" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Συγκέντρωση για τη Μακεδονία την ώρα της ομιλίας του Κ. Μητσοτάκη το Σάββατο στη ΔΕΘ (Βελίδειο), 7 μμ.


Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και κατά της συμφωνίας των Πρεσπών είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προέδρου της ΝΔ στη ΔΕΘ.

Τη διαδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί έξω από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, διοργανώνει η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης και το κάλεσμα γίνεται διαδικτυακά.


"Καλούμε τους Έλληνες να διαδηλώσουμε ειρηνικά ώστε αν κ εφόσον η Ν.Δ. και ο κ. Μητσοτάκης αναλάβει την κυβέρνηση της χώρας, να ακυρώσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών", τονίζουν οι διοργανωτές





ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 

ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00 ΣΤΟ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ

Ή ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;

Καλούμε τους Έλληνες Πατριώτες, ανεξαρτήτως κόμματος και χρώματος, να διαδηλώσουμε ειρηνικά και να ρωτήσουμε τον κο Κυριάκο Μητσοτάκη:

Είναι υπέρ της σύνθετης ονομασίας με τον όρο Μακεδονία για τους σλαβοαλβανούς των Σκοπίων;

Αν κι εφόσον η Ν.Δ. αναλάβει την κυβέρνηση της χώρας, θα ακυρώσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών;

ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.



Και ένα σχόλιο - απάντηση στο facebook: 
Και αν πει πως δεν θα στηριξει την συμφωνια των Πρεσπων, θα τον πιστεψετε?


Σχόλιο:
Πάγια τακτική μας είναι να στηρίζουμε ΚΑΘΕ ακομμάτιστη πρωτοβουλία.  
Ακόμη κι αν είμαστε 2, 3, 10, 20 ή 30. Πρέπει να γίνουμε ο πονοκέφαλος τους. Ο εφιάλτης τους.
Να ξέρουν ότι σε κάθε μέτρο μπορεί να βρεθεί ξαφνικά μπροστά τους κάποιος και να τους τα ψάλλει. 
Εμείς
δεν υπογράψαμε ΚΑΜΙΑ συμφωνία.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"




Νεότερη Ενημέρωση: 
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την πρωτοβουλία:

9 σχόλια:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

Ας προσεξουν οσοι κατεβουν αυριο ,τους μπαχαλακηδες με τα κρανη και τις κουκουλες και τα κονταρια που θα κατεβουν ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ για επεισοδια ..Κανετε επιτροπη ΑΥΤΟΜΑΤΗ , εκεινη τη στιγμη βγαλτε τους τα κρανη , τις κουκουλες και ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΥΤΑ !!! Ειναι σιγουρο πως ειναι παρακρατικοι, αρκετοι ασφαλιτες , και κυριως ΜΥΣΤΙΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ Ξενων χωρων ..Ετσι διεισδυουν παντα και χαλανε καθε ειρηνικη διαδηλωση ..Φωτογραφιστε τους ΠΟΙΟΙ ειναι και την επομενη φορα , αμεση αποβολη απο καθε διαδηλωση...Αυτοοργανωθειτε , συσπειρωθειτε σωστα και ενεργηστε εξυπνα και πατριωτικα ..Ετσι την πατησατε και το ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ..Προσεξτε το ιδιαιτερα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ κυριοι , ειναι το ΙΔΙΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ , ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ , ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ !!! Μην περιμενετε καμια πολιτικη πατριωτικη στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ απο αυτον .Αποκλειεται...Ο τυπος ειναι ΛΕΣΧΙΤΗΣ (δυο φορες προσκεκλημενος ,φετος στο ΤΟΡΙΝΟ , και το 2016 στη ΔΡΕΣΔΗ ) ..Συνεπως δεν εχει το ΣΘΕΝΟΣ να αντισταθει στα κελευσματα- εντολες της Ν.Τ.Π γιατι ειναι ΑΜΕΣΑ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΣ απο αυτην, και ματαιοδοξος , πεινασμενος για καρεκλα ...Και κυριως, ακαπνος, και χορτασμενος χωρις ιδεες, με καθολου ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ στη ζωη του...Αδελφοι , ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ σε αυτους , γιατι ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ΙΔΙΟ...

