" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΑΤΩ η ΧΟΥΝΤΑ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. ΑΙΣΧΟΣ: Έπνιξαν ηλικιωμένους και μικρά παιδιά στα δακρυγόνα οι αλήτες. Φωτογραφίες και βίντεο ΝΤΡΟΠΗΣ. Θα πληρώσετε ΑΛΗΤΕΣ. (α' μέρος)


Έχοντας αναπνεύσει ΔΕΚΑΔΕΣ φορές τα χημικά τους,

Έχοντας δει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ηλικιωμένους και Ελλήνων να προσαγάγονται, 

να "ψεκάζονται" ανελέητα, ή να πέφτουν λυπόθυμοι στο έδαφος,



Έχοντας δει ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ την Ελ.Ασ. να πετάει χημικά (ασφυξιογόνα) μέσα, ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ στο πλήθος, με αποτέλεσμα όπου και να πήγαιναν να αναγκάζονταν να τα εισπνεύσουν




Έχοντας πληροφορηθεί για αρκετά μέλη Ορθοδόξων αδελφοτήτων της Θεσσαλονίκης να τους κάνουν συστηματικά όλες τις τελευταίες ημέρες προσαγωγές ή ελέγχους ακόμη και στα αυτοκίνητα  τους ή βγαίνοντας από τα σπίτια τους επειδή κουβαλούσαν ή τοποθετούσαν αφίσες με το κάλεσμα του συλλαλητηρίου,



Έχοντας δει την εικόνα της Παναγίας μας (την οποία κουβαλούσε ευλαβής αγιορείτης μοναχός που διέκοψε την μνημόνευση του οικουμενιστή Βαρθολομαίου), ΤΡΥΠΗΜΕΝΗ (πιθανώς από γλοπ ή εκτοξευμένο χημικό) 



την φωτογραφία αυτή, με την εικόνα τρυπημένη,
είδαμε στην ανακοίνωση του Ιερού Λόχου 2012,
που ακολουθεί στη συνέχεια της ανάρτησής μας


φωτο ο Παιδαγωγός:
 την ώρα που ο μοναχός προσπαθεί να ρίξει malox στο πρόσωπό του, νέος σπεύδει να προσκυνήσει την εικόνα


Έχοντας νοιώσει οι ίδιοι μας ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ότι θα πεθαίναμε από την ασφυξία που μας προκαλούσαν τα ΧΙΛΙΑΔΕΣ χημικά που ανεξέλεγκτα πετούσαν οι "άντρες" των ΜΑΤ 
(3 ώρες μετά, περνώντας από την οδό Αγ.Δημητρίου, από την επάνω μεριά του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, μύριζε έντονα και αισθανόσουν την κάψα στα μάτια, όλο το κέντρο της πόλης πνίγηκε στα χημικά),

Έχοντας δει να πετάνε χημικά ακόμη και δίπλα στα ασθενοφόρα που ερχόταν να πάρουν τους ΔΕΚΑΔΕΣ τραυματίες,


Βίντεο 1ο
χωρίς ΚΑΝΕΝΑ λόγο, 
ΜΑΤατζής χτυπάει με το γκλοπ του διαδηλωτή που είχε την Ελληνική σημαία:


Έχοντας βιώσει την επιχείρηση "σκούπα" που εκατοντάδες άντρες των ΜΑΤ έπνιγαν τον κόσμο στα δακρυγόνα και στα χημικά για να "καθαρίσουν" το Μακεδονία Παλάς για να επιστρέψει ο δικτάτορας πίσω στο ξενοδοχείο (χωρίς κανένα λόγο ανάγκασαν όλους τους εκατοντάδες χιλιάδες συγκεντρωμένους να φύγουν σχεδόν τρέχοντας προς τα δυτικά


Βίντεο 2ο:
επιχείρηση "σκούπα"


Έχοντας δει ασφαλίτες, να παριστάνουν αρχικά τάχα τους Έλληνες διαδηλωτές και μετά να καταφεύγουν πίσω από τα ΜΑΤ δείτε το βίντεο μας 

Βίντεο 3ο:


ενώ τα στατιστικά του παραπάνω βίντεο,
14 ώρες μετά την αρχική προβολή του, δείχνουν 630 προβολές,


στο ίδιο το βίντεο στο youtube δείχνει μόλις "3 προβολές"!!!



