" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ σχολιάζει επιγραφή που υπάρχει σε τοίχο της Θεσσαλονίκης

Αυτή την επιγραφή τη βλέπω τακτικά σε διάφορα σημεία της πόλης.



Τι μέλλον μπορεί να έχει μία χώρα όταν ένα σημαντικό τμήμα του πληθυσμού της θεωρεί πρότυπο τους Στάλιν , Λένιν και Χότζα;
ΤΟΝ ΕΝΒΕΡ ΧΟΤΖΑ της Αλβανίας!!!!!

Ρωτώ κάποιους Αλβανούς που εργάζονται εδώ : "αφού είναι μαύρο χάλι εδώ, πώς και δεν έχετε σκεφτεί να γυρίσετε πίσω στη πατρίδα σας;"
Η απάντηση από όλους δίχως εξαίρεση είναι η εξής: " πλάκα μας κάνεις; ακόμα και έτσι που είναι τώρα εδώ είστε 10 φορές καλύτερα!"
Έτσι τους κατάντησε το καθεστώς Χότζα και όμως υπάρχουν κάποιοι Έλληνες(;) που το θεωρούν πρότυπο!


Σφηνομένες τυρόπιτες στον εγκέφαλο δυστυχώς.


Και δυο σχόλια αναγνωστών:
1ο σχόλιο:
εργαζομενοι της ερτ θα ειναι, μεγαλυτερη συγκεντρωση σταλινικων μονο στον περισσο

2ο σχόλιο:
Ένα σύνθημα από τα παλιά.
Ο Μαρξ πέθανε,ο Λένιν πέθανε,ο Στάλιν πέθανε,τώρα τελευταία δεν αισθάνομαι κι εγώ καλά!


  • 6 σχόλια:

    GeorGRE είπε...

    Η αριστερά πνίγηκε στην αθεΐα και στον ψευτο-Ουμανισμό. Η δεξιά σαρώθηκε από τη μασωνία και την Θεοσοφία.Η ακροδεξιά έπεσε στα δίχτυα της νεοειδωλολατρίας ενώ η ακροαριστερά στο χάλι της αναρχίας. Το κέντρο ξενέρωσε στο χαλαρό μεσοβέζικο "ολίγον αριστερά" οπότε μην δείχνετε κανέναν.
    Εαν έχουμε πίστη, εάν έχουμε Χριστό, εάν ζούμε αυτό που λένε "Ορθόδοξος Χριστιανός" δεν χρειαζόμαστε καμία ιδεολογία. Όλες "αιρετίζουν", όλες κλέβουν κάτι από το θησαυρό της Ορθοδοξίας και το "μπολιάζουν" με το δηλητήριο τους. Όλες σου λένε "έλα όπως είσαι" και παλεύουν από την πρώτη μέρα να σε κάνουν πιόνι τους. Καμία δεν αγαπάει το Χριστό και με καμία δεν θέλω παρτίδες. Κάποιες εκμεταλλεύτηκαν το Ορθόδοξο πλήρωμα ενώ στην πράξη κατέλυαν κάθε δογματικά σωστό.
    Μακρυά λοιπον.

    SCRIPTA MANENT είπε...

    Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει
    Η Ελπίδα πεθαίνει τελευταία
    Οσο για μας τους υπόλοιπους, καλό θα ήταν να κόψουμε τα λιπαρά

    Αργύρης μυλωνας είπε...

    GeorGRE φιλε μου να αγιασει το στομα σου

    Ανώνυμος είπε...

    Ποια είναι η δεξιά που σαρώθηκε από την μασωνία και την Θεοσοφία;
    Η μαοϊκή κομμουνιστική ν.δ. η οι συνεργάτες των κομμουνιστών ανελ, που δεν άφησαν αριστερό αντιχριστιανικό και ανθελληνικό νόμο αψήφιστο; Και τα δύο “δεξιά” κόμματα!
    Ποιο είναι το ακροδεξιό κόμμα που έπεσε στα δίχτυα της νεοειδωλολατρίας;

    Ωραία λόγια αλλά ΔΕΝ….ορθοτομούν τον Λόγο της Αληθείας.

