" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Μην ανησυχείτε, συνεχίστε τον χορό ...


Οι σημερινοί "χριστιανοί" βρήκαν έναν πολύ εύκολο τρόπο να κοιμίζουν την συνείδηση τους ΚΑΙ για το θέμα της ανατροφής των παιδιών τους  (για θέματα πατρίδος, λαθρομετανάστευσης, οικουμενισμού, πανθρησκείας κλπ ούτε λόγος να γίνεται) :

"Ασφαλίζουν" λοιπόν τα παιδιά τους στα "ορθόδοξα" ιδιωτικά σχολεία φορέων της εκκλησίας
(για να κυριολεκτούμε τα "ξεφορτώνονται", αφού οι "χριστιανές" γυναίκες σπούδασαν πήραν πτυχία και μεταπτυχιακά, και αισθάνονται ότι δικαιούνται να εργάζονται, άρα δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν οι ίδιες με τα παιδιά τους -τον ρόλο της ανατροφής αναλαμβάνουν babysitter, παιδικοί σταθμοί, παππούδες/γιαγιάδες κλπ). 

Ένα τέτοιο κολέγιο λειτουργεί εδώ και δεκαετίες στην Θεσσαλονίκη και οι καλοί "χριστιανοί" φροντίζουν να στέλνουν εκεί τα παιδιά τους, με την καλή ελίτ κοινωνία των υπόλοιπων καλών "χριστιανών".

Την  περασμένη Κυριακή 4 Μαρτίου 2018, το "ορθόδοξο" ιδιωτικό αυτό κολέγιο (ανήκει σε ορθόδοξη αδελφότητα) έκανε μια εκδήλωση για τις αλησμόνητες πατρίδες (Μ.Ασία Πόντο κλπ) (σχόλιο: προσέξτε την "πολικά ορθή" λέξη "αλησμόνητες" και όχι "αλύτρωτες" πατρίδες)

Στην εκδήλωση έκανε χαιρετισμό (ο Επίτιμος Πρόεδρος του Ρόταρυ, όπως αποκαλύψαμε εδώ), πρώην Υφυπουργός Παιδείας κ.Γκιουλέκας :

Είπε τα γνωστά παραμύθια ότι αυτός και η ΝΔ τάχα ετοίμαζαν άλλα σχολικά βιβλία αλλά δεν πρόλαβαν!!!
(είναι τόσο απίστευτα καλοί "θεατρίνοι" που όταν τους ακούς, εν γνώση σου ότι ψεύδονται, κοντεύεις να τους πιστέψεις. Τα ίδια είχαμε ακούσει να υπόσχεται ως υφυπουργός Παιδείας έναν Νοέμβριο, έφτασε Ιούνιος, -πήγαν τα βιβλία στα σχολεία φυσικά χωρίς να έχουν προσθέσει στην Ιστορία τίποτε από όσα υποσχόταν- και φυσικά μετά έγιναν οι εκλογές. Ακόμη και τα θρησκειολογικά προγράμματα του μαθήματος των θρησκευτικών, επί ΝΔ εφαρμόστηκαν πιλοτικά αλλά τότε δεν τολμούσαν να τα καταγγείλουν οι καλοί "χριστιανοί").

από την επίσημη σελίδα των Ροταριανών στο facebook, εδώ


πηγή φωτογραφίας, τοπικό ειδησιογραφικό ιστολόγιο, εδώ


Η εκδήλωση είχε και "ορθόδοξους" χορούς
(τις φωτογραφίες προβάλει περήφανα στο facebook του το ίδιο το "ορθόδοξο" ιδιωτικό σχολείο, μάλιστα με τη λεζάντα : "οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους".
Πράγματι, με τόσα αγκαλιάσματα μαθητών μαθητριών, μιλάνε από μόνες τους ... :






