" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

Τα LIDL μία ακόμη φορά ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ: Ελληνικά σημαιάκια χωρίς καθόλου σταυρό. ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ.

Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ αλυσίδα LIDL και πάλι ΠΡΟΚΑΛΕΙ.


Αφαίρεσε τον σταυρό από την Ελληνική σημαία που βρίσκεται επάνω στα ελληνικά προϊόντα της. Πλέον αντί για Ελληνική σημαία εμφανίζονται μόνον μπλε άσπρες ρίγες με το σήμα "GR".

(την ύπαρξη ελληνικών προϊόντων μας την παρουσιάζουν και ως "ευεργεσία", ενώ είναι μια γερμανική εταιρία που βγάζει κέρδη στην Ελλάδα. 
Αυτό έλειπε να μην είχαν καθόλου ελληνικά προϊόντα).Διαβάζουμε εδώ και εδώ ότι δεν δέχονται πιστωτικές κάρτες (για να παίρνουν μετρητά)

"Δεν δέχονται πιστωτικές κάρτες! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ; Μετρητά και ό,τι πάρουν διότι πολύ απλά…οι εισπράξεις πηγαίνουν Γερμανία και τωρα με τις κλειστές τράπεζες, δεν μπορεί να γίνει εξαγωγή κεφαλαίου.
Αντιθετα, σε άλλες αλυσίδες οι κάρτες γίνονται δεκτές κανονικότατα!
"Διαβάζουμε εδώ ότι "τα LIDLήξεραν για το κούρεμα της Κύπρου" και
"από τις 4 έως και τις 12 Μαρτίου, ο γερμανικός όμιλος έκανε τρεις συνολικά αναλήψεις, γλιτώνοντας το κούρεμα στα αποθεματικά του, το οποίο πραγματοποιήθηκε τρεις ημέρες μετά, στις 15 Μαρτίου"


Διαβάζουμε ότι πωλούν τα προϊόντα τους σε μεγαλύτερες τιμές στην Ελλάδα από ότι στο εξωτερικό και ότι διάφορα τεχνάσματα φοροδιαφεύγουν (δείτε ερώτηση στη Βουλή εδώ).


Εξ άλλου είναι πάγια η πολιτική των ξένων εταιριών, να μεταφέρουν τα κέρδη τους στο εξωτερικό με το πρόσχημα ότι είναι έξοδα για francising (δηλαδή για το όνομα της εταιρίας), οπότε, χωρίς μεγάλα κέρδη πληρώνουν ελάχιστο φόρο στο Ελληνικό κράτος.Δείτε εδώ πως ενώ διαφήμιζαν ότι τάχα "θα απορροφήσουν οι ίδιοι την αύξηση του ΦΠΑ", 3-4 μέρες πιο πριν αύξησαν τις τιμές των προϊόντων:Διαβάζουμε για αρκετές περιπτώσεις μολυσμένων τροφίμων (δείτε πχ εδώ):
"Αρκετές είναι οι καταγγελίες και οι ποινές που έχουν επιβληθεί κατά καιρούς στη Lidl για κακή ποιότητα έως και ακαταλληλότητα προϊόντων της. Πρόστιμα πολλών χιλιάδων ευρώ για επιβλαβή τρόφιμα, παραπλάνηση του καταναλωτή (ακόμη και παραπλανητικές διαφημίσεις αναφορικά με τις τιμές) και μη τήρηση των απαιτήσεων της νομοθεσίας. Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση για μολυσμένο βοδινό κρέας σε κατάστημα της Β. Ελλάδας, στο οποίο ανιχνεύτηκε το παθογόνο στέλεχος e-coli O157."

Δείτε και εδώ:


Δείτε τα μυρμήγκια να "κάνουν βόλτες" στα ψωμιά του LIDL:Είναι η ίδια αλυσίδα που δεν σέβεται ούτε την γιορτή της Παναγιάς μας τον 15Αύγουστο και
έχει ανοιχτά τα καταστήματα της (δείτε εδώ).


Αρκετά τους ανεχθήκαμε.
Να μάθετε ότι η σημαία της Ελλάδος ΕΧΕΙ και ΣΤΑΥΡΟ.
Τουλάχιστον ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ τα εθνικά μας σύμβολα.
ΚΑΝΕΙΣ στα γερμανικών συμφερόντων LIDL.


