" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

ΚΑΠΟΙΕΣ 80άρες (γεροντοκόρες;), βρήκαν τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ "ΕΡΩΤΑ" στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΦΩΤΟ



Παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ η 80χρονη Θεανώ ερωτεύτηκε τον 27χρονο Ναμπίλ, λαθροπρόσφυγα απ το Μαρόκο που πάσχει απο μετατραυματικό στρές. Ετοιμάζονται για γάμο. 



Εθελόντρια της γνωστής ΜΚΟ «Ο Αμάρανθος» γνώρισε σε καταυλισμό στη Λέσβο τον έρωτα της ζωής της.




Αλληλέγγυα γνώρισε στο πρόσωπο του Αμπντούλ τον έρωτα μετά απο 40 χρόνια.


Σχόλιο:
Άσχετα από το αν ευσταθούν οι περιγραφές (το πιο πιθανό είναι να προέρχονται από κάποιο site του εξωτερικού), ειλικρινά δεν ξέρουμε ποιον να πρωτολυπηθούμε:

Τους λάθρομετανάστες που αναγκάζονται να παραστήσουν τον "ερωτευμένο" για να εγκατασταθούν μόνιμα στην Ευρώπη;

Τις "θείτσες" που αντί να κάνουν καμιά προσευχή να μετανοήσουν για τις αμαρτίες τους, αναζητάνε ακόμη "έρωτες";;; Καθρέπτη δεν έχουν σπίτι;

Ή όλους εμάς; Για τον καινούργιο γείτονα, συνδημότη, "Έλληνα" πολίτη ...

Η Ελλάδα ισλαμοποιείται. Άντε πάτε να δώσετε τρόφιμα σε κανένα συσσίτιο κάποιας μητρόπολης, να παραστήσετε τον καλό και φιλάνθρωπο τώρα. Έτσι κατάντησαν την εκκλησία μας: από κιβωτό σωτηρίας, σε φολκλορικό και "προσκοπικό" σωματείο. 

Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"|

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ζεὺς καὶ αἰσχύνη
Ζεὺς πλάσας ἀνθρώπους τὰς μὲν ἄλλας διαθέσεις εὐθὺς αὐτοῖς ἐνέθηκε, μόνης δὲ αἰσχύνης ἐπελάθετο. Διόπερ ἀμηχανῶν πόθεν αὐτὴν εἰσαγάγῃ, ἐκέλευσεν αὐτὴν διὰ τοῦ ἀρχοῦ εἰσελθεῖν. Ἡ δὲ τὸ μὲν πρῶτον ἀντέλεγε καὶ ἠναξιοπάθει. Ἐπεὶ δὲ σφόδρα αὐτῇ ἐπέκειτο, ἔφη· Ἀλλ᾿ ἔγωγε ἐπὶ ταύταις ταῖς ὁμολογίαις εἴσειμι ὡς, ἂν ἕτερόν μοι ἐπεισέλθῃ, εὐθέως ἐξελεύσομαι. Ἀπὸ τούτου συνέβη πάντας τοὺς πόρνους ἀναισχύντους εἶναι.


Τούτῳ τῷ λόγῳ χρήσαιτο ἄν τις πρὸς ἄνδρα πόρνον.

Από ανθρώπους άνευ αιδούς μπορείς να περιμένεις τα πάντα!
Μέχρι και να μην καταδικάζουν τα απαίσια βάρβαρα απάνθρωπα ακατανόμαστα εγκλήματα που διεπράχθησαν κατά της ανθρωπότητας!
Η εξήγηση είναι προφανής! Πρόκειται για ολοκαύτωμα Χρισταινών ορθοδόξων!
Και ως γνήσιοι κομμουνιστές ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ!!!

"Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017
...
Ο Κοντονής ακυρώνει τον… Μελιγαλά;
Ενημέρωσε την προεδρεύουσα του Συμβουλίου της Ευρώπης Εσθονία ότι δεν θα λάβει μέρος σε διεθνές συνέδριο «Ο στρατός της ΕΣΣΔ ήταν απελευθερωτής της Ευρώπης» επισημαίνει και προσθέτει: «Ναζισμός και κομμουνισμός δεν είναι μέρη της ίδιας εξίσωσης»

Η Ελλάδα θα είναι η μόνη χώρα της ΕΕ που δεν θα συμμετάσχει στο διεθνές συνέδριο που διοργανώνει η Εσθονική Προεδρία της ΕΕ σχετικά με «τα εγκλήματα από τα κομμουνιστικά καθεστώτα».

