" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

ΑΙΣΧΟΣ: ΜΑΤ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ Έλληνες να φτάσουν στα σύνορα στο Μαυρομάτι Θεσπρωτίας.ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Γράψαμε χθες (εδώ) για την προγραμματισμένη αντίδραση Ελλήνων ενάντια στην φιέστα των Αλβανών Τσάμηδων, στα ΕλληνοΑλβανικά σύνορα (διάβαση Μαυροματίου).


Μία ακόμη φορά τα  ΜΑΤ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ το δρόμο 5-6 χιλιόμετρα ΠΡΙΝ τα σύνορα και ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ την διέλευση στους Έλληνες.


Χαρακτηριστικό είναι ότι όσα αυτοκίνητα ΔΕΝ φαίνονται "ύποπτα" (δεν φέρουν δηλαδή Ελληνικές σημαίες, αυτοκίνητα Αλβανών κλπ) τους επιτρέπουν και ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ !


Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"




Η Ελληνική Αστυνομία απέκλεισε το δρόμο 
για τους διαδηλωτές προς το Μαυρομάτι




Η Ελληνική Αστυνομία έστησε κλούβα των ΜΑΤ στον δρόμο που συνδέει τη Σαγιάδα με τον μεθοριακό σταθμό στο Μαυρομάτι Θεσπρωτίας, προκειμένου να εμποδίσει τους πατριώτες που θέλουν να μεταβούν στα σύνορα για να διαμαρτυρηθούν για τις θρασύτατες και ανιστόρητες διεκδικήσεις των αλβανών τσάμηδων εις βάρος της πατρίδας μας.


Η διαμαρτυρία που αποτελεί πρωτοβουλία ως αντίβαρο στην πορεία των τσάμηδων από την άλλη πλευρά των συνόρων είχε προγραμματιστεί για τις 7 μ.μ.

Ο Ελεύθερος Λόγος Αργυροκάστρου σας παρουσιάζει τις πρώτες φωτογραφίες από τις 6 μ.μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.