" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Δείτε τι μαθαίνουν τα παιδιά μας στο Λύκειο από τους καθηγητές τους: "Τελείως φυσιολογικό και υγιές" οι σεξουαλικές επαφές στην μαθητική ηλικία.

Δείτε τα 2 βίντεο και θα διαπιστώσετε την πλύση εγκεφάλου που ασκείται στα παιδιά μας. Αληθινός οδοστρωτήρας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΓΕΛ Αρναίας

Προσέξτε στα 2 βίντεο που παραθέτουμε, τις απόψεις των καθηγητών ... (είναι αυτές που  τελικά περνάνε στους μαθητές-αφού δεν μπορεί να υπάρχει κανένας αντίλογος).
Προσέξτε πως παραδόξως όλοι σχεδόν οι μαθητές καταλήγουν στα ίδια "συμπεράσματα"! (αποδοχής της ομοφυλοφιλίας, αποδοχής έναρξης της σεξουαλικής ζωής από την μαθητική ηλικία κλπ). Το ίδιο θα διαπιστώσετε και από ένα 3ο βίντεο του ΓΕΛ Αρναίας, με θέμα την "πρόωρη σεξουαλική ζωή", που μπορείτε να δείτε εδώ

ρεπορτάζ "Προκατάληψη και διαφυλικές σχέσεις των εφήβων" ΓΕΛ Αρναίας

Ενδεικτικά στο 2ο βίντεο ρωτάται από τους μαθητές μία καθηγήτρια:
Ερώτηση: Αν μαθαίνατε ότι κάποιοι από τους μαθητές σας, είχαν σεξουαλικές επαφές, ποια θα ήταν η άποψη σας;
Απάντηση καθηγήτριας: "Η άποψη μου θα ήταν ότι είναι κάτι τελείως φυσιολογικό, ότι είναι μέσα στα πλαίσια της ζωής τους, της εξέλιξής τους, θα μου φαινόταν τελείως φυσιολογικό και ΥΓΙΕΣ, το να
έχουν μια σεξουαλική σχέση, αρκεί να είναι ενημερωμένοι αρκετά για το συγκεκριμένο θέμα.


Ερώτηση: Αν κάποιος έφηβος είχε σεξουαλική επαφή, νωρίτερα από ότι θεωρείτε εσείς φυσιολογικό, θα το βρίσκατε ανήθικο;
Απάντηση Καθηγήτριας: Όχι, δεν θα το έβρισκα ανήθικο, ίσως ήμουν εγώ -λόγω εποχής και λόγω συνθηκών περισσότερο συντηρητική στο θέμα της ηλικίας- αλλά νομίζω έχω εξοικειωθεί με το γεγονός, και από τα παιδιά μου, ότι στις μέρες μας τα παιδιά πολύ πιο γρήγορα έχουν σεξουαλική επαφή ..
("Συγχαίρουμε" την εκπαιδευτικό Καρφοπούλου Μάρα, υπεύθυνη της ερευνητικής εργασίας, για το "αποτέλεσμα".. της δουλειάς της)


Τόσο από τα 2 βίντεο, όσο και από αρκετά άλλα βίντεο του ΓΕΛ Αρναίας, διαπιστώσαμε ότι απουσιάζει ΠΛΗΡΩΣ οποιαδήποτε προβολή των θέσεων της εκκλησίας για τα θέματα αυτά (η μοναδική περίπτωση που παρουσιάζεται η θέση της εκκλησίας είναι για να γελοιοποιηθεί -μέσα από μια συνέντευξη του μητροπολίτη Άνθιμου).

Η όλη διαπαιδαγώγηση καταλήξει στο συμπέρασμα: "Χρησιμοποιήστε προφυλακτικό και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!". Κουβέντα για τις ηθικές, τις ψυχικές, τις πνευματικές επιπτώσεις, ενώ αποκρύπτεται το γεγονός ότι ακόμη και με τη χρήση του προφυλακτικού συνεχίζουν να υφίστανται κίνδυνοι μετάδοσης σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων και κίνδυνος εγκυμοσύνης.

Τα παιδιά καλλιεργούνται να αποδέχονται την "διαφορετικότητα" (όπως την ονομάζουν), εννοώντας την ομοφυλοφιλία και κάθε είδους σεξουαλική διαστροφή) αλλά φυσικά στην "διαφορετικότητα" δεν περιλαμβάνουν πχ έναν "πατριώτη", έναν "εθνικιστή",  ή έναν πιστό "χριστιανό". Τελικά το "διαφορετικό" είναι μόνον ότι συμφέρει την Νέα Τάξη

Διαβάστε και:

ΑΙΣΧΟΣ: Προώθηση της ομοφυλοφιλικής ατζέντας σε σκετς μαθητών στην Καβάλα (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.