" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΕΛ.ΑΣ. ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΕΣΠΕΣ.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1 (1:20 ΠΜ):

ΕΚΤΑΚΤΟ- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ θα προσγειωθούν στο αεροδρόμιο του ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ



νωρίς το πρωί και από εκεί θα φύγουν για ΠΡΕΣΠΕΣ »

πηγή: (διαβάστε περισσότερα) http://www.alphafm.gr/






ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2 (1:40 ΠΜ):

Έκτακτο – Αστυνομία Καστοριάς: Απαγόρευση κυκλοφορίας αυτοκινήτων για αύριο Κυριακή 17/6 από Κορέστεια προς Φλώρινα
Καμαρώστε την ΔΙΑΤΑΓΗ της ΧΟΥΝΤΑΣ των ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ:






ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 3 (7:40 ΠΜ):

«AΛΗΤΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΟΥΔΙ». 
ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΙ ΜΕ ΚΡΑΝΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ 
ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. 
ΑΓΡΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ


Η είδηση για ύπαρξη «ροπαλοφόρων» δίπλα από τη Βουλή και πλησίον της πλατείας Συντάγματος, αμφισβητήθηκε από συγκεκριμένα ρεπορτάζ και ΜΜΕ κατά την επονείδιστη και προδοτική ψηφοφορία των βουλευτών- μειοδοτών του Κοινοβουλίου που υπέγραψαν την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στη φυλή των γύφτων των Σκοπίων.

Κι όμως στο βίντεο που παρακολουθείτε, ροπαλοφόροι με κράνη στο κεφάλι επιτίθενται στην Φιλελλήνων σε βουλευτικό Ι.Χ
Στο youtube, υπάρχει αναρτημένο βίντεο υπό τον τίτλο «αλήτες έρχεται Γουδί».

ΑΛΗΤΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΟΥΔΙ
πηγή:makelio.gr

(το σχόλιο μας : μας κάνει εντύπωση που τα μεγάλα ΜΜΕ -με μοναδική εξαίρεση το makelio- ΔΕΝ προβάλουν το βίντεο, αλλά αντιθέτως ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ότι πολίτες επιτέθηκαν σε βουλευτικά αυτοκίνητα καθώς έφευγαν από τη Βουλή αφού είχαν επικυρώσει ουσιαστικά την ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Μάλλον καταλαβαίνουμε το γιατί... Γιατί μετά δεν θα μπορεί να επιστρέψει ο Τσίπρας από τον ίδιο δρόμο (Άργος Καστοριάς), θα ειστρέψει μέσω ΣΚΟΠΙΩΝ! )



ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ




ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:

"ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗ. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ". 
ΕΡΧΕΤΑΙ η ΝΕΜΕΣΙΣ: Η ΟΡΓΗ του Ελληνικού Λαού θα σας ΠΝΙΞΕΙ. ΟΛΟΙ στις ΠΡΕΣΠΕΣ. 
 Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ του Ελληνικού λαού ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ τους 


Απόψε οι "ευαίσθητοι" "δημοκρατικοί" "αριστεροί" ψευτοεπαναστάτες, ΕΔΕΙΞΑΝ τις  κομμουνιστικές(αυταρχικές) τους καταβολές  Πιστοί υπηρέτες στα ξένα αφεντικά τους, πρόθυμα ΣΤΗΡΙΞΑΝ τις ΝΑΤΟϊκές επιταγές (να μπουν άμεσα τα ΣΚΟΠΙΑ σε ΝΑΤΟ και ΕΕ). 

Οι "επαναστάτες της πορδής", οι Τσίπρας, Π.Καμμένος, Κοτζιάς και κάθε είδους Καρανίκες, που στρογγυλοκάθισαν σε Υπουργικούς θώκους και καρέκλες Υπουργείων επέλεξαν μία ακόμη μέρα να ρίξουν άφθονα χημικά για να ΠΝΙΞΟΥΝ την φωνή του λαού. Οι καταληψίες που ζητούσαν να "καταργηθούν τα ΜΑΤ" διατάζουν τα ΜΑΤ να επιτίθενται λυσσαλέα. Ατελείωτα χημικά και δακρυγόνα επάνω σε Έλληνες που τα μόνα όπλο που φέρουν είναι η Ελληνική σημαία στο χέρι και ο σταυρός στην καρδιά τους. 







