" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Βίντεο και Φωτογραφίες από την αυθόρμητη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ πολιτών ενάντια στο 4ο Thessaloniki (Gay) Pride

Το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015, κάποιοι θεσσαλονικείς πήραν την πρωτοβουλία να δημιουργήσουν ένα δισέλιδο φυλλάδιο και να το διανείμουν σε πολλές χιλιάδες αντίτυπα, κάτω από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, μόλις λίγα μέτρα μακρυά από το Λευκό Πύργο όπου γινόταν οι εκδηλώσεις του 4ου Thessaloniki Pride (ταυτόχρονα γινόταν και η έκθεση βιβλίου στην παραλία της πόλης).

Κρατώντας ένα πανό και έναν τηλεβόα, ενημέρωναν τους συμπολίτες τους για αρκετές ώρες ενώ λίγο αργότερα άρχισαν να φωνάζονται συνθήματα όπως "Όχι, Όχι στο gay pride", "Κάτω τα χέρια απ τα παιδιά μας" κλπ.



Αξιοσημείωτη η έκπληξη των εφήβων που περνούσαν από το σημείο που -με την πλύση εγκεφάλου που γίνεται στα σχολεία μας- θεωρούσαν αυτονόητο δικαίωμα τον γάμο και την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους! Όσοι έχουμε σιωπήσει όλα αυτά τα χρόνια, και κυρίως οι άνθρωποι της εκκλησίας, βλέπουμε τώρα το αποτέλεσμα.. Δεν μας φταίει κανένας "Μπουτάρης", κανένα τηλεοπτικό "κανάλι" και καμία "Νέα Τάξη". Αυτοί έκαναν πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια τη δουλειά τους. Η ευθύνη για την σιωπή βαρύνει εμάς τους ίδιους. Η διαστροφή έχει πλέον ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ στο μεγαλύτερο τμήμα της "Ελληνικής" και "Ορθόδοξης" νεολαίας μας καθώς και της κοινωνίας μας και αν δεν ανοίξουμε το στόμα μας να ενημερώσουμε, να υπερασπιστούμε την αλήθεια και τα δικαιώματά μας, καμία αγρυπνία δεν θα λύσει από μόνη της το πρόβλημα. Ο καθένας καλείται να αναλάβει τις ευθύνες του. Ευθύνες έχει ακόμη και το Άγιο Όρος, που όπως γράψαμε εδώ, "υποδέχθηκε" μία ακόμη φορά τον δήμαρχο κ.Μπουτάρη του οποίου ανανέωσε την θητεία ως Προέδρου της Αγιοριτικής Εστίας!

Η Φωτογραφία από το facebook του "Ιερού Λόχου 2012", εδώ
Συγχαίρουμε όσους συμμετείχαν στην αυθόρμητη αυτή αντίδραση καθώς και όσους περαστικούς έσπευσαν να στηρίξουν την διανομή φυλλαδίων και να πλαισιώσουν την αυθόρμητη διαμαρτυρία. 
Παραθέτουμε φωτογραφίες από την αυθόρμητη αντίδραση καθώς και από το φυλλάδιο που διανεμήθηκε:
η 1η σελίδα από το φυλλάδιο που διανεμήθηκε

και η 2η σελίδα του φυλλαδίου που διανεμήθηκε
Το σχόλιο του Ιερού Λόχου:



22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παιδιά!!!

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά, συγχαρητήρια για το θάρρος σας και την αγωνιστικότητά σας!! Εύγε!!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια! Όλοι πρέπει να αντιδράσουμε!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια. Με την διαφώτιση σας και μάλιστα την ώρα που γινόταν η εκδήλωση των "παρδαλών", δείξατε ότι υπάρχει και μια άλλη άποψη, όχι αυτή που μας προβάλουν μέρα και νύχτα στα κανάλια. Ότι επί τέλους κάποιοι ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ! Εύχομαι η κίνηση σας να βρει σύντομα μιμητές! Κάθε παρέα, κάθε φιλία να γίνει και μια εστία αντίστασης!

Ανώνυμος είπε...

