" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

«Οι νεο-οθωμανοί ξανάρχονται». Η τουρκική δραστηριότητα αλλά και η ελληνική αβελτηρία στη Θράκη. Εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη

Δελτίο Τύπου

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 σας καλούμε στην εκδήλωση με τίτλο 
«Οι νεο-οθωμανοί ξανάρχονται» 
που διοργανώνουμε στο Αμφιθέατρο του Εκκλησιαστικού Ιδρύματος «Γρηγόριος Παλαμάς» (Νικ. Πλαστήρα 65, Πυλαία, δίπλα στο ξενοδοχείο ΔΙΑΚΟΝΙΑ).

Εκεί, ο Κώστας Καραΐσκος (δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής με τον «Σπάρτακο») θα παρουσιάσει την τουρκική δραστηριότητα αλλά και την ελληνική αβελτηρία στη Θράκη, πέρα από στερεότυπα και από στρογγυλεμένες απόψεις. Επίσης, ο Γιώργος Ρακκάς (δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με το «Μένουμε Θεσσαλονίκη») θα εκθέσει την μαλακή ισχύ της γείτονος που απλώνεται μέχρι την Θεσσαλονίκη και πέραν αυτής, με το προσωπείο που είδαμε να καταρρέει με τις πρόσφατες δηλώσεις Ερντογάν. 
Μια μοναδική ευκαιρία να συζητηθούν ευθέως μα και ψύχραιμα όσα η πολιτική ορθότητα και η παραπληροφόρηση αποκρύπτουν.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6933333909, 6974810573, 6972720422

Διοργάνωση: «Ἀντιφωνητής»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

O Ερντογάν προετοιμάζει το Λαό του για …Απόβαση στα νησιά μας !
...
«Εγώ εδώ δίνω μάθημα ιστορίας(!) Εγώ μίλησα για τη Λωζάνη και ενοχλήθηκαν. Γιατί; Τα νησιά που βρίσκονται μπροστά στη μύτη μας, το φωνάζω ήταν δικά μας τα νησιά αυτά.
Σε αυτά τα νησιά έχουμε ιστορία μας, μνημεία μας, τζαμιά μας,. Ακόμα ενοχλούνται όταν τα λέμε. Γιατί;», δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν...

http://lithosfotos.blogspot.gr/2016/10/o_30.html

Φτιάξτε και άλλα τζαμιά φιλελε - αριστεροί, πολλά τζαμιά, να μην μείνει σπιθαμή Ελληνική Χριστιανική ΓΗ.
ΟΛΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ
ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ...Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ και ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ!
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ
ΤΟΥΡΚΙΑ!!!

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.