    Τώρα που η αριστερά εξευτελίσθηκε ολοκληρωτικά πρέπει να φταίει και η ανύπαρκτη δεξιά.
    Ας μας γράψει κάποιος ποια εγκλήματα έκανε η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ δεξιά στην Ελλάδα μας;

    Τσουβαλιάζετε όλες τις ιδεολογίες

    ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ!




    Για όσους θυμούνται μόνο το φαγητό! Δεν τα κατάφεραν τότε ούτε τώρα θα τους βγει.

    Μια ωδή στην μνήμη, που γίνεται ολοένα και πιο κοντή.Συλλογή άρθρων και φωτογραφιών μιας εποχής που κάποιοι – επιλεκτικά- θέλουν να σβήσουν από τη μνήμη του ελληνικού λαού, περιφέροντας ταυτόχρονα τον μπαμπούλα του «νεοναζισμού». Επικαλούμενοι μάλιστα, τις χριστιανικές τους ευαισθησίες… Διατηρήθηκε το ύφος των συγγραφέων.

    «…Τους διέταζα να γδυθούν κι ύστερα τους έβαζα να γονατίζουν στο χώμα και να σκύψουν το κεφάλι πάνω σε μεγάλες πέτρες, που είχα αραδιάσει έξω από τα διυλιστήρια της Ούλεν. Τότε έπαιρνα ένα τσεκούρι και τους έδινα μια τσεκουριά πίσω στο κεφάλι και αν δεν τους αποτελείωνα με την πρώτη, τους έδινα και δεύτερη και τρίτη ώσπου «να τα βροντήξουν». Άλλα παλικάρια, όπως ο Τζογανάκος και ο Μακαρονάς, τους έδιναν μερικές μαχαιριές στην καρδιά και κατόπιν ερχόταν αλλουνού η σειρά. Όταν κουραζόμουν, έπαιρνε άλλος τη θέση μου…». – Στέφανος Λιόλιος. Απόσπασμα καταθέσεως ενός δημίου του ΕΛΑΣ και της «εθνικής αντίστασης».
    Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία (Ταμείο Ασφαλίσεως Κλήρου Ελλάδος), ιδού ποιός έσφαζε τους ιερείς κατά την Κατοχή: 26 ιερείς δολοφονήθηκαν από τους Βούλγαρους επιδρομείς, 20 ιερείς δολοφονήθηκαν από τους Ιταλούς φασίστες, 75 ιερείς από τους Γερμανούς ναζιστές και… 224 (!!!) από το ΚΚΕ, το ΕΑΜ – ΕΛΑΣ και την ΟΠΛΑ. Φυσικά και μετά το τέλος της Κατοχής οι κομμουνιστές συνέχισαν με την ίδια και μεγαλύτερη αγριότητα το “έργο” τους.

    Η σταύρωση του παπα-Σκρέκα από τους κομμουνιστές
    http://poimin.gr/gia-osous-thymounte-mono-to-fagito-den-ta-kataferan-tote-oute-tora-tha-tous-vgi/


    Ανώνυμος είπε...

    Υπάρχουν ακόμα Ελληνες που ΔΕΝ καταδικάζουν τα αιμοσταγή αντίχριστα ΤΕΡΑΤΑ της ανθρωπότητας, σταλιν λενιν τροτσκι μαο πολ ποτ και λοιπούς;

    Υπάρχουν ακόμα Ελληνες που ΔΕΝ ξέρουν τι σημαίνει εθνοπροδοτική αριστερά;
    Καλά σοβαρολογείται πως έχει καμία σχέση η δεξιά κοσμοθεώρηση με την αριστερή;
    Την βασική διαφορά με την οποία ερμηνεύουν τον κόσμο την ξέρετε η τσάμπα γράφετε για να περνά η ώρα; Και καλά να είσαι αντίχριστος το καταλαβαίνω αλλά να …ομολογείς Χριστό , κομματάκι παραπλανητικό!