Έχοντας δει ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΟΝΑΧΟΥΣ με το ράσο στην πρώτη γραμμή (ανάμεσά τους ο π.Κλεομένης, ο π.Μωυσής, ο π.Παΐσιος αγιορείτης), 
αλλά και άλλους γεροντότερους ή νεότερους (όπως πχ π.Θεόδωρο και π.Σεραφείμ Ζήση) 




αλλά και έχοντας διαπιστώσει την προκλητική ΑΠΟΥΣΙΑ και την ένοχη σιωπή ΚΑΙ των 100 δεσποτάδων της θεσμικά αποκαλούμενης "Εκκλησίας",




Βίντεο 4ο:


Έχοντας δει εκατοντάδες ή χιλιάδες παλικάρια ΑΟΠΛΑ κατ ουσίαν, να ορμάνε στους πάνοπλους αστυνομικούς, να τρώνε χημικά, να τρέχουν, και να επανέρχονται αμέσως μόλις συνέλθουν για να ξαναπολεμίσουν

έχοντας ακούσει ΜΑΖΙΚΑ το πλήθος να φωνάζει ρυθμικά προς τους προδότες : "ΠΡΟΔΟΤΕΣ - ΠΡΟΔΟΤΕΣ" ή "ΚΡΕΜΑΛΑ - ΚΡΕΜΑΛΑ"


ξεκαθαρίζουμε

όταν πέσει η κομμουνιστική δικτατορία

όλοι εσείς οι ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ,

 θα ΔΩΣΕΤΕ ΛΟΓΟ για ΚΑΘΕ ΣΑΣ πράξη

η φωτογραφία του ΜΑΤατζή  από εδώ μαζί με σχετική επώνυμη καταγγελλία

Μέχρι τότε, συνεχίστε με πάθος να φυλάτε καλά τα αφεντικά σας:




(οι 3 παραπάνω φωτο από εδώ και εδώ και εδώ)





και βίντεο 5ο
με τα γιουχαρίσματα 
(τραβήχτηκε από κάτοικο, 
στο βάθος δεξιά επάνω φαίνονται οι κλούβες που έχουν εγκλωβισμένο τον κόσμο στην παραλία)






Είναι Κυριακή πρωί της 9 Σεπτεμβρίου και πραγματικά δεν είμαστε σίγουροι εάν μπορούμε να γράψουμε στο ιστολόγιο μας από τον ισχυρό πονοκέφαλο και την μαστούρα που μας έχει δημιουργηθεί από τους τόνους χημικών που μας ψέκασε η πραιτωριανή φρουρά του Αλέξη,εχθές στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας.


Είναι όμως ανάγκη η αλήθεια να προβάλλεται για να συνειδητοποιούν ΌΛΟΙ όσοι δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμα,ότι ο Ελληνισμός βρίσκεται σε πόλεμο με το ίδιο του το κράτος.
Είμαστε ο μοναδικός Λαός που παλεύουμε να επιβιώσουμε από το ανθελληνικό καθεστώς που μας έχουν επιβάλλει οι νεοταξίτες που ελέγχουν τον πλανήτη,διά μέσω των οσφυοκαμπτών και αλλοτριομορφοδίαιτων πολιτικών "σωτήρων" μας.