Με χημικά, γκλομπ και χειροβομβίδες κρότου λάμψης  ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονται στο Σύνταγμα προσπάθησαν να διαλύσουν πάνω από τρεις φορές κατά τη διάρκεια του απογεύματος το πλήθος που είναι συγκεντρωμένο εξω απο τη Βουλή, διαμαρτυρόμενο για την συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ για το Σκοπιανό (πηγή







Ραντεβού στις Πρέσπες


Σε λίγες ώρες οι πραιτωριανοί του ΣΥΡΙΖΑ που θα φοράνε στολές αστυνομίας, ίσως σας διατάξουν να κατεβείτε από το πούλμαν σε κάποια διόδια, ίσως σας πουν ότι "απαγορεύεται" να συνεχίσετε, ότι πρέπει να πάτε αλλού για να διαδηλώσετε. Ότι από σήμερα οι Πρέσπες ΔΕΝ είναι Ελληνικό έδαφος και ΔΕΝ έχετε δικαίωμα να βρίσκεστε εκεί.

Όμως το ποτάμι ΔΕΝ γυρίζει πίσω. Ο Ελληνικός λαός ΒΓΗΚΕ στους δρόμους. Άνθρωποι που είχαν να πατήσουν σε συλλαλητήριο πάνω από 20 χρόνια, τώρα γράφουν την ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ Ελληνική Ιστορία.

Ακόμη και στην απίθανη περίπτωση που οι δωσίλογοι της Νέας Τάξης καταφέρουν να φτάσουν (με ελικόπτερο; ή αεροπορικώς μέσω Σκοπίων;!) στις Πρέσπες για να υπογράψουν την προδοτική συμφωνία, η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ του Ελληνικού λαού που θα ακολουθήσει ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ τους. Δεν θα μπορούν να βγουν από το σπίτι τους. Θα σκέφτονται πως να μετακινηθούν, που θα πάνε. Οι προδότες ΔΕΝ έχουν το δικαίωμα να κυκλοφορούν ανενόχλητοι στην Ελληνική γη. Θα λογοδοτήσουν.





Σε λίγες ώρες η ΟΡΓΗ του Ελληνικού λαού που πνίγηκε απόψε από τα χημικά θα τους ΠΝΙΞΕΙ. Τώρα δεν μπορούν να κάνουν τίποτε πλέον. Τώρα δεν προλαβαίνουν να παρακολουθούν ούτε τηλέφωνα ούτε ιστολόγια, ούτε πολίτες. 2 μέρες τώρα οι άντρες των ΜΑΤ εξαντλήθηκαν. Γι αυτό έδωσαν άρον άρον άδεια στον τρομοκράτη εγκληματία Κουφοντίνα. Για να περιορίσουν τα ανοιχτά μέτωπα. Γιατί ξέρουν ότι δύσκολα θα τα καταφέρουν. Ξέρουν ότι δεν τους μείνουν  αρκετές δυνάμεις για να στήνουν παντού μπλόκα. 


Θυμάστε τις στημένες "πορτοκαλί" επαναστάσεις που έστηναν οι δυτικοί για να ρίξουν τις φιλορωσικές κυβερνήσεις; Τι ωραία που έπαιζαν με προβολείς 24 ώρες διεθνώς στα κανάλια;  Απόψε ΕΣΒΗΣΑΝ όλα τα φώτα μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Για να μην φανεί ο κόσμος που διαδηλώνει. Μήπως  ήρθε η ώρα να γραφτεί μια νέα επανάσταση; Τελείως διαφορετική από τις άλλες; Όπως έγινε και το 1821;


Ο Παύλος Μελάς ΔΕΝ έχυσε το αίμα του για να ξεπουλάτε εσείς, μια χούφτα τυχάρπαστοι, την γη μας. Η πατρίδα μας ΔΕΝ είναι τσιφλίκι σας.  ΔΕΝ σας ανήκει.


