" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το email που λάβαμε από τον κ.Άδωνη Γεωργιάδη και η ΑΠΑΝΤΗΣΗ μας!

Συνάδελφος μας, μέλος του Παιδαγωγού, είχε την τιμή να λάβει το ακόλουθο email -πρόσκληση- από τον βουλευτή της ΝΔ κ.Άδωνη Γεωργιάδη:

"ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ 
ΑΥΡΙΟ 30 IOYNIOY ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΠΑΡΟΝ 
ΣΤΙΣ 19:30 
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 
ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ 
ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ"
Δείτε το:
Ακολουθεί η απάντηση που του έστειλε και την οποία μας κοινοποίησε. Αξίζει να τη διαβάσετε! :

κ.Άδωνη,
Αν θυμάμαι καλά, το χρέος μας τώρα είναι 350.000.000.000 (αν μπερδεύεστε με τα μηδενικά, 350 δις)
Αν το διαιρέσουμε με 10.000.000 Έλληνες, 
μας δίνει 35000 ευρώ , να αναλογούν ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ μας, χρέος προς τους εταίρους.



Πόσο χρωστάει μια πολύτεκνη οικογένεια κ.Άδωνη;; Υπολογήσατε;; 
(από αυτές που ως κυβέρνηση θεωρούσατε τα παιδιά τους "τεκμήριο διαβίωσης" και
φορολογούσατε το πολυτεκνικό τους αυτοκίνητο λες και ήταν τζιπάκι πολυτελείας; ) 
Να βγούνε και οι πολύτεκνοι στο δρόμο μαζί σας; Να ζητήσουν να κάνουμε νέο μνημόνιο για να πληρώνουν μέχρι να πεθάνουν αλλά και οι απόγονοί τους, το μετρικό τους;


Νομίζεται ότι υπάρχει πιθανότητα να πληρωθεί αυτό το χρέος;;;
Κι όμως στις περασμένες εκλογές ως πολιτικό κόμμα ξεκαθαρίζατε ότι δεν θα διεκδικήσετε κούρεμα του.
35000 ευρώ το κεφάλι. Ούτε ευρώ πιο κάτω.
Παραδόξως η ίδια ιστορία με τα απέραντα χρέη συμβαίνει σε κάθε χώρα με πλουτοπαραγωγικές πηγές. Οι ξένοι την δεσμεύουν -μέσα από τα δάνεια- εφ όρου ζωής. Σίγουρα κι εκεί θα υπήρχαν πολιτικοί που τους προέτρεπαν να πάρουν δάνεια από τους φιλεύσπλαχνους ξένους.

Οταν ο Ιούδας, παρά τα θαύματα που έβλεπε, τους τυφλούς που ανέβλεψαν, τους παράλυτους που περπάτησαν, παρά ακόμη και τις αναστάσεις νεκρών, πρόδωσε τον Χριστό για 30 αργύρια, γιατί να μην είναι κάποιοι ικανοποιημένο με ένα "πινάκιο φακής"; Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Ο καθένας διαλέγει το "πινάκιο φακής" του. 


Βρήκα και 2 φωτογραφίες σας. 
Πριν κάνα χρόνο, είχατε έρθει ως υπουργός Υγείας να συγχαρείτε τον Ροταριανό Όμιλο Θεσσαλονίκης (φαίνεται το λάβαρο τους πίσω σας). 
Η 2η φωτογραφία πρέπει να είναι από άλλη επίσκεψη (αν κρίνω από την γραβάτα που φοράει ο Πρόεδρος των Ρόταρυ κ.Ασπασίδης). Δεν ξέρω πως μου 'ρθε αυτή η φωτογραφία καθώς σας έγραφα τα παραπάνω. Τυχαίος συνειρμός.