Αυτό προκύπτει από την αρνητική απάντηση που απέστειλε ο Υπουργός Δικαιοσύνης στη σχετική πρόσκληση με την οποία συσχετίζει την διεξαγωγή του συνεδρίου με την άνοδο του εθνικισμού και του ναζισμού στην Ευρώπη, χαρακτηρίζει τον στρατό της ΕΣΣΔ ως τον ... απελευθερωτή της Ευρώπης και παρουσιάζει τον κομμουνισμό ως τη... μήτρα της ελευθερίας και της δημοκρατίας καθώς όπως αναφέρει γέννησε δεκάδες ιδεολογικά ρεύματα.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο αποφεύγει την οποιαδήποτε νύξη στα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από τα κομμουνιστικά καθεστώτα και ενημερώνει τους διοργανωτές ότι η Γενική Γραμματεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ελληνικού Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δεν πρόκειται να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο Συνέδριο.
https://ixnos.blogspot.gr/2017/08/blog-post_62.html"

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ...ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Σοφές κουβέντες του κυρ-Φώτη Κόντογλου για τους σύγχρονους Έλληνες!..

«Η Ελλάδα έγινε ένα παζάρι που πουλιούνται όλα, σε όποιον θέλη να το αγοράση. Καταντήσαμε να μην έχουμε απάνω μας τίποτα ελληνικό, από το σώμα μας ίσαμε το πνεύμα μας. Το μασκάρεμα άρχισε πρώτα από το πνεύμα, και ύστερα έφθασε και στο σώμα. Περισσότερο αντιστάθηκε σε αυτή την παραμόρφωση ο λαός και βαστάξε καμπόσο, μα στο τέλος τον πήρε το ρεύμα και πάει και αυτός. Μάλιστα είναι χειρότερος από τους γραμματισμένους. Τώρα μαϊμουδίζει τα φερσίματα και τις κουβέντες που βλέπει στον κινηματογράφο, έγινε αφιλότιμος και αδιάντροπος. Ενώ πρώτα ξεχώριζε από άλλες φυλές, γιατί ήταν σεμνός, φιλότιμος, ντροπαλός, καλοδεκτικός, τώρα έγινε αγνώριστος…»



Καημένη Ελλάδα! Τι τέλος σε περίμενε! Μα δεν έχεις μήτε κάποιον να σε κλάψει, γιατί την κηδεία σου τη γιορτάζουνε σαν γάμο, με χαρές και με τραγούδια, που αυτά ευτυχώς δεν είναι ελληνικά. Ακούστε την εξής ιστορία: η χταπόδα βοσκά στον πάτο της θάλασσας, μαζί με το χταποδάκι. Άξαφνα το καμακίζουνε. Το χταποδάκι φωνάζει: με πιάσανε μάνα! Η μάνα του του λέγει: μην φοβάσαι παιδί μου! Ξαναφωνάζει το μικρό: με βγάζουν από την θάλασσα! Πάλι λέγει η μάνα: μην φοβάσαι παιδί μου. Και πάλι: με σγουρίζουνε μάνα! Μην φοβάσαι παιδί μου! Με κόβουνε με το μαχαίρι! Μην φοβάσαι παιδί μου! Με βράζουνε μάνα! Μην φοβάσαι παιδί μου! Με μασάνε μάνα! Μην φοβάσαι παιδί μου! Πίνουνε κρασί μάνα! Τότε εκείνη αναστέναξε και φώναξε: Αχ, σε έχασα παιδί μου! Γιατί το κρασί είναι ο αντίμαχος του χταποδιού, επειδή το λιώνει στο στομάχι.