ΟΛΟΙ αύριο με κάθε τρόπο πρέπει να είμαστε στις ΠΡΕΣΠΕΣ.
ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.


Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

Λίστα με λεωφορεία που αναχωρούν για Πρέσπες, εδώ

Διαβάστε και :


Προσέξτε τις ασπίδες:

Τις ανάποδες ασπίδες τις βλέπετε; 

Θυμηθήκατε περί τίνος πρόκειται; Σάς πληροφορώ ότι, χθες στην (β)ουλή, υπήρχαν κάποιοι ΜΑΤατζήδες, που μιλούσαν αλβανικά ΚΑΙ βουλγαρο-σκοπιανά !!! Χτύπησαν γυναίκες ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΙΣΟΣ και έριξαν τεράστια ποσότητα ασφυξιογόνων και δακρυγόνων στον κόσμο. Χωρίς λόγο. Το πλήθος ήταν ειρηνικό. Οι περισσότεροι ήταν οικογενειάρχες, μέλη Χριστιανικών Σωματείων, μαζί με κληρικούς από τις ενορίες τους. Υπήρχαν πολλές γυναίκες, με τα παιδιά τους. Ουδείς επετέθη κατά των αστυνομικών. Αντιθέτως, εκείνοι χτύπησαν με ψυχοπαθητικό και ανθελληνικό ΜΙΣΟΣ τον σχετικώς ήρεμο κόσμο.

Το συγκλονιστικό, ήταν ότι, μερικοί από εμάς, ακούσαμε κάποιους ΜΑΤατζήδες να μιλούν μεταξύ τους στα αλβανικά και κάποιους άλλους στα βουλγαρο-σκοπιανά !!!
Η Ταξιαρχία "SEEBRIG", είναι ακόμη εδώ !!!

Η φωτογραφία, είναι από εδώ.



Διαβάστε σχετικά (από τα επεισόδια που ακολούθησαν στο Πισοδέρι):

2 σχόλια:

Σταύρος Τ. είπε...

Στο τελος της συγκεντρωσης εγινε το συμβαν με την επιθεση στο αυτοκινητο, στην κατω μερια της πλατειας, μπροστα σε everest
Κατα τις 11 παρα τεταρτο εγινε εκτετεμενη χρηση χημικων και ντου απο τα ΜΑΤ, για να μας διωξουνε, ωστε να φυγουνε ανενοχλητοι οι προδοτες απ τη Βουλη
Αρκετοι πηγαμε προς εκεινο το σημειο και τα ΜΑΤ εφθασαν σχεδον μεχρι εκει
Απο μακρια εβλεπα συγκεντρωμενο πληθος στο επιμαχο σημειο και φθανοντας βλεπω μαυρο, κυριλε αμαξι, με οδηγο και συνοδηγο, να ειναι αναποδα ως προς την κυκλοφορια (δεν ξερω πως εγινε αυτο)
Υπηρχε εντονος διαλογος με το πληθος (αρκετοι χωρις κρανος) κι ο οδηγος ειχε ανοιχτο το παραθυρο
1-2 απο τους διαδηλωτες προσπαθουσανε να ηρεμησουνε τους υπολοιπους κι εγω να μαθω ποιος ητανε μεσα στο οχημα (ειχε μαυρα-φιμε τζαμια)
Καποιος ειπε για μεγαλο αρχιμανδριτη αλλα δε νομιζω, μαλλον πολιτικος, οποιος ξερει καλυτερα ας ενημερωσει
Τελικα, λογω των 1-2 ατομων, εκανε σιγα-σιγα αναστροφη και την γλιτωσε φθηνα, με αρκετες κλωτσιες απο τους διαδηλωτες και σπασιμο του καθρεπτη
Το βιντεο δειχνει το τελειωμα του συμβαντος

Σταύρος Τ. είπε...

Τελικά ο Ιερώνυμος ήτανε μέσα στο αμαξι που εφαγε πεσιμο, οπως φαινεται εδω :
https://attikanea.blogspot.com/2018/06/blog-post_534.html

Kαλά του έκαναν, προδότης Πίστεως και Πατρίδας ταυτόχρονα

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.