Εύχομαι να έχετε μια πετυχημένη καριέρα κ.΄Αδωνη. Δεν ξέρω γιατί αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος, ας πούμε έχω "προαίσθημα"! 
Αν θυμηθώ ότι από τηλεβιβλιοπώλης, βρεθήκατε βουλευτής, λίγο μετά υπουργός (του ΛΑΟΣ), θυμάμαι καλά;; και από εκεί μεταπηδήσατε στην ΝΔ και πολύ σύντομα ξαναγίνατε Υπουργός(!), και η δεύτερη -άγνωστη μέχρι τότε- σύζυγο σας έκανε εξίσου πετυχημένη πορεία στα κανάλια βοηθώντας σας να αλλάξετε το "σκληροπυρηνικό προφίλ" του "ακροδεξιού", έχω κάθε λόγο να ευελπιστώ για το πολιτικό σας μέλλον.
Σχεδόν καθημερινά, προβάλλεστε στα κανάλια. Θέλοντας και μη ο λαός θα σας αποδεχθεί. Πολύ καλά θα κάνετε να πάτε στην αυριανή αυθόρμητη, "ακομμάτιστη" συγκέντρωση στο Σύνταγμα. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ αποτελούν την ίδια φωνή εδώ και χρόνια. Όσο για το Ποτάμι ... ο λαός αντιλαμβάνεται αν είναι ένα ακόμη κατασκεύασμα της Νέας Τάξης ή όχι. 
ΥΓ. (Παρακαλώ έχετε υπόψη ότι δεν αποκλείεται να δημοσιεύσω την παρούσα απάντηση μου, ΜΑΖΙ με την απάντηση που ενδεχομένως θα μου στείλετε, σε φίλους μου, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιστολόγια κλπ.) 


Ως τεκμήριο, παραθέτουμε και ολόκληρη η απάντηση. Πάντως ο κ.Άδωνης δεν μπήκε στον κόπο να του απαντήσει!


Εκπαιδευτικοί για μια Παιδεία με ΙΔΑΝΙΚΑ.



Διαβάστε την νεότερη ανάρτηση μας:
"ΝΑΙ" ή "ΟΧΙ"; Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ απόφαση.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά αναρωτιέμαι: γιατί να είναι χειρότερο (προσοχή, δεν λέω να είναι καλύτερο) το να είσαι στα προστάδια της μασωνίας, από το να είσαι άθεος, μαχητικά αντίχριστος ή υμνηστής του εωσφόρου; Γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά;

Ανώνυμος είπε...

Το άρθρο 44 παρ. 2 του Συντάγματος που αναφέρεται στην προκήρυξη δημοψηφίσματος ορίζει ότι «O Πρόεδρος της Δημοκρατίας προκηρύσσει με διάταγμα δημοψήφισμα για κρίσιμα εθνικά θέματα, ύστερα από απόφαση της απόλυτης πλειοψηφίας του όλου αριθμού των βουλευτών, που λαμβάνεται με πρόταση του Yπουργικού Συμβουλίου.

»Δημοψήφισμα προκηρύσσεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με διάταγμα και για ψηφισμένα νομοσχέδια που ρυθμίζουν σοβαρό κοινωνικό ζήτημα, εκτός από τα δημοσιονομικά, εφόσον αυτό αποφασιστεί από τα τρία πέμπτα του συνόλου των βουλευτών, ύστερα από πρόταση των δύο πέμπτων του συνόλου και όπως ορίζουν ο Kανονισμός της Bουλής και νόμος για την εφαρμογή της παραγράφου αυτής. Δεν εισάγονται κατά την ίδια περίοδο της Bουλής περισσότερες από δύο προτάσεις δημοψηφίσματος για νομοσχέδιο.

»Aν νομοσχέδιο υπερψηφιστεί, η προθεσμία του άρθρου 42 παράγραφος 1 αρχίζει από τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος».

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/284382/ti-provlepei-to-sudagma-gia-ti-dienergeia-dimopsifismatos/#ixzz3eH95yOZf

τι σημαίνει λοιπόν Δημοψήφισμα για το ΝΑΙ ή ΟΧΙ σχετικά με τα Δημοσιονομικά-Οικονομικά Μνημόσυνα ενώ για Μείζον Εθνικά/Κοινωνικά Ζητήματα που επηρεάζουν τα ήθη-έθιμα-συνήθειες μιας ολόκληρης κοινωνίας,την Κοινωνική Συνοχή ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΟΛΟΙ.. όπως:Εισαγωγή Κάρτα Πολίτη η οποία μετονομάστηκε σε Κάρτα Σίτισης-Αλληλεγγύης...,Απόδοση Ιθαγένειας σε παιδιά Μεταναστών 2ης Γενιάς,Σύμφωνο Συμβίωσης Ομόφυλων ζευγαριών για να "κατοχυρωθούν" νομικά και βεβαίως έπεται και το "αναφαίρετο δικαίωμα" στην υιοθέτηση παιδιών..,Νομιμοποίηση Γάμων Ομοφυλόφιλων-Παρελάσεις και επανεργοποιήση του Νόμου περί προσβολής της Δημοσίας Αιδούς...
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ή ΝΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ..Γιατί ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ;;; ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ;;; ΔΕΝ είναι ΜΟΝΟ τα λεφτά Σημαντικά αλλά και η Ελλάδα ως Εθνική Υπόσταση για όσους ακόμα νιώθουν Έλληνες + δεν είναι Ελληνόφωνοι οι οποίοι απλά κατοικούν στην Χώρα ή πάλι "έτυχε" να μιλάνε την Ελληνική Γλώσσα........ΕΚΦΡΑΖΩ ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ακουεί Κανείς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;.......................