Ιερός Λόχος 2012
Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων
Πηγή

Σχόλιο:


Δείτε και το βίντεο:
Ιστολόγιο "Ο Παιδαγωγός"

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πιστωτικες καρτες (προσωπικα δεν χρησιμοποιω καθολου) δεχονται όχι μονο όλα τα αλλα super, αλλα ειναι υποχρεωμενα απ οσο ξερω και τα μικρομαγαζα κι αν στα τελευταια γινει καμια καταγγελια για έλλειψη πιστωτικης, αυτα θα πληρωσουν σοβαρο προστιμο...

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτο αλλωστε εφερε ο Αλεξης τα capital controls, ωστε να προμηθευτουν όλοι οι "ανυπακουοι" και "απειθαρχητοι" Ελληνες μηχανακια για πιστωτικη, ακομα και στα χωρια, αλλα και να προμηθευτουν κι οι ηλικιωμενοι καρτες. Στα μεγαλα συμφεροντα ομως τουμπεκα.

Σταυρος

Ανώνυμος είπε...

Μας βάζουν συνεχώς να επιλέξουμε μεταξύ
Ελληνοχριστιανικής Ελλάδας και
κρατικού μισθού - σύνταξης.
Επιλέγουμε συνεχώς και αδιαλείπτως το δεύτερο.

Την αριστερά οσοι δεν την ηξεραν την εμαθαν.
Το βίντεο τα δεχνει ολα και για όλους τους άλλους.
Χωρίς την συναίνεση των άλλων "δεξιών" η αριστερά δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα.

Δείτε δημοσκοπήσεις , βγάζουμε μονοι μας τα μάτια μας.
Πρωτιμούμε τα τριάντα αργύρια της προδοσίας που προερχονται απο το ξεπούλημα της Ελλάδας μας , την ηλεκτρονική σκλαβιά μας, την απώλεια της ελευθερίας και της Ελλη οχριστιανικής Ελλάδας μας και κατηγρούμε και τους δοσίλογους συνεργάτες των ναζί, για να έχουμε και ησυχη την συνείδηση μας.

Κανείς άλλος , ξένος η παπαγάλος δεν μας φταίει.

Νικόλαος Ἀγγελίδης είπε...

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΦΩΤΟ
https://3.bp.blogspot.com/-OfdWQvOwuLQ/V_6MBn7dVxI/AAAAAAAALjs/B3gV_m4v_Xo2nB9mYVY6zzwFFFcwok6UgCLcB/s1600/1%2Bjpg.jpg

ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ-ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΛΙΝΤΛ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (σ. 12-13):
http://flyer.lidl-hellas.gr/6d573939-8640-48c0-ad05-b4111dfddac8/html5.html#/12

ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ; ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΪΟΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΛΟΚΑΘΑΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΥΜΜΑΤΙΖΟΥΣΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥ.
ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΛΙΝΤΛ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΛΛΑΣ.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

ΕΥΧΑΣΘΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΕΜΟΥ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ,
ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Η φωτογραφία περιέχει επάνω τον σύνδεσμο (url)
Έχουμε ανοίξει τον σύνδεσμο και επιβεβαιώσαμε ότι όντως αυτό ήταν το φυλλάδιο.

Αν δοκιμάσετε να πληκτρολογήσετε τον σύνδεσμο, (για να μην παιδεύεστε να τον πληκτρολογείτε γράμμα γράμμα από την φωτογραφία, σας τον παραθέτουμε:
http://flyer.lidl-hellas.gr/65ef7aa5-1afa-4755-8cb7-9baec37487f7/html5.html#/12 )

μετά από αρκετή αναμονή,
η φωτογραφία με τα προϊόντα με μπλε άσπρες ρίγες, θα εμφανιστεί κανονικά.


Στο καινούργιο φυλλάδιο, βλέποντας τις αντιδράσεις, έχουν βάλει ελληνικά σημαιάκια ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, εκεί που ήταν οι μπλε άσπρες ρίγες.

Επαναλαμβάνουμε, οι μπλε άσπρες ρίγες -αντί της ελληνικής σημαίας- εμφανιζόταν και στο φυλλάδιο τους ΚΑΙ στα τα προϊόντα τους.

Μπορείτε να το διαπιστώσετε ακόμη κ τώρα, στον σύνδεσμο:
http://flyer.lidl-hellas.gr/65ef7aa5-1afa-4755-8cb7-9baec37487f7/html5.html#/14

Νικόλαος Ἀγγελίδης είπε...

ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.
Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΕΙΞΑ ΕΓΩ ΒΓΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΑΝΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΟΣΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΙΝ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΑ Σ/Μ.

ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ ΣΑΣ...

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Κύριε Αγγελίδη

Γράφετε:
"ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΟΣΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΙΝ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΕΣ"

Είναι τόσο δύσκολο να αντικαταστήσουν ένα αρχείο,να διαγράψουν το παλαιό αρχείο από την ιστοσελίδα και να φορτώσουν ένα νέο που θα φαίνεται από την αρχική τους σελίδα (το οποίο φαίνεται ότι αντιστοιχεί σε άλλο url).


Δεν σας προβληματίζει ότι ο αρχικός σύνδεσμος τώρα δεν λειτουργεί (δείγμα ότι αφαίρεσαν το προηγούμενο αρχείο τους).


Το είδαν εκατοντάδες ιστολόγια και Online, και δια ζώσης, με μια απλή αναζήτηση θα διαπιστώσετε ότι διαφορετικά ιστολόγια τράβηξαν παρόμοιες φωτογραφίες από το ίδιο φυλλάδιο του LIDL,
αλλά επειδή δεν το βλέπετε εσείς ΤΩΡΑ, πέσαμε εμείς στη "ΦΑΒΑ ΜΑΣ".


Ούτε η ανακοίνωση του LIDL (ότι επάνω στα προϊόντα ήταν τάχα γραμματόσημο -με μπλε άσπρες ρίγες- συνεπώς όχι ελληνική σημαία αποδεικνύει τι εμφανιζόταν το φυλλάδιο τους).


Προτιμάτε να μας ειρωνεύεστε
Κατά τα άλλα λέτε "ΕΥΧΑΣΘΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΕΜΟΥ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ"
Αντί να παριστάνετε τον "ταπεινό χριστιανό", καλύτερα να αποκτήσετε λίγη σοβαρότητα πριν κατηγορήσετε κάποιον.

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος Αγγελίδης παριστάνει τον εξυπνάκια.

Δες λοιπόν αγαπητέ:
http://police-voice.blogspot.gr/2016/10/o-super-market-lidl-2012-lidl.html

http://police-voice.blogspot.gr/2016/10/lidl.html

http://police-voice.blogspot.gr/2016/10/lidlthn-super-market-lidl.html

Νικόλαος Ἀγγελίδης είπε...

Να με συγχωρείτε αδερφοί. Έχετε απόλυτο δίκαιο και εγώ ο εξυπνάκιας άδικο.

Όντως, έτσι έχουν τα πράγματα, όπως τα λέτε εσείς και σας ευχαριστώ.

Επειδή δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι έκαναν κάτι τέτοιο, τους πήρα τηλέφωνο και μου το παραδέχθηκαν. Μετά τις ευλογημένες σας αντιδράσεις, άλλαξαν τα πάντα.
Όταν τους ρώτησα γιατί το έκαναν, εφόσον τα προϊόντα από μόνα τους είχαν πάνω την ελληνική σημαία, μου είπαν ότι ήθελαν να βάλουν κάτι που να δίνει έμφαση και να είναι σαν γραμματόσημο κι ότι δεν θέλανε να βάλουνε σημαία γιατι δεν επιτρέπεται. Τί να πεί κανείς; Ανοησία; Δόλος;

Εάν μισούσαν την Ελλάδα, δεν θα έκαναν τέτοια επανόρθωση, πιστεύω, ούτε θα προωθούσαν σε όλη την Ευρώπη τα ελληνικά προϊόντα.

Πάντως, ένα είναι σίγουρο: σας αδίκησα και σας ζητώ συγνώμη.

Εύχεσθε και υπέρ εμού του εξυπνάκια και αμαρτωλού. Τις χρειάζομαι τις ευχές.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Σας βεβαιώνουμε ότι συνεισφέρουμε στο διαδίκτυο, με πάρα πολύ προσοχή. Αυτό δεν αποκλείει σε σπάνιες περιπτώσεις να κάνουμε και λάθη και συνειδητά ή κατά λάθος να αδικήσουμε κάποιους.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία και γι αυτό είμασταν τόσο απόλυτοι. Σας ζητούμε συγνώμη για το ύφος στην απάντηση μας. Πολλές φορές η συσσωρευμένη κούραση μας κάνει να χάνουμε την υπομονή μας.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν κάπου προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.