" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Η μητέρα της Μυρτώς (βιάστηκε και κακοποιήθηκε από Πακιστανό), ζητά τη βοήθειά σας για να σωθεί το παιδί της!

Ανθρώπινη βοήθεια ζητά η μητέρα της Μυρτώς, του άτυχου κοριτσιού, τέσσερα χρόνια μετά τη σοκαριστική επίθεση που δέχτηκε η κόρη της στην Πάρο, από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς, που και την κακοποίησε σεξουαλικά και διέλυσε κυριολεκτικά το κεφάλι της χτυπώντας το με μένος στα βράχια.



Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, η μητέρα της Μαρια Κοτρώτσου, κάνει έκκληση για βοήθεια , ενώ τελευταία απευθύνθηκε μάλιστα και στο σωματείο συνταξιούχων του ΟΤΕ, όπου και εργάζονταν.

Όπως δηλώνει η κα Κοτρώτσου, η Μυρτώ τρέφεται με φάρμακα που είναι απαραίτητα για αυτήν. Σε καθημερινή βάση, επί 6 ώρες, η Μυρτώ κάνει τις θεραπείες της ωστόσο τον τελευταίο καιρό δείχνει κάποια εικόνα παραίτησης και δεν συμμετέχει όπως θα έπρεπε στην θεραπεία της. Από την άλλη δεν υπάρχει καμία ελπίδα βοήθειας από το κράτος, πέρα από το αναπηρικό βοήθημα πρόνοιας.
Το τελευταίο διάστημα όμως η κα Μαρία αντιμετωπίζει σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα, τα οποία δεν της επιτρέπουν να αντεπεξέλθει. Η κα Κοτρώτσου, κάνει έκκληση
μέσω της εφημερίδας των συνταξιούχων του ΟΤΕ, "Η ΦΩΝΗ" ώστε να βοηθήσουν στο νέο εγχείρημα που πιστεύει οτι θα βοηθήσει την Μυρτώ, ώστε να καλυτερεύσει η υγεία της.

Όποιος ενδιαφέρεται και θέλει να βοηθήσει, μπορεί να κάνει κατάθεση-μικρό ή μεγάλο ποσό- στον εξής λογαριασμό της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: ΚΟΤΡΩΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ 150/0276 2274


Καλό θα ήταν όσοι μπορούμε να βοηθήσουμε και δείξουμε το αληθινό πρόσωπο μας, για ένα Ελληνόπουλο που βρίσκεται αδίκως στο κέντρο αποκατάστασης, Ανιμους στην Λάρισα, να παλεύει με την ζωή…

Σχόλιο ιστολογίου:
όταν ο Πακιστανός τέρας την κακοποίησε, την βίασε και της έσπασε το κεφάλι, έβγαλε τα ζωώδη ένστικτα του σε αυτό το παιδί, δεν θα έπρεπε να εργάζεται στις φυλακές ώστε να παρέχει την οικονομική ανεξαρτησία και την περίθαλψη εφόρου ζωής στο θύμα του;
Δεν είναι λύση η θανάτωση του, που εφαρμόζεται σε άλλες χώρες, αλλά να αναλάβει την ευθύνη των πράξεων του.
Που είναι τώρα το κράτος πρόνοιας και δικαίου;
το σχόλιο από εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.