http://attikanea.blogspot.gr/2015/06/blog-post_569.html

Ανώνυμος είπε...

O Μητρόπουλος με τα 2 εκατομμύρια ευρώ που χρωστάει θα μπορούσε να ξεπληρώσει το χρέος
60 Ελλήνων περίπου. Αλλά θέλει να επιστρέψουμε στη δραχμή να μας πάρει και τα χωράφια

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Ο άθεος μπορεί να ανακαλύψει κάποια στιγμή στη ζωή του τον Θεό. Μπορεί και όχι. Ένας άθεος δεν είναι αυτόματα ούτε καλός ούτε κακός. Απλά ζει άδειος, χωρίς Θεό. Πάντως υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να μετανοήσει.

Ο μασόνος, και να θέλει κάποια στιγμή στη ζωή του να μετανοήσει, δεν τον αφήνουν οι όρκοι που έχει δώσει εφόρου ζωής. Κάποιοι κατευθύνουν τις ζωές μας (λέσχες, στοές κλπ) και αυτοί κατά τη γνώμη μας είναι πιο επικίνδυνοι από τους ταλαίπωρους που δεν πιστεύουν στον Θεό.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Συμφωνούμε απολύτως για την ανάγκη δημοψηφίσματος και για τα σοβαρά θέματα που θίγετε (σύμφωνο συμβίωσης για ομοφυλόφιλους, ηλεκτρονική διακυβέρνηση-κάρτα πολίτη, χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας).
Είναι μέτρα εθνοκτόνα. Επικίνδυνα για την ζωή μας, για την κοινωνία μας, για την πατρίδα μας. Δυστυχώς, πέρα από τα ιστολόγια, τηρείται σιγή ιχθύος για όλα αυτά. Ο μέσος Έλληνας δυστυχώς αδυνατεί να καταλάβει τους πραγματικούς κινδύνους.

Ανώνυμος είπε...

Για τους ενσυνείδητα άθεους και μαχητικά αντίθεους και για όσους υμνούν τον εωσφόρο κανένα σχόλιο; Οι μασώνοι από ένα βαθμό και πάνω είναι εωσφορικοί, πιο πριν γίνεται το ξεκαθάρισμα και εντός στοών (δες βιβλίο "Τα μυστικά των Μασόνων"). Οι Ρόταρυ είναι σίγουρα καταδικαστέοι αλλά δεν παύει να είναι προστάδιο. Κοντολογίς, ας είμαστε λίγο πιο αντικειμενικοί και να μην κράζουμε αποκλειστικά μόνο ένα είδος παραπτώματος.

Ανώνυμος είπε...

Αγγλία Ελλάδα Κούβα
Χρέος 9.088.000.000.000 552.800.000.000 19.440.000.000
Κάτοικοι 64.105.700 10.815.197 11.210.064
Χρέος/Κάτοικο 141.765,86 51.113,26 1.734,16

Αφού δεν σας αρέσει να μην χρωστάτε τίποτα να γίνεται Κουβανοί. Εγώ θέλω να γίνω Άγγλος και να χρωστάω 141 χιλίαρικα δολάρια.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Κάθε ανάρτηση, ασχολείται με ένα συγκεκριμένο θέμα. Εδώ είναι η πρόσκληση που έλαβε από τον κ.Άδωνη Γεωργιάδη και η απάντηση που του έστειλε συνάδελφος μας, Ο κ.Γεωργιάδης συχνάζει στα Ρόταρυ, αυτό του επεσήμανε και ο συνάδελφος. Δεν είναι ανάρτηση που διαπραγματεύεται την Μασονία ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ ή τη Χρυσή Αυγή.