Είναι ανάγκη να καταλάβουν όλοι ότι αν αυτό το νεοταξικό κράτος κάμψει το υγιές Πατριωτικό και Εθνικιστικό αίσθημα των Ελλήνων τότε θα έρθει και ολική υποδούλωση του Ανθρώπου.
Η βία,η πάσης φύσεως τρομοκρατία και τα χημικά του κράτους κατά των Ελλήνων πάντα περισσεύουν.Και περισσεύουν πάντα γιατί η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν φοβάται τους ελεγχόμενους αριστεροαναρχικούς αντιεξουσιαστές αλλά τον έμφυτο Πατριωτισμό και Εθνικισμό των Ελλήνων
Ο Εθνικισμός είναι το μοναδικό αντίδοτο στο νεοταξικό δηλητήριο,που μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις!


Ο Σύλλογος μας από τις αρχές Αυγούστου συγχρονίστηκε με τους υπόλοιπους Πατριωτικούς Συλλόγους και συμμετείχε ενεργά για την πραγματοποίηση αυτού του ιστορικού συλλαλητηρίου.
Αφίσες,τρικάκια και διαρκής προσπάθεια για το καλύτερό δυνατόν αποτέλεσμα ήταν ο στόχος του συλλόγου μας



Συνολικά πάνω από 1000 αφίσες κόλλησαν φίλοι και μέλη του συλλόγου μας και παραπάνω από 2000 τρικάκια με διάφορα μηνύματα ρίχτηκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.




Την ημέρα του συλλαλητηρίου το μπλοκ του συλλόγου μας έφτασε στον Λευκό Πύργο με πορεία και με συνθήματα για την Μακεδονία μας αλλά και κατά των αριστερών διεθνιστών που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους.

Τις επόμενες ώρες ο σύλλογος μας ακολούθησε την ροή του συλλαλητηρίου υψώνοντας περήφανα το ανάστημα του στην κρατική νεοταξική βία και διατρανώνοντας ότι η Ιστορία της Μακεδονίας δεν θα γίνει βορά στον βωμό της νέας τάξης πραγμάτων!
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό που αποδεικνύει το μένος της κρατικής βίας κατά των άοπλων Ελλήνων.


Και έτσι ξαφνικά,οι πάνοπλοι φέροντες το Εθνόσημο,άρχισαν να σκορπούν τα χημικά στους φέροντες την Ελληνική Σημαία.


Ιερώνυμε προδότη της Ορθοδοξίας βλέπεις πως είναι το τιμημένο ράσο;
Πάντα μπροστάρης στους Εθνικούς Αγώνες!

Ακόμα και την Υπεραγία Θεοτόκο μας έβαλαν σημάδι οι αλήτες!!!!
Αυτό για να αναρωτηθούμε όλοι μας,τελικά ποιοι είναι απέναντι μας;




Ούτε τα Ελληνόπουλα οι προδότες δεν λυπήθηκαν.
Ούτε τους γέρους ούτε κανέναν!!!



Για αυτό όλο το συλλαλητήριο φώναζε εν χορώ
"Προδότες-Προδότες"
ένα σύνθημα που γεννήθηκε επί της Κατοχής.

Θα σας/μας κρίνει σίγουρα όλους σας/μας
η Ιστορία.
Άλλους ως προδότες και άλλους ως Εθνικά Αντιστεκόμενους. 



Χιλιάδες χημικά...Ποια η επιβάρυνση της υγείας μας από αυτά;

Η νύχτα πέφτει αλλά ο Ελληνικός Λαός συνεχίζει την άνιση μάχη με το καθεστώς.




Φωτιές από την παραλιακή οδό για να σπάσουν τα χημικά που κατακαίουν τους πνεύμονες και τα μάτια μας!



Σίγουρα τις επόμενες μέρες θα ακουστούν και θα γραφτούν πολλά από τα παπαγαλάκια του συστήματος.Εμείς ένα θα πούμε.
Είμαστε περήφανοι που αντιστεκόμαστε κατά την προδοσία της Πατρίδος μας.
Ζήτω το Έθνος
Ζήτω η Ορθοδοξία μας
Ζήτω η μία και Αδιαίρετος Ελλάς

Η ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η
ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!
Ιερός Λόχος 2012




Ένα ακόμη περιστατικό - καταγγελία 

για τελείως ΑΝΑΙΤΙΟ τραυματισμό συνέλληνα από ομάδα ΔΙΑΣ, εδώ.






