" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: Ο "δούρειος Ίππος" μέσα στην Ευρώπη και ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ: Έλληνες εναντίον "Ελλήνων"




Πλατεία Βικτωρίας:Έλληνες εναντίον "Ελλήνων" 



Πριν 2 μέρες αναγνώστης διαμαρτυρήθηκε γιατί αναφερθήκαμε στην επέτειο μνήμης της Πηγάδας του Μελιγαλά : "Εν έτει 2015 να μιλάμε για "Αριστερά ή Δεξιά" είναι εντελώς εκτός κλίματος εποχής και κωμικοτραγικό", μας έγραψε. (δείτε το σχόλιο του εδώ). 

Στην πατρίδα μας πάντα υπήρχαν αυτοί που ανοίγαν την πόρτα για να περάσει ο Δούριος Ίππος
Εμείς το δηλώνουμε πλέον ξεκάθαρα : Στην Ελλάδα δεν υπήρξε κανένας "εμφύλιος". Πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν προδότες. Καμιά προδοσία δεν μπορεί να αμνηστευθεί πίσω από τη λέξη "εμφύλιος". Σήμερα ζούμε μια νέα προδοσία. Κάποιοι ανοίγουν και πάλι τις πόρτες και μάλιστα διάπλατα, φανερά.
Όσο η Ιστορία δεν διδάσκεται, θα επαναλαμβάνεται.


Ακολουθεί μια αποκαλυπτική ομολογία Ουγγαρέζας δημοσιογράφου, που διαβάσαμε εδώ:

Παρατηρώντας τις ειδήσεις στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, διαπιστώνεις πως η πλειοψηφία των δημοσιογράφων προβάλλουν συμπόνια για τους λαθρομετανάστες. Παρακολουθήσαμε ρεπορτάζ τα οποία πρόβαλλαν πολλούς ανθρώπους οι οποίοι ήθελαν να προσφέρουν βοήθεια στους μετανάστες αφού είναι φυγάδες πολέμου και έχουν χάσει τα πάντα. Όμως η αλήθεια είναι τόσο απλή ;
Μια Ουγγαρέζα δημοσιογράφος η οποία πρόσφατα ταξίδεψε από τη Βουδαπέστη στην Βιέννη με ένα τραίνο το οποίο ήταν γεμάτο λαθρομετανάστες που επιδίωκαν από την Ουγγαρία να πάνε στην Γερμανία έγινε μάρτυρας αυτής της αλήθειας.

Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια της, και επειδή η Aida Bolevar κατέχει σε ικανοποιητικό βαθμό την Αραβική γλώσσα μπόρεσε να περιγράψει την πραγματικότητα και όλα όσα λέγονταν πίσω από την πλάτη της χωρίς αυτοί να ξέρουν ότι τους καταλάβαινε.
Αυτή είναι λοιπόν η μαρτυρία της Aida Bolevar. Ακούστε την :


«Έχω ζήσει σε αραβικές χώρες 5 ολόκληρα χρόνια. Μιλώ απταίστως αραβικά, ξέρω το Κοράνι απ’ έξω, και δεν μπορεί κανείς να με κατηγορήσει για προκαταλήψεις ή ρατσισμό. Έφτασα στην Βουδαπέστη για να συναντήσω κάποιους φίλους. Όταν πήγα στο σιδηροδρομικό σταθμό του Keleti σοκαρίστηκα με αυτό που αντίκρισα.
Μάζες από ανθρώπους ισλαμικής εμφάνισης, άπλυτοι, βρώμικοι και φωνακλάδες, έκαναν θορύβο, και με εμπόδιζαν να περάσω από την είσοδο. Φώναζαν πολλές βρισιές προς το μέρος μου και προσπάθησαν να μου κλέψουν τις βαλίτσες. Επειδή όπως σας ανέφερα και πριν, μιλώ απταίστως αραβικά, καταλάβαινα όλα όσα έλεγαν. Όσο περίμενα το τρένο παρατηρούσα το τι γινόταν τριγύρω μου στον σταθμό. Άνθρωποι χωρίς ντροπή αφόδευαν εκεί όπου στέκονταν, οι γυναίκες ούρλιαζαν γιατί τις ξυλοκοπούσαν οι δικοί τους, οι αστυνομικοί ούτε καν τις άγγιξαν, παιδιά ούρλιαζαν ανάμεσα σε σορούς από σκουπίδια.

