" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Αίσχος! "Ρατσιστικές" αντιδράσεις του Δήμου Γρεβενών. Χάνουν την ευκαιρία να γίνουν μια όμορφη, πολυπολιτισμική κοινωνία ...

Πριν παραθέσουμε μερικές εικόνες "αρμονικής συνύπαρξης" Ευρωπαίων και "προσφύγων", παραθέτουμε τις "ρατσιστικές" αντιδράσεις του Δήμου Γρεβενών που "άκουσον άκουσον" δεν δέχεται να "φιλοξενήσει" άλλους 1500 "πρόσφυγες"!


"Όχι στην φιλοξενία προσφύγων εντός των διοικητικών ορίων του δήμου Γρεβενών, αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή του το δημοτικό συμβούλιο της πόλης. Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου προκλήθηκε μετά τις ανακοινώσεις του εκπροσώπου του Συντονιστικού Οργάνου για το Προσφυγικό, Γιώργου Κυρίτση, ότι αναμένεται να δημιουργηθεί πρότυπος χώρος φιλοξενίας 1000 έως 1500 προσφύγων στη θέση «Πατώματα» στα Γρεβενά.

Την πρόταση του δημάρχου Γιώργου Δασταμάνη για «τη μη αποδοχή δημιουργίας χώρου φιλοξενίας, εγκατάστασης προσφύγων, μεταναστών εντός διοικητικών ορίων του δήμου Γρεβενών» υπερψήφισαν όλες οι πτέρυγες στο δημοτικό συμβούλιο εκτός από δύο δημοτικούς συμβούλους που πρόσκεινται στο ΚΚΕ. Σημειωτέον ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκπροσωπείται στο δημοτικό συμβούλιο των Γρεβενών.

Στην απόφαση του δημοτικού συμβουλίου γίνεται λόγος για «τον κίνδυνο πληθυσμιακής και πολιτιστικής ασύμμετρης μεταβολής της τοπικής κοινωνίας του δήμου» καθώς και για «πλήρη αποκλεισμό του δήμου από τα κέντρα λήψης αποφάσεων για το κρίσιμο αυτό ζήτημα»

Η έκταση στην θέση «Πατώματα», βρίσκεται έξω από την πόλη των Γρεβενών και προορίζεται να δοθεί σε δικαιούχους των σεισμόπληκτων χωριών της περιοχής για να τις κατοικίες τους.
"


Τι να πει κανείς ...  σε "ρατσιστές" και "φασίστες" ...


Δείτε κύριοι των Γρεβενών τι χάνετε (ειδήσεις του τελευταίου μήνα). Δείτε τι "αρμονική συνύπαρξη" :

1) ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ! Λαθρομετανάστης κατέσφαξε με κουζινομάχαιρο 22χρονη κοινωνική λειτουργό! ( ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)




Οι τρομακτικές φωτογραφίες είναι από το εσωτερικό κέντρου μεταναστών για παιδιά, όπου δολοφονήθηκε 22χρονη κοινωνική λειτουργός σε φρενήρη επίθεση.
Η 22χρονη Alexandra Mezher δολοφονήθηκε με κουζινομάχαιρο από τον Youssaf Khaliif Nuur που ζητούσε άσυλο. Ισχυριζόταν ότι είναι μόνο 15 ετών για να κερδίσει μια θέση στο κέντρο και πλέον κατηγορείται για τη δολοφονία της νεαρής κοινωνικής λειτουργού.



Οι αποτρόπαιες φωτογραφίες δείχνουν πως η 22χρονη πάλεψε με τον δολοφόνο της και προσπάθησε να ξεφύγει από την επίθεση. Από την κουζίνα όπου μαχαιρώθηκε αρχικά προσπάθησε να καταφύγει σε μια κρεβατοκάμαρα. Βρισκόταν πεσμένη στο πάτωμα όταν τελικά έχασε τη μάχη για τη ζωή.



«Ο νεαρός έδειξε ακραία σκληρότητα, κάτι που προκάλεσε τον θάνατο της Alexandra Mezhers» είπε η εισαγγελέας Linda Wiking. Οι ερευνητές έφτασαν στο κέντρο για ασυνόδευτους ανήλικους πρόσφυγες στο Mölndal, προάστιο του Gotherburg, όπου και αντίκρισαν τις σκηνές φρίκης.