    Δύσκολο να παραδεχτούν οι κομμουνιστές πως τους δούλεψαν οι αρχηγοί τους ψιλό γαζί.
    Μην απογοητεύεσται. ΑΑΑΑΑΑΑλλοι κομμουνιστές αντί για μέρισμα θα σας κάνουν αφεντικά στα εργοστάσια. Αυτοί δεν είναι καλοί κομμουνιστές …θα έρθουν οι άλλοι και θα φάτε με χρυσά κουτάλια. Μην απογοητεύεσται τα πρώτα πενήντα χιλιάδες χρόνια θα περάσετε άσχημα και μετα ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ! ΥΠΟΜΟΝΗ …

    ΠΑΡΤΕ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ...ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!!! (ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΠΟΤΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ!)

    “Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!

    Η εθνοπροδοτική κοινοπραξία ΣΥΡΙΖΑ- ημι –Ανεξάρτητων, τοις κείνων ρήμασι πειθόμενη υλοποιεί τα οράματα των Παρτιζάνων, της ΣΝΟΦ, και του ΒΜΡΟ. Για την επικύρωση όλων των παραπάνω ήρθε σημερινή συνέντευξη του ίδιου του Κνίτη Κοτζιά, ο οποίος ευθέως δήλωσε ότι επιδιώκει έναν παρτιζάνικο Συμβιβασμό με τη ΣΝΟΦ για το καλό του ΝΑΤΟ.

    Για «έντιμο συμβιβασμό», μίλησε ο ΑΤΙΜΟΣ. «Πρέπει όλες οι πλευρές να αποδεχτούν έναν έντιμο συμβιβασμό», είπε ο Κόκκινος υπουργός.

    Σχόλιο στο ίδιο άρθρο!
    4 Δεκεμβρίου 2017 - 6:27 μ.μ.

    Oταν μας εστειλαν μετα απο σεμιναριο στην Ουασινγτον τον εθναρχη το σκονακι ελεγε αλλα απο οτι εμεις καταλαβαμε. Ανεστησε την μεγαλη του Μπεναρογια σχολη ενα απο τα λαμπρα τεκνα της οποιας ειναι και ο Κνιτης Κοτζιας. Οταν καταλαβει ο Ελληνας οτι κομμυνιστης και ελληνας ειναι εννοιες ασυμβατες τοτε και μονον τοτε θα αισθανθουμε την χαρα της ελευθεριας.”
    http://attikanea.blogspot.gr/2017/12/blog-post_28.html

    Υ.Γ.
    Ευτυχώς η πλειονότητα των Ελλήνων έχει καταλάβει το πόσο δεξιός ηταν ο σοσιαλιστής καραμαν

    Προς το παρών ας φάμε ότι έχει απομείνει από το αίμα των ΔΕΞΙΩΝ "ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ" ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 44 ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΤΑΞΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ...
    ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΙΝ και λοιποί.
    Τι έκανε ο ήρωας τους και τι έλεγε;

    Όταν κατέλαβαν , πολεμώντας τους Ρώσους , την εξουσία παρέδωσαν ολόκληρα τμήματα της Αγίας Χριστιανικής Ρωσίας στους Γερμανούς!
    Τι έλεγαν;
    Θα πουλάμε τα πάντα εκτός από Βότκα και εικόνες!
    Πουλάνε Ελλάδα και δεη και νερο και τα πάντα όλα!
    Ακολουθούν τα χνάρια των προδοτών διδασκάλων τους!

    Κατά τα άλλα κάνουν δεξιά πολιτική!!!!!!
    Αιδώς Αργείοι δημοσιολαλούντες, όρθιες ομιλούσες κεφαλές υπάλληλοι των σταλινικών μμε που συνεχίζεται να δουλεύεται τους αμόρφωτους Ελληνες!

