" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Τα ΕΡΓΑΛΕΙΑ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ και των ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ :η λέξη ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ! και ΦΑΣΙΣΤΑΣ ! Όπως "ΠΑΣ ΜΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ"

'Ετσι γίνεται ο λαθροεπικοισμός της Ελλάδος

Α ρε Έλληνα… Ρατσιστή !

της Καίτης Σωτηρίου


Να τί σημαίνει ρατσισμός:



1)Ρατσισμός είναι να είσαι στη σειρά του ΟΑΕΔ και να περιμένεις 360 ευρώ την ώρα που ο μπροστινός σου Πακιστανός θα πάρει 580.

2)Ρατσισμός είναι να πληρώνεις στα νοσοκομεία για εισαγωγή και εξέτασεις, μιας και διελυσαν τη δημόσια υγεια ενώ ο λαθρεποικος νοσηλεύεται δωρεάν.

3)Ρατσισμός είναι να βάζει ο μεταναστης το παιδί του δωρεάν σε παιδικό σταθμό και το δικό σου να μην το δέχονται

4)Ρατσισμός είναι να βγάζει ο άλλος 50 ή και παραπανω ευρώ ημερησίως κάνοντας λαθρεμπόριο κι εμένα να μου κρατάει το 43% από το 20άρικο.

5)Ρατσισμός είναι να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν οι Έλληνες στους δρόμους μετά τις 11:00 το βράδυ.

6)Ρατσισμός είναι να έχουν γεμίσει τα σπίτια τους οι Έλληνες με κάγκελα & σιδεριές λες κι είναι σε φυλακές υψιστης ασφαλείας.

7)Ρατσισμός είναι να σε βιαζουν ή να σε δολοφονούν οι λαθρομετανάστες για 10 ευρώ.

8)Ρατσισμός είναι σε μια μικρή χώρα να έχει 2.500.000 άνεργους, 600.000 παιδιά που φύγανε στην ξενιτια και 4.000.000 λαθροεποίκους.

9)Ρατσισμός είναι ο ελεύθερος επαγγελματίας να πληρώνει 12 μήνες ΤΕΒΕ για να έχει βιβλιάριο υγείας και ο λαθροέποικος με 2 μήνες ένσημα να έχει βιβλιάριο υγείας για όλη του την οικογένεια και τους υπόλοιπους 10 μήνες να δουλεύει μαύρα κλέβοντας την εφορία.

10)Ρατσισμός είναι να πληρώνει ο Έλληνας μαγαζάτορας ενοίκιο, φως, νερό, τηλέφωνο, κοινόχρηστα, ΦΠΑ, φόρους, ΤΕΒΕ και ο λαθρομετανάστης με την κουρελού έξω από το μαγαζί του, τίποτα!

11)Ρατσισμός είναι να κάνεις συγκέντρωση για τον πεθαμένο πακιστανό λόγω ιδεολογίας την ώρα που οι συμπολίτες σου αυτοκτονούν.

12)Ρατσισμός είναι να μην πρέπει να διαμαρτύρεσαι για την ανεξέλεγκτη εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών καθημερινά στη χώρα σου, οι οποίοι νομιμοποιούνται, τους παρέχεται στέγη και τροφή, σου παίρνουν τις δουλειές την ώρα που εσύ είσαι πεινασμένος, άνεργος στο δρόμο χωρίς καμία βοήθεια από πουθενά.

13)Ρατσισμός είναι να αποκαλείς τον άλλο ρατσιστή και φασίστα επειδή
δεν μπόρεσες ποτέ να βρεις μια λέξη που να περιγράφει την αγάπη για τη πατρίδα σου που ποτέ δεν ένιωσες εσύ…

14)Ρατσισμός είναι από τους 153.000 δικαιούχους επιδόματος ανεργίας του ΟΑΕΔ μόνο 20.000 είναι Έλληνες… ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;

15)Ρατσισμός είναι να σε συλλαμβάνουν γιατί δεν πλήρωσες εισιτήριο στα μέσα μεταφοράς ενώ ο Πακιστανός είναι δωρεάν εδώ και χρόνια.

Και άλλα πολλά …

Α ρε Έλληνα … Ρατσιστη!! …

ellinikiperpatisia.gr
το είδαμε εδώ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χειρότερος ρατσισμός από το να αποκρύπτουν την αλήθεια στους ιθαγενείς υπηκόους τους , από τους οποίους και πληρώνονται , ΟΛΟΙ αυτοί που έχουν ορκιστεί να κάνουν το παν για να την φανερώσουν , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Η απόκρυψη της αλήθειας δημιουργεί τους σκλάβους!
Όσοι θέλουν σκλάβους μισούν τους ελεύθερους ανθρώπους.

ΜΙΣΟΣ = ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ!

Γνώσεσθαι την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς, είπε ο Χριστός μας.

Πλην όμως δεν φταίνε μόνο οι άλλοι …

'Μὴ πλανᾶσθε, Θεὸς οὐ µυκτηρίζεται
ὃ γὰρ ἐὰν σπείρῃ ἄνθρωπος,
τοῦτο καὶ θερίσει

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012
"Ρατσιστής" – Μία λέξη που εφευρέθηκε από τον Λέον Τρότσκι


