" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Η λαθροεισβολή προχωράει (οι Έλληνες πληρώνουν χαράτσια και οι λάθρο έχουν τζάμπα σπίτια!). Ξεκίνησε το τζαμί στο Βοτανικό. Κάποιοι τελευταίοι ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.

Είδηση 1η:
Αρχίζει η ανέγερση του τεμένους στον Βοτανικό - Θα είναι έτοιμο τον Απρίλιο
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 887.000 ευρώ
Είδηση 2η:
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ..
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΤΣΑΜΠΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ!!


Είδηση 3η:
Ενδοεθνοτικό λιντσάρισμα στο κέντρο της Αθήνας 
Ένας Πολωνός και ένας Ουκρανός κρέμασαν έναν άλλο ξένο στην πλατεία Κλαυθμώνος
πηγή φωτο

Ενδοεθνοτικό λιντσάρισμα έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας καθώς ένας 35χρονος Πολωνός και ένας 52χρονος Ουκρανός κρέμασαν αλλοδαπό στην πλατεία Κλαυθμώνος το απόγευμα του Σαββάτου.
Το γεγονός αυτό, το οποίο θυμίζει το νόμο του «Λιντς», που αναπτύχθηκε στις ΗΠΑ και είχε τη μορφή αυτοδικίας από τον όχλο, θα πρέπει να προβληματίσει για το τι συμβαίνει στη χώρα μετά την πληθυσμιακή αλλοίωση που έχει υποστεί.
Πιο συγκεκριμένα, ένας πολίτης τηλεφώνησε στην αστυνομία στις 19:25 το απόγευμα του Σαββάτου και κατήγγειλε την ύπαρξη ενός κρεμασμένου άντρα στην πλατεία δίπλα ακριβώς από το κτίριο όπου φιλοξενείται το υπ. Εσωτερικών.

Σχόλιο δικό μας: αυτό το περιστατικό είναι απλά η επισημοποίηση της ταφόπλακας τη ς Ελλάδας που ξέραμε. Απο αυτή τη στιγμή ζούμε σε ένα άλλο κράτος το Unanistan που ισχύει ο νόμος του Αντίχριστου ( αυτός ο νόμος έχει πολλά πρόσωπα – γράφε Ισλάμ )


Είδηση 4η:
Ακόμη μία ημέρα μεγάλης έντασης στο Ωραιόκαστρο την Τετάρτη το μεσημέρι, με γονείς εναντίον μελών της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ έξω από σχολείο.


Λίγο πριν το τελευταίο κουδούνι για τους μαθητές του 1ο του δημοτικού σχολείου Ωραιοκάστρου, μπροστά στον δρόμο του σχολείου ομάδα της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ κατέφθασε με πανό και φυλλάδια για να υπερασπιστούν τα παιδιά των προσφύγων-μεταναστών για την ένταξη τους στα σχολεία.
Αμεσα οι γονείς αντέδρασαν για την εικόνα και το πανό που θα αντίκριζαν τα μάτια των παιδιών τους όταν θα αποχωρούσαν από το σχολείο.

Οι γονείς τους ανάγκασαν με μεγάλη ένταση και σπρωξίματα να φύγουν από εκει πριν βγουν τα παιδιά από τις τάξεις τους και δουν το πανό.

Μάλιστα, κάλεσαν άμεσα και στην Αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο μισή ώρα μετά την αποχώρηση μελών της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

+I.Γ.Ζ.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της αποστασίας απο την ορθοδοξία.
Απλά μας σιχάθηκε ο Θεός και μας το γνωστοποιεί... πρίν έρθουν τα χειρότερα, μήπως και μετανοήσουμε ( λέμε τώρα )

Ανώνυμος είπε...

“Αυτά είναι τα αποτελέσματα της αποστασίας απο την ορθοδοξία.”

Ακριβώς όπως το είπατε. Δύσκολο να “μετανοήσουμε” , εάν δεν κατανοήσουμε…



Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΤΑΒΑΣΙΣ

Σε αυτό το άρθρο δεν θα διαβάσετε πολιτικές αναλύσεις, ούτε θα συναντήσετε την συνήθη ιδεολογική και πολιτική ορολογία: εδώ, γίνεται η κατάβαση στις 'αβύσσους της αριστεράς', εκείνους τους σκοτεινούς και ομιχλώδεις τόπους μέσα από τους οποίους αναδύθηκε το 'αριστερό πνεύμα', που πολύ αργότερα έγινε ιδεολογία και πολιτική. Προειδοποιούμε ότι δεν είναι ένα εύκολο άρθρο από πολλές απόψεις. Όποιος θέλει να εμβαθύνει ακόμη περισσότερο, ας μελετήσει τους συνδέσμους.

ΟΙ ΟΦΙΤΕΣ: Ο ΟΦΙΣ ΩΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ

Άρθρο του Massimo Borghesi
Μετάφραση-σχόλια: Ιωάννης Αυξεντίου

Τότε θα πει και σ’ αυτούς που
θα είναι από τα αριστερά του:
“Φύγετε από εμένα
εσείς οι καταραμένοι…’’
Κατά Ματθαίον, 25:41


Σχόλια: Τα χρόνια πέρασαν και ο Abraxas, όπως λέει ένας παλαιός μύθος, όταν αποφάσισε ότι πρέπει να κατέβει στην πολιτική αρένα και να ασχοληθεί με τα γήινα και τα πεζά, δημιούργησε την ‘Αριστερά’ και την χώρισε σε δύο παρατάξεις (όφεις): τους ‘φίλους της ελευθερίας’ (οι φιλελεύθεροι) και τους φίλους της κοινοκτημοσύνης (οι μαρξιστές). Μετά έφτιαξε έναν ναό, που τον ονόμασε κοινοβούλιο, μέσα στον οποίο έβαλε την μία παράταξη να εναντιώνεται στην άλλη. (βλέπετε η αριστερά είναι φύσει αυτοδιχαστική). Η συνέχεια της ιστορίας είναι γνωστή…Η Αριστερά ζει με την ύβρη, λαχταρά την διάλυση. Πρόκειται για μία πνευματική μολυσματική νόσο νομαδικής-ανατολικής προέλευσης. Αναζητείται ακόμη το αποτελεσματικό εμβόλιο.


http://theodotus.blogspot.gr/2016/10/blog-post_10.html#more

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τις αντιδράσεις των γονέων στο Ωραιόκαστρο
http://www.triklopodia.gr/απάντηση-σε-βουλευτή-του-συριζα-για-τι/


ΕΝΤΕΚΑ ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
http://nikosxeiladakis.gr/εντεκα-δισ-ευρω-απο-τον-σοροσ-για-να-με/

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.