    Συνεχίστε να τους υπερασπίζεσται. και αυτούς και την ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΗΣΗ αντιπαραβάλλοντας την με την ΓΝΗΣΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ!

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΟΦΩΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
    ΟΣΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ
    Η ΜΟΝΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
    ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ!!!

    Ανώνυμος είπε...

    Ξεχάσαμε τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ και φέραμε τους Μπολσεβίκους στην εξουσια.

    Το ΚΚΕ από της ιδρύσεως του και μέχρι σήμερα, νόμιμο είτε παράνομο, αυτοπρόσωπο είτε με προσωπείο, ενωμένο ή διαιρεμένο αντιστρατεύεται την πατρίδα, εχθρεύεται την θρησκεία, εκμεταλλεύεται την εργατική τάξη, δηλητηριάζει την νεολαία και προδίδει το Έθνος.

    Ξεχάσαμε τους εγκληματίες και τους ξαναφέραμε, δίνοντας τους την εξουσία...

    Σήμερα, ως κυβέρνηση κατσαπλιάδων, ολοκληρώνει το ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ...


    Καλλιόπη Σουφλή


    Οι ξένοι για τα Δεκεμβριανά

    Μεταφέρουμε απόσπασμα από την έκθεση του Βρετανού εργατικού ηγέτη της αριστεράς, Γουώλτερ Σιτρίν:

    « …Οι Ελασίται είναι οι πλέον βρωμεροί στρατιώται από ηθικής και υλικής απόψεως, τους οποίους τα στρατεύματα μας έχουν συναντήσει…», «Επεσκέφθημεν επίσης το Περιστέρι, προάστειον των Αθηνών, όπου εις το έδαφος το οποίον περιέβαλε το Νεκροταφείον είδαμε πτώματα εκθαμμένα από ορύγματα. Περίπου 350 ήσαν εκτεθειμένα δι’ αναγνώρισιν και υπήρχον ακόμη πολλά ορύγματα τα οποία δεν είχον ανοιχθή…», «… Όλοι σχεδόν οι Ελασίται είναι εγκληματίαι. Επίσης προέβησαν εις άνοιγμα των φυλακών και όλους τους εγκληματίας κατέταξαν εις τον ΕΛΑΣ…».



    Ο Άγγλος δημοσιογράφος Φ.Α.ΒΟΪΤ γράφει:

    «Τα θύματα των σφαγών περιλαμβάνουν ολοκλήρους οικογενείας. Πλείστα πτώματα ευρέθησαν φρικωδώς παραμορφωμένα, με εξωρυγμένους οφθαλμούς, σχισμένα τα στόματα και κομμένες τις μύτες.»


    http://attikanea.blogspot.gr/2017/12/blog-post_91.html

    Τα σταλινικά μμε της κομμουνιστικής μετπολίτευσης, σε τηλεοπτικό επαίσχυντο παραλήρημα, από ανθέλληνες αντίχριστους που ΜΙΣΟΥΝ οτιδήποτε Ελληνικό και Χριστιανικό υπάρχει ακόμα στην δύσμοιρη χώρα μας:

    “Μου είναι δύσκολο να ψηφίσω δεξιά, λέει η “οξυζονέ” γλάστρα
    εννοώντας τον αριστερό κούλη. Αυτόν που ό ίδιος δηλώνει μετριοπαθής κεντρώος πολιτικός!!!

    Με τέτοια κομουνιστική προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου που έχει υποστεί ο Ελληνικός λαός ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ!


    Ψηφίστε όλοι μαζύ όλους αυτούς του “συνταγματικού” τόξου που μας έφεραν ως εδώ και
    ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΥ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΑΝ
    ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 1944 ΑΠΟ …ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

    Έστι δίκης οφθαλμός, ός τα πανθ' ορά !

    Δημοσίευση σχολίου

    Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

    Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
    Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

    Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

    Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

    Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.