" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΘΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ; ΤΙ ΣΤΑ ...ΚΟΜΜΑΤΙΑ Χριστουγεννιάτικο "δένδρο" είναι αυτό; Από τον ...Στάλιν το πήρατε;


ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΑΠΕΧΘΕΣ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑ,
ΜΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ!

ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ 
κ.ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΑΡΑ ΓΕ 
ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ; 

ΤΙ  Α Η Δ Ι Α Σ Τ Ι Κ Η ..."ΜΠΟΥΡΔΑ" ΕΙΝΑΙ ΔΑΥΤΟ;

ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ;


Ως γνωστόν, η αριστερή δημοτική αρχή των Ιωαννίνων τοποθέτησε αντί του παραδοσιακού χριστουγεννιάτικου δένδρου ένα τερατούργημα, στην κεντρική πλατεία της πόλεως, για να «ξεφύγει η πόλη από τον κλασσικό στολισμό».

Πρόκειται, όμως, για ένα απλό τερατούργημα, δημιουργία του αρρωστημένου εγκεφάλου κάποιου αριστεροκουλτουριάρη της εποχής μας, ή μήπως κάτι άλλο;



Όπως βλέπετε και στην σχετική φωτογραφική αντιπαράθεση, είναι πιστή αντιγραφή του «Πύργου», του πιο γνωστού έργου του Σοβιετικού αρχιτέκτονα και ζωγράφου Βλαντιμίρ Τάτλιν, για να αναγερθεί ως μνημείο και επιτελικό κτίριο της Γ΄ Κομμουνιστικής Διεθνούς.





ΜΑ, ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ  "Κ Ο Λ Λ Η Μ Ε Ν Ο Ι"  ΕΙΣΘΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ;
ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΝΙΣΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΣΕ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ "ΔΕΝΤΡΟΥ",
ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ;
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΘΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΙΑ;


Προφανώς, ο αριστερός δήμαρχος Ιωαννίνων εορτάζει καθ’ αυτόν τον τρόπο την γέννηση του… Λένιν και όχι Του Χριστού μας!


Και μη χειρότερα, να λέμε!
Αλλά, υπάρχουν άρα γε χειρότερα;


αρχική πηγή ethnikismos.net



Κι ενα πολύ εύστοχο σχόλιο αναγνώστριας:

Χρύσα Πολίτη13 Δεκεμβρίου 2017 - 12:34 μ.μ.

Στον χώρο των εικαστικών τεχνών αυτό το έκτρωμα αντλεί την προέλευσή του από το καλλιτεχνικό ρεύμα της ρωσικής πρωτοπορίας, για την ακρίβεια σοβιετικής παρακμής.

Επίσης δεν γνωρίζω αν είναι μόνο δική μου εντύπωση αλλά μοιάζει εντυπωσιακά με τον πύργο της Βαβυλώνας, ξέρετε αυτόν βάσει του οποίου διαμορφώθηκε και το κτίριο της Ευρωπαϊκής Ενώσεως στις
Βρυξέλλες.

Είναι γνωστό ότι έχω μεγάλη φαντασία αλλά μήπως το σύμβολο αυτό αντικατοπτρίζει το διαχρονικό όραμα του σιωνισμού περί παγκόσμιας διακυβέρνησης, με μία απόπειρα να συνιστά η επιβολή του κομμουνισμού στην Ρωσία και αλλαχού και η σημερινή απόπειρα αναβίωσης της ναζιστικής Γερμανίας μέσω των Ηνωμένων Ευρωπαϊκών χωρών (βλ. Ε.Ε);;

Λέω εγώ τώρα γιατί πολλές «συμπτώσεις» μαζεμένες με κάνουν αρκετά καχύποπτη....

σχόλιο scripta---manent.blogspot.gr  :
Σωστή η Χρύσα, ιδού


3 σχόλια:

GeorGRE είπε...