Και τώρα διαβάστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το παρακάτω μήνυμα του π.Μωυσή (εκ Πρεβέζης), που μία ακόμη φορά (όπως και στο Πισοδέρι) μπήκε μπροστά στη μάχη:

ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ 
 Μωυσής μοναχός εκ Πρεβέζης

Οι αμαρτίες ενός λαού δεν νικούν την φιλανθρωπία του Θεού, όταν υπάρχουν λίγοι πού Τον ευαρεστουν.
Η υψηλότερα φιλοπατρία, είναι το να μην αμαρτάνουμε ή αφού αυτό είναι αναπόφευκτο, ας μετανοούμε με συναίσθηση της αθλιότητας μας.

Αν νομίζουν κάποιοι ότι μόνο με κάποια ένοπλη εξέγερση ή γενική επανάσταση, θα επέλθει η απελευθέρωση της πατρίδας από τους εβραιόδουλους, στην πράξη θα απογοητευθούν.
Τριάντα και πλέον επαναστάσεις έγιναν επί τουρκοκρατίας στην Ελλάδα, όλες από ρασοφόρους και όλες απέτυχαν, γιατί ο λαός δεν είχε μετανοήσει.


Λέει ο Θεός μέσω του Προφήτη Δαυίδ:«Εάν ο λαός μου με άκουγε, μέσα σε μηδέν χρόνο θα εξαφάνιζα τους εχθρούς του».Πάνω σε μια μάχη με τα όπλα, αν πληγωθείς θανάσιμα, δεύτερη ευκαιρία δεν υπάρχει.Στον προσωπικό αγώνα της μετανοίας που είναι το θεμέλιο της Εθνικής ανεξαρτησίας, αν πληγωθείς εκατό φορές σε μια μέρα, δεν πεθαίνεις.Με μια μόνο νίκη (μετάνοια) επουλώνεις όλα τα τραύματα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα εγκαταλείψουμε την κάθε μορφής αντίσταση ενάντια στους μισέλληνες κατακτητές.
Και επειδή αυτός ο λαός έχει σκληρυνθεί σφόδρα και δεν αλλάζει τρόπο ζωής, θα τον κάνει ο Θεός μέσα από σκληρές δοκιμασίες και πολύ αίμα να συνέλθει.Ο επιβεβλημένος αγώνας στους δρόμους είναι το 10%, με αυτό το ποσοστό δεν κερδίζεις εκλογές (ελευθερία).Μετάνοια με συναίσθηση, συνάμα με κάθε μέσο αντίστασης.

Η Ελλάδα δεν θα πεθαίνει και ας έχουν ετοιμάσει τα σάβανα της.
Πατρίδα μου γλυκιά, που σε προδώσαν οι πολλοί, πίσω θε να σε πάρουν οι λίγοι και τρανοί.Μη φοβηθείς ραγιά μου ψιλά να τιναχθείς, γιατί ήρωας θα γίνεις για χώμα ηρώων γης.

Τη τελευταία λέξη την έχει ο λαός και όχι ο διαβολοκίνητος Σιωνισμός.Έλα παλικάρι μου, συνέλληνα παιδί μου, μπροστά θα μπω εγώ, δε δειλιά η ψυχή μου.Ξέρω πολύ καλά πως
τρέμουν τον Ρωμιό, σαν μάθει τέλος τέλος πως χάνει του το βιο.Θηρίο θε να γίνει του Έλληνα η ψυχή σαν έρθει εκείνη ή ώρα ωσάν την χθεσινή.
Δεν θα χαθεί η Ελλάδα μας, η μάνα των Αγίων, γιατί στο όνομα της φέρει το όνομα του Θεού μας (ΕΛ) και χώμα ματωμένο.
Μωϋσής μοναχός

Ελληνορθόδοξη  Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"
Αν κάποιος χρειάζεται κάποια από τις φωτογραφίες χωρίς το λογότυπό μας, μπορεί να επικοινωνήσει μέσω εμαιλ.

