" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Θλιβερές συγκρίσεις (για την νεολαία της Θεσσαλονίκης). Μήπως ήρθε η ώρα να μιλήσεις στο παιδί σου;;;

1 Αυγούστου 2017:
Μια είδηση ότι σε ένα μεγάλο κατάστημα θα πάνε 3 παίκτες του Survivor και μαζεύονται τουλάχιστον 3000-5000 άτομα (όπως βλέπετε στο βίντεο) 
και σπρώχνονται και ποδοπατούνται,   μην χάσουν (τι;;;).
Διαβάζουμε εδώ: "Έκλεισε η Τσιμισκή από παιδιά και γονείς - Άγριο στριμωξίδι, ποδοπατήματα και ορθοστασία ωρών.
Ο Κύπριος Μάριος-Πρίαμος Ιωαννίδης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Ορέστης Τσάνγκ έδωσαν το παρών στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια λειτουργίας πολυκαταστήματος στην πόλη.
Άγριο στριμωξίδι, ποδοπατήματα και ορθοστασία τουλάχιστον 2 ωρών προκάλεσαν την υπομονή των χιλιάδων θαυμαστών και θαυμαστριών των τριών παικτών που έκλεισαν την Τσιμισκή μόνο και μόνο για να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους
"

Δείτε τα βίντεο:


10 μέρες πριν,
19 Ιουλίου 2017, παραμονή της μαύρης επετείου της Τουρκικής Εισβολής στην Κύπρο.

Συγκέντρωση- πορεία Ιερού Λόχου 2012, της Εθνικιστικής Νεολαίας Θεσσαλονίκης και ελληνορθόδοξων φορέων στο Λευκό Πύργο (δείτε εδώ).


Συμμετέχουν μόλις 100-200 άτομα,  (προστατευμένα από αυτοοργανωμένες ομάδες περιφρούρησης αφού αναρχικοί προσπαθούσαν -όπως πάντα- να καταλάβουν το χώρο και να εμποδίσουν την νόμιμη συγκέντρωση).



Πολλές χιλιάδες Θεσσαλονικέων έξω από το πολυκατάστημα, 
μόλις 100-200 άτομα στην επέτειο μνήμης, για την Κύπρο, 
που 43 χρόνια μετά την Τουρκική εισβολή, παραμένει ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ και μακρυά από την μάννα Ελλάδα.. 
με ανεξακρίβωτη ακόμη την τύχη των περισσοτέρων εκ των 1619 Ελλαδιτών και Ελληνοκυπρίων αγνοουμένων (=αιχμαλώτων πολέμου), 
ενώ τα οστά όσων βρίσκονται σε ομαδικούς τάφους, παραδίδονται στους οικείους τους, με την προϋπόθεση να ΜΗΝ ρωτήσουν να μάθουν πως δολοφονήθηκαν από τους Τούρκους (ενώ ήταν σε καθεστώς προστασίας ως αιχμάλωτοι πολέμου)




Μην κουνάς απλά το κεφάλι.
Το ΔΙΚΟ ΣΟΥ παιδί το άφηνες σπίτι όταν γινόταν οποιαδήποτε αγνή πατριωτική διαμαρτυρία, γιατί "είναι μικρό ακόμη".


Και αμφιβάλω αν τελευταία, πάτησες ποτέ κι ΕΣΥ ο ίδιος... σε οποιαδήποτε αγωνιστική εκδήλωση ή διαμαρτυρία
(ισλαμιστές εγκαθίστανται πλέον ΜΟΝΙΜΑ στην Ελλάδα, με πληρωμένα όλα τα έξοδα διαμονής και με επίδομα, ζητάνε τζαμιά, και εσύ ραγιά συνεχίζεις να ... κοιμάσαι.
Ο οικουμενισμός -η αίρεση- επικυρώθηκε επίσημα από την Ιεραρχία και εσύ παραμένεις "μουγκός". Διώξεις, εξοντωτικές ποινές φυλάκισης σε μοναχούς της Εσφιγμένου , διώξεις ευλαβών ιερέων που διακόπτουν την μνημόνευση του επισκόπου τους λόγω οικουμενισμού, νέες εκδιώξεις πατέρων από το Άγιο Όρος που σταμάτησαν να μνημονεύουν τον Βαρθολομαίο και τους πετάνε έξω από τα μοναστήρια και τα μοναστήρια κατάσχουν τα αυτοκίνητα και τα κελιά τους, κι εσύ δεν μπαίνεις καν στον κόπο να κοινοποιήσεις όσα προκλητικά συμβαίνουν.
Ήρθαν και τα βραχιολάκια με τις ανέπαφες συναλλαγές από την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, κι εσύ παρακολουθείς αποσβολωμένος την επίθεση της Νέας Τάξης, σαν νεκρός)

Ε λοιπόν ΣΥΝΕΧΙΣΕ να βλέπεις τηλεόραση...