Δεν ήξεραν να μιλήσουν ούτε μια ευρωπαϊκή γλώσσα, ήταν θορυβώδεις και το μόνο που ξέρανε να κάνουν ήταν φασαρίες, να κλέβουν τις βαλίτσες από τους περαστικούς και να τους φωνάζουν αισχρολογίες. Το 90% από αυτούς ήταν ανάμεσα 18 με 45 χρονών, εντελώς υγιείς. Άρπαζαν τυχαία μικρά παιδιά και προχωρούσαν μπροστά παλεύοντας και χρησιμοποιώντας τα παιδιά σαν ασπίδες. Πέντε πολίτες με κανονικά εισιτήρια ανέβηκαν στο βαγόνι μου. Καθίσαμε κάτω, το υπόλοιπο κουπέ ήταν άδειο. Τότε μέσα σε λίγα λεπτά συνέβη το χάος.
Μια μάζα ανθρώπων ξαφνικά εισέβαλε με ουρλιαχτά μέσα στο τρένο, σαν ένα μαύρο σύννεφο. Έγιναν συγκρούσεις,συμπλοκές και άλλα θλιβερά πράγματα. Το αποκορύφωμα της ιστορίας ήταν όταν άκουσα κάποια στιγμή μια ομάδα να μιλούν αναμεταξύ τους με πολύ ήρεμη φωνή και να συζητούν αν θα κλέψουν ή όχι τα πράγματα μας, επειδή αυτό θα ευχαριστούσε ιδιαίτερα τον Αλλάχ, γιατί εμείς ήμασταν οι άπιστοι στα μάτια τους. Όσο για έμενα, έλεγαν ότι άξιζα ένα «καλό» βιασμό γιατί δεν ντύνομαι σαν μια σωστή γυναίκα. Δεν φορούσα μαντήλα στο κεφάλι, δεν είμαι Μουσουλμάνα και έτσι είμαι κακιά. Το τρένο σταμάτησε και τα μεγάφωνα ανακοίνωσαν στα γερμανικά και αγγλικά ότι το τρένο δεν θα προχωρήσει άλλο. Τα τέσσερα άτομα μαζί με εμένα που είχαμε εισιτήριο με δυσκολίες σπρώχναμε μέσα στη μάζα των μεταναστών για να βγούμε στην έξοδο.
Στην αρχή δεν θέλησαν να μας αφήσουν να περάσουμε γιατί λέγανε αναμεταξύ τους ότι τους συνέφερε να μας κρατήσουν όμηρους. Το τρένο ήταν ουσιαστικά υπό πολιορκία. Εμφανιστήκαν τότε και άλλοι μετανάστες. Αυτοί είχαν φαγητό, ψωμί, μήλα και διάφορα είδη από μπισκότα τα οποία πετούσαν στο πάτωμα ποδοπατώντας τα και φώναζοντας όλοι μια λέξη συνεχώς: ΛΕΦΤΑ! ΕΜΠΡΟΣ, ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ! Έπιαναν τους ανθρώπους για να τους κλέψουν, άρπαζαν τις αποσκευές και δεν άφηναν τους κανονικούς επιβάτες να περάσουν, έσπρωχναν και έβριζαν. Το μόνο που ήθελαν είναι να περάσουν καλά στις χώρες που πάνε, χωρίς να έχουν καμία διάθεση να υπακούσουν στους νόμους των χωρών αυτών.

Εκτός από μίσος, εντελώς κακοπροαίρετο, αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν πλέον τίποτα να προσφέρουν στους Ευρωπαίους.
Αυτοί είναι οι άνθρωποι τους οποίους δέχτηκε η Ευρώπη στο όνομα της ανεκτικότητας. Θα πρότεινα να μάθουμε την Αραβική γλώσσα έτσι ώστε να μπορούμε να καταλάβουμε ότι όσο μας χαμογελάνε, άλλο τόσο μας μισούν και μας φτύνουν πίσω από την πλάτη μας.
Το είδα με τα ίδια μου τα μάτια!»
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να το διορθώσω κάπως λοιπόν για εμένα είναι έτσι όπως το περιγράφω: Εν έτει 2015 να μιλάμε για "Αριστερά ή Δεξιά" είναι εντελώς εκτός κλίματος εποχής και κωμικοτραγικό".Ξέρω ότι υπάρχουν ΑΚΟΜΑ;; αυτές οι Νοοτροπίες που μας έχουν έρθει απο τις παλιότερες γενιές που βιώσανε τα Γεγονότα της εποχής..το ακόμα Χειρότερο είναι η χρησιμοποιήση τέτοιας ορολογίας..όχι απο Μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους που έστω έχουν βιώσει πχ την Επταετία 1967-1974 (απλά το λέω σαν σημείο αναφοράς ΔΕΝ μιλάω για ιδεολογίες-Κόμματα-Εβραίους-Αμερικανούς κτλ.) αλλά απο άτομα με μέσο όρο ηλικίας τα 35 περίπου..Λοβοτομή Εγκεφάλου απο κόμμα ή Οικογένεια/Κοινωνικό Περίγυρο με Ποτισμένο Κομματικό Ψυχισμό απο ελάχιστη έως καθόλου Εθνική Συνείδηση ως Έλληνας αλλά ΚΥΡΙΩΣ ως Κομματοσκύλο Ελληνόφωνο..έχω ΣΙΧΑΘΕΙ ΠΛΕΟΝ αυτό το ΕΚΤΡΩΜΑ..και επειδή ΔΕΝ το Δέχομαι για εμένα λειτουργώ κατά αυτό τον τρόπο..έχω δικαίωμα να ΜΗΝ δέχομαι αυτό που θέλουν να μας επιβάλλουν..Δηλαδή το πρόβατο στο Μαντρί ε όχι ΔΕΝ θα τους κάνω την Χάρη..Κρατάω όσο μπορώ τις προσωπικές μου Αντιστάσεις..Καλή Λευτεριά στην Ελλάδα..!!