12 σχόλια:

Ifestion είπε...

Η ελληνικη αστυνομία έχει καταντήσει ότι πιο κατάπτυστο και διεφθαρμένο έχει η χώρα μας πια. Πληρωμένοι δημόσιοι υπαλληλοι που με την καραμέλα ότι εκτελούν διαταγές ξεχνούν τον όρκο που έχουν δωσει και οτι τον μισθό τους τον παιρνουν από τον φορολογούμενο πολιτη και όχι την κυβέρνηση του Τσίπρα και των αλλων απατεωνων-προδοτών. Και οι Ναζιστές όταν τους δίκαζαν για εγκλήματα πολέμου, έλεγαν στο δικαστήριο την δικαιολογία ότι εκτελούσαν διαταγές ως στρατιώτες... Αυτά για όσους εξακολουθούν να υποστηρίζουν αυτο το έκτρωμα που κατάντησε η αστυνομια. Είμαι δικηγόρος 22 χρόνια τώρα, με πατέρα ανώτατο αξιωματικό του Στρατού (όταν αυτός είχε κάποιο φρόνημα, γιατί και αυτόν τον ξεφτύλισαν πια) και αυτό το αίσχος που έζησα χθες στο συλλαλητήριο με έχει αηδιάσει, εξοργίσει και αγανακτήσει. Ποτέ πια δεν θα έχω την παραμικρή υπόληψη για τους ένστολους της Αστυνομίας, υψηλόβαθμους και μη, αφού κατάφεραν με την επαίσχυντη και άνανδρη συμπεριφορά τους (είδα και εγώ τους μεταμφιεσμένους ασφαλίτες να μπαίνουν σε κλούβα αφού έκαναν την προβοκάτσια τους) να ξεφτυλίσουν το αστυνομικό σώμα που κατάντησε παραδουλεύτρα του πρωθυπουργού και να καταρακώσουν την εμπιστοσύνη του φορολογούμενου πολίτη ριχνοντας χημικά σε γυναικόπαιδα και ηλικιωμένους που δεν έδωσαν την παραμικρή αφορμή. Πολύ φοβάμαι ότι όπως έχει φτάσει στα όρια του ο λαος την επόμενη φορά που θα κατέβει στο πεζοδρόμιο θα έχει μαζί του και καραμπίνες..

Unknown είπε...

πραγματικα μας επνιξαν τα δακρυγονα οι αλητες αγωνηατικαμε για τηην φιλτατη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας που θυσιατηκανε τα παληκαρια για την ελευθερια αισχος και ντροπη στην αστυνομια του τσιπρα ειμαστε οργισμεμοι και αγανακτισμενοι με τους προδοτες που εχουμε μεχρι εδω επανασταση

Αργύρης μυλωνας είπε...

Φιλε οι κομμουνιστες φταινε,ο χρουτσεφ συγκεκριμενα.Η κυβερνηση με τη βοηθεια της χωροφυλακης αγωνιζεται να διατηρησει την αδυναμη μας χωρα(που ειναι μικρουλα),στην προοδο και ευημερια της ευρωπης και του δυτικου κοσμου γενικα.
Αλλωστε ο παυλοπουλακος το ειπε:"το ανωτερο προταγμα του ελληνικου εθνους ειναι να αγωνιζεται για να παραμενει εντος της ευρωπαικης οικογενειας".
Απλως αυτο που παθατε οι δεξιοι,ειναι οτι τωρα που ο μπαμπουλας του κομμουνισμου δεν υπαρχει,αρχιζει να φαινεται ο μπραγματικος μπαμπουλας της δυσης της"προοδου",και η χωροφυλακη της, που παντα τετοια ηταν φυσικα,ομως οχι για ολους,τωρα βεβαια που δειχνει τα δοντια της προς ολο τπν κοσμο,γιατι αυτο που πρεπει να φυλαχθει πλεον μισειται απο ολους,ειδατε και εσεις το αληθινο της προσωπο.
Καποτε ηταν με το μπαβαρο,καποτε με τον μεταξα,μετα με τον χιτλερ,μετα με τους εγγλεζους,μετα τους αμερικανους,τωρα με τον ευρωπαιο νεοχιτλερ,μαζι με τον ροτσιλντ και τον σωρος,καμια φορα εναντιων καποιων φτωχοδιαβολων μικροαπατεωνων,ΠΟΤΕ με το λαο της