Γεια σου ρε δήμαρχε Ιωαννιτών.
Πόσα με διδάσκεις χωρίς να το ξέρεις;
Όπως εσύ αγνόησες τους περισσότερους της πόλης σου, γνωρίζοντας ότι με το έκτρωμα-έργο τέχνης δεν θα είσαι αρεστός παρα μόνο στους ιδεολογόπληκτους ομοίους σου
έτσι και 'γω θα πρέπει να δρω και να πράττω με πίστη στο Χριστό χωρίς να νοιάζομαι για την κριτική των άλλων, για το εαν είμαι ή όχι αρεστός στους πολλούς αλλά στο Χριστό.

Όπως εσύ δεν νοιάστηκες για το πολιτικό κόστος της άθεης πράξης σου έτσι και 'γω δεν θα βάλω το οικονομικό κόστος πάνω από την πίστη μου.

Όπως εσύ με θέρμη και διάθεση μένεις σταθερός υποστηρικτής δολοφόνων αριστεροκομμουνιστών έτσι και 'γω θα πρέπει να αγαπώ και να τιμώ τους αγίους μας.

Όπως εσύ αποφεύγεις οτιδήποτε έχει σχέση με Χριστό μένοντας σταθερός στην παγίδα της αριστερής άθεης προπαγάνδας έτσι και 'γω να αποφεύγω τα πάθη και τις παγίδες του πονηρού.

Όπως εσύ νοσταλγείς την εποχή των άθεων καθεστώτων και την πιθανή επιστροφή τους στο μέλλον έτσι και 'γω νοσταλγώ την εποχή της Ανατολικής Ρωμηλίας και την αναλαμπή της Ορθοδοξίας.

Δεν θα κατακριθείς επειδή δεν τοποθέτησες χριστουγεννιάτικο δένδρο ή φάτνη στην πλατεία. Θα δώσεις λόγο επειδή κάνεις το παν να λείψει ο Χριστός από τα Χριστούγεννα. Να μην υπάρχει τίποτα στην πόλη που να θυμίζει Χριστό.

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτο άρθρο.
Συγχαρητήρια. Εύστοχες κρίσεις και επίκαιρος σχολιασμός. Ευχαριστούμε.

Ανώνυμος είπε...

Κομμουνιστικό σύμβολο στην ...ναζιστική Ε.Ε.;

Αριστο σχόλιο με ένα "μικρό λαθάκι" που
ΑΘΩΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΗΣΗ
ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ (ΜΠΛΕ-ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ-ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ, ΝΟΥΔΟΥΠΑΣΟΚΚΕΔΕΣ) "ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ"
ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ.
ΩΣ ΑΛΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ
ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!

Η συνομωσία της "ναζιστικής ΕΕ"

Υπάρχει ένα εκπληκτικά μεγάλο τμήμα της βρετανικής cuckservative Δεξιάς, που όταν σκέφτεται την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία έχει πλακώσει τους Ευρωπαίους κάτω από ένα βουνό πλασματικού χρέους, εκατομμυρίων μουσουλμάνων και τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών, πληθώρας «αντιρατσιστικών» νόμων και τόνων προπαγάνδας πολυπολιτισμού, καταλήγει στο συμπέρασμα:

«Ναι, ναι, είμαι σίγουρος τώρα, οι ναζί κέρδισαν τον πόλεμο και διοικούν την Ευρωπαϊκή Ένωση, ζούμε στο Τέταρτο Ράιχ!».


Στον δικό τους τρόπο αντίληψης οι Ναζί είναι το απόλυτο κακό, έτσι αφού διαπιστώνουν ότι η ΕΕ, η πολιτική ορθότητα και η μουσουλμανική μετανάστευση είναι κάτι «κακό» άρα, λογικά, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι σίγουρα οι Ναζί πρέπει να έχουν κάποια συμμετοχή σε αυτό το «κακό», ακόμα και όταν αυτό το «κακό» είναι διαμετρικά αντίθετο σε ό, τι πίστευαν οι Ναζί.
...
http://redskywarning.blogspot.gr/2016/06/blog-post_29.html

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.