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

1) Δεν είμασταν εμείς οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου

2) Δεν αμφιβάλουμε ότι υπάρχουν ασφαλί(ή)τες, ανάμεσα στους διαδηλωτές, σε διατεταγμένη υπηρεσία. Το αποδείξαμε στο βίντεο μας, που αναρτήσαμε :
https://youtu.be/tHA-dAzf3_g
https://opaidagogos.blogspot.com/2018/09/blog-post_9.html

3) Επειδή προφανώς εκφράσατε γνώμη χωρίς να ήσασταν παρόν, άρα χωρίς να έχετε ιδία αντίληψη τι ακριβώς έγινε:
σας ενημερώνουμε ότι τα ΜΑΤ είχαν εξ αρχής εντολή να πετάξουν χημικά (εξαιρετικά βαριάς μορφής), και αυτό φάνηκε και στη συνέχεια, στην επιχείρηση "σκούπα" με την οποία άδειασαν την τεράστια πλατεία. Πετούσαν σωρηδόν χημικά, ΜΕΣΑ στον κόσμο, ενώ δεν δεχόταν ΚΑΜΙΑ απολύτως αντίδραση.
Φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύσαμε εδώ, και που περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας:
https://youtu.be/xbckcqyUeJQ
https://opaidagogos.blogspot.com/2018/09/blog-post_13.html

Συνεπώς η δικαιολογία ότι δεχόταν προκλήσεις και γι αυτό απαντούσαν τα ΜΑΤ, δεν ευσταθεί. Τα ΜΑΤ έριχναν χημικά γιατί απλά έπρεπε να διαλύσουν την συγκέντρωση.
Το 90% που πήγαιναν προς τα ΜΑΤ ΔΕΝ ήταν κουκουλοφόροι αλλά απλοί πολίτες που πήγαιναν για να διαμαρτυρηθούν (και έπεφταν λιπόθυμοι).

4) Θα είσασταν ικανοποιημένος με ένα συλλαλητήριο, 1000 μέτρα μακρυά από όπου μιλάει ο προδότης πρωθυπουργός, ανεξαρτήτως του κόσμου που θα είχε;
Τι νόημα έχει να φωνάζεις στο άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου; Θα σε ακούσει κανείς; Ή θα σε δείξουν τα κανάλια; (κανένα κανάλι με εξαίρεση ένα τοπικό δεν έδειξε τη συγκέντρωση. Τουλάχιστον μία ημέρα μετά, κάποια κανάλια αναφέρθηκαν μόνον στο περιστατικό με το "Βούλγαροι", ουσιαστικά βάζοντας "φωτιά" μεταξύ μας (Αθηναίων/ βορειοΕλλαδιτών).

5) Σας βεβαιώνουμε ότι εκατοντάδες/χιλιάδες από τους νέους που ορμούσαν μπροστά, που έτρωγαν τα χημικά και επέστρεφαν και αφού ανακτούσαν δυνάμεις και ξαναορμούσαν ΔΕΝ ήταν ασφαλήτες, έστω για να βρίσουν και να φωνάξουν, να διαμαρτυρηθούν. Ήταν νέοι εξοργισμένοι με την προδοσία, με το σάπιο και πουλημένο πολιτικό μας σύστημα, και ίσως πολύ πιο ευαισθητοποιημένοι με την Νέα Τάξη, από αυτούς που κουνούσαν ειρηνικά τη σημαία στο άγαλμα και τραγουδούσαν (οι οποίοι επίσης φυσικά ένιωσαν τα χημικά). Δείτε τα πανό που σήκωναν εδώ:
https://opaidagogos.blogspot.com/2018/09/b-merow.html

Δεν αποκλείουμε τα επεισόδια να ξεκίνησαν από ασφαλήτες αλλά γινόταν σε τόσο μεγάλη έκταση που αποκλείεται να υπάρχουν τόσοι πολλοί ασφαλήτες. Κανένας ασφαλήτης δεν θα έπεφτε λιπόθυμος κάτω, δεν θα έτρεχε να σωθεί.
Η συντριπτική πλειοψηφία ήταν παλικάρια και σας το βεβαιώνουμε.
Αντί για συμβουλές από την πολυθρόνα σας, ελάτε να αγωνιστείτε.
Τότε, όταν θα συμπορευθείτε, όταν θα πολεμήσετε δίπλα σε κάποιον, θα μάθετε και τι ρόλο παίζει ο καθένας.

6) Πολύ πιο "προβοκατόρικος" μας φαίνεται ο ρόλος των αριστεριστών που αντί για συλλαλητήριο επέμεναν να γίνει συναυλία με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, στο άγαλμα (ενώ υπήρχε ήδη κάλεσμα για συλλαλητήριο στο Βελίδειο). Που ετοίμασαν ήδη κόμμα για να κατέβουν στις εκλογές και να μας "σώσουν" κι αυτοί όπως τόσοι άλλοι "σωτήρες" πατριώτες.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Εύγε!!!..Στο ιστολόγιό σας, κυρίως για τις απαντήσεις που δώσατε στον ανωτέρω σχολιαστή (οι οποίες παρατηρήσεις του ήταν με καλή πρόθεση παντως, με ελλιπή όμως ενημέρωση ομολογουμενως).

