" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015, ώρα 18:30 στο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ - ΟΧΙ στην ανέγερση τζαμιού. Σχολιασμός




ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΟΧΙ στην εμμονή της Πολιτείας για την ανέγερση ισλαμικού τζαμιού/ τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού στον Ελαιώνα.  

α) ΔΙΟΤΙ με την ανέγερσή του επιχειρείται η πραγματοποίηση του σχεδίου PHEDORA. Το σχέδιο αυτό εκπονήθηκε το 1970, σε μυστική συνδιάσκεψη της παρανόμου μασονικής λέσχης BILDERBΕRG, που στοχεύει στην ισλαμοποίηση της Ευρώπης με πρώτη την Ελλάδα.  

β) ΔΙΟΤΙ με την ανέγερση του τζαμιού και τη σύσταση του τεμένους επιχειρείται να παρουσιαστεί διεθνώς η πλαστή εικόνα  μιας Ελλάδας που κατοικείται - και κάτω από τα όρια της Ξάνθης – από πολυπληθή ισλαμική μειονότητα.  Η σκοπιμότητα αυτή στοχεύει στην κατάργηση του εθνικού Συντάγματος και τη σύσταση ενός νέου εσωτερικού δικαίου, αυτού των μειονοτικών συνταγμάτων. 

γ) ΔΙΟΤΙ κάτι τέτοιο θα επιφέρει καίριο πλήγμα τόσο στα ανθρώπινα δικαιώματα όλων μας, όσο και στα εθνικά και διεθνή δικαιώματα της χώρας. 

δ) ΔΙΟΤΙ με την πραγμάτωση της ανέγερσης του τζαμιού/τεμένους επιχειρείται η σιωπηρή παύση της νομικής ισχύος της συνθήκης της Λωζάνης και η επαναφορά σε ισχύ της συνθήκης του Βουκουρεστίου, που υποβαθμίζει την Ελλάδα από ανεξάρτητη χώρα σε διοικητική περιφέρεια της Τουρκίας.  
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; Ήδη κλείνει μία και πλέον εικοσαετία που η Πολιτεία, με προκλητική θρασύτητα, επιχειρεί, σε συνεργασία με το Δήμο της Αθήνας, να ανεγείρει το τζαμί/τέμενος πάση θυσία, και μάλιστα με έξοδα του ελληνικού δημοσίου, δηλαδή όλων των Ελλήνων φορολογουμένων. Την ίδια ώρα που πριν από λίγες ημέρες αποφασίστηκε η διακοπή της αποστολής αεροσκάφους στα Ιεροσόλυμα για την παραλαβή του Αγίου Φωτός λόγω οικονομικής κρίσης, την ίδια εκείνη στιγμή υπερψηφίστηκε στο Κοινοβούλιο η ανέγερση του τζαμιού/τεμένους, του οποίου το κόστος φθάνει τα 91 εκατομμύρια ευρώ. Η δικαιολογία που προβάλλεται γι’ αυτήν την ολοφάνερη αντίφαση είναι η δήθεν υποχρέωση της δημοκρατίας να εξασφαλίζει σε όλους την ανεμπόδιστη άσκηση των θρησκευτικών τους δικαιωμάτων. Και αυτό όμως είναι άλλο ένα τεράστιο ψέμα. Οι μουσουλμανικές κοινότητες των λαθρομεταναστών ήδη διαθέτουν στην Αθήνα επισήμως 25 τζαμιά και παρανόμως 1.500.

 
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠ. ΑΘΗΝΩΝ; Η θέση της Μ. Αθηνών, διά του εκπροσώπου της "Αρχιεπισκόπου"Ιερωνύμου, είναι ότι το θέμα πρέπει να θεωρείται τετελεσμένο, αφού ο προκάτοχός του "Αρχιεπ." Χριστόδουλος έχει προσυπογράψει αποδεχόμενος την εν λόγω ανέγερση στον Ελαιώνα. 
ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΑ; Από τα προηγούμενα, εύκολα βγαίνει το συμπέρασμα ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια σκληρή πραγματικότητα. Οι θεσμοί της Πολιτείας, της Εκκλησίας και του Δήμου έχουν καταληφθεί από ανθρώπους με αλλότρια και εχθρικά συμφέροντα προς τα συμφέροντα του λαού μας. Μένει σε εμάς να αποφασίσουμε αν θα αφεθοπύμε στη μοίρα που προδιέγραψαν για εμάς και τον τόπο μας οι γνωστοί πάντοτε και μη εξαιρεταιοι ανθέλληνες Κίσσινγκερς, Ρόθτσιλντς, Ροκφέλλερς και η παρέα τους – δηλαδή το θάνατο της φυλής μας – ή αν θα τους ανατρέψουμε τα σχέδια και θα ελευθερώσουμε τον τόπο μας, την Εκκλησία μας και το λαό μας.   


ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ


Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΟΣ 

ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ
το είδαμε εδώ 
 ΣΧΟΛΙΟ -διευκρίνηση:
Δεν θεωρούμε ότι η θέση του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου μπορεί να αποτελεί άλλοθι για τον νυν αρχιεπίσκοπο. Εξ άλλου αν αποφάσισε ο κ.Ιερώνυμος να υιοθετήσει τις θέσεις του μακαριστού αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, τότε πρέπει να γίνει άλλος άνθρωπος. Ο Χριστόδουλος, δεν δίστασε να τα βάλει με την πολιτική εξουσία και την Νέα Τάξη πραγμάτων.
Κάθε εποχή έχει τις συγκυρίες της και κάθε άνθρωπος δικαιούται να αναθεωρεί τις απόψεις του. Είμαστε σίγουροι ότι αν ζούσε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος και έβλεπε τις "αγαθοεργίες" των Τζιχατιστών (αποκεφαλισμούς Χριστιανών, λεηλασίες πολιτιστικής κληρονομιάς, επιβολή Σαρίας κλπ), και την εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών καθημερινά στην πατρίδα μας και στην Ευρώπη, θα είχε τελείως διαφορετική θέση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.