" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Η ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Με αυθόρμητη δυναμική παρέμβαση, έφεραν το προσκυνητάρι του Χριστού, πίσω στη θέση του, στην Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ, όπου θέλουν να κάνουν Τμήμα Ισλαμικών Σπουδών

Αναδημοσιεύουμε την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ είδηση από το Κατάνυξις και ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ολόψυχα όσους δεν περιορίστηκαν στις λεκτικές διαμαρτυρίες αλλά "έβαλαν -κυριολεκτικά- τα πράγματα στην θέση τους"!

το προσκυνητάρι ΞΑΝΑ στη θέση του!
Διαβάζουμε (εδώ) :

Ενημερωθήκαμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: "Με μια αυθόρμητη συμβολική πράξη διαμαρτυρίας, το προσκυνητάρι του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, στη Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ. από τον 4ο όροφο που το ανέβασε ο Κοσμήτορας, για να μην ενοχλεί τους μουσουλμάνους, επέστρεψε στη θέση του, στο ισόγειο".


Επιβεβαιώσαμε την είδηση με επί τόπου φωτογράφηση που σας παρουσιάζουμε για του λόγου το αληθές.
Είμαστε σύμφωνοι με την αυτήν την δυναμική πράξη διαμαρτυρίας, που με συνοπτικές διαδικασίες, έβαλε “τα πράγματα στη θέση τους”.
Αποτελεί ένα αγωνιστικό μάθημα για όλους μας, να μη δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τα οικουμενιστικά “μαγειρέματα”.
η εικόνα με το προσκυνητάρι να έχει απομακρυνθεί


Ευχόμαστε η πράξη αυτή να βρει μιμητές σε καθημερινούς απλούς ανθρώπους και να μας εμπνεύσει να ορθώνουμε όλοι το ανάστημά μας.

Να υπερασπιζόμαστε τις αξίες και τα ιδανικά της Ελληνορθόδοξης παράδοσής μας, χωρίς να φοβόμαστε το λεκτικό μπούλινγκ (φονταμενταλιστές, συντηρητικούς, ακραίους, ξενοφοβικούς, ρατσιστές κλπ)

Το προσκυνητάρι στην θεσμική του θέση:
στην είσοδο της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ θεολογικής σχολής


Θερμά συγχαρητήρια στους ανώνυμους ομολογητές της πίστεως, που απέδειξαν πως υπάρχει ελπίδα, υπάρχει τρόπος, πολιτισμένα αλλά αταλάντευτα, να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στους οικουμενιστές, πως ο πιστός λαός θα αντιδράσει στις πρωτοβουλίες τους.Δείτε επίσης σχετικές αναρτήσεις του Κατάνυξης:και σχετικές δικές μας αναρτήσεις:


Το θέμα της απομάκρυνσης του προσκυνηταριού, ανέδειξε πρώτο, το ιστολόγιο Καιόμενη Βάτος.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ στα παληκάρια αυτά για την ομολογιακή τους πράξη!
Κάποιοι, βεβαίως, είναι πολύ πιθανό να τους χαρακτηρίσουν "φονταμενταλιστές", "μουτζαχεντίν", "φοβικούς", "ακραίους", "σκληροπυρηνικούς", "ορθοδοξοαμύντορες", "ακραίες ψυχοπαθολογικές προσωπικότητες" και να τους αποδώσουν και άλλους παρόμοιους χαρακτηρισμούς που αντλούν απ τον ακένωτο "ανθώνα" του politically crrect λεξιλογίου!
Εάν υπάρχει ομολογιακή διάθεση πολλά μπορούν να γίνουν!
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ και στα "σκληροπυρηνικά", κατά Θερμόν, ιστολόγια που ανέδειξαν και προέβαλλαν το όλο ζήτημα! Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτά τα "σκληροπυρηνικά" ιστολόγια και δεν καταποθήκαμε απ το ρεύμα της ραστώνης, του συμβιβασμού και του εφησυχασμού!
Λ.Ν.

Orthodox True είπε...


Χαρά, ελπίδα, θάρρος, αισιοδοξία γιά τό μέλλον, η αποκατάσταση αυτή τής Αλήθειας.
Δεν είναι μικρό τό ζήτημα, ούτε μικρή η νίκη διότι τό γεγονός της απομάκρυνσης ήταν μεθοδευμένο από τά τέκνα τής ν.τ.π. ήτοι τού διαβόλου.
Είναι μεγάλη η νίκη καί πολλά τά διδάγματα πού εξάγονται.
Αυτό σημαίνει η ισχύς τών Ορθοδόξων εν την Αγία Πίστη καί μεταξύ μας, δύναται εάν όλοι μαζί οργανωθούμε νά ελευθερώσουμε την Πατρίδα μας.
Ο Χριστός μας στέκει δίπλα μας καί περιμένει την αποκύρηξη τού σατανικού οικουμενισμού εκτός συνόρων τής Ελλάδος, καί την καθόλα βαθιά καί ειλικρινή μετάνοιά μας.
Όλα τά δεινά πού ζούμε, είναι λόγω τής αποστασίας μας, καί τήν ευλογημένη ελευθερία πού ζητάμε να αποκτήσουμε, την αποκτάμαι μόνο μέσα από την μετάνοια.

Εκτός συνόρων Ελλάδος ο Οικουμενισμός, είναι η ελευθερία τής Πατρίδας μας.

Δημήτρης Σωτηρόπουλος είπε...

Μπράβο σε όσους αντέδρασαν! Αλήθεια, «ευλογία» από τους διάφορους κρατούντες πήραν γι' αυτή την...επαναστατική τους πράξη;

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ είπε...

Νά εἴμαστε ὅλοι stand by...γιά νά δοῦμε ποιός "θά βήξει" μετά ἀπό τήν "ἐπανενθρόνιση" τοῦ Προσκυνηταρίου τοῦ Κυρίου μας.

Τό Ἱστολόγιό μας, προτείνει-σέ περίπτωση "γρίππης" καί "βῆχα"-νά μήν γίνει βαλιτσάκι τό Προσκυνητάρι, ἀλλά ἄν ἡ ἡγεσία τῆς Θεολογικῆς Σχολῆς ἐπιθυμοῦν τόσο διακαῶς (τώρα, μετά ἀπό τόσα χρόνια...) Προσκυνητάρι ἔξω ἀπό τό Ναό τοῦ 4ου ὀρόφου, νά βάλουν κι ἕνα δεύτερο-καινούργιο ἐκεῖ!!!
Ἄν δέν ἔχουν χρήματα νά ἀγοράσουν, νά τούς δώσουμε ἐμεῖς ἀπό τήν τσέπη μας, καί νά πάψουν οἱ "μετακομίσεις", ἐφόσον δέν τό κάνουν γιά τό Ἰσλάμ...

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ είπε...

Δυστυχῶς ἐπιβεβαιωθήκαμε!
Ἐνημερωθεῖτε ἐδῶ:

http://kaiomenivatos.blogspot.gr/2016/02/4_29.html

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν κάπου προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.


Από σήμερα 2/10/2018, έχουμε προσωρινά διακόψει την δημοσίευση σχολίων στο ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.