"Εκατοντάδες χιλιάδες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία San Giovanni της Ρώμης για να διαμαρτυρηθούν κατά της διδασκαλίας της ομοφυλοφιλίας στα σχολεία και να υποστηρίξουν την παραδοσιακής οικογένεια":
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/06/blog-post_288.html

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Οι αιρετικοί παπικοί μας βάζουν τα γυαλιά.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ&ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ!! θα πρέπει να διοργανωθεί εκ νέου σε Αθήνα + Θεσσαλονίκη Συλλαλητήριο Αντίστοιχο με εκείνο της Ρώμης

http://online-pressblog.blogspot.gr/2015/06/blog-post_568.html

βέβαια απαιτείται τρέξιμο-διάθεση-να ενεργοποιηθούν Φορείς-Προσωπικότητες-Ενορίες οι οποίοι είναι κατά της Παγκοσμιοποιήσης+Νέας Τάξης Πραγμάτων που μας επιβάλλεται σαν τρόπο ζωής&Συμπεριφοράς και Προτύπων. Εύχομαι να γίνει κάποια στιγμή γιατί έχουμε φτάσει κάτω απο το σημείο 0..............

Ανώνυμος είπε...

οι Ιταλοί ως επι τω πλείστω πιστεύουν στην Πατροπαράδοτη Ιταλική Οικογένεια

http://www.gayhellas.gr/gh/dolce-gabbana-%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF-%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B9/

και τους βάλανε στο στόχαστρο οι "γνωστοί" επειδή είπανε το Αυτονόητο...
http://www.iefimerida.gr/news/197433/hamos-exo-apo-mpoytik-dolce-gabbana-i-ataka-ton-shediaston-gia-toys-omofylofiloys-poy

http://cinefreaks.gr/2015/03/to-hollywood-enantion-ton-dolce-gabbana/

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"Ναι, Είμαι ρατσιστής"
Η καταγγελία κάποιου ως ρατσιστή, ιδιαίτερα στην χώρα μας, όπου οι αυτοαποκαλούμενοι «προοδευτικοί» την προσάπτουν εναντίον οποιουδήποτε έχει αντίθετη άποψη με την δική τους για πολλά θέματα, είναι ιδιαίτερα εύκολη υπόθεση. Από πλευράς προπαγανδιστικής τεχνικής, αυτό αποβλέπει στο να φέρει σε θέση σε άμυνας τον οποιονδήποτε αντίπαλο, να επηρεάσει το φρόνημά του για αντίσταση σε ένα θέμα και να τον παρουσιάσει στην κοινωνία ως ένα άτομο μειωμένου ηθικού κύρους.

Η προώθηση της τεχνικής αυτής, στο πλαίσιο κυρίως του προβλήματος των λαθρομεταναστών, έχει φτάσει στο σημείο να μη μπορεί να ανοίξει κανείς το στόμα του σε δημόσιο διάλογο, χωρίς να απολογηθεί εκ των προτέρων, με το γνωστό «δεν είμαι ρατσιστής, αλλά…».

Γιατί είμαι ρατσιστής; Είναι πολύ απλό: Θέλω να διατηρήσω την κουλτούρα της χώρας μου, θέλω να διατηρήσω τον λαό της χώρας μου και επιδιώκοντας αυτά, χαρακτηρίζομαι στην σημερινή κοινωνία ως ρατσιστής.

διαβάστε την συνέχεια, την απάντηση ενός "ρατσιστή", εδώ:
http://antiparakmi.blogspot.com/2013/08/blog-post_21.html

Ανώνυμος είπε...

Απ το ρατσισμό των δήθεν αντιρατσιστών της "πολιτικής ορθότητας" ποιος θα μας προφυλάξει;

Ανώνυμος είπε...

Όλη η χριστιανική Θεσσαλονίκη έπρεπε να καταβεί στους δρόμους και να διαδηλώσει! Αλλά πού!

Ανώνυμος είπε...

Οι Ιταλοί καταβαίνουν στο άγιο πεζοδρόμιο και κάποιοι ορθόδοξοι κατεβαίνουν στο δρόμο μονάχα όταν έχει κάποια ενθρόνιση μητροπολίτη ή όταν έρχονται λείψανα για προσκύνηση...

Ανώνυμος είπε...

