" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Ο Χριστός σταμάτησε στον Ελαιώνα...

Στη φωτό που σας έχω καρφιτσώσει εδώ από πάνου, βλέπετε μια ομάδα Γερμανών χριστιανών ακτιβιστών, που σηκώνουν τον Σταυρό, σε οικόπεδο το οποίο προορίζεται για την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους. 



Οι Γερμανοί ακτιβιστές τόλμησαν να γράψουν στ’ @ρχιδ@κι@ τους τις ντιρεκτίβες των εγχώριων νεοταξιτών γκαουλάιτερς και ύψωσαν δέκα σταυρούς, ακριβώς στα σημεία όπου επρόκειτο να τεθούν τα θεμέλια του τεμένους. 
Έτσι, τα ισλαμόκαυλα σκυλιά ήσαν αναγκασμένα ή να σταματήσουν τις εργασίες ή να διαπράξουν ιεροσυλία, ξυλώνοντας τα κορυφαία σύμβολα του Χριστιανισμού.


Με δεδομένο το ιστορικό χαμηλό στη δημοτικότητα της φράου Μέρκελ, εξαιτίας, ουδείς ετόλμησε να πειράξει τους σταυρούς.
Και η ανέγερση του τεμένους αναβλήθηκε.

Λευτέρης Πανούσης

Σχόλιο:

ΟΧΙ,
ΔΕΝ παρέδωσαν όλοι τα όπλα.

Όπως γνωρίζουμε, ο π.Κλεομένης με μια χούφτα ανθρώπους, πραγματικούς Έλληνες και Ορθοδόξους, συνεχίζουν να είναι ΕΚΕΙ, στο Βοτανικό ΚΑΘΕ Σάββατο απόγευμα για την παράκληση.


Πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θα φέγγουν, που θα ζεσταίνουν, που θα ΚΑΙΝΕ με την φλόγα που έχουν στην καρδιά τους, και θα λιώνουν σαν λαμπάδα, μπας και ανάψει κανένα ακόμη κερί από τα εκατομμύρια των νεοραγιάδων που το μόνο που τους κατατάσσει στο ανθρώπινο είδος είναι οι βασικές βιολογικές λειτουργίες της βρώσης, της πόσης και της αφόδευσης.


Την ώρα που ο μουγγός αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος θα βολτάρει χωρίς το σταυρό 

και ο Πειραιώς Σεραφείμ θα διαλαλεί την βοήθεια που δίνει στους λαθρομετανάστες, 



κάποιοι θα συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.


Όπως πληροφορηθήκαμε στην Πατριωτική Κίνηση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου κοινοποιήθηκε μία ακόμη μήνυση, από κάποια ΜΚΟ! Μην περιμένεις άλλους. ΕΣΥ θα
στηρίξεις τους τελευταίους Έλληνες που συνεχίζουν να παλεύουν.
Αλλιώς είσαι άξιος της μοίρας σου για όσα έρχονται.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΝΕ ΑΡΘΡΟ
https://ouraniaprostasia.blogspot.com/2018/08/blog-post.html

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.