" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Σάββατο 21 Μαΐου 2016

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ. Κυριακή 22 Μαΐου. Ωρα 19.00 Άγιος Παντελεήμονας. Η Ελλάδα στους Έλληνες

Όταν το αντεθνικό κράτος αδιαφορεί προκλητικά μπροστά στην εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού, ενώ ταυτόχρονα σπαταλά εκατοντάδες ευρώ για την προνομιακή μεταχείριση των λαθρομεταναστών…


Όταν τα φιλελεύθερα και μαρξιστικά κόμματα βαφτίζουν την εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών ως «φιλοξενία και ένταξη στην ελληνική κοινωνία» 


Όταν οι παρακρατικές συμμορίες της Αριστερας προχωρούν σε επιδρομές μαζί με λαθρομετανάστες, τρομοκρατώντας απροστάτευτους Έλληνες και Ελληνίδες υπό την ανοχή των αστυνομικών αρχών… 


Όταν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης βομβαρδίζουν το Λαό μας ενοχικά «ρατσιστικά»σύνδρομα, αρνούμενα να αναγνωρίσουν στους Έλληνες το δικαίωμα να αντιδρούν στην Ισλαμοποίηση της Πατρίδα μας… 


ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ενάντια στην λαθρομετανάστευση και κατά της μεταναστευτικής πολιτικής της κυβέρνησης. 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ. 
Κυριακή 22 Μαΐου. Ωρα 19.00 Άγιος Παντελεήμονας 
(στην Αθήνα) 
Η Ελλάδα στους Έλληνες 
Επιτροπή Εθνικής Αντίστασης... 

Πηγή

Σχόλιο:
Όπως δεσμευθήκαμε, θα προβάλουμε όλες τις ακομμάτιστες εκδηλώσεις (για τις οποίες μας ενημερώνουν ή βλέπουμε στο διαδίκτυο), ενάντια στην ισλαμοποίηση της πατρίδας μας. 
Ζούμε στιγμές προ της Άλωσης ...
ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ.
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

ΠΡΟΣΟΧΗ (νεότερη ενημέρωση, 22/5/2016) :
Διαβάστε, πριν πάτε,  οπωσδήποτε το σχόλιο που ακολουθεί.

2 σχόλια:

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Όπως πληροφορηθήκαμε από νωρίς το πρωί αναρχικά ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ, με στυλιάρια, κράνη, σιδηρολοστούς κλπ (οι πληροφορίες μιλάνε ακόμη και πιθανώς για οπλισμό), έχουν καταλάβει την πλατεία του Αγ.Παντελεήμονα και κινούνται εντός αυτής.

Η ΕΛ.ΑΣ. ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ (όπως έκανε και πριν 3 μέρες στην Θεσσαλονίκη, δείτε εδώ, είναι εξαφανισμένη.
Είναι φανερό ότι η κρατική εξουσία επικαλείται το άλλοθι των αναρχικών για να ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ την φωνή των ΕΛΛΗΝΩΝ.



ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν σε όσους σκόπευαν να πάνε στην εκδήλωση αυτή. Το πιο πιθανό είναι να αναβληθεί ή να μεταφερθεί κάπου αλλού. Αν δεν διαβάσετε κάποια υπεύθυνη ενημέρωση κάπου αλλού, αποφύγετε να πλησιάσετε στον χώρο.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Για την αποφυγή επεισοδίων μεταξύ ακροδεξιών και αντιεξουσιαστών, που έχουν προγραμματίσει συγκεντρώσεις στον Άγιο Παντελεήμονα, εκδόθηκε η απαγόρευση των συγκεντρώσεων στη συγκεκριμένη περιοχή.

Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπεται κατά το χρονικό διάστημα από τις 15:00 μέχρι και τις 24:00 κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή της Αθήνας, που περικλείεται από τις εξής οδούς:

Αγίου Μελετίου (από τη συμβολή της με την 3ης Σεπτεμβρίου) - 3ης Σεπτεμβρίου - δεξιά Ιουλιανού - δεξιά Λιοσίων - δεξιά Αγίου Μελετίου (μέχρι τη συμβολή της με την 3ης Σεπτεμβρίου), συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της συγκεκριμένης περιοχής.

Αιτία της απαγόρευσης αποτελεί το γεγονός ότι η ναζιστική οργάνωση Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση, ΛΕΠΕΝ, που έχει αποσχιστεί από τη Χρυσή Αυγή, είχε προγραμματίσει συγκέντρωση στις 7 μ.μ. στον Άγιο Παντελεήμονα με σύνθημα «Οχι στη λαθρομετανάστευση».

Μετά την ανακοίνωση της συγκέντρωσης, ανακοινώθηκε αντιφασιστική συγκέντρωση στην ίδια περιοχή από αντιεξουσιαστικές -αντιφασιστικές οργανώσεις.

Πηγές της αστυνομίας διευκρίνισαν ότι η συγκεκριμένη απόφαση δεν έχει καμία σχέση με τα προγραμματισμένα συλλαλητήρια που έχουν ανακοινώσει ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ, ΠΑΜΕ, ΛΑ.Ε.

http://www.efsyn.gr/arthro/apagoreysi-sygkentroseon-ston-ag-panteleimona


ΣΧΟΛΙΟ:
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ. ΑΥΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ Ως ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΕΚΤΟΜΩΣΗΣ. ΕΚΕΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙ(Η)ΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ.
ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.