" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Κράτος και "παρακράτος", συνεργάζονται εκ νέου για να ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ και την νέα πορεία. 2 Βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Δύο μήνες μετά την επιτυχημένη 1η ανοιχτή συγκέντρωση - πορεία ΕΝΑΝΤΙΑ στην λαθρομετανάστευση και την Ισλαμοποίηση της πατρίδας μας στο Λευκό Πύργο, στην Θεσσαλονίκη (27/3/2016):http://ierosloxos2012.blogspot.gr/201...



συγκέντρωση που είχε αρχικά προγραμματιστεί για 24/3, αλλά ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΕ από την ΕΛ.ΑΣ.(!), και χρειάστηκε να γίνει νέο κάλεσμα, δείτε εδώ: http://ierosloxos2012.blogspot.gr/201...


κράτος και "παρακράτος", συνεργάζονται εκ νέου για να ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ και την νέα πορεία του Ιερού Λόχου 2012::
" ΟΧΙ στο μουσείο του ΚΕΜΑΛ", στις 19/5/2016 (ημέρα μνήμης Ποντιακής Γενοκτονίας).



Δείτε τα 2 βίντεο και θα καταλάβετε ποιους τρέμει η εξουσία.

Στο βίντεο, τα ΜΑΤ αφήνουν τους αναρχικούς και κυνηγάνε, μεταφορικά και κυριολεκτικά, αυτούς που πραγματικά φοβάται το σύστημα: Τον Ορθόδοξο Έλληνα που ΔΕΝ σκύβει το κεφάλι σαν ραγιάς, την νόμιμη συγκέντρωση του Ιερού Λόχου 2012.

Διαπιστώστε το:


και διαβάστε την

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ 2012 ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ.
ΕΙΧΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ.ΜΠΡΑΒΟ.ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

Orthodox True είπε...

Αγαπητέ παιδαγωγέ μιλάτε γιά κράτος καί παρακράτος, καί σκέφτομαι ότι υπάρχουν blog πού υποτίθεται αγωνίζονται γιά ιδεώδη καί αξίες, όμως φιμώνουν τήν ελεύθερη αντιοικουμενιστική άποψη.

Εδώ καταθέτω μία απάντηση, για ένα σχόλιο πρός εμένα προσωπικά, πού απέστειλα στο blog ακτίνες καί δέν δημοσιεύτηκε.

Εάν έχετε τήν ευγενή καλοσύνη το δημοσιεύετε εάν όχι νά είστε καλά και πάντοτε νά έχετε την ευλογία Τού Θεού στο έργο σας.

Εδώ είναι το λινκ.
http://aktines.blogspot.gr/2016/05/o-k.html?m=1

..καί η απάντησή μου.

