" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

1) "Πάλι οι Ηγέτες, μας πούλησαν". Κείμενο "σκανδαλισμένου αγιορείτη μοναχού" 2) 4 ακόμη ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ βίντεο - NTOKOYMENTA από την απίστευτη αστυνομική ΒΙΑ στο Πισοδέρι εναντίον ΕΛΛΗΝΩΝ.


Πάλι οι Ηγέτες, μας πούλησαν.

Αδελφοί Έλληνες Πατριώτες,δείτε στό Pieria TV από τον κ. Παπαδόπουλο την μεγάλη προδοσία των Πρεσπών.



ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ 
ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (prieria tv)
https://youtu.be/_TJpR7irlVU


Ο αριστερός Πατσίκας,συντονιστής των Μακεδονικών Ενώσεων,επίτηδες δεν ανακοίνωσε το σημείο συγκέντρωσης και πεδίο μάχης στο Πισοδέρι
και οι πέντε κατάπτυστοι Μητροπολίτες,
  • ο ανάξιος διάδοχος του Αυγουστίνου Καντιώτη Θεόκλητος Φλωρίνης,
  • ο πανηγυρτζής Μητροπολίτης Σεραφείμ Καστορίας,
  • ο απών στο μεγάλο συλλαλητήριο της Θες γιά να τιμήσει τούς Εβραίους με τον αρχιοικουμενιστή Δημητριάδος στον Βόλο,βοηθός του Χριστόδουλου στήν έλευση του Πάπα στήν Αθήνα,ο λαλίστατος Παύλος ,ανάξιος διάδοχος του Αντωνίου Σιατίστης 
  • και οι ανύπαρκτοι Γρεβενών και Κοζάνης,
οι οποίοι προσήλθαν στην ετοιμασμένη εξέδρα στην Βίγλα γιά να παρασύρουν τόν Λαό να μη πάει εκεί όπου θα κινδύνευε ο μεγαλύτερος προδότης των Ελλήνων, άθεος, έκφυλος και ψευτολαοπλάνος Πρωθυπουργός Τσίπρας με το παχύδερμο χοιρινό ΥΠ.ΕΞ.Κοτζιά,όπου και παρέδωσαν στους γύφτους την Ελληνομακεδονική φυλή,την ιστορία της, τους προγόνους της,τους βασιλιάδες της,την ελληνική γλώσσα της,τον τόπο τους, το στρατηγικότατο λιμάνι τους δηλ.την συμπρωτεύουσα Θεσσαλονίκη    κ.α.π.


Διαδηλωτές του Δήμου Παγγαίου μιλούν στο ΕΝΑ 
για την εμπειρία τους και τα επεισόδια στην Φλώρινα (Ena channel)


Όμως να γνωρίζουν όλοι οι προδότες της Ελλάδος, από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο μέχρι τον Πρόεδρο Παυλόπουλο, ότι ο αγώνας των Ελλήνων τώρα ξεκίνησε και όσοι προδώσανε θα τιμωρηθούνε, σ’αυτή την ζωή το ελεεινό τους όνομα και στην άλλη ζωή η ελεεινή τους ψυχή.

Σκανδαλισμένος Αγιορείτης Μοναχός.




ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΠΩΣ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ (pieria tv)




Η μάχη στο Πισοδέρι 17 6 2018

Προσθήκη βίντεο - Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.