" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΝ χάθηκαν όλα. Υπάρχουν ακόμη λεβέντες. Κόντρα στις απαγορεύσεις και στην τρομοκρατία, η νεοσύστατη "Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου" ΑΝΟΙΞΕ το δρόμο. Αποκλειστικό ΒΙΝΤΕΟ. Νεότερη Ενημέρωση: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Πατριωτικής Ένωσης Ωραιοκάστρου: "ΟΧΙ στον φασιστικό ανθελληνισμό".

28 Οκτωβρίου 2016. Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.


Από νωρίς το πρωί, δεκάδες αστυνομικοί, ΟΠΚΕ, ΜΑΤ, ασφαλίτες, περιπολικά, μοτοσικλετιστές της ΕΛ.ΑΣ., περιφερόταν στην ήσυχη πόλη του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης ξαφνιάζοντας τους φιλήσυχους κατοίκους.

Το σύστημα ΤΡΕΜΕΙ κάθε αυθόρμητη πρωτοβουλία των Ελλήνων που δεν αποδέχονται "τετελεσμένα".
Ενδεικτικά θα θυμίσουμε ότι στην πρόσφατη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων ενάντια στην είσοδο λαθρομεταναστών στα σχολεία, πέρα από την προκλητική επιλογή της αστυνομίας να επιτρέψει να έρθουν με λεωφορεία αναρχικοί, για να κάνουν επεισόδια ενάντια στην νόμιμη συγκέντρωση των κατοίκων, 
ο τοπικός Δήμαρχος ΑΡΝΗΘΗΚΕ να δώσει στους διοργανωτές δημότες, ρεύμα για την μικροφωνική! 


Κόντρα στις απαγορεύσεις και στον απίστευτο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ, η νεοσύστατη "Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου", ΕΔΕΙΞΕ και σήμερα το δρόμο, όπως θα δείτε καταχειροκροτούμενη.


Δείτε το σημερινό -αποκλειστικό μας- βίντεο, 
ακούστε τους αμέσως μετά την επιτυχία τους να παρελάσουν, να ευχαριστούν την "Αγία Σκέπη", την Παναγιά μας, ψάλλοντας το "Τη Υπερμάχω"
να καταθέτουν το στεφάνι τους ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, μακρυά από επισήμους και πολιτικούς
 και να ψάλλουν περήφανοι τον Εθνικό μας Ύμνο :



Με λίγους τέτοιους λεβέντες σε κάθε πόλη, υπάρχει ακόμη ελπίδα. 



Αδερφέ, 
τώρα έφτασε η ΔΙΚΗ ΣΟΥ σειρά. 
ΞΥΠΝΑ ΡΑΓΙΑ.


Δείτε οπωσδήποτε και το προηγούμενο αφιέρωμα μας, καμαρώστε γνήσια αυθόρμητη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ:
Κάτοικοι Ωραιοκάστρου (οι τελευταίοι Έλληνες με αξιοπρέπεια) : Κάνενα προσφυγόπουλο σε ελληνικό σχολείο - Έπαρση σημαίας στο 1ο Δημοτικό. 2 Βίντεο




Νεότερη ενημέρωση (30/10/2016):
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
τ
28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ

"ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΚΛΗΡΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ!
28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940-28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016"

    
Η Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Ωραιοκάστρου τίμησε  με την συμμετοχή της στην κεντρική παρέλαση του Ωραιοκάστρου , φορώντας παραδοσιακές στολές και την στολή του ένδοξου Ελληνικού Στρατού, όλους εκείνους τους Έλληνες στρατιώτες και αξιωματικούς που πολέμησαν στον Β Παγκόσμιο πόλεμο, για να υπερασπισθούν την Ελευθερία της Ελλάδος κατά του φασιστικού και ναζιστικού Ιταλικού Γερμανικού Αλβανικού και Βουλγαρικού στρατού. Επίσης καταθέσαμε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων, μακρυά από τους υποκριτές και τους πατριδοκάπηλους.


   Τιμήσαμε την μνήμη εκείνων των Ελλήνων και Ελληνίδων που ώς ένας Λαός, ένα Έθνος, είπαν ΟΧΙ στον φασισμό που μισεί την Ελλάδα και τους Έλληνες και έφεραν την πρώτη νίκη λαού σε ολόκληρο τον πλανήτη τότε κατά του φασιστικού ναζιστικού Γερμανικού Ιταλικού Βουλγαρικού άξονα που τόλμησε με φασισμό να επιτεθεί στον Ελεύθερο Ελληνικό λαό και στη Ιερά μας πατρίδα την Ελλάδα. Εκείνο το ΟΧΙ που δεν το παράλλαξε φασιστικά η τότε διοίκηση της Ελλάδος σε αντίθεση με τα τελευταία έτη στην Ελλάδα που τα ΟΧΙ τα παραβιάζουν πραξικοπηματικά.