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Τελείως πληροφοριακά,
μήπως τυχαίνει να ξέρεις ποιοι έφεραν τον κομμουνισμό στην Ελλάδα;
Τι θρησκείας ήταν;
Σου λέει τίποτε το όνομα Αβραάμ Μπεναρόγια;

Όσο για τον επιπόλαιο συσχετισμό σου με τον Μεταξά ...
μακάρι να είχαμε αξίους κυβερνήτες σαν τον Μεταξά σήμερα. Μια βόλτα στα οχυρά Ρούπελ, θα σε πείσει, τι μπορεί να κατορθώσει ένας πολιτικός όταν είναι πατριώτης.

Αργύρης μυλωνας είπε...

Ναι ο κομμουνισμος ειναι εβραικη δημιουργια,συγκεκριμενα η αλλη οψη του νομισματος που "εκοψαν"για την ανθρωποτητα,ωστε να το λαβει αυτη ως το τυρι στη φακα του διαιρει και βασιλευε.Αυτο σου λεω τοσο καιρο,οτι εσεις οι δεξιοι τσιμπατε ακομη το δολωμα της αλλης πλευρας αυτης της καλης δυσης εναντι του δηθεν κακου κομμουνισμου(ενω ειναι και τα δυο το ιδιο κακα),παραβλεπωντας την καταρα της δυσης που κατεστρεψε τη δικη σας αυτοκρατορια,της ανατολικης ορθοδοξης παραδοσης και του κρατους αυτης.
Απο ολα αυτα ρε παιδαγωγε μυγιαστηκες στο μεταξα;πως φαινονται οι "αγαπες";Αυτος,θεος σχωρεστον δεν ηταν μασωνος;εχεις κανει καμια ερευνα;

labitochromis είπε...

Πραγματικά είναι φοβερό το πόσο μπορεί να κολλήσει το μυαλό του ανθρώπου. Τι σχέση έχει ο Τσίπρας κ. Μυλωνά με την δεξιά και τα φαντάσματα που φαντάζεστε ? Τελικά είστε χριστιανός ορθόδοξος ? Γιατί εγώ ξέρω ότι ο χριστιανός ο ορθόδοξος δεν είναι ούτε αριστερός ούτε δεξιός. Το πολίτευμα ημών εν ουρανοίς υπάρχει. Αυτός ο οποίος κολλάει με τα κόμματα ή με τις ιδεολογίες, η πίστη του χωλαίνει.

Και όπως έλεγε και ο πατήρ Παΐσιος: "Να μην χωλαίνουμε στην πίστη. Να μην μένουμε στο χωλ. Να προχωράμε στο σαλόνι της βασιλείας του Θεού"

Λωρίτου Ελένη είπε...

Καταντήσαμε εκκλησιαστικοί και μή νά υπηρετούμε χρώματα . Λές και έχει χρώμα η φιλοπατρία και οι υπέρτατες αξίες . Βεβαίως βεβαίως και η ομολογία ......μήν το ξεχνάμε ! Σε συγχαίρω παιδαγωγούλη μου , γιατί το καημένο είναι εμφανής η προσπάθειά σου νά βλέπεις την ουσία και νά υπερβαίνεις κολλήματα και κακοτοπιές . Αντίθετα κάποιοι είναι κολλημένα μυαλά , σκέτοι χειροκροτητές , τσαούσοι .....