Η σημερινή εποχή είναι αντιηρωική.
Πάνε οι ευλογημένες εποχές που εμπνευσμένοι ιεράρχες όπως π.χ. οι μακαριστοί Φλωρίνης Αυγουστίνος, Κονίτσης Σεβαστιανός και άλλοι επέλεγαν τα συλλαλητήρια και τις ζωηρές διαμαρτυρίες για να καταθέσει ο ορθόδοξος χριστιανικός κόσμος τη μαρτυρία του εν μέσω γενεάς σκολιάς και διεστραμμένης.
Δυστυχώς της Ελλαδικής Εκκλησίας ηγείται ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος επί των ημερών του οποίου συντελεστηκε το φρικαλέο εκείνο πνευματικό έγκλημα, το να δώσει, τουτέστιν, η επίσημη Εκκλησία το "πράσινο φως" για την ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου.
Μετά τι περιμένει κανείς!

Ανώνυμος είπε...

προς Ανώνυμο/η φίλο-φίλη 4:37
σε παρακαλώ δες τα παρακάτω και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα ΟΧΙ σύμφωνα με την Προπαγάνδα+Πλύση εγκεφάλου που μας έχουν κάνει τα ΜΜΕ(Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης) αλλά σκέψου το ΠΩΣ διαστρέφουν την ψυχή των παιδιών-εφήβων + τα ΠΡΟΤΥΠΑ ΖΩΗΣ αν όχι την δική σου.


http://redskywarning.blogspot.gr/2015/06/blog-post_70.html

http://www.economist.gr/index.php/2012-02-09-11-16-57/2012-02-09-11-17-34/18852-oste-goneas-1-kai-goneas-2-kai-mitera-seksistiko-stereotypo-eimaste-tote-seksistes-kai-to-apolamvanoume

http://antipliroforisi.blogspot.gr/2015/06/blog-post_90.html

Ανώνυμος είπε...

Αν και ομοφυλόφιλοι οι Ίδιοι έχουν ενα όριο,Κώδικα Αρχών&Αξιών,δεν τα ισοπεδώνουν ΟΛΑ στον ΒΩΜΟ της Παγκοσμιοποιήσης και για αυτό είναι προς ΤΙΜΗΝ τους.ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΠΛΕΟΝ + ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΟΧΙ το τι πιστεύει ή ΔΕΝ πιστεύει ΑΛΛΑ ποιά είναι τα Ανύπαρκτα Όρια;; μέχρι που μπορεί να φτάσει η Ανομία-Ασέβεια-Ασυλία;;

Hellas-Orthodoxy είπε...

Καμια αντιδραση δεν ειναι αποτυχημενη, ακομα κι οταν γινεται απο 1 ατομο. Αρα λοιπον, αξιζουν συγχαρητηρια σε οσους αντεδρασαν και για εναν παραπανω λογο: Διοτι εδειξαν για πολλοστη φορα τη γυμνια και την υποκρισια οσων, βολεψακηδων και καναπεδακηδων «καλων Χριστιανων» θελουν να τα εχουν καλα και με τον Χριστο και με τον Μαμμωνα! Δεν πειραζει, ολοι αυτοι θα ξεβολευτουν αποτομα και θα ερθει συντομα η στιγμη που μια Αγρυπνια για τα ματια του κοσμου, λεονταρισμοι στα βρωμοκαναλα των ομοφυλοφιλων απο τη μια και αγαπουλες με τους ανωμαλους δημαρχους απο την αλλη, δεν θα αρκουν! Τοτε ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ η ηρα απο το σταρι και θα ερθει η πολυποθητη καθαρση στην Εκκλησια και στην κοινωνια μας!

Μεχρι τοτε, οποιος μπορει, αγωνιζεται. Αλλοιμονο στους ακαπνους...

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

2013. Κλήρος και λαός στην Γεωργία, δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια. Ξεχύθηκε δυναμικά στους δρόμους και μαζικά, απέτρεψε την "παρέλαση". Όπως βλέπετε στο βίντεο, τα σχεδόν άδεια λεωφορεία με τους μεταφερόμενους -από άλλες χώρες- νεοταξίτες αναγκάζονται να αποχωρίσουν.
Σίγουρα θα περάσουν πολλά χρόνια μέχρι να σκεφθούν να παρελάσουν "υπερήφανοι" για την σεξουαλική τους διαστροφή τους -αφού παρελάζουν για να την προβάλουν.