Δηλαδή η μάνα δεν φοβήθηκε μήτε το μαχαίρι, μήτε την φωτιά, μήτε τα δόντια, αλλά το κρασί, που είναι πιο ήρεμο και αθώο μπροστά στα μαχαίρια και τα δόντια. Η Ελλάδα σαν το χταποδάκι πέρασε από φωτιές, δόντια, μαχαίρια, αλλά πνεύμα ΔΕΝ παρέδινε. Ο Φράγκος δεν έρχεται με μαχαίρια, πιστόλια και φωτιές. Ήρθε με χάδια και γλυκόλογα. Ήρθε με δώρα, με λεφτά, να ανακουφίση την φτώχεια μας, να διασκεδάση μαζί μας, να χορέψη μαζί μας, να μας ευκολύνη την ζωή με τα μηχανήματά του. Όπως το χταποδάκι έλιωσε στο κρασί, έτσι και η Ελλάδα κοντεύει να χαθή από το γλυκό κρασί που την μέθυσε και δεν ξέρει τι κάνει και ξεγυμνώθηκε και στρήνιασε και εκ του στρήνους αυτής επλούτισεν.


https://www.sakketosaggelos.gr/Article/2311/

Ανώνυμος είπε...

Έτσι κατάντησε η Εκκλησία με την δικιά σας ανοχή τόσα χρόνια, που σουλατσάρατε στους διαδρόμους των Αρχιερέων... Και έρχεστε τώρα να μας το παίξετε και γενναίοι "πολεμιστές" με την διακοπή της μνημόνευσης... Με το συμπάθειο, αλλά χέστηκαν οι μασόνοι ιεράρχες αν θα τους διακόψετε εσείς τη μνημόνευση... Αυτούς τους ενδιαφέρει μόνον ο μισθός να μην διακοπεί...

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

1) Πειτε μας εσείς τι προτείνετε ως τρόπο αντίδρασης
2) Το αν τρένουν η όχι οι δεσποταδες την διακοπή μνημόνευση φαίνεται από τις ποινές που επιβάλουν σε όσους προχωρούν. Τρέμουν λοιπόν και το διαδίκτυο και την διακοπή της μνημονευσης τους.

Ανώνυμος είπε...

Τρέμουν την ΑΛΗΘΕΙΑ! Μόνον αυτή...
"Εγώ είμαι η οδός και η αλήθεια και η ζωή», αποκρίνεται ο Ιησούς. ... (Ιωάννης 14:8-10)"

Επιτέλους πρέπει να καταλάβουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ , ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, πως πρέπει να ομολογούμε την αλήθεια χωρίς φόβο και χωρίς πάθος!

ΑΠΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ,ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΑΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ η ΕΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΟΥΝΣΙΤΙΚΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ , ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ!

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ , ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΡΟΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟ, ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟΣ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ... ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφού με ρωτάτε, εγώ προτείνω τα εξής:

1) Κάθε ορθόδοξος χριστιανός πρέπει να σταματήσει να πηγαίνει σε εκκλησίες που λειτουργούν ή μνημονεύονται "οικουμενιστές"...
2) Όσοι δεν μπορούν να το αντέξουν αυτό, ας πάνε σε εκκλησίες του Πατρώου Ημερολογίου...
3) Πρέπει οι "οικουμενιστές" να αποδοκιμάζονται δημόσια όπου βρεθούν κι όπου σταθούν, όταν προσέρχονται στους ναούς, αλλά και σε κοινωνικές εκδηλώσεις...
4) Πρέπει να εξετασθούν και πιό έντονες μορφές διαμαρτυρίας, όπως καταλήψεις ναών, όπου ο συσχετισμός δυνάμεων το επιτρέπει αυτό...

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΤΣΑΚΙΣΤΟ ΣΤΟΥΣ "ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ" ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΙΕΡΩΜΕΝΟΥΣ!

