" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ του "Ιερού Λόχου 2012" στις αποθήκες και σε καταστήματα του LIDL

Σήμερα, 14 Οκτωβρίου 2016,



ο "Ιερός Λόχος 2012 - Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων",
πραγματοποίησε ακτιβιστικές παρεμβάσεις διαμαρτυρίας για την ΑΦΑΙΡΕΣΗ του ΣΤΑΥΡΟΥ από την Ελληνική Σημαία, στα προϊόντα του LIDL (διαβάστε σχετικά εδώ).


Αρχικά, από νωρίς το απόγευμα, αποκλείσαμε αιφνιδιαστικά και συμβολικά τις εισόδους εξόδους της κεντρικής αποθήκης του LIDL (των φορτηγών, με τα οποία μεταφέρονται τα προϊόντα αυτά), ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ για την προσβολή του Εθνικού μας Συμβόλου από την γερμανική εταιρεία!

στη φωτογραφία ένα ακόμη μπλοκαρισμένο φορτηγό τους.
  




Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης επιδόθηκε έγγραφη διαμαρτυρία στον εκπρόσωπο της εταιρίας.




Λίγη ώρα αργότερα, μέλη του Ιερού Λόχου 2012, της Αλκίμου Νεολαίας του και ανεξάρτητων Εθνικιστών, πραγματοποίησαν ενημερωτική παρέμβαση έξω από το LIDL Διαβατών (Θεσσαλονίκης), ενημερώνοντας σχετικά και τους καταναλωτές. 



το φυλλάδιο που μοιράστηκε έξω από τα LIDL





ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αποδεχθούμε τετελεσμένα.
ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ στις προκλήσεις τους.
Αρκετά χρήματα έβγαλαν στην Ελλάδα, ήρθε η ώρα να
μάθουν πως είναι η Ελληνική μας σημαία.




Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ μας ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ... Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες σε συνεχόμενο οικονομικό αποκλεισμό (μποϋκοτάζ στα προϊόντα της εταιρίας LIDL), μέχρι να αντιληφθούν ότι δεν μπορούν να προσβάλουν τα εθνικά μας σύμβολα και να συμπεριφέρονται με αποικιοκρατικό τρόπο απέναντι στους Έλληνες..


Ιερός Λόχος 2012
Έφεδροι και φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων

Σχόλιο:
Συγχαίρουμε μία ακόμη φορά τους αγωνιστές του Ιερού Λόχου 2012 και όλους όσους συμμετείχαν στις ακτιβιστικές αυτές δράσεις/πρωτοβουλίες. Ο μόνος τρόπος να "φοβηθούν" οι πολιτικοί, οι οικουμενιστές, οι δεσποτάδες, όλοι όσοι προκαλούν, είναι να μας δούν μπροστά τους.

Ιστολόγιο Ομάδας εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΥΝ υπερ παντων ο αγων
η ταν η επι τας

ουτε βημα πισω
χιλια συγχαρητηρια
ειστε παλικαρια αφυπνιζετε συνηδησεις
επιτελους να ξυπνησουμε πριν ειναι αργα
ο Θεος να σας δυναμωνει
Αλεξιος κ

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.