Δείτε το βίντεο στο:
http://anavaseis.blogspot.gr/2013/06/gay-pride-5.html
(λειτουργεί μόνον το τρίτο από τα 5 βίντεο, που προέρχεται από το Reuters, και φυσικά αποκαλεί "εξτρεμιστές" τους Ορθοδόξους που αντέδρασαν)

Ακραίο χαρακτήριζαν και τον π.Αυγουστίνο Καντιώτη. Αλλά όλοι οι άλλοι μητροπολίτες ξεχάστηκαν, κανείς δεν τους θυμάται, όπως κι αυτοί που εγκατέλειπαν τις μητροπόλεις τους στα χρόνια της κατοχής. Τα κείμενα, ο βίος και η παρρησία του ασυμβίβαστου Ιεράρχη, πολλαπλασιάζονται σήμερα και διαβάζονται μαζικά στο διαδίκτυο. Ακόμη και σημερινοί δεσποτάδες, επικαλούνται ότι είχαν κάποτε σχέση με τον π.Αυγουστίνο για να δείξουν την καθαρότητα τους.

Και η παρέλαση στην Μολδαβία: 130 άτομα (μαζί με τους ξένους διπλωμάτες!):
About 130 participants, comprising of the LGBTI community in Eastern Europe, diplomats and representatives of NGOs, took part in Chişinău’s “March for Equality”, with rainbow flags and banners on the International Day against Homophobia and Transphobia.
αυτά από την ιστοσελίδα του ΟΗΕ (=United Nations Human Rights):
http://www.ohchr.org/EN/NewsEvents/Pages/LGBTIinMoldovamarchforequality.aspx

Τώρα ξέρουμε ποιοι είναι πίσω από όλα αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Η Εκκλησία της Μολδαβίας είναι αξιέπαινη για την αντίδρασή της.
Δυστυχώς η Εκκλησία της Ελλάδος έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια,
Τόσο πολύ απορροφήθηκε απ τις εκλογές μητροπολιτών;
Μάλλον άλλος είναι ο λόγος της ολιγωρίας.
Το πρόβλημα έγκειται στην ηγεσία της και κατά πρώτο λόγο στον αρχιεπίσκοπο για τον οποίο νεοεκλεγείς μητροπολίτης δήλωσε ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ Ή ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΑ;

Ανώνυμος είπε...

Ο νεοεκλεγείς μήπως θυμάται κάποιες "λεπτομέρειες" του τρόπου με τον οποίο εξελέγη αρχιεπίσκοπος ο "καταλληλότερος"; Πότε "ανακάλυψε" ο νεόκοπος επίσκοπος την "καταλληλότητα" του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου; Πριν ή μετά τις 26/5/2015 οπότε και εκλέχτηκε μητροπολίτης Μακεδονικής μητρόπολης με τη στήριξη του Αθηνών;

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Η "σιωπή" του αρχιεπισκόπου και πολλών μελών της Ιεραρχίας μας θλίβει όλους (όσους τουλάχιστον αγωνιούμε για αυτό τον λαό και αυτό τον τόπο). Παρακαλούμε όμως όσο είναι εφικτό τα σχόλια να μην ξεφεύγουν πολύ από το θέμα της ανάρτησης. Δυστυχώς όλοι μας γινόμαστε μάρτυρες των "συναλλαγών" κατά τις εκλογές μητροπολιτών. Και ο πιο αγαθός αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει. Μας θλίβει και αυτό ως φαινόμενο και έχει πολλαπλάσιες συνέπειες πέρα από την ίδια την εκλογή. Για να φτάσει μητροπολίτης να καταγγέλλει τις αντιΣυνοδικές πρακτικές διοίκησης μέσα στην εκκλησία,δείτε http://mkka.blogspot.gr/2015/06/blog-post_22.html
σίγουρα υφίσταται πρόβλημα και κλείνοντας τα μάτια μία ακόμη φορά δεν βοηθάμε να λυθεί.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.