  Η ιστορία όμως επαναλαμβάνεται και η Ελλάδα απειλείται και σήμερα από φασιστικά ξένα συμφέροντα αλλά και ύποπτες αντιδημοκρατικές ανθελληνικές φασιστικές κινήσεις εντός Ελλάδος, οι οποίες προσπάθησαν να εκφοβίσουν τους Έλληνες και τις Ελληνίδες του Ωραιοκάστρου. Εντύπωση μας προκαλεί η μεταφορά ματ αστυνομίας και πλήθος από κλούβες, αλλά και οι λίγοι δωσίλογοι που διέσπειραν ψεύδη και τρόμο ανάμεσα στον λαό, προκαλώντας ένα κλίμα εκφοβισμού, ώστε να μην τιμήσουμε το ΟΧΙ του 1940 με την παρέλασή μας, που με νόμιμο  τρόπο πράξαμε αλλά και να μήν αντικρίσουν οι Έλληνες πολίτες το τμήμα της Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων στην παρέλαση.


   Όμως η Αλήθεια έλαμψε και το τμήμα της Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων παρήλασε και με ζητωκραυγές και χειροκροτήματα ο Ελεύθερος Ελληνικός λαός του Ωραιοκάστρου και της Θεσσαλονίκης υποστήριξε και επευφήμησε το τμήμα της Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων που παρήλασε με υπερηφάνεια και τραγουδώντας το « Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα »,  αποτελλούμενο από εκλεκτά μέλη της τοπικής κοινωνίας και έδωσε το μήνυμα ότι και σήμερα εμείς οι Έλληνες και οι Ελληνίδες λέμε όχι στα φασιστικά καθεστώτα  ( κατά την αναφορά των δικαστικών ) που ξεπουλούν την Ελλάδα και τους Έλληνες και υπερασπιζόμαστε την Εθνική μας Κυριαρχία, την Πίστη μας, την Ελευθερία και το Σύνταγμα της Ελλάδος.


   Ο Ελληνικός λαός σε ολόκληρη την Ελλάδα πλέον γνωρίζει την αλήθεια και τιμά την Πατριωτική Ένωση των Ελλήνων όπως και ο λαός του Ωραιοκάστρου με αποτέλεσμα να εκτεθούν ανεπανόρθωτα και να γίνουν ρεζίλι ( οπως το 1940 οι φασίστες του Μουσολίνι και του Χίτλερ )όσοι συκοφαντούν και τρομοκρατούν με φασισμό τους Έλληνες και τις Ελληνίδες! Οι Έλληνες σε ολόκληρη την Ελλάδα πλέον αγωνίζονται για την Ελευθερία της Πατρίδος και η δύναμη αυτή είναι μεγάλη και γράφει ξανά ιστορία.


ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΟΧΙ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ




7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο παλικαρια κανατε μεγαλο αγωνα
χρονια πολλα στην Μακεδονια μας στην Ελλαδα μας
πρεπει κατι να κανουμε γι αυτον τον τοπο τον αιματωβαμενο με το αιμα των ηρωων και μαρτυρων να μην ξεχασουμε τους ηρωες γιατι λαος που ξεχνα την ιστορια του ειναι καταδικασμενος να πεθανει
ειδικα η ΕΛΛΑΣ για να συνεχησει την πορεια της την ενδοξη πρεπει να κοιταξει προς τα πισω αλλιως δεν θα ζησει
ευχομαι η Αγια Σκεπη της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας να σκεπαζει την Ελλαδα
τον στρατο να ειναι φιλοχριστος γιατι τωρα ο στρατος ειναι βλασφημος και γι αυτο φοβαμε οτι θα ητηθουμε εν καιρο πολεμου ας εχουμε τον καλυτερο εξοπλισμο αν δεν εχουμε τον ΘΕΟ συμαχο δεν μας σωζει τιποτα
Αλεξιος κ

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία η επιλογή σας τραγουδιού και στίχων.
Μπράβο αξίζουν στους κατοίκους του Ωραιου-κάστρου. Όνομα και πράγμα! Επιτέλους Έλληνες αντιδρούν.
Αστεία η εικόνα με τους αστυνομικούς να τους κυνηγάνε από πίσω (το είδα και σε ένα άλλο βίντεο)!

Αθανάσιος Ιωάννου είπε...