Το ΔΙΚΟ ΣΟΥ παιδί έβλεπε μαζί σου Survivor ένα ολόκληρο χρόνο. 
ΕΣΥ το διαπαιδαγώγησες.
ΕΣΥ έχτισες τους "ήρωες" του.
Δεν ήταν τα παλικάρια της ΕΛΔΥΚ που έγραφαν επικές σελίδες ελληνικής ιστορίας και θυσιαζόταν.
"Ήρωας" για την οικογένεια σου,  είναι κάθε "μαϊντανός" που πλασάρουν τα κανάλια.


Κοίτα λοιπόν το παιδί σου. Καμάρωσε το... :


Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"


ΥΓ. Και επειδή από την πολύ "σαπίλα", καταντήσαμε να αποκαλούμε "ήρωα" κάθε έναν που πχ εργάζεται την Πρωτοχρονιά ή τα Χριστούγεννα ή που εργάζεται απλά σε δύσκολες συνθήκες εργασίας, 
ΗΡΩΑΣ χαρακτηρίζεται αυτός που συνειδητά ΘΥΣΙΑΣΕ την ζωή του για την πατρίδα


τα παλικάρια του ένοπλου αγώνα της ΕΟΚΑ, τα περισσότερα μέλη κατηχητικών σχολείων, ΑΠΑΓΧΟΖΟΤΑΝ από τους Εγγλέζους, μέσα στις φυλακές της Λευκωσίας γιατί πολεμούσαν -με αντάρτικο- για ΕΝΩΣΗ της Κύπρου με την Ελλάδα.

Ο Λουκάς Λιγδής, πατέρας του καταδρομέα Χρήστου Λιγδή της Α' και 35 Μοίρας Καταδρομών, ξαπλωμένος κατά γης, να κλαίει για τον γιο του, που σκοτώθηκε στην Κύπρο το 1974

Τάσος Ισαάκ, Σολωμός Σολωμού. Ο πρώτος λίντσαρίστηκε από πλήθος Γκρίζων Λύκων, μετά από πορεία μοτοσικλετιστών επάνω στην πράσινη γραμμή. Ο δεύτρος, εξάδερφος του πρώτου, πυροβολήθηκε όταν ανέβηκε στον ιστό για να κατεβάσει την Τουρκική σημαία, λίγο μετά το μνημόσυνο του εξαδέρφου του. 

Αριστοτέλης Γκούμας: Λιντσαρίστηκε με την μοτοσικλέτα του από Αλβανούς, αφού είχαν δώσει ραντεβού να λογαριαστούν σαν άντρες, επειδή επέμενε να μιλάει Ελληνικά στο καφενείο του στην Χιμάρα της Β.Ηπείρου.

ΑΥΤΟΙ είναι ΗΡΩΕΣ.
Δείξε τις φωτογραφίες πραγματικών ηρώων στο παιδί σου 
και πες του να τις κοινοποιήσει στο facebook.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εμεις οι εθνικοπατριωτες ειμαστε υπευθυνοι γιαυτα.
ο πολιτισμικος μαρξισμος της νεας ταξης κανει πολυ καλα την δουλεια του
πρεπει να βρουμε τροπους και μεις να πλησιασουμε τη νεολαια και να την επανελληνοποιησουμε.
αφου παρουμε πρωτα την εξουσια φυσικα....

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΦΟΒΟΥ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΙΜΝΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΜΕΝΑ. ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ. ΟΜΩΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΗ.

αμφοτεροδέξιος είπε...

Το ΔΙΚΟ ΣΟΥ το παιδί έβλεπε (μαζί σου...) Survivor ένα ολόκληρο χρόνο...
Ε λοιπόν, ΣΥΝΕΧΙΣΕ να βλέπεις τηλεόραση...
https://amfoterodexios.blogspot.gr/2017/08/blog-post_14.html

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.