Δεν γίνεται σε κάθε ανάρτηση να κάνουμε γενική πολιτική επισκόπηση.
Προφανώς ξέρουμε τι ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ και τι πρέσβευε ο κομμουνισμός, Γνωρίζουμε τις απόψεις που κατά καιρούς έχουν εκφράσει στελέχη του (πλοηγηθείτε στην ετικέτα μας:"Πολιτική",
επισημάναμε πχ στο παρελθόν τον βουλευτή κ.Διαμαντόπουλο να εξυβρίζει δημοσίως την Θεία Κοινωνία (στα καρναβάλια),
πρόσφατα προβάλαμε την παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο Gay Pride σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα).
Γνωρίζουμε και το ποίημα που έγραψε πριν αρκετά χρόνια ο Γ.Γ. της Χρ.Αυγής κ.Μιχαλολιάκος (αν αναφέρεστε σε αυτό). Αλλά το συγκεκριμένο ποίημα είναι άνω των 20-25 ετών (και κατ ουσίαν το έχει ο ίδιος δημοσίως αποποιηθεί, λέγοντας ότι "έχει παραγραφεί"), ενώ η πρόσκληση αφορούσε την χθεσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα.
Οι εμφανίσεις του κ.Άδωνη Γεωργιάδη στους Ρόταρυ είναι ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ. Μόλις πριν 1 χρόνο και με την ιδιότητα του ως Υπουργού Υγείας πήγε εκεί. Είναι φανερό ότι αποτελεί επιλογή του.

Συμφωνούμε απολύτως στις αναφορές σας σχετικά με την Μασονία και τα Rotary.

Ανώνυμος είπε...

ο Μέσος Νεοέλληνας είναι πλέον καλά Αλλοτροιωμένος,Κοινωνικά εκφυλισμένος με παθοψυχολογικά τραύματα/βιώματα+Πολλές Παθογένειες που τα δείχνει στην Καθημερινοτητά του με την Συμπεριφορά-Νοοτροπία του (π.χ πετάει οπουδήποτε βρεθεί θάλασσα,βουνό,στον Δρόμο το οποιοδήποτε σκουπίδι ΔΕΝ σέβεται το Φυσικό Περιβάλλον,μέσα απο το αυτοκινητό του Πετάει το Τσιγάρο του και το τασάκι εντός του ΙΧ είναι ΆΔΕΙΟ....και αν του κάνεις παρατήρηση σε μπινελικώνει..ή πετάνε ΜΕΣΑ απο το Μαγαζί και την Ώρα που περνάς απ'έξω σου έρχεται απ' το πουθενά..,πολλοί καταστηματάρχες ή Υπάλληλοι το πρωί που ανοίγουν τα μαγαζιά του την ώρα που Σκουπίζουν ΔΕΝ τα μαζεύουν όπως θα έκαναν αν ήταν ΣΠΙΤΙ τους με ΦΑΡΑΣΙ αλλά τα πετάνε παραδίπλα ή στο πεζοδρόμιο παρακάτω ώστε να έχει δουλειά και ο Οδοκαθαριστής...Σωστό και αυτό..,δεν συζητάω βέβαια το Φαινόμενο που επί σειρά ετών υπάρχει στους Ελληνικούς Δρόμους κατά το οποίο ΠΡΙΝ ακόμα ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ για τα ΟΧΗΜΑΤΑ έχουν ΗΔΗ ξεκινήσει να κορνάρουν....ξέρεις αυτή η γλυκιά μελωδία...που σου τρυπάει τα τύμπανα πρωί-πρωί λες και εγώ είμαι υποχρεωμένος να τα υποστώ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...,επίσης αρκετοί ιδιοκτήτες σκύλων που ΔΕΝ έχουν Αυτοσεβασμό&Αξιοπρέπεια ΔΕΝ μαζεύουν τα κόπρανα των παιδιών τους...γιατί πιστεύουν ότι αυτή είναι η κοινωνική συνεισφορά Πρός τους Συμπολίτες τους Παιδιά-Γυναίκες-Ηλικιωμένους κτλ. Αυτά είναι έτσι Ενδεικτικά μερικά) θεωρώ ότι ζούμε σε μια Πνευματική/Πολιτισμική Σύγχυση υπό την έννοια ότι ΔΕΝ ξέρουν/ξέρουμε ποιές είναι οι ρίζες-καταβολές μας και για αυτό Σαφέστατα Φταίει το ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ σύστημα Εκπαίδευσης που Υπάρχει εδώ και Δεκαετίες στην Ελλάδα.Θεοποιήθηκε η Ύλη+τα Παραγωγά της στην θέση του Θεού..ΙΧ-ΑΚΙΝΗΤΑ-ΜΕΤΟΧΕΣ-ΡΕΠΟΣ-ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ/ΕΟΡΤΟΔΑΝΕΙΩΝ για να ξεχρεώσεις τις προηγούμενες ΄'Υποχρεώσεις σου"...και γενικότερα ακολουθήσαμε έναν τρόπο ζωής με μια απίστευτη ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ....η οποία συνέβαλε καθοριστικά σε αλλαγή Τρόπου Σκέψης-Αλλοτροίωσε Συναισθήματα-διέστρεψε την Προσωπικότητα&Ψυχισμό του Νεοέλληνα και ως Φυσικό Συνεπακόλουθο κάνωντας "εκπτώσεις-Υποχωρήσεις"..σε Αρχές-Αξίες προκειμένου να "Αποκτήσει" την ΠΛΑΣΤΗ ΖΩΗ που του προτείνανε μέσω της Πλύσης Εγκεφάλου-Διαφήμιση-ΜΜΕ κτλ. ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ....οπότε με τα Πρότυπα Ζωής&Συμπεριφοράς που ΤΟΝ ΠΟΤΙΣΑΝΕ....τι Σημασία;;;; να δώσει σε σύμφωνο συμβίωσης για ομοφυλόφιλους με "προοπτική υιοθεσίας παιδιών", ηλεκτρονική διακυβέρνηση-κάρτα πολίτη, χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας,Ισοπέδωση Γλώσσας-θρησκείας-Κατάργηση Φύλων-Κατάργηση θεού....για αυτό ακριβώς τα ΑΤΜ είναι ο Σύγχρονος Επιτάφιος της Ελληνικής Κοινωνίας εκεί έχει εναποθέσει τις ελπίδες+τα ονειρά του....εκεί είναι ο Σύγχρονος Θεός...για τον Ελληνόφωνο πλέον και όχι Έλληνα..δεν νιώθει Έλληνας για όλους τους παραπάνω λόγους που εξήγησα,έχει μεταλλαχθεί σε ένα νέο είδος που είναι εντελώς καινούργιο επάνω στον πλανήτη..και στο δείχνει με τον Τρόπο του..
Καλή Λευτεριά στην Ελλάδα!