Λωρίτου Ελένη είπε...

Ζητώ συγγνώμη , δεν έχει το σχόλιό μου καμμία αιχμή για τον κ . Μυλωνά , που ούτε κάν τον γνωρίζω . Μία αμυδρή εικόνα μονο έχω , τίποτα περισσότερο . Οι αιχμές μου είναι πρός γνωστούς χώρους που λυμαίνονται την ομολογία της πίστεως και φυσικά πρέπει και όσον αφορά τά εθνικά θέματα νά παύσουμε νά υπαγάγουμε τις υπέρτατες εθνικές αξίες σε υποκατηγορίες χρωμάτων . Δηλαδή τι μέ νοιάζει εμένα πώς ονομάζεται η ομολογία ! Άς ονομάζεται και ομολογία της Μαρίας της Πενταγιωτίσσης. Τί μέ νοιάζει εμένα τί ήταν ο Μεταξάς . Οι πράξεις του δικαίωσαν αυτό που ήταν .

nikmoralis είπε...

Η «Κομμουνιστική Επιθεώρηση» αναφέρει το 1924: «Το μοίρασμα της Μακεδονίας μεταξύ της Γιουγκοσλαβίας, της Ελλάδος και της Βουλγαρίας, ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τον πόθο των Μακεδόνων στα διάφορα κομμάτια της διαμελισμένης των πατρίδος προς την συνένωση και την αποκατάσταση μιας Μακεδονίας ενιαίας και ανεξάρτητης. Ο ίδιος πόθος για μια ενιαία και ανεξάρτητη Θράκη συνενώνει τον θρακικό λαό, που έχει κατατεμαχισθή σε τρία μέρη, από την Ελλάδα, την Τουρκία και τη Βουλγαρία»!

Στο 3ο Συνέδριο δε του ΚΚΕ αναφέρεται «Η ντόπια μπουρζουαζία είναι εθνικός δυνάστης και καταπιεστής του μακεδονικού και θρακικού λαού», προτείνει να «συντρίψουμε τον εθνικό ζυγό της ντόπιας μπουρζουαζίας που βαρύνει στη Μακεδονία και στη Θράκη» και καταλήγει εντελώς επαναστατικά: Ζήτω η εργατοαγροτική επανάσταση της Βουλγαρίας! Ζήτω η εργατοαγροτική κυβέρνηση! Ζήτω η ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη!» Αυτούς τους αμετανόητους τύπους νομιμοποίησε ο ψευτο-εθνάρχης Καραμανλής, οι οποίοι ποτέ δεν αποκήρυξαν τις κατάπτυστες, εμπρηστικές και ανθελληνικές τους θέσεις.


Αργύρης μυλωνας είπε...

Προς labitichromis,μηπως θα επρεπε να αναφερθεις αλλου,γιατι δεν πιστευω οτι αυτα που λες εχουν αφετηρια τα δικα μου σχολια.Γιατι αν δεν κανω λαθος ή εχω λαθος εκφραση αυτων που θελω να πω ωστε δεν καταλαβες,τα ιδια λεμε.
Παντως εγω ακριβως αυτο που λες λεω!οτι δηλαδη ενα αντιχριστο νομισμα με δυο πλευρες ηταν οι δεξιες και αριστερες ιδεο-λογο-απατες.

Αργύρης μυλωνας είπε...

Κυρια λωριτου η ομολογια καθισταται άξια οταν κατευθυνεται προς τον χριστο και μονο προς Αυτον.
Ολες οι αλλες ομολογιες συμπεριλαμβανομενης και αυτης της πενταγιωτισσης,ή του μεταξα,μαλλον σκατενια δοξα φερουν

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

Μηπως παρακαλω ξερει καποιος να με ενημερωσει για το ονομα AUGUSTIN BARREL;;;

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.