Ανώνυμος είπε...

και να το πω διαφορετικά Μένω στο 6ο Διαμέρισμα της Αθήνας και γνωρίζω αυτά τα θέματα αρκετά ΚΑΛΑ...Κουράστηκα ΨΥΧΙΚΑ...με αυτή την αρρώστια...αν μιλήσεις/πεις κάτι Υπέρ της Ελλάδας είσαι Φασίστας/Εθνικιστής ή Εθνίκι...όπως λένε οι Antifa...Antarsia...CIA...Πέτρος Κωνσταντίνου.... ενώ αν πυρπολήσεις/σκίσεις την Ελληνική Σημαία αυτό είναι Πρόοδος-Καινοτόμος σκέψη...;;; Αι σιχτίρ πια!!

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι ελληνες εναντιον ελληνων σταματηστε να δημιουργειτε συγχηση και να μπερδευετε τον ηδη μπερδεμενο πανηλιθιο πατριωτικο χωρο μας
οι αριστεροι δεν ειναι ελληνες στη συνηδειση. δεν εχουν ελληνικη συνηδειση εχουν ανθελληνικη ταξικη διεθνιστικη προλεταριακη και παντα θα πηγαινουν με τους εχθρους της ελλαδας.
το 22 ηταν με τους τρουρκους κατεντολην του αρχηγου τους του λενιν και της κομουνιστικης διεθνους
το 40 ηταν με γερμανους ιταλους και μπουλγκαρ κατακτητες και εσφαζαν τον ελληνικο λαο τους ΜΗ αριστερους
διναν μακεδονια θρακη ηπειρο στους μπαλκανιους συντροφους τους προκειμενου ναρπαξουν την εξουσια να γενοκτονησουν 5-6 εκατομμυρια ελληνες και να μας κανουν εναν σταλινικο παραδεισο σαν τα μουτρα τους
σημερα παλι προτρεπουν και παροτρυνουν τα ταξικα τους αδερφια τους λαθροεποικους να σφαζουν και να βιαζουν τον ελληνικο λαο
σε μια μελλοντικη ισλαμικη εξεγερση εδω μεσα ή εισβολη απεξω θα πανε με αυτους και θα πολεμησουν παλι εναντιον της ελλαδας να ειστε σιγουροι γαυτο
ας μην κρυβομαστε αλλο πισω απο το δαχτυλο μας σαν τους πανιβλακες χριστιανοδεξιουληδες-αστουληδες που ικετευουν ενοτητες με τον εχθρο και γλυγφουν τους μπολσεβικους να μην τους πουν φασιστες και ναζι και να καταλαβουμε την ιστορικη αναγκαιοτητα οτι πρεπει να τους εξοντωσουμε ολους πριν μας εξοντωσουν αυτοι
ειναι ο καρκινος των εθνων οι φονιαδες των λαων η πιο αρωστημενη θρησκεια που εμφανιστηκε ποτέ στον πλανητη

τον μπολσεβικισμο βαθεια καταλαβε τον
δεν θα ψοφησει μονος του
τσακισε τον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Δεν πιστεύουμε ότι χρειάζεται να "εξοντώσουμε" κανέναν.
Αποκαλύπτουμε χωρίς φόβο την αλήθεια και στην ιστορία και στο σήμερα και ενημερώνουμε τους συμπατριώτες μας.
Δεν μπορούμε να εκβιάσουμε κάποιον να ξυπνήσει. Εξ άλλου, αργά ή γρήγορα αναγκαστικά θα ξυπνήσει. Αλλά ίσως τότε να είναι αργά.