Του Dustin Stanley (The Unpopular Truth) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Η λέξη «ρατσιστής» για μεγάλο χρονικό διάστημα έχει γίνει το πιο αποτελεσματικό λεκτικό όπλο δημιουργίας φόβου στο αριστερό και νεοσυντηρητικό (νεοφιλελεύθερο) οπλοστάσιο. Για δεκαετίες, έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στην πολιτική αρένα για να συκοφαντήσει τους παραδοσιακούς (‘συντηρητικούς’), να τερματίσει κάθε συζήτηση, και να κάνει τον αντίπαλο να τρέχει να κρυφτεί. Στον κοινωνικό χώρο, έχει προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη ζημιά από τη χρήση της με το να την χρησιμοποιούν για να κάνουν πλύση εγκεφάλου στις ευαίσθητες παιδικές ηλικίες και τους νέους φοιτητές, και να διδάξουν τους ανθρώπους να μισούν το έθνος τους, τις πολιτιστικές παραδόσεις τους, και το χειρότερο απ’ όλα, τον ίδιο τους τον εαυτό.
Αυτό που εκπληκτικά παραμένει σχεδόν ολοκληρωτικά έξω από κάθε συζήτηση, ακόμα και στο σκληρό πυρήνα της παραδοσιακής Δεξιάς, είναι η προέλευση της λέξης. Μήπως προέρχονται από κάποιον φιλελεύθερο κοινωνιολόγο; Κάποιον Μαρξιστή καθηγητή Πανεπιστημίου του 60; Ίσως κάποιον πολιτικό του Δημοκρατικού κόμματος; Όχι. Αποδεικνύεται ότι η λέξη δεν επινοήθηκε από κανέναν άλλον, παρά από έναν από τους κύριους αρχιτέκτονες του 74χρόνου Σοβιετικού εφιάλτη, του ιδρυτή και πρώτου ηγέτη του περίφημου Κόκκινου Στρατού, τον Λέον Τρότσκι. (Σχ. ΚΟ: Ο Leon Trotsky ήταν Εβραίος που γεννήθηκε στο μικρό χωριό Γιάνοφκα της Ουκρανίας, στις 7 Νοεμβρίου 1879. Το πραγματικό του όνομα ήταν Lev Davidovich Bronstein. Μετά τη διαγραφή του από το Κομμουνιστικό Κόμμα, εξορίστηκε από την Σοβιετική Ένωση και τελικά δολοφονήθηκε στο Μεξικό από τον Σοβιετικό πράκτορα Ραμόν Μερσάντερ).
Ρίξε μια ματιά σε αυτό το έγγραφο, εάν μπορείς…

http://redskywarning.blogspot.gr/2012/02/blog-post_07.html

Ανώνυμος είπε...

Πολύ "ρατσιστρια" αυτη η αναπηρη γυναικα και πολύ αφελης, σαν τους Ελληνοφωνους, πήγε σε τουαλετα κεντρου φιλοξενιας μεταναστων να κανει την αναγκη της κι ιδου τι επαθε
http://hellas-now.com/anapiri-gyneka-viastike-apo-exi-lathrometanastes-sti-souidia/
Τα καλούδια της «πολυπολιτισμικής» Σουηδίας (που τα κρυβουνε), ερχονται και σε μας...

Πρεπει καποιος φορεας να οργανωσει εκδηλωση εναντια στους λαθρο κι εκει να οργανωθούμε μεγαλες ομαδες σε συντονισμενες κι εξυπνες ενεργειες ή ακόμα και δικαστικές διεκδικήσεις για τον ρατσισμό που υφισταμεθα εμείς οι Έλληνες. Δε γίνεται τίποτα με το να αντιδρουν απλά 30-40 γονεις σε καθε σχολειο, αλλά να πλακωνουνε διπλα τους δεκαδες θολοκουλτουριαδες, χωρίς αξίες, "αλληεγγυοι", ενίοτε χρηματοδοτουμενοι κι απο Σιωνιστικες ΜΚΟ, τα καναλια να μιλανε για ακροδεξιους αντιδρωντες (κι οι βολεμενοι, επίσης χωρίς αξίες δημοσιογράφοι τους, να το παιζουνε αγαπολογοι) κι ο εισαγγελεας να επεμβαινει ΑΜΕΣΑ (σε αλλες περιπτωσεις τουμπεκα), για να τους τρομοκρατησει ή ακομα και να τους βαλει σοβαρες ποινες με το "αντιρατσιστικο"

Σταυρος

Ανώνυμος είπε...

Κι οι ίδιοι οι γονείς που αντιδρούν (ελπίζω όχι μονο για την σωματική υγεία των παιδιών τους αρκετοί από αυτούς...) πρέπει να κατευθυνθούν ΑΜΕΣΑ σε μηνυτήριες αναφορές και δικαστικές διεκδικήσεις, πριν τους πάρει μπαλα η προπαγανδα των ΜΜΕ, τα ΜΑΤ που θα ρθουνε κι οι αυστηρες ποινες για στερηση υποχρεωτικης εκπαιδευσης-προπαγανδας των παιδιων τους, "ρατσιστικη" παρεμπόδιση άλλων παιδιών κ.τ.λ.
Ακόμα κι αν δεν εχει αποτελεσμα αυτο (με τα προβληματα στη δικαστικη εξουσια...), θα ακουστουν επιτελους οι αποψεις μας κι οχι απλα αυτα που διαστρεβλωνουνε τα Μ.Μ.Ε., αλλά και θα τους καθυστερησουμε

Σταύρος

ΔΟΞΑ ΤΗ ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ είπε...

Ε όταν ψηφίζατε το 1981 το 1985 το 1989 το 1989 το 1990 το 1993 μανιωδώς τον καταραμένο για να αλλάξει την Ελλάδα τώρα για τι χύνετε κροκοδείλια δάκρυα; Άλλαξε η Ελλάδα, αγνώριστη έγινε. Απολάψτε τώρα ...αλλαγή και ...εκδημοκρατισμό.

Ανώνυμος είπε...

Αφιέρωμα στην εκπαιδευτική προσφυγολαγνεία

https://justiceforgreece.wordpress.com/2016/10/15/αφιέρωμα-στην-εκπαιδευτική-προσφυγο/

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.