Είστε ΩΡΑΙΟΙ πραγματικά. Πατριώτες αντέχετε ακόμη. Αν χρειαστείτε βοήθεια με φυσική παρουσία, δηλώνω προκαταβολικά ΠΑΡΩΝ.Θα στρατοπεδεύσω εκεί, δεν χρειάζομαι ούτε κατάλυμα ούτε φαγητό δεν χρειάζομαι τίποτα. Μπορεί να ζω σε μία άλλη περιοχή, αλλά σε δυόμιση ώρες είμαι εκεί. Κάνετε και προσκλητήριο σε όλους τους Έλληνες πατριώτες. Κάμποσες χιλιάδες θα μαζευτούν σίγουρα, και τότε να δούμε. Έχω και περιέργεια, να γνωρίσω τον Δήμαρχο.

Ανώνυμος είπε...

"Τιμήσαμε την μνήμη εκείνων των Ελλήνων και Ελληνίδων που ώς ένας Λαός, ένα Έθνος, είπαν ΟΧΙ στον φασισμό..."

Αρα δίκιο έχουν οι αριστεροί φιλελεύθεροι και άλλοι, μεταξύ αυτών και η ΕΡΤ που όλες αυτές τις ημέρες είχε αφιέρωσεις στο ΕΑΜ ΕΛΑΣ στο ΚΚΕ, στον αντιναζιστικό και αντιφασιστικό αγώνα του 1940!

Οι Ελληνες του 1940 απέκρουσαν εξίσου και τον φασισμό και τον ναζισμό αλλά και τον κομμουνισμό αργότερα ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΑΜ ,διαφορετικά δεν θα είχε καμία τύχη!

Φασίστες είναι στην κυβέρνηση και προβάλλουν όλα οσα οι Ελληνες "ΔΕΝ ειδαμε";

ΟΧΙ στον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ,
θα ηταν σήμερα το σωστό μήνυμα , αλλά αυτό το μήνυμα φαίνεται πως απαγορεύεται όταν κυβερνούν ...φασίστες!
Πολύ δημοκράτες τελικά οι φασίστες...

Μακάριοι είσθε, όταν σας εμπαίξουν και σας υβρίσουν οι άνθρωποι, και σας διώξουν και, ψευδόμενοι, ειπούν παντός είδους κακολογίας και κατηγορίας ενάντιον σας, επειδή πιστεύετε εις εμέ...
ἔστω δὲ ὁ λόγος ὑμῶν ναὶ ναί, οὒ οὔ· τὸ δὲ περισσὸν τούτων ἐκ τοῦ πονηροῦ ἐστιν.

Κάλλιστη η αντίδραση αλλά αυτό που μας έφερε εως εδώ είναι η μισή αλήθεια και όσο συνεχίζεται τόσο και πιο πολύ θα πέφτουμε στην παγίδα ...του πονηρού!

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Έχουμε σχολιάσει την ρητορική για την παρουσίαση του Έπους του '40 ως "πόλεμο ενάντια στον φασισμό":
1) Μύθοι και αλήθειες για την 28η Οκτωβρίου
http://opaidagogos.blogspot.gr/2012/10/28.html

2)"Το ΟΧΙ το είπε ο λαός", "Η Ελλάδα πολέμησε τον Ναζισμό και τον Φασισμό" και άλλα φαιδρά για την 28η Οκτωβρίου 1940
http://opaidagogos.blogspot.gr/2016/10/28-1940.html

3)Πως γίνεται ο "φασίστας Μεταξάς" να κήρυξε τον "πόλεμο στον φασισμό"; και ένα Βίντεο ΣΟΚ! : Ο Μίκης Θεοδωράκης ομολογεί ότι επέλεξε ο ίδιος να συμμετέχει στην ΕΟΝ, την νεολαία του Μεταξά!!
http://opaidagogos.blogspot.gr/2016/10/blog-post_61.html


Προφανώς στο Δελτίο Τύπου της η Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου, ξεκινάει από την αριστερή ρητορική για να αναδείξει τους αληθινούς φασίστες.
Αυτούς που τους παρουσίασαν ως "ακροδεξιούς" και τους στοχοποίησαν με τα ονοματεπώνυμα τους επειδή τόλμησαν να αντιδράσουν στην πόλη τους.
Στα πλαίσια αυτά νομίζουμε πρέπει να διαβαστεί το Δελτίο Τύπου.