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν θα πάω την Κυριακή στο Δημοψήφισμα μιας και για εμένα έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ το ΠΩΣ θα είναι διατυπωμένα τα Σχετικά Ερωτήματα.......Ποιοί θα τα έχουν συντάξει...(π.χ αν είναι βάση των Γνωστών Εταιρειών Δημοσκοπήσεων...τύπου Μetro Analysis,kappa research,singular logic...τα οποία είναι εβραιοσιωνιστικών συμφερόντων...τότε...)ανάλογα λοιπόν το πως έχουν συνταχθεί αντίστοιχα θα σε παραπέμπουν εκεί που θέλουν τα Υπερεθνικά Κέντρα Αποφάσεων....οπότε πιθανόν να ΜΗΝ πάω καθόλου να λάβω Μέρος στην Τραγική αυτή Ιστορία για την Ελληνική Κοινωνία..Κάποια ιδέα-σκέψη κάποιος ΜΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΣ..
Ευχαριστώ

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Δήλωση Χαρᾶς Νικοπούλου
ὑπὲρ τοῦ ΟΧΙ στὸ δημοψήφισμα

Ἕλληνες
ἐδῶ καὶ χρόνια ἔχω δεχτεῖ ἀνελέητο κυνηγητὸ ἀπὸ τοὺς Συριζαίους… δὲν θὰ προδώσω ὅμως τὴν Ἑλλάδα μου.
Δὲν στηρίζω τὸ ΣΥΡΙΖΑ ἀλλὰ τὸν Ἕλληνα ποὺ ὀνειρεύεται νὰ μείνει καὶ νὰ ἀγωνιστεῖ ὑπὲρ βωμῶν καὶ ἑστιῶν…
στὸν ἀγώνα τὰ μάτια μου δὲν βλέπουν πράσινους, γαλάζιους, ροζέ, ἀθέους ἢ ἔνθεους… Βλέπω μόνο Ἕλληνες ποὺ ὀφείλουν νὰ μποῦν στὴν ἴδια φάλαγγα τοῦ ΟΧΙ.
Ἄλλωστε ἡ φωτιὰ τοῦ ἀγώνα μπορεῖ νὰ μᾶς ἑνώσει ὅλους μπροστὰ στὸν Θεὸ καὶ νὰ μᾶς κάνει βιωματικὰ καὶ Ἕλληνες καὶ Χριστιανούς.
Γιατί τίποτα ἀπὸ τὰ δύο δὲν εἴμαστε ἐπὶ τῆς οὐσίας.