Ανώνυμος είπε...

Ενδεικτικά κάποια βίντεο απο τα "κατορθώματα" διάφορων Κομματικά Λοβοτομημένων Ελληνόφωνων..με πολλά Σύνδρομα Κατωτερότητας έναντι της Ελλάδας-Έθνους κτλ. φοβερά Παθοψυχολογικά Τραύματα-διαστρεβλωμένες Προσωπικότητες Κυρίως Νέων Ανθρώπων των οποιών το μυαλό έχει γίνει ζελές πολυεθνικός...και καλά θα δεχτώ ότι έξω στον Δρόμο/Κοινωνία μπορεί ο καθένας να έχει την δικιά του θέση/άποψη και να την υπερασπίζεται αλλά θεωρώ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ/ΑΝΤΙΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ/ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ το γεγονός ότι εδώ και πολλά χρόνια έχουν εισάγει σε Σχολεία-Πανεπιστήμια-ΤΕΙ την "λογική της Κομματοκρατίας"...Εκλογές-Αντιπρόσωποι Φοιτητικών Παρατάξεων-Καταλήψεις-έλλειμα αυτοσεβασμού&αξιοπρέπειας σεβασμού στους Εκπαιδευτικούς Χώρους/Καθηγητές απο διάφορα ανθρωποειδή-πιθηκοειδή που "παριστάνουν" δήθεν τους φοιτητές ενώ στην Πραγματικότητα λειτουργούν ως Τάγματα Εφόδου της άλλης πλευράς..(Προοδευτικής-Σοσιαλιστικής ντέ..) και εισβάλλουν σαν αγέλες λύκων με ουρλιαχτά&απειλές κατά συνφοιτητών τους ή καθηγητών που έχουν διαφορετικές θέσεις στοχοποιώντας/απειλώντας τους...Αυτή η Κατάντια-Έκτρωμα ειδικά στους Χώρους Εκπαίδευσης ΠΡΕΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!! ,Θεωρώ ότι ΔΕΝ έχουν καμία θέση ουδεμία Κομματική Παράταξη εντός των Χώρων Μάθησης&Εκπαίδευσης ίσα-ίσα με την εκεί παρουσία τους Προσβάλλουν τον ρόλο των Πανεπιστημίων-Σχολείων κτλ. όμως ΔΕΝ φταίνε μόνο οι "φοιτητές" όταν επι σειρά ετών ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ βάση Κομματικών Κριτηρίων Διευθυντές-Καθηγητές-Πρυτάνεις Σχολών-ΤΕΙ-Πανεπιστημίων κάνοντας τα στραβά μάτια σε αυτά τα φαινόμενα..αλλά και πολλές οικονομικές απάτες τότε ΔΙΚΑΙΩΣ τους Χτίζουν μέσα στα γραφεία τους...ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΩΝ ΜΑΘΗΣΗΣ-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ!!



https://www.youtube.com/watch?v=yVGVV3d7wAY

https://www.youtube.com/watch?v=1xNq6BDFpYc

https://www.youtube.com/watch?v=WrMkRxAJuk8

https://www.youtube.com/watch?v=wzfMM9dVx_U


https://www.youtube.com/watch?v=w-Oia2S8XjE

https://www.youtube.com/watch?v=B_fv2jcPO38


https://www.youtube.com/watch?v=VJsHSXsKa00

https://www.youtube.com/watch?v=Mz7yqLY5Qr4

https://www.youtube.com/watch?v=CSHW-24ScVM

Ανώνυμος είπε...

Τα παρακάτω link δεν έχουν άμεση σχέση με την αναρτησή σας, όμως ΑΦΟΡΟΥΝ ένα άλλο ΜΕΙΖΟΝ θέμα το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ-ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ το οποίο εντάσσεται στην Νέα Εποχή/Παγκοσμιοποιήση/Νέα Τάξη Πραγμάτων κτλ. Γίνεται Κινητοποιήση την Προσεχή Κυριακή στην Αθήνα οπότε σας το στέλνω για να το Δημοσιοποιήσετε.




http://attikanea.blogspot.gr/2015/10/blog-post_68.html

http://id-ont.blogspot.gr/2015/09/blog-post_28.html

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/11/blog-post_4468.html

http://www.protothema.gr/economy/article/498168/bloomberg-ekdothikan-ena-ekat-hreostikes-kartes-logo-capital-controls/

http://attikanea.blogspot.gr/2015/09/blog-post_358.html




Ανώνυμος είπε...