Πάντως βεβαιώνουμε ότι με εξαίρεση το oraiokastro24, γράψαμε σχόλια σε ΔΕΚΑΔΕΣ ιστολόγια ή ενημερωτικά site που τους παρουσίαζαν ως "Ακροδεξιούς" που "παρέλασαν χωρίς άδεια" (κάτι που δεν ισχύει, αφού είχαν καταθέσει σχετικά έγγραφα στον Δήμο και έλαβαν και αριθμούς πρωτοκόλλου)
αλλά ΚΑΝΕΝΑ από αυτά δεν δημοσίευσε το σχόλιο μας.
Αριστεροί δημοσιογράφοι, καθαρόαιμοι σταλινοφασίστες .., τσιράκια της Νέας Τάξης.

Ανώνυμος είπε...

“Στα πλαίσια αυτά νομίζουμε πρέπει να διαβαστεί το Δελτίο Τύπου.”

Μακάρι να διαβάζονταν όλα τα δελτία τύπου όλων των κομμάτων.
Αυτό είναι δημοκρατία.

“αλλά ΚΑΝΕΝΑ από αυτά δεν δημοσίευσε το σχόλιο μας.
Αριστεροί δημοσιογράφοι, καθαρόαιμοι σταλινοφασίστες .., τσιράκια της Νέας Τάξης.”

Σταλινοφασιστες : Ακριβώς εκεί είναι η ένσταση μου.
Κομμουνιστές είναι οι σταλινικοί , δηλαδή αριστεροί.
Ο φασισμός δεν έχει καμία σχέση με τον κομμουνισμό, είναι κατά πολύ χειρότερος!

Το ότι σήμερα χρησιμοποιείται για να δηλώσει ότι πιο απεχθέστερο υπάρχει είναι ένα νεοταξίτικο αριστερό εφεύρημα, το οποίο όσο περισσότερο το χρησιμοποιούμε τόσο περισσότερο πέφτουμε στην παγίδα του συστήματος.
Το πλέον αιμοβόρο σύστημα που έκανε ποτέ την εμφάνιση του πάνω στην γη είναι το κομμουνιστικό.
Πολλά εκατομμύρια άνθρωποι ιδίως Χριστιανοί ορθόδοξοι αναμένουν στον ουρανό την δικαίωση τους, από τους αιμοσταγείς αριστερούς δολοφόνους τους!

Όσα ΑΘΩΑ θύματα δολοφόνησαν άνευ λόγου και αιτίας, οι αριστεροί, ακόμα και σήμερα τα ονομάζουν …φασίστες!
Χριστιανοί ορθόδοξοι που υπερασπίστηκαν την πίστη τους ενάντια σε ένα άθεο καθεστώς… φασίστες.
Τα γνωρίζει όλος ο κόσμος εκτός από τους Έλληνες.
ΤΑ φρικιαστικά εγκλήματα τους περιγράφονται αναλυτικότατα στην μαύρη βίβλο του κομμουνισμού.
Εθελοτυφλούμε δάσκαλε , παίζοντας ένα παιχνίδι με τις λέξεις που πολύ φοβάμαι πως θα μας βγάλει στα γνωστά μονοπάτια του 44!

Ίσως τα “ξένα κέντρα” να τον προωθούν και πάλι. Οι Έλληνες όμως δεξιοί και αριστεροί δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να συνηγορούμε στα παιχνίδια τους.
Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να θυσιάσουμε τα παιδιά μας , ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ , στο βωμό του χρήματος και των “ξένων συμφερόντων”!!!

Μην νομίζετε πως οι Έλληνες ξερόυν όσα περιγράφονται στο βιβλίο που προανέφερα. Είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν όσοι γνωρίζουν.. .
Εάν τα γνώριζαν θα αρκούσε να γράψει ο πατριωτικός σύνδεσμος την αλήθεια.
Είναι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ και θα ήταν αρκετό .

Άρα είναι υποχρέωση ιδίως των δασκάλων και των Ιερέων , να μεταφέρουν την αλήθεια. Η αλήθεια σε αυτό το θέμα δεν έχει δυο όψεις. Είναι μια και είναι απόλυτη όπως είναι πάντα η αλήθεια!
Τρανότερη απόδειξη από τα ίδια τα λεγόμενα των αριστερών –όταν κάποιος τους “τσιτώσει’ – δεν υπάρχει.
Ναι λένε αλλά εμείς νικήσαμε τον ναζισμό. Είναι σαν να ψάχνουμε ανάμεσα σε δυο δολοφόνους τον καλλίτερο.
Δεν μας επιτρέπεται να μην ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ;


