" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

2 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ: 1) ΕΤΣΙ υποδέχθηκαν ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ νέοι της Θεσσαλονίκης τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μηταφίδη στην αίθουσα του 2ου ορόφου! 2) Πολίτης που έκανε ερώτηση στον Μηταφίδη, τον απομάκρυναν "σηκωτό"!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΕΤΣΙ υποδέχθηκαν ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ νέοι της Θεσσαλονίκης τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μηταφίδη στην αίθουσα του 2ου ορόφου!



ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ:
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μηταφίδης, λέει ότι
όποιος θέλει μπορεί να έρθει να πει τις αντιρρήσεις του.

Πολίτης τολμάει να κάνει ερώτηση στον Μηταφίδη, έξω από το περίπτερο της ΔΕΘ
για τους προγόνους του που σφαγιάστηκαν από τους ΄Τούρκους

και τον "απομακρύνουν σηκωτό"!!!

ΔΕΘ2
  rutube_account_2504644




ΕΠΟΜΕΝΗ  συγκέντρωση:


Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης , Θεσσαλονίκη, 



Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, 
ώρα 19:00

ΠΡΟΣΟΧΗ: 
ΜΗΝ προσεγγίσετε από την Ολύμπου (από ανατολικά), γιατί στην συμβολή των οδών "Τάσκου Παπαγεωργίου"(Τοσίτσα) και "Ολύμπου", κοντά στο στενό "Μακεδονικής Αμύνης", είναι η κατάληψη Terra Icognita (ένα παλιό κτήριο) και θα έχουν αντισυγκέντρωση εκεί :
είπαμε, όπου δεν φτάνει το χημικό του "μπάτσου" φτάνει το παλούκι του αναρχα ... κλασσική τακτική της Νέας Τάξης.
Ομοίως, λίγα μέτρα πιο κάτω, στην γωνία Φιλίππου και Τοσίτσα θα υπάρχει επίσης αντισυγκέντρωση (επειδή είναι πολύ κοντά στην Βενιζέλου, καλύτερα ανεβείτε από Ίωνος Δραγούμη).
Ομοίως όσοι έρχεστε από ανατολικά με τα πόδια, προτιμήστε την Αγίου Δημητρίου ή την Κασσάνδρου (ακόμη πιο ψηλά) ή την Εγνατία (αλλά όπως είπαμε θα ανεβείτε από πιο δυτικά, από  Ίωνος Δραγούμη) 

Προσεγγίστε το χώρο είτε από Εγνατία - Ιωνος Δραγούμη, ή από Αγ.Δημητρίου.
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

3 σχόλια:

Unknown είπε...

αυτη ειναι η δημοκρατια του συρηζα να τους βαζει μεσα τους αγνους ελληνες κρατατε γερα παληκαρια να μπουμε μεσα στην βουλη να τους τελιωσουμε δεν παει αλλο εις πεισμα των αντιχριστων ανθελληνων θα αγωνιστουμε μεχρις εσχατων

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Σχόλια παντελώς άσχετα με την ανάρτηση διαγράφονται.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.