Να δούμε πότε;;; θα πραγματοποιηθεί και στην Ελλάδα αντίστοιχη Κίνηση.

http://neakeratsiniou.blogspot.gr/2015/10/video_0.html

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Ευχαριστούμε για; την ενημέρωση. Θα ήταν βέβαια καλό να υπήρχε επίσημος διοργανωτής αλλά και έτσι είναι σημαντική ως πράξη αντίδρασης, αντίστασης και ενημέρωσης.
Θα το προβάλουμε προσεχώς.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Κανείς στην Ελλάδα δεν τολμάει να αναφερθεί στους κινδύνους από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση. Πολύ περισσότερο κανείς δεν προτρέπει σε κάποια αντίστοιχη ειρηνική διαδήλωση! Όποιος τολμούσε κάτι τέτοιο, άμεσα θα χαρακτηριζόταν "φασίστας", "ρατσιστής" κλπ (από τους πραγματικούς φασίστες και ρατσιστές -κατά των Ελλήνων)

Γι αυτό και εμείς, ως παιδαγωγοί που αισθάνονται την αποστολή τους,
τολμήσαμε να αναφερθούμε στο θέμα. Όταν ο δούρειος Ίππος βρίσκεται εντός των πυλών, δεν μπορούμε να σιωπούμε.

Ανώνυμος είπε...

Δείτε πόσο εύκολα οι Αυστραλοί ξευτέλισαν τους φανατικούς ισλαμιστές που ζουν στη χώρα τους.(Βίντεο)

http://www.pentapostagma.gr/2015/10/%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%B5%CF%8D%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%85%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%AF-%CE%BE%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AD%CE%BB.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+pentapostagma+%28%CE%A0%CE%95%CE%9D%CE%A4%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%93%CE%9C%CE%91%29

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι ένας λόγος για τον Οποίο ΔΕΝ αναφέρεται κάποιος επίσημος Φορέας που διοργανώνεται η εν λόγω εκδήλωση έχει να κάνει με το γεγονός ότι πλέον ζούμε την Εποχή της Παγκοσμιοποιήσης/Νέας Τάξης Πραγμάτων και ίσως με το να μην Δηλώνεται ο Χ Φορέας είναι ένα αποτελεσματικό Μέτρο Προστασίας έναντι οποιασδήποτε προβοκάτσιας-καλοθελητή....αφού ούτως η άλλως υπάρχουν τέτοιοι τύποι οι οποίοι δρούν κατόπιν εντολών...σε συνδυασμό με τα ΜΜΕξαπάτησης θα παρουσίαζαν το όλο θέμα σαν Συγκέντρωση Φανατικών-Θρησκόληπτων-Φασιστών-Χρυσαυγιτών που φοριέται πολύ στις μέρες μας...Αυτή είναι η σκέψη μου πιθανόν να έχω λάθος πάντως υπάρχει ένα τηλ. επικοινωνίας όποιος ενδιαφέρεται.

Ανώνυμος είπε...

Το συγκλονιστικό της Υπόθεσης είναι ότι παρά το γεγονός των εντελώς Διαφορετικών Απόψεων-Θέσεων για θέματα ζωής και παρά την εξαιρετικά μεγάλη πλειοψηφία της άλλης πλευράς έναντι των Ισλαμιστών ΔΕΝ έγινε το Παραμικρό επεισόδιο+ΔΕΝ υπήρχε παρουσία Αστυνομίας/ΜΑΤ κτλ..Είχαν Ανταλλαγή Συνθημάτων-"Γαλλικά"-Αντιπαράθεση όμως Μέχρις ΟΛΑ ήταν μέχρις ενός Ορίου επειδή οι Άνθρωποι αυτοί έχουν Παιδεία-Αγωγή-ΟΡΙΑ-Αυτοσεβασμό-Αξιοπρέπεια στοιχεία που σαφώς λείπουν απο την Σύγχρονη Νεοελληνική Κοινωνία..Φαντάζεστε αντίστοιχο σκηνικό σε Συνέδριο στην Ελλάδα π.χ των Ιεχωβάδων ή των Ισλαμιστών με τους εγχώριους Υποστηρικτές τους/Προαγωγούς τους..ή το ακόμα καλύτερο σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο....Φιλοσοφική Σχολή στου Ζωγράφου..Πολυτεχνείο..Αριστοτέλειο...ούτε λόγος να γίνεται....απέχουμε πολύ Δυστυχώς απο τέτοιου Επιπέδου Αναίμακτες Κινητοποιήσεις...

ΔΟΞΑ ΤΗ ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ είπε...

ΟΧΙ ΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Έλληνες εναντίον λοβοτομημένων, γραικύλων, ανθελλήνων, κομπλεξικών, θολοκουλτουριαραίων

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.