Είναι η αλήθεια που θα μας γλιτώσει από έναν νέο διχασμό .
Το ότι πολλοί αριστεροί “απεχθάνονται” τον κομουνισμό δεν σημαίνει πως απεχθανονται την ιδεολογία του Μαρξ και λοιπών, αλλά τα εγκλήματα του κομμουνισμού.
Δυστυχώς για αυτούς η μαρξιστική ιδεολογία περιέχει την βία εξορισμού.
Χωρίς την χρήση της βίας – ακόμα και αυτό που υφιστάμεθα σήμερα από τα ΜΜΕ είναι βία - η αριστερά δεν έχει καμία τύχη για να επικρατήσει κάτι που είναι ολοφάνερο και στις ημέρες μας.
Δεν έχει σημασία εάν σήμερα δεν μας δολοφονούν.
Αύριο;
Το χειρότερο δε έγκλημα είναι αυτό που κάνουν τα ΜΜΕ!
Βιάζουν το μυαλό μας.
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ;

Κραυγή αγωνιάς από έναν Έλληνα Χριστιανό ορθόδοξο, που δεν μισεί κανέναν άνθρωπο, ανεξάρτητα από την ιδεολογία που κουβαλάει, ούτε ξένο αλλά ούτε και Έλληνα.

Δεν επεκτείνομε άλλο τα ξέρετε καλλίτερα από εμένα.
Ίσως την καλλίτερη απάντηση την δίνει ένα σημερινό σχόλιο σε άρθρο του κ. Στούπα στο capital.
Συνέχεια…

Ανώνυμος είπε...

«Γράφει ο κ. Στούπας πως "δεν υπάρχει χώρα στον κόσμο που η αριστερά να βρίσκεται στην εξουσία και να λειτουργεί η δημοκρατία στοιχειωδώς... Αυτά είναι τα γονίδια της αριστεράς, φονικά αν αφεθούν να πολλαπλασιαστούν και στο τέλος αυτοκαταστροφικά".

Μα αν δεν κάνω λάθος περίπου τα ίδια είπε προ ημερών και ο Άδωνις Γεωργιάδης σε δημόσια ομιλία του και κόντεψαν να τον φάνε ζωντανό ακόμα και οι δικοί του της Νέας Δημοκρατίας. Μόνο δήλωση μετανοίας δεν του ζήτησαν να κάνει επειδή είπε τα ιστορικά αυταπόδεικτα. Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ έσπευσαν να τον κατηγορήσουν για "αντικομμουνιστικό μένος" και να τον κατατάξουν στις ακροδεξιές φωνές της αντιπολίτευσης ζητώντας εμμέσως πλην σαφώς την αποπομπή του από ένα κόμμα που ισχυρίζεται πως απευθύνεται κυρίως στον μεσαίο χώρο.

Αφού όμως ο Γεωργιάδης είπε απλώς την αλήθεια, που επαναλαμβάνει και ο κ. Στούπας στο άρθρο του, προς τι όλος αυτός ο ντόρος; Γιατί θα πρέπει να συνεχίζουμε σ' αυτή τη χώρα να συντηρούμε σώνει και καλά τον γελοίο μύθο του δήθεν "ηθικού πλεονεκτήματος" της Αριστεράς; Γιατί θα πρέπει να δεχόμαστε σιωπηλοί τον αυτοχαρακτηρισμό της Αριστεράς ως γνήσιας αντιφασιστικής ιδεολογίας όταν οι πάντες γνωρίζουν ότι ο "πατερούλης Στάλιν" ήταν στενός συνέταιρος του Χίτλερ επί 22 μήνες την εποχή που ο τελευταίος σάρωνε την Ευρώπη και του έστελνε μάλιστα (εκτός από άφθονες πρώτες ύλες) και θερμά συγχαρητήρια για τις νίκες του κατά των "καπιταλιστών ιμπεριαλιστών" Βρετανών και Γάλλων;

Αν είναι αληθινά χρήσιμη σε κάτι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι επειδή ακριβώς βοηθά με τις υπαναχωρήσεις, τα ψέματα και τους συμβιβασμούς της να ξεθωριάσει μια ώρα αρχύτερα ο βολικός μύθος που είχε πλέξει τόσα χρόνια για τον εαυτό της η Αριστερά, και να μπορέσουν πλέον οι Έλληνες κάποια στιγμή να ατενίσουν το μέλλον απαλλαγμένοι από τις ιδεοληψίες των μετεμφυλιακών συνδρόμων. Η ραγδαία δημοσκοπική κατάρρευση της κυβέρνησης των μπουρδολόγων αριβιστών, αυτή ακριβώς την ελπίδα αποκαλύπτει.»

http://www.capital.gr/forum/thread/5829001?messageId=5829001



Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.