Αντί οι ορθόδοξοι γονείς να στείλουν τα παιδιά τους στα σχολεία της γειτονιάς τους, για να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση στους συμμαθητές τους ως ορθόδοξα πρότυπα, αντί να δραστηριοποιηθούν οι ίδιοι στους Συλλόγους Γονέων (που σε μεγάλη πλειοψηφία αριστεροκρατούνται, ακριβώς λόγω της αδιαφορίας των ορθοδόξων γονέων), οι "χριστιανοί" εφησυχάζουν και κοιτάνε τη δουλίτσα τους, αφού τα παιδιά τους μεγαλώνουν -υποτίθεται- στη "θερμοκοιτίδα" και δεν χρειάζεται να ανησυχούν!


Από την μεζονέτα στο κυριλέ προάστιο (οι γονείς τους, επίσης της "καλής κοινωνίας" της Θεσσαλονίκης, κατοικούσαν σε ακριβές περιοχές του κέντρου ή σε κυριλέ συνοικίες),
οι "χριστιανοί" δεν αντιλαμβάνονται την πυρκαγιά που άναψε.


Όπως ακριβώς και οι δεσποτάδες μας.
Η πολύ καλή ηχομόνωση που έχουν τα μητροπολιτικά μέγαρα δεν τους βοηθάει να αφουγκραστούν την βοή.


Μια και η εκδήλωση αφορούσε τις "αλησμόνητες" πατρίδες, να θυμίσουμε ότι σε τέτοιο εικονικό κόσμο (με χοροεσπερίδες) ζούσαν και οι χριστιανοί της Σμύρνης. Καθώς και δεσποτάδες τους (σχέση με οικουμενισμό). Μετά, ξέρετε τι ακολούθησε  ..


Σε λίγο που έρχεται η πείνα, και μαζί οι ταραχές με τους λάθρο και τους αλλοφύλους, και δεν θα μπορείτε να βγείτε έξω,
όταν θα ακούτε πλέον πολύ δυνατά,  το "Αλλάχ Ακμπάαρ", και θα κλαίτε από φόβο και θα ψάχνετε να κρυφτείτε,
θυμηθείτε τότε και τις χοροεσπερίδες και τις προδοσίες με τους Ροταριανούς και με τους πολιτικούς και με τους Οικουμενιστές δεσποτάδες σας.


ΥΓ.
Η φωτογραφία αυτή είναι ζωγραφιά ενός παιδιού του ιδιωτικού "ορθόδοξου" κολεγίου της Θεσσαλονίκης, για τις ημέρες της εβδομάδος (από το ιστολόγιο του σχολείου  εδώ).
Προσέξτε πως ζωγράφισε την Κυριακή. Μοναξιά και μαυρίλα.

Μέχρι και τα παιδιά της α' δημοτικού αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει. Οι "χριστιανοί" μορφωμένοι γονείς τους, οι δασκάλοι, οι δεσποτάδες, όχι. 
Χωρίς σχόλιο.


Συνεχίστε τον χορό ..
Ελληνορθόδοξη Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


XΡΙΣΤΕ ,

ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ,
ΤΟ ΦΩΤΙΖΩΝ ΚΙ ΑΓΙΑΖΩΝ ΠΑΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ,
ΣΗΜΕΙΩΘΕΙΤΑΙ ΕΦ'ΗΜΑΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΟΥ ,
ΙΝΑ ΕΝ ΑΥΤΩ ΟΨΩΜΕΘΑ ΦΩΣ ΤΟ ΑΠΡΟΣΙΤΟ ,
ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΩΝ ΤΑ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ ΗΜΩΝ ,ΠΡΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΣΟΥ ,
ΠΡΕΣΒΕΙΑΙΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΡΑΝΤΟΣ ΣΟΥ ΜΗΤΡΟΣ ,
ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΣΟΥ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ,

ΑΜΗΝ .

Ανώνυμος είπε...

αυτός τώρα τελευταία πιέζει με κάτι άλλους απ το συνάφι του να δοθεί η κάρτα πολίτη γρήγορα

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.