Ανώνυμος είπε...

Μια ακόμη πιο λυπηρή ιστορία και εικόνα είναι και δεσποτάδες που κάνουν κήρυγμα απο τον άμβωνα και εκφράζουν πολιτικές θέσεις...
Η Δεξιά του Κυρίου σε πλήρη δραστηριοποίηση...
Δυστυχώς αυτή είναι μια τραγική ιστορία για την εκκλησία που σαν κομματάρχης του παλιού καλού καιρού καθοδηγεί τ ποίμνιο σε πολιτικα θέματα που δεν είναι δικιά της αρμοδιότητα...οιο ιεράρχες νάνοι στο πνευματικό ανάστημα σε σχέση με τους προκατόχους τους...
Κωφοί και τυφλοί στα προβλήματα του ποιμνίου...
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ...
Ανάξιοι και μικρόπνοοι φιλοτομαριστές
Δεν μπορώ να καταλάβω την πρεμούρα της εκκλησίας υπέρ του ναι...
ίσως τελικά οι ιεράρχες μας να είναι όχι φιλοευρωπαίοι αλλά φιλοτομαριστές...
Τα εκατομύρια του ΕΣΠΑ έχουν μεγαλύτερη αξία απο τον λαό...

captain giannis είπε...

ΜΠΡΑΒΟ,ΜΠΡΑΒΟ,ΜΠΡΑΒΟ στον αξιότιμο κύριο που έστειλε τέτοια απάντηση στον Αδωνη Γεωργιάδη.....Κάποιοι εδώ σχολίασαν γενικώς περι του δημοψηφίσματος αλλά ουδείς απέδωσε τα εύσημα στον συνεργάτη του παρόντος ιστολογίου.Επίσης αγαπητοί φιλοι ουδείς σχολίασε το βροντερό ΝΑΙ του επονομαζόμενου παναγιοτατου Ανθίμου μητροπολίτου της Αγιοτόκου Θεσσαλονίκης....πλήν του 8.14 ο οποίος χρύσωσε το χάπι γενικευοντας.....Οποια και να είναι η έκβαση των πολιτικών αναταραχων ας μη ξεχνάμε τους οσίους πατέρας και τις συμβουλές τους ομοίως μετά των λεχθέντων υπ'αυτών για τα επίκαιρα πολιτικά ζητήματα......Οδεύουμε πρός επαλήθευση των λόγων αυτών.......Απολύτως σύμφωνος με την προτροπή του παιδαγωγού για προσευχή και ας μη ξεχνάμε "ει ο Θεός μεθ'ημών,ουδείς καθ'ημών"...

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Καπετάνιε,
σχολιάσαμε την τοποθέτηση του κ.Άνθιμου στην νεότερη ανάρτηση μας, δείτε το εδώ:
http://opaidagogos.blogspot.gr/2015/07/blog-post_1.html

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Δείτε σχετική αναζήτηση που κάναμε, και προβάλαμε εδώ:
http://opaidagogos.blogspot.gr/2015/07/blog-post_1.html#more


Πηγή Wikipedia. Όπως βλέπετε, υπάρχουν πολύ χειρότερα κράτη:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_external_debt

Η Ελλάδα χρωστάει 360 δις,
ενώ η Αμερική 18,5 τρις!
Η Αγγλία 9,6 τρις!
Το Λουξεμβούργο, 3,4 τρις!!

Η Ελλάδα χρωστάει το 174% του ΑΕΠ,
ενώ η Αγγλία το 406% του ΑΕΠ,
και το Λουξεμβούργο το 3433% του ΑΕΠ!
Επιβάλουν όμως μνημόνια μόνο στην Ελλάδα. ΓΙΑΤΙ;;;
http://opaidagogos.blogspot.gr/2015/07/blog-post_1.html#more

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.