Αγαπητέ ανώνυμε, η Αγία Εκκλησία τούς έχει καταδικασμένους τούς Οικουμενιστές, διότι είναι κατεγνωσμένη αίρεση. Όπως οι μονοφυσίτες, οι παπικοί, οι Πρωτεστάντες είναι κατεγνωσμένες αιρέσεις, έτσι καί ο Οικουμενισμός, αδιαμφισβήτητα καί από μεγάλους Αγίους όπως ο Άγιος Νεκτάριος, Ο Άγιος Ιουστίνος Ποποβιτς, ο Άγιος Φιλάρετος τής Νέας Υόρκης.
Όταν τό μαντρί βρίσκεται υπό τά αναθέματα Οικουμενικών Αγίων Συνόδων, καί υπό αναθέματα τής Κυριακής τής Ορθοδοξίας, τότε το Οικουμενιστικό μαντρί του διαβόλου στερείται Τής Θείας Χάριτος τελεία καί παύλα.
Τά θαύματα αγαπητέ τελούνται και στούς Τούρκους, λόγω της αγάπης καί τής πρόνοιας Τού Θεού, καί δέν είναι απόδειξη ότι ο Οικουμενισμός δέν στερείται της Χάριτος. Αυτά πού γράφετε, ανώνυμα βέβαια γιατί το επώνυμο έχει κόστος από τόν απλό λαό, είναι πλάνες καί βλασφήμιες.
Δικαίωμά σας νά βρίσκεστε όπου θέλετε, δέν έχετε δικαίωμα νά βλασφημείται Τό Άγιο Πνεύμα, και να ισχυρίζεσται ότι ο Οικουμενισμός έχει Αγιαστικής Χάριτος Μυστήρια.
Τό ότι βγήκαν Άγιοι από το νέο ημερολόγιο στο παρελθόν, ουδεμία σχέση με το εγγύς μέλλον μετά τήν μεγάλη σύνοδο, πού θά αναγνωρίσει πλήρως τίς αιρέσεις ως "Αγιάζουσες Εκκλησίες", καί θά ενωθούν μαζί μέ τό νέο ημερολόγιο.
Αγαπητέ φίλε πάρτο απόφαση, το ότι η Εκκλησία πού σήμερα λέγεται νέο ημερολόγιο, από τήν επόμενη στιγμή της συνόδου πού θά τά έχουν υπογράψει όλα τα είδη συμφωνημένα, θά πάψει νά λέγεται Εκκλησία νέου ημερολογίου, αλλά θά ονομάζεται Οικουμενιστική Εκκλησία του διαβόλου.
Όσο γιά σχισμένους χιτωνες πού γράφετε, είναι δηλητηριώδη η άποψή σας, διότι όταν οι Άγιοι Πατέρες της Α!.Οικουμενικής συνόδου,π.χ. διέκοψαν την κοινωνία μέ την κατεγνωσμένη αίρεση τού Αρείου, δέν έγινε σχίσμα, ολυτε σχίστηκαν χιτώνες, αλλά κράτησε τήν Αγία Εκκλησία καθαρή από αιρετικούς καί αιρετικά φρονήματα.
Αυτή είναι η επιταγή τών Αγίων Πατέρων, η Αγία Στρατευόμενη Εκκλησία νά φυλάει τά Άγια Δόγματα χωρίς νά επιτρέπει την διείσδυση φανερών αιρετικών δοξασιων, καί νά μήν τά ξεριζώνει. Γι αυτό οι Πατέρες τήν παρομοιάζουν μέ τό μάτι μας, πού πρέπει νά είναι ολοκάθαρο γιά νά βλέπει με υγεία, καί όταν ένα μικρό ελάχιστο σκουπιδάκι εισέλθει, όλο το μάτι βυθίζεται στο σκοτάδι.
Έτσι είναι η Αγία Πίστη μας, έτσι θέλει ο Θεός.
Τέλος, μήν γράφετε πλάνες περί αυταπάτες ότι όποιος είναι μέσα στήν Αγία Εκκλησία θά σωθεί.
Δέν έγραψα κάτι τέτοιο. Θέλει αγώνα η σωτηρία μας, όμως μέσα στην Αγία Εκκλησία, διότι εκτός είναι το μαντρί τού διαβόλου..

Χριστός Ανέστη, ο Θεός νά σέ ευλογεί καί να σε Χαριτώνει και νά σε φωτίζει την αλήθεια τών πραγμάτων.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Δυστυχώς οι ακτίνες συνεχίζουν το ίδιο μοτίβο (καθώς και άλλα ορθόδοξα ιστολόγια δυστυχώς)

Ανώνυμος είπε...

μπραβο και απο εμενα
τα βιντεο αποκαλυπτουν ποιοι ειναι οι συνεργατες της παγκοσμιοποιησης και ποιος φοβουνται
οι αριστεροι ειναι οι πραγματικοι φασιστες και το βλεπουμε ολοι τωρα που κυβερνουν
αυτα που δειξατε στην λαρισσα και αυτα που βλεπω τωρα δειχνουν τι ερχεται
οσο το σκυλι βλεπει οτι ξεψυχαει τοσο θα δαγκωνει περισσοτερο
ζητω η ελλαδα
ζητω η ορθοδοξια
ολοι στον αγωνα
οταν ανηλικα παιδια μας δειχνουν τον δρομο πρεπει να αναλαβει ο καθενας τις ευθυνες του.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Για τους αναγνώστες μας ου δεν αντιλαμβάνονται σε τι αναφέρεστε, διαβάστε:

ΠΟΓΚΡΟΜ στην Λάρισα.
Παιδιά της εκκλησίας (μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου)
συνελήφθησαν και προπηλακίστηκαν από αστυνομικούς.

http://opaidagogos.blogspot.gr/2016/05/blog-post_79.html

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπαρχουν λογια για να εκφρασω την Ιερη αγανακτιση μου και οργη για το κανταντημα της Πεμπτης παιδια της Ορθοδοξιας και της Ελλαδος να αγωνιζωνται για τις Αθανατες Αξιες και ιδανικα και το σαπιο κατεστημενο με τους δουλους του αστυνομικους να απαγορευουν με μεγαλη προκλητικοτητα την Ιερη πορεια για τους Μαρτυρες του Ποντιακου Ελληνισμου να εχουν ελευθερους ολους τους αντιχριστους και ανθελληνες και να κηνηγανε τα παιδια του Χριστου και της Πατριδος μονο αισχος και ντροπη αξιζει μετα λυπης μου να πω γιατι μερικες φορες αναρωτιεμαι αν βρισκομαι στην Ελλαδα η καπου αλλου Α.Κ.

xristianos.orthodoxos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.