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Αυτά εισηγουμαστε και εμείς (με εξαίρεση την καταφυγή σε παρατάξεις Γοχ, λόγω θεμάτων αντικανονικοτητας: δημιουργία συνόδου εκ μέρους τους). Αυτά εφαρμόζουμε και στην πράξη. Όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες πχ Μηλοχωρι αποτρέπονται οι οικουμενιστες να εισέλθουν, όταν δεν είναι εφικτό καταφεύγουμε σε παρεκκλήσια όπου δεν μνημονεύονται αιρετικοί οπως έκανε και ο Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος στην Αγία Αναστασία.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και πρέπει ο κόσμος να πάει στις εκκλησίες των Παλαιοηημερολογιτών. Αφήστε τις τυπικούρες, αυτές σας μάραναν... Την αντικανονικότητα την δημιούργησαν οι μασόνοι Πατριάρχες και Αρχιεπίσκοποι που εισήγαγαν το Νέο Ημερολόγιο κατ' εντολήν της Στοάς... Τόσα εκατομμύρια Ρώσων Ορθοδόξων που ακολουθούν το Παλαιό Ημερολόγιο είναι αντικανονικοί;

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Δεν χαρακτηρισαμε το παλαιό ημερολόγιο αντικανονικοτητα αλλά την δημιουργία νέας Συνόδου.

Αποφασίσαμε στην παρούσα χρονική συγκυρία να μην ανοίγουμε νέους κύκλους συζητήσεων για το ημερολόγιο, γοχ κλπ.
Παρακαλούμε επισκεφθείτε την σχετική μας ετικέτα.

Ανώνυμος είπε...

Ώστε είναι αντικανονική η Σύνοδος των Παλαιοημερολογιτών; Και είναι κανονική η Σύνοδος των Εβραιομασόνων;

Με αυτά τα μυαλά δεν θα πάτε μακριά... Ίσως κι αυτός να είναι ο ρόλος σας, δηλαδή μια βαλβίδα εκτόνωσης της οργής του ορθόδοξου ποιμνίου... Γιατί για τους εξουσιαστές, η ελεγχόμενη οργή είναι προτιμότερη από την ανεξέλεγκτη...

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Τον τίτλο της ανάρτησης τον διάβασες;
Έχει καμμια σχέση με το σχόλιο σου;

Όταν οι Άγιοι πολεμούσαν τις αιρέσεις δεν δημιουργούσαν νέα Συνοδό. Διέκοπταν την μνημόνευση κ την εκκλησιαστική κοινωνία με τους αιρετικούς μέχρι να γίνει οικουμενική σύνοδος να τους καταδικάσει.
Δεν χειροτονουσαν άλλους επισκόπους στη θέση όσων αιρετιζαν.

Δεν θα δημοσιευθεί άλλο σχόλιο για το ημερολόγιο εδώ. Έχουν δημοσιευθεί εκατόνταδες σχόλια στις αντίστοιχες αναρτήσεις. Αν βαριέσαι να τις αναζητήσεις και να τα διαβάσεις δεν θα διαλύσεις με ασχετα θέματα αναρτήσεις με άλλη θεματική.

Αθανάσιος Βλάσης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Διαγράφτηκαν 2 σχόλια.
Επαναλαμβάνουμε: σχόλια σε άσχετες αναρτήσεις στο εξής δεν θα δημοσιεύονται.

Ανώνυμος είπε...

Όταν στερείστε επιχειρημάτων και είστε με την πλάτη στον τοίχο, αρχίζετε την "παιδαγωγική" λογοκρισία...

Αυτά που διαγράφετε είναι τα θέματα που απασχολούν το ορθόδοξο ποιμνίο και όχι οι ογδοντάρες και οι λάθρο...

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Σοβαρέψου,
όταν κάποιος σου δίνει την δυνατότητα να αρθρώσεις λόγο ή αντίλογο, θα λες ευχαριστώ.

Ξαναγράφουμε : "... για το ημερολόγιο, γοχ κλπ.Παρακαλούμε επισκεφθείτε την σχετική μας ετικέτα."

Θα κάνεις κλικ εκεί που λέει "Πάτριο ημερολόγιο (παλαιοημερολογίτες)", θα διαβάσεις τις σχετικές αναρτήσεις και τα δεκάδες σοβαρά σχόλια που έχουν αναρτηθεί και αν έχεις κάτι σημαντικό να προσθέσεις, το γράφεις εκεί.

Δεν στερήσαμε από κανέναν τον λόγο. Θα εκφέρεις όμως τον λόγο σου στην αντίστοιχη θεματική. Όχι όπου να 'ναι.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.