" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΙΣΗ σε Δημοτικό σχολείο με επίδειξη προφυλακτικών !

ΣΟΚ! ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΙΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!! (ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ!)

Από γονέα παιδιού του Κατηχητικού μάθαμε, ότι σε Δημοτικό Σχολείο της πόλης μας, μπήκε στην τάξη με την άδεια του Διευθυντή, κάποιο πρόσωπο και έκανε στα παιδιά της Στ΄ τάξης "σεξουαλική διαπαιδαγώγηση". Ο Διευθυντής του Δημοτικού είναι πρόσωπο γνωστό στην πόλη μας.

Μεταξύ των άλλων, είχε μαζί του αυτό το πρόσωπο προφυλακτικά διαφόρων χρωμάτων, εξήγησε στα παιδιά πώς χρησιμοποιούνται τα προφυλακτικά και γιατί έχουν διάφορα χρώματα και γεύσεις!!!!!

Ακόμα τους είπε ότι μπορεί να γίνει έκτρωση μέχρι και τον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης γιατί μετά "ο γιατρός θα πάει φυλακή"
Επίσης τα ενημέρωσε - επαναλαμβάνω τους μαθητές και τις μαθήτριες της Στ΄ Δημοτικού - ότι υπάρχει δυνατότητα να γίνει προγεννητικός έλεγχος και αν το έμβρυο έχει κάποια αρρώστια μπορεί να γίνει έκτρωση και μετά τον δεύτερο μήνα.
Περισσότερα δεν γράφω για τα όσα είπε αυτός ο "επιστήμονας" στα παιδιά της Στ΄ Δημοτικού με την σύμφωνη γνώμη του Διευθυντή και παρουσία εκπαιδευτικών, γιατί σέβομαι τον εαυτό μου και τους αναγνώστες του Ιστολογίου.
Δεν θα σχολιάσω! Ζητώ συγνώμη και για τις λεπτομέρειες που ήδη έγραψα! Αφήνω τους αναγνώστες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για το επίπεδο της παιδείας που προσφέρεται στα παιδιά των βαριά φορολογούμενων Ελλήνων!
π. Κωνσταντίνος Πετάσης
Εφημέριος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ηλιουπόλεως
Ιερέας υπεύθυνος για τη Νεότητα.

7-11-2015
Δείτε εδώ ό,τι έχουμε κατά καιρούς δημοσιεύσει σχετικά με τις εκτρώσεις.
Ακόμα δείτε εδώ τις αναρτήσεις μας σχετικά με την Οικογένεια.

12/11/2015
Δείτε εδώ επιστολή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιουπόλεως (Αθήνα)
Σχόλιο:
Δημοσίως ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ τον ιερέα για το θάρρος του να καταγγείλει τι συνέβη στο σχολείο.
Η παρρησία του ιερέως, "ράπισμα" στους "χριστιανούς" γονείς, που αν και πληροφορούνται από τα ίδια τα παιδιά τους, τι διδάσκεται στα σημερινά σχολεία (κυρίως υπό την κάλυψη "προγραμμάτων"), αυτοί συνεχίζουν να τους ενδιαφέρει μόνον η σχολική πρόοδος των παιδιών τους και ντρέπονται να παρέμβουν επώνυμα και αποφασιστικά σε παρόμοιες περιπτώσεις.
Αν οι "πιστοί" γονείς δεν παρεμβαίνουν, πως περιμένουμε να βελτιωθεί η κατάσταση στα σχολεία μας;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ Π. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΕΤΑΣΗ!

ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΙΜΗΘΟΥΝ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΧΟΣ!
ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ!

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.