούμενες χρονιές ο σύλλογος μας είχε προειδοποιήσει (δείτε εδώ, εδώ) ότι ο απώτερος σκοπός των gay είναι η υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Δυστυχώς οι ακτιβιστικές μας παρεμβάσεις δεν είχαν αντίκτυπο στην ευρύτερη κοινωνία, γιατί ο κόσμος επηρεασμένος από την προπαγάνδα του συστήματος υποστήριζε και συμμετείχε στην ύπουλη προσπάθεια των gay κοινοτήτων για όλο και περισσότερα δικαιώματα. Η δε επικίνδυνη άποψη των πολλών ότι "δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας στο κρεββάτι του" (και λέμε ότι είναι επικίνδυνη άποψη γιατί δυστυχώς το δαιμονικό πάθος τους δεν το κρατάνε εντός της κρεβατοκάμαρας τους αλλά προσπαθούν να μας το επιβάλλουν ως κάτι το φυσιολογικό) μας οδήγησε σήμερα στο αποτέλεσμα,οι gay να έχουν το δικαίωμα να υιοθετούν παιδιά και να ονομάζουν αυτήν την αφύσικη και διεστραμμένη σχέση ως "οικογένεια"!

Gay και λοιποί φιλελέδες όσο και να επιμείνετε,όσα χρήματα και να ξοδέψετε στην προπαγάνδα σας,ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να δημιουργήσετε οικογένεια,γιατί το τι είναι οικογένεια το έχει αποφασίσει ο Θεός και η φύση!


Για εμάς οικογένεια είναι ότι σκεπάζει με την χάρη Του ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός!
Στην προσπάθεια μας να ανακόψουμε την προπαγάνδα της νέας τάξης πραγμάτων που υπόσχεται μια ψευδοελευθερία και προσεγγίζει ιδίως την νεολαία,δημιουργήσαμε το παρακάτω φυλλάδιο.




Το εν λόγω φυλλάδιο που τυπώθηκε κατά χιλιάδες,όλη την εβδομάδα το μοιράζουμε σε γειτονιές της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης και αντικειμενικός σκοπός του είναι να μην συμμετέχει κανένας στην gay γιορτή τους.




Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να σταματήσουμε την νεοταξική γιορτή των gay είναι να την απαξιώσει η ίδια οι κοινωνία!

Και αυτός ο στόχος είναι εφικτός γιατί όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται ότι απώτερος σκοπός της νέας τάξης πραγμάτων δεν είναι η ελευθερία του ατόμου όπως προσπαθούν να μας πείσουν,αλλά η δημιουργία πολυφυλετικών-πολυπολιτισμικών και χωρίς αξίες κοινωνιών,όπου χωρίς συνεκτικούς δεσμούς θα είναι εύκολο να άγεται κατά το δοκούν των εκάστοτε πολιτικών ηγεσιών!


Τα ΙΔΑΝΙΚΑ του Έθνους μας 
είναι ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ από την προπαγάνδα σας!

Ελλάς-Ορθοδοξία-Οικογένεια
Εθνική Αξιοπρέπεια & Ελευθερία!

Ιερός Λόχος 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.