Οι απαντήσεις σας ανταποκρίνονταν πλήρως στην αλήθεια και στην πραγματικότητα των γεγονότων. Θα Θα τις δημοσιευα σε ειδική ανάρτηση -Σας διαβάζω ανελλιπώς- αλλά δεν έχω αυτές τις ημέρες αυτή τη δυνατοτητα-παρά μόνο για σχολιασμούς με το κινητο-βρίσκομαι σε σχετικά απομονωμένο παραδοσιακό μέρος της Καλύμνου, χωρίς λάπτοπ και ταμπλετ.

ΚΑΛΟ ΑΓΏΝΑ!
ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΠΟΛΛΆ ΕΎΓΕ!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

Αγαπητε μου , ΔΕΝ διαφωνω ΕΝ γενει με τον σχολιασμο σας και τις επισημανσεις σας..Ειναι σχεδον ολες ευστοχες ..Και λεω σχεδον γιατι αναφερεστε σε μενα προσωπικως λεγοντας μου να σηκωθω απο την πολυθρονα μου και να αγωνιστω .1ον) Αγαπητε κυριε ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να μεταφερομαι στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ για καθε διαδηλωση που αγνα γινεται ενιοτε ( υποθετω οτι αντιλαμβανεστε το λογο.Νου διαθετετε) 2ον) Εχετε δικιο ναι..Δεν ημουν εκει και δεν εχω ιδια αποψη οπως σωστα λετε..Ομως η προβοκατσια και η καπηλεια ειναι παντου η ιδια ,σας βεβαιω..Και κυριως σε κινηματα του δρομου, και των διαδηλωσεων ..Το λεω ορμωμενος απο την αδιαλειπτη παρουσια μου στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ στο ψευτοκινημα των "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ " που αποκομισα αρκετες εμπειριες ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΑ. (δεν γνωριζω αν συμμετειχατε εκει εσεις)...Εκει λοιπον σε αυτο το ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ εγινε ενας πολυ ωραιος χωρος και πεδιο πολιτικων ζυμωσεων και αναδειξης πολιτικων ΚΟΜΜΑΤΩΝ που το εκμεταλλευτηκαν και ΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ απο αυτο ...(ΣΥΡΙΖΑ , ΑΝΕΛ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) .Πιστεψτε με , ΕΚΕΙ ανεβηκαν και αυξησαν την επιρροη τους τα εν λογω κομματα. Εχω ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ και δεν την αλλαζω επ ουδενι...Οι μυστικοπρακτορες ΑΛΩΝΙΖΑΝ σε ολη την πλατεια, καθως και οι ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ των αριστεροδεξιων που αποδεδειγμενα κατεστρεψαν τον τοπο..3ον) Δεν διαφωνω στο οτι το 90% (καθως λετε ) ειχαν καθολα αγνες και πατριωτικες προθεσεις (απορω γιατι μου το αναφερετε)..4ον) Αν ηταν 1000 μετρα ή 2000 ή 3000 απο τον τοπο ομιλιας του προδοτη πολιτικου (οπως με ρωτατε) ειλικρινα απαντω: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ . Ζητουμενο ειναι το ΠΑΘΟΣ , Η ΕΠΙΜΟΝΗ , Η ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ , και η ΠΙΣΤΗ για ΘΥΣΙΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ και ΠΑΤΡΙΔΟΣ ..Πχ: Σημερα , ή στην ΑΘΗΝΑ αυριο πρεπει το πληθος να μεινει ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟ ..Να μην διαλυθει με το πρωτο δακρυγονο ..Να μην κανουν πισω με τις σημαιες κατεβασμενες. Μασκες , αντιασφυξιογονες , κρανη , και ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ αλλα ΠΟΤΕ ???? Οταν πεσει το πρωτο χημικο ..ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ...Προηγουμενως ουτε μια προκληση .Ουτε μια .. Και να μην φυγει κανεις ..Αντιμετωπιση με θυσιαστικο πνευμα ..Και παλι αυριο ..Και μεθαυριο ..Και καθε μερα .Καθε μερα.Καθε μερα ..Εκει ..Χωρις υποχωρηση..Οσοι ειστε.Οσοι ειμαστε .ΑΚΚΟΜΑΤΙΣΤΑ !!! 5ον) Σωστα μιλατε για τις συναυλιες του ΠΑΤΣΙΚΑ και του ΚΑΘΕ ΠΑΤΣΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΑ ...Δεν διαφωνω ..Μονο και μονο που τον καλει συνεχως για να τον προβαλλει ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ το πραγμα αποκαλυπτεται απο μονο του ...6ον) Ο κοσμος ας προσεξει το τριπτυχο των ΙLLUMINATI : " ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΥΣΗ ..Το πρωτο το βιωνουμε χρονια τωρα..Το δευτερο το βιωνουμε αυτες τις μερες και θελει τα ματια 14 !!!! Το τριτο ας το ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ γιατι αλλιως η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ ..Μη γενοιτο....