Ο νεαρός από την Αιθιοπία είναι, σύμφωνα με τις αρχές, τουλάχιστον 21 ετών αν όχι και μεγαλύτερος, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στο κέντρο που ήταν για εφήβους από 14 έως 17 ετών. Ένας από τους εφήβους προσπάθησε να βοηθήσει την 22χρονη, αλλά του επιτέθηκε μέχρι να φτάσουν και άλλοι να τον βοηθήσουν.






Και επειδή "ένας κούκος δεν φέρνει την (πολυπολιτισμική) άνοιξη", διαβάστε και:

Σουηδία: Μετανάστης επιτέθηκε σεξουαλικά σε 10χρονη που τον φιλοξενούσε η οικογένειά της (αναλυτικά εδώ)



Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου από μετανάστες στη Σουηδία (αναλυτικά εδώ)



Δέκα χρόνια στον Ιρακινό που βίασε το αγοράκι σε πισίνα στη Βιέννη (αναλυτικά εδώ)



Ο τρόμος πλανάται πάνω από την Ευρώπη: Οι τζιχαντιστές ετοιμάζουν χτύπημα στη Στοκχόλμη (αναλυτικά εδώ)




Και επειδή αρκετά βάρυνε το κλίμα, ας διαβάσουμε και μερικά χαριτωμένα σχόλια αναγνωστών που αναφέρονται στην 1η είδηση (στην μαχαιρωμένη 20χρονη Σουηδέζα) που είδαμε εδώ:
Διευκρίνηση: Επειδή η αστυνομία στην δημοκρατική και ελεύθερη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μας έδωσε ήδη αρκετά δείγματα του πως αντιλαμβάνεται την "ελευθερία" πχ στη δημόσια συνάθροιση, δείτε πχ εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ
και επειδή ως δάσκαλοι και καθηγητές με ήδη αρκετά μειωμένο μισθό και αρκετούς από την ομάδα μας στις τάξεις του ωρομίσθιου ή του αναπληρωτή, δεν μας περισσεύουν χρήματα για δικηγόρους και δικαστήρια, 
ξεκαθαρίζουμε ότι τα αντιγράφουμε ως αστεία! Αν δεν αντιλαμβάνεστε την έννοια του χιούμορ, δεν φταίμε εμείς!



Ο/ΗNikolaos
23|05|2016 στις 23:51
Ρατσιστές λευκοί .ουπς μαύρος αφρικανός είναι?φέρτε τον Ελλάδα να τον πάρουμε στα σπίτια μας.(ψηφοφόρος τσυριζα)


Ο/ΗΦΑΝΤΑΣΜΑΣ
23|05|2016 στις 23:38
ΧΕΡΙΑ ΠΟΔΙΑ ΚΟΨΙΜΟ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ
ΣΥΓΚΑΤΙΚΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΑΤΩΝΕΙ.


Ο/ΗΑπελάστε τα τουρκαλβανοειδή...
23|05|2016 στις 23:06
Σιγά μην είναι μόνο 15 ετών αυτό το πηθίκι…


Ο/ΗΑνώνυμος
23|05|2016 στις 22:39
Μάλλον η αποθανούσα δεν γνώριζε ότι χρειάζονται ειδικές γνώσεις για να φροντίζεις ζώα …
(Και ζητώ συγγνώμη από τα ζώα.)


Ο/ΗΓ.Σ.
23|05|2016 στις 21:39
ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ είναι το παλλικάρι !


Ο/ΗΟΥΣΤ ΡΕ
23|05|2016 στις 21:35
Κλασική ξανθιά λευκή που νομίζει ότι θα σώσει τους κακόμοιρους μαύρους από τους δυνάστες λευκούς.
Με τις υγείες τώρα και να μας γράφεις.


Ο/Ηnikolakis2
23|05|2016 στις 20:41
φαινεται καλο παιδι και εργατικο και δυνατο με προσοντα και αξιο παληκαρι!μαλλον θα τον προκαλεσε το ξανθο μαλλι, ντροπη σας ρατιστες και φασιστες.φερτε τον εδω μηπως θελει καμια ελληνικη οικογενεια να τον υiοθετηση, η καποιος συριζαιος.θα προκοψει εδω στο ελλαδα.

Ιστολόγιο Ομάδας Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

Για πιο αναλυτική περιγραφή του τι χάσατε, εσείς κύριοι ρατσιστές των Γρεβενών, κάντε κλικ στην ετικέτα "λαθρομετανάστευση" του ιστολογίου μας! Κρίμα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.