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Ένας που δεν ξέρει εύλογα μεταφέρει τις σκέψεις του: "Λογικά ήταν προβοκάτορες".

Όμως οι "προβοκάτορες" χάλασαν την φιέστα του Τσίπρα.
500 ξενόφερτοι ΣΥΡΙΖΑίοι τον περίμεναν έξω από το Βελίδειο για να τον υποδεχτούν και να τους πάρουν οι κάμερες. Όμως με τα ατελείωτα χημικά η ατμόσφαιρα έγινε αποπνιχτική, εξαφανίστηκαν όλοι τους!
Έμειναν καμιά 50 αριά που κατέφυγαν στο πάρκινγκ! Είδατε πόσα ξέρουμε;

Ευτυχώς ο Θεός φυσούσε προς τα βόρεια και αντί να πηγαίνουν τα χημικά στους διαδηλωτές πήγαιναν στο Βελίδειο (βέβαια έριξαν τόσες εκατοντάδες που στο τέλος δεν μπορούσε να αντέξει ο κόσμος).

Στους ΜΑΤατζήδες που με τόσο ζήλο ψέκαζαν ανεξέλεγκτα γέροντες, γιαγιούλες και μικρά παιδιά, τους μεταφέρουμε μια κατάρα που ακούσαμε:
"καρκίνο να πάθουν τα παιδιά σας".
Δεν το ευχόμαστε, προς Θεού, αλλά όταν φτάνεις τον άλλο στο έσχατο σημείο και αισθάνεται ότι αυτό ήταν, τώρα δεν μπορώ να πάρω ανάσα άλλο, πεθαίνω, τότε δεν είναι εύκολο να μην ουρλιάξεις την κατάρα σου.

Μην το αναδημοσιεύσεις ακόμη, λίγο Υπομονή Κώστα Ταύρε, κρατήσαμε τις πιο "καυτές" φωτογραφίες για το τέλος, σε λίγο θα ανέβουν!

Αργύρης μυλωνας είπε...

Σε καθε περιοτωση πρεπει να διαχωριστουν οι προβοκατορες παρακρατικοι που με το μανδυα του αντιστασιακου προκαλουν ασχετα επεισοδια,ωστε να προκαλεσουν τη ριψη χημικων,και να νομιμοποιησουν το δικαιο της αντιδρασης της ανθελληνικης αστυνομιας

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Ποιοι είναι τελικά οι "κουκουλοφόροι" στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία;
Το βίντεο με τις πιο "καυτές" στιγμές του συλλαλητηρίου:

https://opaidagogos.blogspot.com/2018/09/blog-post_15.html

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Το "Σκοπιανό" ήταν στο επίκεντρο της ερώτησης, που υπέβαλε και ο δημοσιογράφος της Thessnews κ.λ.π. Χρήστος Νικολαϊδης.
Ο ίδιος, έγραψε αργότερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:


"Μία απάντηση που με απογοήτευσε...

Ως πολίτης όμως δεν μπορώ να πω ότι ένιωσα κάτι άλλο από απογοήτευση για την απάντηση αυτή. Ποιος δεν την περίμενε άλλωστε. Από την εποχή του Ίωνα Δραγούμη το πολιτικό κατεστημένο των Αθηνών ήταν μέσα στον "ρεαλισμό" όταν επρόκειτο για τη Μακεδονία και τα δίκαια της.
Αλλά δυστυχώς ο κ. Μητσοτάκης ξεχνά κάτι. Ρεαλιστής πρέπει να είναι κάθε πολιτικός όταν μιλά για δείκτες, ΑΕΠ, φόρους, στατιστικές και άλλα ποταπά. Όταν μιλάει για την Πατρίδα δεν υπάρχει "ρεαλισμός", υπάρχει πάθος, καθήκον και διάθεση για αγώνα. Κανένας από όσους έκαναν την Πατρίδα μεγάλη δεν ήταν ρεαλιστής, πραγματιστής και συνετός. "

http://makpress.blogspot.com/2018/09/blog-post_870.html
https://youtu.be/jsH6rYY63Ps

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.